Váš názor na našu situáciu v rodine
Mam s priateľom 2 deti. Jeho otec na jeho vlastné vnúčatá povedal, že tých PAGHARTOV nemôže ani cítit a ze ja som kurva. Priateľ po 4 mesiacoch akoby naot zabudol začal sa snimi stykat a nalieha, nadava na mna so svojou mamou vraj som posadnutá voči nim. Jeho mama opitá skoro padla na oslave s nzoom v rume na syna. Deti k nim nepustam a povedala som, že tym ze su pangharti tam uz ani nepojdu pokiaľ nebudu nat vlastný rozun a nepovedia, ze aj napriek tomu ako ich nazvali tam chcu ist. Hadame sa kcoli tomu stale lebo priateľ tam chce deti zobrat ale ja stym nesúhlasím. Kto mi raz osoci deti skončil voči nim a povedala, som, ze za hento a veci predtým tam deti nepojdu. Preto sa chcem spýtať co by ste robili vy na mojom mieste? Nakoľko ma obvinili, že iba ja konam takto a ina by tam za nini deti pustila. Ale ja sa o deti bojin, fajčia vnútri, pijú dennodenne, mavaju stale vsu a vela iných veci. Ako matka chcem deti ochrániť. Ani priateľ neni schopný jeho mame povedať nie a dovolí jej voči deťom robiť co chcela ona ked sa este navštevovali s detmi. Su rodina typu, že veľmi rychlo zabúdajú a všetci naokolo mozu za všetko ale oni za nic.
@donca18 boze, ja by som ani s nim uz nebola. Primitivi cela rodina.
nič v zlom ale to čo je za ženu že je napitá už od rána?
@donca18
Alkohol je metla ludstva...
@deti95060810 to už nie je ani žena, doma sa bijú hlava nehlava. Ona je uz skôr chlap. Z každej roboty ju vyhodili za alkohol nikde nerobí uz dobrých 10 rokov vsade vydrží mesiac a vzds to zvali, vraj znižovali stavy ako minue po 3 dňoch v robote
@donca18 chrán deti a nikam ich nepustaj.Tak oni budú sedieť pri pohárikoch a fajčiť a tam dve malé deti ?Mali sa starať o svoje deti a nie teraz si to vydobyjat na vnucatach.S mužom by som do konfliktu nešla skôr nejako po dobrom dohovoriť, nič horšie nemôže byť ako sa handrkovat o deti kvôli takejto rodine.Svokra je alkoholička, svokor hulvát a dávaj si pozor na muža snáď sa nespustí.
@luccija ona svoje všetky 3 deti zanedbala preto priateľ aj so staršou sestrou sa od nich odsťahovali ešte pred 18tkou. O mna si ide usta obtierat a na seba sa nepozrie. Uz som sa snažila všelijako, fakt neviem ako to dat na poriadok. Vzdy mu to vydrží mesiac a tym to končí. Chce prevelice "spojiť rodinu" no to žiaľ uz po tomto všetkom možné nie je. Ona si mysli, že je majsterka sveta a jeho otec, že pozná každú ženu na svete a ta podvádza svojho muža
P
@basullinka presne tak, nestojí za to ten chlap 😡
@donca18 starsia sestra ma aky vztah s rodicmi? Nemohla by mu ona pripomenut ae mali detstvo a nech drzi s tebou a s detmi. Ja by sa naozaj zvazila rozchod, on si vybral ich jie teba
len ma napadlo,ze chuda to 3. dieta...ked tam vyrasta...nechceli by si ju brat alebo sestra adoptovat? aj ked to by asi rodicia nedovolili.....
ale co z nej vyrastie? 😠
Prepáč a to si až teraz zistila s kým si si deti robila? a aká to je rodina vieš až teraz?po druhom dieťati?....už prvá veta že priateľ a nie manžel o niečom svedčí,teraz už len zachraňovať čo sa dá a ako sa dá...
