icon

Veľmi mi chýba sex

kvetinkaaaaa
6. sep 2016

Ahoj baby, sme s priatelom spolu uz 7 rokov. Dali sme sa dokopy dost mladi. Mam 25 rokov. Problem je ze s priatelom este spolu nebyvame, bohuzial este nie su na to financie, lebo chceme este cosi malo nasetrit. Este chvilu musime vydrzat byvat od seba. Problem je, ze nam obom velmi chyba sex, nakolko ho mame naozaj velmi velmi malo. U nich aj u nas nemame svoje sukromie, nakolko vzdy je plny dom ludi u oboch rodinach a sukromie mame nulové... sex riesime asi tak, ze ked nahodou niekdo odide na pol hodinu prec, tak sa na seba vrhneme, v lete chatovacky, stanovacky, auto...snazime sa chodit na vikendove pobyty tak casto ako sa to da, ale to sa neda stale....sex mame maximalne 1x za mesiac aj to len taka rychlovka ...kvalitny sex ani nepamatam kedy sme naposledy mali...obom nam to chyba....mne sa uz tri dni po sebe v snoch sniva o tom...a priatel je na tom rovnako...mozno este horsie, ved chlapi :D mate nejake napady ako toto vydrzat rok mozno dva kym sa osamostatnime uplne ? dakujem

sardinka336
7. sep 2016

@mysga asi tak....aj ten moj a trva to dodnes....
U nas v sobotu rano deti bezne pozeraju rozpravky a rodičia.... 😝 😀 😀 😀 😀 samozrejme v zamknutej spalni. Da sa všetko ked sa chce.

dominika6
7. sep 2016

@kvetinkaaaaa
ste spolu 7r.
z toho sex 1x za mesiac,čiže aj ste spolu asi 1x za mesiac...či inokedy sex nemáte ked ste spolu?
to je za 7r cca 84x ...to má niekto do roka,nie za 7r.
ked budete spolu bývať,možno ho ani častejšie mať nebudete,ked vám to nebude klapať,lebo sa poznáte len na dialku

1) problém nieje v tom že ti chýba sex,ale v tom že chceš byť s ním sama..
2) on to nerieši,lebo mu je pri rodičoch doma lepšie a zadarmo ako ratať každé euro a živiť ťa
3) hlavne si neurobte z nudy dieťa a potom tu budeš lamentovať,že každý býva u rodičov zvlášť,chlap sa osamostatniť nechce a ani ženiť...
4) rada na záver,,doštuduj,nájdi si normálnu prácu,nájdite lacný podnájom,spoznajte sa či viete spolu fungovať,vezmite sa až potom dieťa..inak budeš dalšia v poradí čo tu bude plakať ako slobodná s dieťaťom

anatalia77
7. sep 2016

@dominika6 a potom bude diskusia v zneni-boli sme spolu 8rokov,narodilo sa bábo a on sa zmenil/premenil...až na ten zamlcani fakt ako prebiehalo tých !8rokov!

alaguema
7. sep 2016

@kvetinkaaaaa už tu podobná téma bola. To naozaj dnes mladí nemajú ani toľko vynaliezavosti, aby spolu mali sex, aj keď ešte namajú spoločné bývanie??? No, my sme boli v tomto smere, tuším, geniálni 😀 Sex 1x za mesiac v tomto veku? A ako to vydržať? No, keď už nie ste schopní si to nejak vymyslieť, odporúčam cvičiť 5 Tibeťanov. Ten posledný cvik, je na presmerovanie naakumulovanej sexuálnej energie 😀

sasa1310
7. sep 2016

@kvetinkaaaaa otázne je, či to chce aj on. A to, že on sa zatiaľ necíti s tebou na podnájom, kvôli financiám sa ani nedivím. Veď ty ešte nezarábaš, takže by to bolo len na ňom.
Koľko má on rokov?
Možno mu to celkovo vyhovuje, že ťa pošle večer domov. Mladý chlap aby nemal toľko fantázie a aby mal 1x do mesiaca sex, lebo nemá kde.

dominika6
7. sep 2016

@anatalia77 presne tak,lebo to, čomu to predchádzalo, už nik nenapíše a pýta zúfalo radu..

janickacrazy
7. sep 2016

Akože tiež to dáko nechápem, ja ked som bola mladá a nemali sme kde, tak sme sexovali v aute každý den, ved nejaké odlahlé miesto sa vždy nájde. 😀 Alebo teda ked už spolu tak dlho chodíte, tak môžeš unho hádam prespať alebo on u teba, či to sa nehodí? Mama by to neprežila? OMG 🤐

sasa1310
7. sep 2016

@mysga my koľkokrát sme zasekli výťah kvôli tomu na medziposchodí, keď nebolo kde. Manžel bol v tomto kreatívny 🙂

dominika6
7. sep 2016

@alaguema ked si ja spomeniem na akých žalostných miestach sme mali sex až mi do plaču 😀...sa divím že nás nik nenačapal...
práveže nikdy nie doma ani u jednych ani u druhých...
máárena dnešná mládež by sa len váľala doma v pohodlnej posteli po perinou 😀

sasa1310
7. sep 2016

@dominika6 my teraz chodíme okolo tých miest a spomíname. Aj tu sme robili, aj tam. My sme boli mladí. Už v 21 sme bývali ale sami s dieťaťom a vo svojom v 24ke

anatalia77
7. sep 2016

To milenci to majú častejšie ako táto mladez

dominika6
7. sep 2016

@sasa1310 to mi pripomína ako ked hovorí stavbár čo ide po meste a spomína.... ,,,aj tam som vozil beton aj to som staval,, 😀 😀...

