icon

Veľmi sa mi páči jeden chlap, no nepoznáme sa

emi_emi159
16. sep 2020

Ahojte. Pracujem v jednej nemenovanej kaviarni v B.Bystrici a každý deň tam chodí jeden muž ktorý sa mi tak neskutočne páči az mám pocit že som asi normálne zalubena. Vždy keď príde srdce mi ide vyskočiť , zaleje ma pot , neviem povedať ani slovo a neskutočne sa mi klepú ruky. Trvá to už 4 mesiace. Stále sa na seba len usmievame , je to taký vzájomný úsmev ktorý mi prezrádza že sa pacim aj ja jemu. Ale nevieme si ani mená ani nič o sebe nevieme. Čo by ste robili na mojom mieste? Ja ho osloviť nechcem som žena a mal by on urobiť prvý krok. Ja mám 33 rokov a on netuším ale myslím si podľa výzoru že okolo 40. Milsieho a sympatickejsieho muža s krajším úsmevom som za 33 rokov ani nevidela a nepoznala. Som hotová. Nonstop naňho myslím a už ma to hnevá že on nič nepovie aspoň kontakt by si mohol vypýtať viem že sa mu pacim cítim to z tých pohľadov. Alebo si to namyslam ? Čo by ste robili na mojom mieste ? Čakali by ste ? Som už netrpezlivá. 😁

nyusika
16. sep 2020

@emi_emi159 ja by som sa určite prihovorila.
Ako čašníčka máš x príležitostí, ako slušne a nie trápne začať komunikáciu.

kiwi3
16. sep 2020

@asia83 podla mna to je taky konstrukt, ze "ona zacala", to by urcite jeho zenu uplne ukludnilo. keby mal zaujem, tak by ju oslovil aj keby bol zadany, bohuzial.

asia83
16. sep 2020

@kiwi3 Ale je to tak. Aby nemal výčitky, tak si to takto ospravedlní. Lebo sú aj muži, predstavte si, ktorí podvádzať nechcú, ale hop, zrazu ho začne priťahovať nejaká žena. No a platí to aj na to, že môže chcieť iba jedno, aj vtedy to sebe a jej ospravedlní, ale veď ty si začala.

amelia000
16. sep 2020

@0silvia0 no veru..bolo to blbe ale stava sa zivot ide dalej..aj terajsieho manzela som pozvala na prve rande ja a nemohla som urobit lepsie. Vedla mna uz spinka nasa 2,5 mesacna laska 🙂 cize kto sa hanbi...nema po case krasne babatko :D

0silvia0
16. sep 2020

@amelia000 nuž, ty si odvážna žena, že ťa nič neodradilo. Ja som sa už potom nechala radšej zbaliť a tiež neľutujem. Pri mne bábätko neleží, predpokladám, že náš syn leží pri frajerke😂
a dcéra si robí v izbe úlohy do školy😀

kassandra25
16. sep 2020

@emi_emi159 on ta neoslovi preto, lebo niekoho ma, s kym zije, s kym ma rodinu. Co teraz? Budes dalej nanho mysliet?

ivca88
16. sep 2020

Uff baby, tak som si vydýchla že B.B a po 40-ke... To môj muž teda nebude 🤭😂😂😂

Ale k veci, veď mu povedz že dnes máme nádherný deň, však ?
A počkaj ako ti odpovie.
Ak má záujem, tak sa pravdepodobne rozhovori alebo sa bude aspoň viac usmievať.
Ak záujem nemá, tak odpovie áno a pôjde si svoje.
Tam by som sa už stopla.

danim
16. sep 2020

@0silvia0 😂😂😂

limetka69
16. sep 2020

@emi_emi159 najkrajsie na vztahoch je prave toto obdobie. 🙂 aj keby nieco z toho bolo, toto obdobie stratis a s nim aj to caro. Kludne mozes nadviazat nejaky rozhovor, mozno ziskas super kamarata, nemusis do toho ist hned s tym, ze ho chces. A ako som tu citala, len aby ta to nepreslo ked zacne rozpravat. 🙂 vobec nemusis namotavat, proste pokec, par viet kazdy den. A ked sa nic nebude diat, tak mas smolu. Lebo zacat lahky pokec je dost z tvojej strany aby pochopil, ze smelo sa moze ozvat a nebude odmietnuty. Ale tam staci. Viac nerob, bud sevavedoma dama 🙂