Nie, nedala by som tam deti a muž aj nech sa na hlavu postaví. Keď on berie ako normálne toto vyjadrenie o deťoch a to, že starí rodičia sú opití a pre fajčení, tak prosím, ale mne to normálne nepríde a neriskovala by som dat batoľa a dojča do takého prostredia. Ja som nervózna, len keď trebárs doma švagor fajčí vo svojej izbe a cítiť to, tak ide fajčiť vonku.A, aby mi pri decku fajčili od rána do večera opití dedkovci? Zodpovednosť aká by to bola? A varovanie by bolo aj to, že partner vobec je z takej rodiny alkoholikov, nikdy nevieš, čo to spustí aj u neho...
Keď si s muzom chodila nevidela si aká je jeho rodina? Už vtedy by mi bliksla kontrolka, že toto asi dobre nebude....
@luciannka83 keď sme spolu chodili zdržiaval sa s jeho rodičmi co najmenej, netravil snimi čas, pohŕdal nimi. Toto co je z neho teraz sa stalo ked sa narodil druhý syn. Ešte vtedy bol aspoň jeho otec normálny a vychádzala som snim. Žiaľ alkohol robi divy a aj z neho sa stal prepity človek ktorý nerozmýšľa normálne. Zmenil sa a začal snimi tráviť čas lebo chce náhradu svojho detstva a myslel ze deti zmenia jeho rodičov.
@janinah nemusí byť na všetko papier 😉 ten chlap mal ešte vtedy všetko v hlave upratané a svoju rodinu neriešil, vedel aky su bral to tak ako to je. Ale jeho správanie bolo úplne ine. Ako som povedala zmenil sa po 2 synovi. Lebo jeho rodičia mu vtlkaju svoje názory a on to veľmi rád aplikuje vo svojom živote. Hoci mu abi výchovu normálnu nedalix z toho dôvodu nerozumiem prečo stále za nimi uteka
@janinah
@luciannka83 presne toto som chcela napisat. Ved si vsimam rodinu,prostredie,kde vyrastal. Ved s nim si beriem aj jeho rodinu,zvyky,zlozvyky. Predpokladam,ze o planovani deti tiez nebolo pocut. Dospely clovek sa takto nesprava. Pri dvoch detoch by uz mohol byt aj manzel.
@stanulienkat vzala som jeho zvyky, zlozvyky dokonca rodinu, rešpektovala som ich do chvíle pokiaľ oni rešpektovali mňa aj keď som im nikdy po chuti nebola. Až do chvíľe ked prišla na uvítanie oblečená ako bezdomovec, urazila všetkych hostí l, opili sa a začali vykrikovať veci čo sa ani nestali.
Tak isto ako priateľ jeho sestry je pre nich skurvysyn. Tak isto je tobo mojej chybe nevsimania
Tak sa vezmite a pankharti uz nebudu
Na tvojom mieste by som im deti ani nedala . A to tak že NIKDY !!!!! Ak by niekto raz na moje dieťa povedal že panghart tak skončil a hotovo konečná.
@donca18 prepáč, poviem Ti to hnusne, ale reálne: GENETIKU, VÝCHOVU A SOCIÁLNE PROSTREDIE NEOJEB.Š. 😡 Ak je toto všetko zle, ťažko čakaj zázraky. Tu hrozí, že ak Tvoje deti uvidia tú spodinu, tiež to neskôr budú brať ako normálny vzorec správania (viď ich otec). Takže celé zlé. Deti by som tam nepustila, len ich otca a to definitívne bez možnosti návratu. Ked nepochopil Tvoje dohováranie a logické argumenty 357krát, nepochopí ani ten 358.

@mila23 20 min cesty. Áno viem, uvedomujem si to. Vždy ked poviem niečo v tom zmysle, že ktp mu je prednejsi to nechce počuť vezme sa a odide z domu ako to robil im. A ked sa spýtam ci si mylsi, že je nromalne sa vratit napr o 12 vnoci od nich tak sa ma spýta co jr natom, ze on somnou sa doma hadat nebude. To by urobili len raz, podotýkam, zeprw svoju vlastnú 10 ročnú dcéru chodí pod vplyvom a robi jej hanbu a učí ju byt na nej závislá