sasa1310
7. sep 2016

@dominika6 raz (to sme boli už asi 12 rokov svoji) nám mama prišla strážiť deti a išli sme večer niekde si sadnúť a v aute potom pod mostom 😀 sme sa smiali. Ale už to nebolo ono. Trošku sme "narástli" 😀 Ale malo to svoje čaro.

dominika6
7. sep 2016

@sasa1310 aj v manželstve je dobré ked sa partneri odviažu,posilní to vzťah,ved život nekončí hned druhý deň po svadbe...

guiseppinka
7. sep 2016

ty blaaaaaho, 😀 ako ked som mala vztah na dialku kvoli mojej skole a jeho praci, tak sme spolu castejsie spavali ako raz za mesiac. a to som dosla raz za 3 tyzdne domov na vikend... a teda nebolo to ani u neho ani u nasich...
a este s prvym frajerom (vtedy sme spolu este nespavali), ale iba sa venovali jeden druhemu a v okoli sme mali presne vytipovane lokality kde sa to bez necapania 😀

majcika
7. sep 2016

Vy si živo viete predstaviť mladého muža, čo má sex raz za mesiac systémom hup sup a mohol by žiť s milovanou a králikovat denne ale on nie. To mne ako zamilovaný sexuchtivy zodpovedný spoľahlivý fakt nepripada

monusik73
7. sep 2016

Tak ani my sme neni osamostatneni byvame 5 rokov v domacnosti kde byva svagor, ja, manzel a ich starka no mame svoju spalnu a tu nam nikto nechodi tak ze sukromie je ale ked sa o chvilku prestahujeme do vlastneho bude este viac sukromia neviem poradit ale jedine sa osamostatnit cim skor 🙂

sasa1310
7. sep 2016

@dominika6 predtým sme tŕpli, nech nás rodičia nenačapú. Teraz tŕpneme, nech deti.

anatalia77
7. sep 2016

@majcika vsak nikomu

nyusika
7. sep 2016

ked maju po sedemrocnom vztahu stale sex raz mesacne, chyba nebude v tom, ze nieto kde...

guiseppinka
7. sep 2016

a to sme s prvym nemali ani auto, kedze sme este 18 nemali... ked bolo auto, znacne sa to zjednodusilo a dokonca raz na "nasom" mieste sme vyrusili niekoho 😀 ocividne to bolo moc oblubene miesto... ale necudujem sa, lebo bol odtial naozaj krasny vyhlad 😀
@sasa1310 v niektorych vytahoch to nejde 😀 napr. u nasich nepomoze ani medziposchodie... to by mali sou vsetci 😀 vytah mal sklenene dvere 😀

anatalia77
7. sep 2016

@nyusika myslim že iba ona má sex raz mesačne. A len jej to vadí.

natalym
7. sep 2016

@kvetinkaaaaa Príroda..................

nyusika
7. sep 2016

@anatalia77
ja si to myslim tiez

mysga
7. sep 2016

@guiseppinka Nás raz zapadnutých v lade kolesami vyťahoval párik, ktorý sa vracal z miesta obďaleč. :D Všetci štyria sme vedeli, prečo sme tam. :D Ach, vidím to na malý výlet, ešte kým bruško umožňuje sa realizovať v aute. :D:D:D

guiseppinka
7. sep 2016

pri tej prirode od @natalym ma napadlo, ze celkom zaujimave je stanove mestecko pocas odpustu na marianskej hore v levoci... kamos, knaz, sa vzdy smeje, ze ktovie kolko deti tam bolo pocatych, ze mladi si dojdu po pozehnanie. a kamoska na neho uplne sokovana, ze ako to moze nieco take tvrdit, ze na takom mieste a bla bla bla a on, ze co si mysli, ze sa tam v noci robi... 😀

anatalia77
7. sep 2016

A keď to vezmem od podlahy-aj vo vzťahu keď spolu bývajú a frekvencia nie je častá tak to partneri riešia masturbaciou. Keď mi to chýba tak si pomôžem. Doslova čakať na partnera kým sa nám chce obom...no čom som neschopná???

guiseppinka
7. sep 2016

@mysga len ja si nepamatam tu cestu... ale vyhlad bol odtial fakt pekny... a si spominam este na jednu situaciu - boli sme na obecnych slavnostiach a po skonceni sme sli na chatu a tam sa pekne v rytme pohupovala 120tka so ZAPNUTYM vnutornym svetlom a komplet zarosene okna... nebolo by na tom nic, keby neodparkovali rovno na mieste, kde okolo nich musel kazdy prejst pri odchode... bud to zle nacasovali alebo boli fakt blbi 😀

mysga
7. sep 2016

@guiseppinka Alebo im bolo jedno. :D Minulý týždeň môjmu "skorošvagrovi" rozbili na odpočívadle sklo na aute a ukradli mu notebook. Prišli tam policajti a šli obďaleč k autu sa opýtať ľudí tam sediacich, či si niečo nevšimli. Vraj sa otočili, celí šokovaní sa vrátili a v tom aute si užíval pár cez 70, ak nie aj viac. :D:D Že policajt povedal "Ja som si myslel, že moji rodičia to už nerobia a títo dvaja vyzerajú ešte starší..." :D Čiže niekomu je to fakt jedno. Ale autorka má zrejme partnera, čo si viac rozumie si svojou rukou, inak to nevidím...

janickacrazy
7. sep 2016

@guiseppinka alebo boli exhibicionisti 😀