Veľkonočný pondelok
Ahojte. Napíšte mi či som urobila chybu ja alebo mam muža takého....
Syn 5r vstal ráno o 7ej, prišiel do manželskej postele s úsmevom, že maminka ja ta už chcem oblievať, je veľkonočný pondelok 🙂 muž si ho pritulil, lezkaj ešte so mnou. Ja som vstala, pripraviť sa, nachystať stôl s obcerstvenim pre (rodina) kúpacov. Za 10min prišiel syn, ze on ma chce oblievať, argumentovala som s cieľom oddialiť čas, nech sa najprv nechystá, nech je "fešák" sam išiel a s nadšením sa nachystal. Hneď na to prišiel druhý syn 5r, tak isto, tak som aj jeho poprosila, nech sa ide umyť, zúbky, oblečenie. Všetko sme spoločne zvladli a nie potichu. Muž mal otvorené dvere. Zas chceli oblievať, muz stále v spalni, deťom som na neustále naliehanie pov., že však nech ma obleju keď chcú. Mali z toho radosť a tak isto čakali na odmenu. Obliata som bola viac x, opakujem potichu sme neboli. Muž sa vymotal ako slimák zo spálne okolo 9 tej, išiel venčiť, mna nepolial, nič nepovedal. Vrátil sa, dal si kávu a deti mu s radosťou ukázali, ze aha akú odmenu sme dostali ako polievaci. Muž spustil obviňovanie, ze som ho mala zobudiť, ze deti odkedy oblievaju bez otca, ze som harpia, špina, mam ísť do chudiny, ojebe mi hlavu o stenu, nenávidí ma. A pred detmi
A toto mi potvrdzuje uvahu, ze v rodinach, kde sa pestuju nasilnicke velkonocne zvyky, funguje nasilie aj normalne. Inymi slovami, muzi, ktori si vazia svoje zeny a nepozeraju sa na ne podvedome ako na dobytok, nemaju potrebu ich oblievat ladovou vodou a sibat korbacmi. Pod chabou zamienkou nejakych tradicii, len cudne je, ze ine tradicie pocas jari su im uplne u zadku.
@elizabet173 Ja osobne, ked si niekoho vazim a povazujem ho za seberovneho, nemam potrebu vykonavat na nom ani "symbolicke" nasilie, a ze vana ladovej vody v aprili nie je symbolicka ani nahodou, z toho sa da krasne ochoriet. Pri slabsej imunite aj chronicky. To, ze udajne nosi svoju zenu na rukach, ked ste tam vy, ani nahodou nedokazuje, ako ju vnima vo svojej hlave. Zat tvojej kamaratky je tebe prilis vzdialena osoba na to, aby si vedela, ako naozaj to u nich doma funguje, to je muz jej dcery, a informacie o nom mas z prinajlepsom z druhej ruky. Samozrejme debilov najdes v kazdej krajine, ale ja teraz hovorim o Velkonocnom pondelku.
@elizabet173 Ale mna nezaujimaju vase rodinne zvyky 😀 pre mna je sibacka a oblievacka primitivna tradicia pre nasilnikov, ktori sa za nu schovavaju preto, lebo radi ublizuju zenam a pre nic ine. Ak ine tradicie nedodrziavaju, tak je to hadam jasne.
@elizabet173 No minimalne tato, ktora tradicie dodrzuje, ma muza, ktory by jej najradsej ojebal hlavu o stenu podla vlastnych slov. Teda odpovedz si sama. A nie, nesudim podla jednej, ale podla mnohych.
Tvoj muž je primitiv pokazil sviatky všetkým.
Rozved sa toto bude len a len horšie.
Tvoj muž je ko..t nič viac nič menej
Tvoj muž že … nechcem sa vyjadrovať vulgárne
Toto je ďalšia z tých vymyslených tém. Zena s kľudom Angličana opise situáciu, ešte aj s kľudom vyhodnotí, ze je manipulátor ale kľudne si s ním narobi deti. A teraz tu o Jankovi a Marienke... Modrý kon by sa mal viac posnažiť ako udržať na fórach aktivitu....
@luccija presne ,to je len začiatok ...keď kôli takej blbosti jej nadáva. Bude horšie časom .teraz bude sekať dobrotu a potom si ju znova poda
Napíš mi správu, som skoro v rovnakej situácii tak sa môžme navzájom podporovať a dávať si info ...
@kristinapetronela takto to býva v posledný rok, raz slnko, raz dážď, raz je dobre, raz zle...
@ema22270 mam to v plane, musim sa do toho dokopať, dnes mi zahlasil, ze bud sa odstahujem z domu ja alebo on. Ze nemá problém nájsť si podnájom a keďže mame 2 roky novostavbu, tak sa rozvadzat "nemusime" ale budeme od seba... Úprimne. Aj mi troska odlahlo, ze to povedal prvy, na druhej strane neviem co od neho a tejto budúcej situácie čakať myslím z jeho strany.
@rusalinka nechcem čakať na to kym mi ublíži fyzicky. Citala som takmer celu du diskusiu, dakujem za link, aj toto ma nakoplo to začať riešiť.
@zmrzlinka2021 mala som veľmi vela pokusov rozprávať sa s nim o tom, ver mi, ja som človek komunikatívny, on to vždy znegoval, otocil proti mne čo sa dalo aj co sa nedalo. A vyvrcholilo to len do hádky a ze on ma pravdu a posledne slovo.
