Veľmi mi chýba sex
Ahoj baby, sme s priatelom spolu uz 7 rokov. Dali sme sa dokopy dost mladi. Mam 25 rokov. Problem je ze s priatelom este spolu nebyvame, bohuzial este nie su na to financie, lebo chceme este cosi malo nasetrit. Este chvilu musime vydrzat byvat od seba. Problem je, ze nam obom velmi chyba sex, nakolko ho mame naozaj velmi velmi malo. U nich aj u nas nemame svoje sukromie, nakolko vzdy je plny dom ludi u oboch rodinach a sukromie mame nulové... sex riesime asi tak, ze ked nahodou niekdo odide na pol hodinu prec, tak sa na seba vrhneme, v lete chatovacky, stanovacky, auto...snazime sa chodit na vikendove pobyty tak casto ako sa to da, ale to sa neda stale....sex mame maximalne 1x za mesiac aj to len taka rychlovka ...kvalitny sex ani nepamatam kedy sme naposledy mali...obom nam to chyba....mne sa uz tri dni po sebe v snoch sniva o tom...a priatel je na tom rovnako...mozno este horsie, ved chlapi :D mate nejake napady ako toto vydrzat rok mozno dva kym sa osamostatnime uplne ? dakujem
@kvetinkaaaaa co sa tyka toho prispievania 100€. Tak si najdi dve brigady. U nas 3/4 nu najmu platil frajer,ja stvrtinu a ja som platila stravu. Ked sme dostali peniaze,dali sme ich dokopy a vsetko sa rozdelilo do tych obalok. A ja som mala asi dve brigady naraz. Spominam stale seba,prepac,len ti davam nazorne priklady ako sa to da riesit a ze da sa to,keby sa chce.
@kvetinkaaaaa suhlasim s laliou, ze by ste mohli skusit sharovat byt s niekym, alebo ubytovnu, ja som tak byvala. nie je to pohodlie ako doma, ale clovek je samostatny. ako dlho este budes studovat, uz koncis?
@lalia87 dakujem ti 🙂 dobry napad a inspiracia tie obalky 🙂 no priatel sa asi boji, ze by mus vacsinu cvakat on , a vidi ze doma ma vsetko zadarmo...asi tak...ale ja verim,ze ochvilu uz za mnou pride s tym ze to prepocital a vyslo by nam to
@kvetinkaaaaa podla mňa spolu ani bývať nebudete. Keď má obavy že by musel platiť za bývanie,stravu...možno keby si všetko platila ty tak sa ľady pohnú.
@anatalia77 Vystizne
@anatalia77 bingo, tiez si myslim, ze keby mlady chcel, uz su davno spolu ... on je tusim o 2 roky starsi, zjavne pohodlny. doma asi nic neprispieva, ked sa mu nechce osamostatnit .... na prd taky chlap,, ked sa este ani vrznut nema kde ...
@kvetinkaaaaa no ved vravim,ze jemu vyhovuje mamahotel 🙂 ma vsetko zadarmo,tak naco by platil? Lenze nech nezabuda ze raz bude musiet zacat platit..hypoteku 🙂 alebo mu mozno padnu peniaze z neba a hypoteku si nebude musiet brat a byt kešne zo svojho 🙂 ale nie,tam rata s tvojou pomocou ze budes asi polovicu cvakat. Chvalabohu za toho mojho byvaleho ktoremu bolo prednejsie nech sme spolu ako nejake peniaze.ved ak on zaraba cca 500€ v cistom-neviem ci hej,tak 200€ keby da za garzonku a ty platis stravu,to nie je az tak zle. Len ano,preco by mal byt len v jednej izbe ked doma sa uplne zadarmo moze pohybovat po vacsom 🙂 ale zas podla mna niet nad to,ked si vecer urobite pukance,otvorite vinko,pustite film a sup pod perinu ;)
Vystihla si to uplne presne. Uz mi vadi, ze vecer pridem domov, a uz chcem byt s nim a travit s nim vecer :( co by ste robili na mojom mieste vy ? Porozpravali by ste sa s nim po 200x ? Alebo si mam dat ultimatum nejake, ze ak sa to do vtedy nepohne s nim, a nepride on sam od seba za mnou ?
