Veľkonočný pondelok
Ahojte. Napíšte mi či som urobila chybu ja alebo mam muža takého....
Syn 5r vstal ráno o 7ej, prišiel do manželskej postele s úsmevom, že maminka ja ta už chcem oblievať, je veľkonočný pondelok 🙂 muž si ho pritulil, lezkaj ešte so mnou. Ja som vstala, pripraviť sa, nachystať stôl s obcerstvenim pre (rodina) kúpacov. Za 10min prišiel syn, ze on ma chce oblievať, argumentovala som s cieľom oddialiť čas, nech sa najprv nechystá, nech je "fešák" sam išiel a s nadšením sa nachystal. Hneď na to prišiel druhý syn 5r, tak isto, tak som aj jeho poprosila, nech sa ide umyť, zúbky, oblečenie. Všetko sme spoločne zvladli a nie potichu. Muž mal otvorené dvere. Zas chceli oblievať, muz stále v spalni, deťom som na neustále naliehanie pov., že však nech ma obleju keď chcú. Mali z toho radosť a tak isto čakali na odmenu. Obliata som bola viac x, opakujem potichu sme neboli. Muž sa vymotal ako slimák zo spálne okolo 9 tej, išiel venčiť, mna nepolial, nič nepovedal. Vrátil sa, dal si kávu a deti mu s radosťou ukázali, ze aha akú odmenu sme dostali ako polievaci. Muž spustil obviňovanie, ze som ho mala zobudiť, ze deti odkedy oblievaju bez otca, ze som harpia, špina, mam ísť do chudiny, ojebe mi hlavu o stenu, nenávidí ma. A pred detmi
@rembura ano, spätne keď sa pozriem, áno, mala som to riešiť skôr. Ale už som rozhodnutá to riešiť. Toto je už úplne cez čiaru
Ďakujem Vám žienky za Vaše názory 🙏

@lucimichi vieš čo - vyslovil sa, že kedy by on mal čas? (on by mal), kedy príležitosť? (on by mal) a ze pri prvej prilezitosti ma podje.e (už mi je to viac menej jedno), a že on keď by si predstavil, mať ďalšiu ženu na krku, že ďakuje neprosí a zrazu hovorí, že on chce normálnu ženu a mať ju rád atď...