icon

Veľmi mi chýba sex

kvetinkaaaaa
6. sep 2016

Ahoj baby, sme s priatelom spolu uz 7 rokov. Dali sme sa dokopy dost mladi. Mam 25 rokov. Problem je ze s priatelom este spolu nebyvame, bohuzial este nie su na to financie, lebo chceme este cosi malo nasetrit. Este chvilu musime vydrzat byvat od seba. Problem je, ze nam obom velmi chyba sex, nakolko ho mame naozaj velmi velmi malo. U nich aj u nas nemame svoje sukromie, nakolko vzdy je plny dom ludi u oboch rodinach a sukromie mame nulové... sex riesime asi tak, ze ked nahodou niekdo odide na pol hodinu prec, tak sa na seba vrhneme, v lete chatovacky, stanovacky, auto...snazime sa chodit na vikendove pobyty tak casto ako sa to da, ale to sa neda stale....sex mame maximalne 1x za mesiac aj to len taka rychlovka ...kvalitny sex ani nepamatam kedy sme naposledy mali...obom nam to chyba....mne sa uz tri dni po sebe v snoch sniva o tom...a priatel je na tom rovnako...mozno este horsie, ved chlapi :D mate nejake napady ako toto vydrzat rok mozno dva kym sa osamostatnime uplne ? dakujem

Strana
z4
salfusco
7. sep 2016

@mysga ty davas dobre niekedy :D :D :D ale tak narovinu 🙂

guiseppinka
7. sep 2016

@mysga mne je tiez jasne, ze aj moji rodicia spolu stale spavaju, ale nacapat by som ich fakt nechcela... mne je blbe vobec mat sex u nas doma, ked viem, ze nasi su vedla...
a asi mas pravdu to s autorkou... bud si rozumie s rukou alebo rukou, resp. inymi otvormi nejakej slecny...

gir
7. sep 2016

Kto chce hľadá spôsob, kto nechce hľadá dôvod 🙂

guiseppinka
7. sep 2016

@janickacrazy netusim co boli, ale fakt okolo nich preslo mozno 5000 ludi alebo aj viac... a to si ani nechcem predstavit, ze by som sla s niekym ja a zrazu pridem na to, ze to moje decko tam trtusi... asi by ma vystrelo 😀 nie z toho, ze co robia, ale z toho kde 😀

hrehusa
7. sep 2016

@guiseppinka je to zvlastne ze je nam to blbe ked su vedla rodicia a pritom je to tak normalna vec 🙂

emilia25
7. sep 2016

Joj ked sme kupili dom a prerabali muz chodil do prahy a ked sa vratil vzdy som ho cakala vonku a prve co bolo sme sli na dom ani elektriku sme tam este nemali zima vsade ale taka super rychlovka bola vzdy.ked sme spolu chodili 3 krat za den ale ked kolko razy spominame s muzom ze nas vobec vtedy ani len nenapadlo ze tam z rana co si mohlo zostat aj teraz po 10rokoch sme nadrzany jak kobyle sice uz to neni 3 krat za den ale kazdy druhy den.niekedy aj kazdy den zalezi ake ma zmeny v praci.

narsila
7. sep 2016

Tiez si myslim ze v tomto veku vyhovorka typu "neni kde" neexistuje..
aj mna raz s jednym frajerom nacapali policajti v aute :D my sibnuti sme to odparkovali pri nejakej priemyselnej zone, tak si mysleli ze tam niekto kradne a naskytol sa im celkom iny pohlad :D usmevna spomienka 🙂

Suhlasim s tym, ze mlademu sa nechce z mamahotelu.. nerozumien tomu, ze dnesni aj tridsiatnici vymenia sukromie za takyto akoze komfort.. ale myslim, ze je chyba aj v mamickach, ktore si myslia ako dobre robia pre svojich synacikov a vacsinou je to naopak katastrofa co napachaju. Taky chlap by bol u mna bez sance a som neskutocne stastna, ze moj muz sice svoju mamu ma rad, ale od kedy zarabal tak zil svoj zivot.

Pre odlahcenie:
vola 30rocny syn mame "mama, idem domov z roboty, mam nieco kupit?"
A mama odpoveda "kup si byt a vypadni do p.ce"
:DDD sory na tomto sa zabavam a hlavne na tom ked to takymto synacikom hovorim :P ;)

6326eva
7. sep 2016

@narsila 😀 😀

lucykelly
7. sep 2016

@ukulela u nas v Presove jednoizbak za 170 € urcite nezozenies a ani dvojizbak za 270 € ... jednoizbak 300 €, dvojizbak min. 350 €, co uz nie je mala polozka 🙂

janickacrazy
7. sep 2016

@lucykelly no tak ale im stačí aj garzonka, nie?

guiseppinka
7. sep 2016

@lucykelly tiez ma zaujali tie sumy, ze v ktorom krajskom meste to tak je... lebo v ba za podnajom 1 izby je minimalne minimum 150 €... a aj to viac menej po znamosti...

lucykelly
7. sep 2016

@guiseppinka u nas v PO je to podobne ...

lucykelly
7. sep 2016

@janickacrazy tak urcite ano, aj garsonka je lepsia ako nic 🙂

stanulienkat
7. sep 2016

toto sa tu fakt rozobera??????????????????????????

sasa1310
7. sep 2016

@narsila
na 112 volá mamička, že syn má teplotu okolo 40 stupňov, že čo s ním má robiť. Lekárka sa pýta a koľko má syn rôčkov? "mamička "no 42" 😀 Toto sa fakt stalo

ukulela
7. sep 2016

@lucykelly jedna vec su inzeraty, druha osobne zhananie. ja som pisala BB. jasne, ze su ceny a ceny, my sme mali ozaj stigro.ale to je priklad, ze ked sa chce, da sa. da sa byvat aj mimo centra, v jednej izbe v byte na podnajme so studakmi ... prachy su len vyhovorka zakladatelkinho frajera.

lucykelly
7. sep 2016

@ukulela v tomto s tebou suhlasim, ked sa chce, tak sa da ... alebo kde je vola, tam je aj cesta 🙂

salfusco
7. sep 2016

ale kaslat aj na prenajmy,aj keby na to nemali,alebo sa bali skusit spolu zit,kks,mat partnerku/partnera,chcieť to a nenajst si miesto,cas a sposob je "na hlavu" a iba vyhovaranie

majcika
7. sep 2016

@salfusco skôr sci-fi 😀

nyusika
7. sep 2016

ja by som ale nesla do ziadneho najmu IBA kvoli tomu, ze chcem sexovat 🙂
to su v tom pripade naozaj vyhodene peniaze.
Pokial aspon jeden z nich ma prijem, nemoze byt problem cca raz mesacne kupit na zlavomate nejaky vikendovy pobyt...to tam mozu sexovat od rana do rana ako bezni.

salfusco
7. sep 2016

@nyusika

tak...a potom tyzden nebude moct normalne chodit,takze na sex nebude mat ani chuť..potom si to mozu zopakovat..usetria na prenajme,užiju si vikendove radovanky a kolotoc moze pokracovať 😀

Strana
z4