@lalia87 zabudla som ta oznacit 🙂
Vysrala sa na neho. Je decko a dobre mu je pri mame. Ultimatum skusit mozes pochybujem ze pomoze
@kvetinkaaaaa este ma napadlo toto..ved on moze byt rad,ze ma babu ktora aj napriek tomu ze len brigaduje je ochotna prispievat aj tym malom co ma,kdezto jemu z vyplaty este bude zostavat. Tebe neostane nic a aj napriek tomu si ochotna ist do toho.pri dnesnych zenskych,ktore sa nechaju vydrziavat a platit si od chlapa od byvania az po svoje umele mihalnice by mal byt za teba vdacny. A co bude robit ked budete mat rodinu,ked otehotnies? Necha ta zit len z rodicovskeho prispevku,lebo on nebude potom tiez ochotny platit ci ako? Musis sama uznat,ak nepracuje kdesi v zahranici za dobre peniaze,co za tie dva roky ma slovensku nasetri? Alebo sa zoberte,ty si najdi pracu a vezmite si spolu hypo. Tak by to on chcel,ci nevies?
@lalia87 dakujem za odpoved. Ved ja to vidim rovnako, ze na Slovensku sa velmi popri tom plate neda vela nasetrit. Drz plce nech to dobre dopadne. Aby sme boli uz skoro spolu. Ja som optimista :D
Smiem sa spýtať autorky, čo ju viedlo k tomu, aby skopirovala text svojej nedávnej diskusie a založila uuuuuplne rovnakú tému znova?
@stary_ujco potrebovala zopakovat svoje trapenie...treba to chapat,je žena 🙂...mlada baba,miluje,chyba jej to a nema sa s kym o tom porozpravat..a ak aj ma,musi sa este viac a upozorniť na svoj problem vsetkych..je to predsa pochopitelne..alebo nie? 🙂
@stary_ujco tak vies, trva to uz 7 rokov 😀
btw. ked zacnete byvat spolu, po roku si ta ani nevsimne a budes na tom rovnako ako teraz
my sme takto tiez fungovali 7 rokov presne a potom sme to uz vzdali a kupili byt na hypoteku a do teraz lutujeme ze sme mohli este rok dva vydrzat. a mohli sme mat dom a ovela nizsiu cenu aj s pozemkom. a teraz ked sa nato spatne pozriem nestalo to za to. uz sme dalsich 7 rokov spolu a s detmi je ten sex aj tak raz za mesiac takze sme tam kde sme boli 😀
@kvetinkaaaaa kde mas hrdosť slecna? To kde sme aby si sa ty tlačila bývať s ním, keď on nechce.? To kam ste sa dostali? Toto ma byt partner do budúcna? Že on sa bojí ako to utiahnuť? Kecy...a tvoja naivita. Veď čo bude robiť keď budeš na MD? Tak ty si až v takom štádiu, že by si potiahla aj celý. Nájom len aby ste boli spolu. Ale realita je ta, ze ak muž chce so ženou bývať, žiť aj sa postaví na hlavu odráža sa ak tým zarobí a zabezpečí ženu, neskôr rodinu
@valy nie nestalo lebo sme kupili byt vtedy ked bola ta bublina rok pred eurom a dvoj izbovy stal 2 miliony a rok na to stal 1 milion tak isty. takze keby sme rok pockali tak usetrime milion. teraz ho este stale nemozeme predat lebo ani nemame na vyplatenie tej hypoteky co juz mame na byt. a nie nestalo to zato. lebo je byt maly mame 2 deti a nerozmyslali sme dopredu proste sme sa splasili. rychlo rychlo. a obaja to lutujeme. mali sme pracu obaja , nasi nam hovorili sak pockajte co bude ked bude euro ze ci nepojdu dole byty alebo aj stavebne veci a tak bolo. presne sme ho kupili v najvyssej cene aka kedy bola. neprerobeny stary a to bol este v super cene.
jéééjdanenky...a to nie ste nikdy sami v izbe? Ručna praca? Ach jaj....ani mi sme za slobodna vela sukromia nemali ale tých par minut aspon na ručnu pracu sa vzdy našlo.
inak uz si to tu riešila pred rokom...