Mala som uz pri par jeho zachvatoch chuť zavolať policiu, odradilo ma to, ze on sam bol policajt, jeho známy su z obvodu a neviem ci by to riešili.
@ysseba bodaj by to bola vymyslená tema a bodaj by sa toto nestalo. A ano, zacina/lo to byť so mnou zlé ale nechcem a aby som sa k tomu dopracovala, takze to chcem riešiť. Dnes mi povedal, ze bud sa odstahujem ja alebo on. Neviem čo čakať a ako reagovať, či tým niečo sleduje alebo to fakt chce.
@sheila121 mala som to urobiť uz dávnejšie, aj mamina mi to naznačila keď som jej o pár situáciách naznačila :-/
@luccija sú dni, kedy sama v sebe nemam na meho pekneho slova. Jeho mama mi minule v aute povedala, že sa mi čuduje že som ešte s nim, lebo že ona si svojho syna pozná. Som nevedela čo mam na to povedať.
@zanka777 hmmm
@lenka567899 👍
@lvulik bohužiaľ nie je vymyslená
@misa1308 ďakujem, prepáč, chcem zostať zatiaľ inkognito, mam v profile aj fotky s nim a nerada by som tieto moje problémy vytahovala verejne na svetlo sveta. Avsak keď budem mať čokoľvek nové, ozvem sa
Ahojte. Dnes situácia od piatka... Isla som s malym do spálne, pytal sa tam, nakoľko je chory, rad tam vtedy spáva, zaspala som tam s nim (väčšinou sa mi to nestava) a muz preniesol druhého syna z gauca, kde mu maly zaspal. Ja som precitla ako som pocula kroky, isla som na wc a povedala zom, ze idem pokračovať v spanku, tesila som sa, ze som tak skoro zaspala, keďže chodievam spat o dosť neskôr. Dostalo sa mi toho, ze som ku.va spinava zavsivena atd a ze on odchádza, ze ma nenávidí. Zbalil par vecí a isiel. 2x sa vrátil ze niečo zabudol. Rozhovor bol o tom co vždy, ja som sa snazila komunikovať ale narazala som opat na stenu. Opat vo mne vyvolaval pocit, ze iba ja som na vine tomuto celému... A ze on povie detom zajtra, ze tatinko s nimi uz nebude bývať, lebo nechce byť s maminou. Snazila som sa mu vysvetliť, ze nech ich do toho neztahuje.. Ide si svoje :-/
Mame rovnakého zamestnavatela, povedal mi nech si hladam robotu, ze on so mnou ani robiť nechce. On je area manager, ja obchodny zastupca (pod nim).
Povedal, ze cakal, ze mu poviem aby neodchádzal kvôli detom.
Povedala som, v piatok si povedal ze nechceš so mnou žiť a nemusime sa rozvádzať ale budeme žiť oddelene, teraz to hovoríš zas, nadavas mi zs každú blbosť, zhadzujes ma, urážaš, nerespektujes môj nazor a ja ta mam žiadať aby si ostal?
Ja myslím že je to asi najlepšie čo sa Vám mohlo stať, že sa zbalil a vypadol on..prečo by to nemal
hovoriť deťom? je doležité im to povedať, aby vedeli aká je situácia doma aj medzi vami rodičmi..citlivo a vhodne ich veku im to povedz aj ty..budeš mať konečne pokoj od vulgárneho primitíva a možeš sa v kľude venovať deťom..už ked aj jeho mama toto povedala, je jasné že Ťa podporí a aj tvoji rodičia určite..robotu by som riešila podľa seba, aký máš z toho pocit, pracovat musíš, čize zariaď sa podla toho ako rýchlo si vieš najst novú a ak nie tak chvilu núdzovo vydržať a hladaj si popri tom.potom sa v klude možeš venovať rozvodu keď toto všetko poriešiš..prajem veľa síl🍀
Určite má frajerku keď ti nadáva a nervačí pre nič..
@lucimichi len hľadal dôvod ako odísť .aby ona vyzerala pred druhými a deťmi ako ta zlá ...
Jedinu chybu, ktoru si spravila je ta, ze si este neodisla. Takto chovanie je podla mna proste nepripustne a mala by si sa tak zariadit aj ty sama
@kristinapetronela presne tak!
@alexnina777 hmmm... lenže za 40 min bol naspat. Vsak povedat to detom povieme, ale nie s horúcou hlavou, ked bude vsetko dohodnuté a pripravené, to by nebolo pre malé takmer 6 ročné hlavičky dobré blaznit ich ze ide prec, zostava, vracia sa atd...oni uz urcite chapu ze toto nie je ok, netreba im nakladat este viac kym sa my dospelí nedohodneme ako a co bude dalej (kto odide, atd) - moj nazor.
A keďže to, že odide, povedal v piatok a dnes a vlastne sa vratil - znamená to iba to, že to rozprava aby ma zas s niecim vystrasil alebo ocakava ze po tych jeho zakernostiach ho budem prosit a som neprosila aby sa vratil
@alexnina777 a áno, pracovať musíme, ja sa roboty nebojím, aj keď toto je práca snov, tak mi bude ľúto to nechať ale ja si určite niečo nájdem a poradím si.
Ďakujeme pekne 🙂🍀

Ja si myslím, že toto je vymyslená téma. A keď nie, tak by si mala čím skôr odísť. Chlap by mi skúsil LEN RAZ povedať, že mi ojebe hlavu o stenu. A začína to byť s tebou zlé, keď sa dokážeš opýtať, že či si urobila chybu ty.... Preto, utekaj kým ťa nezmagorí úplne.