.https://www.modrykonik.sk/forum/rodinne-problemy/nase-spolocne-byvanie-trapenie/
Takže za ten rok sa toho zmenilo... :D No. Keď som chodila s partnerom, tak u nich doma - mama, tato, sestra, brat, my v priechodnej izbe. U nás doma dvojizbák, mama, ročný brat... a fakt sme takýto problém riešiť nemuseli. Plus auto (to nemá ani auto?!), vonok, povala u nich doma, pivnica u nás v bytovke... Veď človek musí byť trochu akčný, ja neviem... Teraz, keď sme u nich napr. na grilovačke v lete a prespíme tam, tak už do toho nejdem, lebo šak som si odvykla, ale vy ste si ešte ani nemali kedy zvyknúť na pohodlie vlastného bytu, takže čudné. :D
Trosku by ma zaujimalo ze ako setrite na to spolocne byvanie.mate spolocny ucet kde kazdy dava nejaku ciastku alebo to povedal len on ze akoze setri aby tuto celu temu oddialil aby co najdlhsie zostal pri mamicke.hlavne nebrat hypo este pred svadbou a detmi.lebo tu bude dalsia tema ohladom majetkov.ked vam to vychadza tak ho postavit proste pred hotovu vec a tu ideme kuknut podnajom a od 1 sa mozme nastahovat a hotovo sak ked tolko sestri tak tie 3 mesiace co sa davaju dopredu nebude problem.ak mu ovsem zalezi na tom aby ste boli spolu.a v podnajme sa ukaze co ho mamicka naucila a ako rraz budete fungovat ako rodica.ci naozaj o par mesiacov nebudete riesit zas nepomaha v domacnosti nevsima si ma zmenil sa a podobne temy ktore tu je moc moc moc.a furt nove pribudaju.
@mysga asi tak nejak...premaznaná je tato dvojica...Ved leto bolo, x prilezitosti na stanovačku, všelijako na tajňáša....a dalo sa kým sme sa vzali a mali spoločne byvanie.
@sardinka336 zaujímavé no. A 7 rokov je strašne dlho len na chodenie... Teda, bez pohnutia chodenie myslím. Veď odkedy písala tú prvú tému, tak mohli byť už dávno zahojení, keby tam je vôla.
@mysga tak dlho to je...my sme skoro tolko s mužom spolu chodili. 😀 Takze sme museli byt kreaítvny 😀 Ale tak začali sme velmi skoro, mali sme 17 a kým sme školy vychodili tak sme mali 23 rokov a brali sme sa.
@mysga my sme tiez 7 rokov chodili lebo sme zacali chodit spolu ked sme mali 16 a manzel este siel na vojnu z toho rok a potom sme nemali pracu resp. mali ale taku prechodnu co teda sme vedeli ze tam z toho by sme neutiahli absloutne nic. ale on u nas casto spal kedykolvek chcel mala som izbu sama. kupovali sme byt ako slobodní a kedze pomahal aj rodicom aj u nas tak som nemal pochybnost ze nebude pomahat ...
@sardinka336
@6326eva ako, možno len nie sú odvážni, napíšem to tak nepekne, ale ten môj by ma "prekotil" hocikde... :D
Mi sme s muzom chodili 4mesiace z toho mesiac bol prec a po tych 4 mesiacoch sme spolu odisli byvat do uplne ineho mesta od nasho.a to uz som vedela ze to bude moj muz do konca zivota.uz pocas chodenia sme boli spolu non stop okrem 8 hodin co som bola v praci aj to ma odprevadzal a cakal pred pracou.ked clovek chce byt s tym druhym nemusi cakat x rokov kym akoze nasetria.ani mi sme nemali nic nasetrene a nas vysnivany dom sme si zobrali na hypo ked uz sme mali 3 deti.

@lalia87 ano presne tam isto to mam aj ja uz rozpocitane davno, kolko by nam vyslo na byvanie, stravu, a zvysok (oblecenie, vylety...) skusim sa s priatelom zase porozpravat, ked vidim ze by nam to financne vychadzalo