kubkovamama
16. sep 2020

@emi_emi159 čo chlap to iné chovanie a iné pozadie.Moze byť zadaný,hanblivý,nevie sa rozhodnúť,možno si ozaj namyslas?To nikto nevie.Ale reagujem na to,že prvá urobiť krok,že ee.Ja som taká istá,asi by som sa prepadla ísť prvá za chlapom,neviem či by som vôbec dala bez hanby úsmevy ako ty.No mne už terajší manžel povedal,že strašne chcel,aby som ja prvá oslovila jeho,urobila prvý krok,že sa neskutočne hanbil.Ja by som na tvojom mieste možno skúsila trošku to postrčiť a uvidíš,či zadaný,či nie,či má význam sa z tych úsmevov tešiť.Mozno iba flirtuje.Alebo sa desne hanbí 😉

bluka2
16. sep 2020

Keď za 4 mesiace nič viac nezacal, nezačne ani ďalšie 4.rada sa stavim - niekto?😉

kitycat
16. sep 2020

pripnem sa chcem vediet ako to dopadlo.

Pripomina mi to casy ked som si na brigade chodievala kupit pizzu a usmievali sme sa na seba s kucharom...nikdy nebolo rande :D

komir63
16. sep 2020

@emi_emi159 Vylejte mu nedopatrením kávu do lona. On sa určite rozreční.

kristina2015
16. sep 2020

Vidíš to aký bonus, keď sa každé ráno tesis do práce🙂 uvidím ho dnes, nie neuvidím 🙂 Pekne upravená ,usmievavá ja by som pýtala od šéfa bonus na vyplatnej páske 😂 Určite tvoju auru vidia a cítia všetci naokolo😁.Co by som robila ja keby som slobodná ,zaľúbená . Zistila si o ňom niečo ,nadviazala rozhovor,poprípade rýchlo zabudla 😁

kristina2015
16. sep 2020

@komir63 😂

danim
16. sep 2020

@komir63 😂😂😂😂🤭

kiwi3
16. sep 2020

@asia83 neviem, ja mam taku skusenost, ze aj ti zadani zenu oslovuju sami.

zuzubb007
16. sep 2020

Presne keď chodí každý deň 4 mesiace a usmievala sa je jednoducho taký typ, bože ja koľkých poznam v robote čo sa po mne usmievkajú a to sú rozne vekové kategórie keby dačo chcel alebo by si sa mu páčila určite nadviaže kontakt, a to chodí do tej kaviarne sám? Keď má čas po kaviarňach bude asi mať nejaky zaujímavú biznis kto si môže dovoliť chodiť po kavičkách? Áno pravda je pekný chlap a 40 tnik a d čudná kombinácia niekde bude zadrhel

lija22
16. sep 2020

kazdy dakoho pozna. to nik z tvojich kolegov nepozna jeho ci jeho partiy? mate fb stranku?prebehni ludi co ju lajkuju. snazila by somsa zistit viac a hned zistis ci je zadany

laurabenceova
16. sep 2020

mozno ze je teply🤷‍♀️😂

lintu
16. sep 2020

Ak chceš rande, som za neutrálnu konverzáciu. To, že sa na seba len usmievate, je možno fajn, ale naozaj to nikam nevedie. Veď tak ako ty si predstavuješ rôzne scenáre, prečo sa neozve, si ich môže predstavovať aj on.

dilino
16. sep 2020

Neočakavane prekvapenia maju v sebe svoje čaro.

vilma7
16. sep 2020

Neviem, ale ja si myslím, že keby chlap mak záujem, tak už by to nejako začal...a nie len sa usmieval. Podľa mňa je tiež zadaný.

asia83
17. sep 2020

@kiwi3 Áno, to robia. To je iná kategória mužov. Tí výčitky nemajú, sú egoistickí, sebeckí a potrebujú si dokazovať. Ale to, o čom som písala vyššie, sa deje v podvedomí inej kategórie mužov. Nie vo vedomí.

asia83
17. sep 2020

@dilino 👍 O tom je život. Preto je krásny.

martina8888
17. sep 2020

@emi_emi159 mozme to zobrat aj z druhej strany, mozno si mysli, ze si zadana, ved aj ty uz mas fajn vek, kedy je uz predpokad, ze si zadana. Ja by som na tojom mieste urcite prehodila nejaku vetu.

fokuska
17. sep 2020

Ja pridam este dalsiu teoriu :D
On si tak hovori, ze aka krasna casnicka, je mila, usmieva sa, no je zvlastne ze by taka bola sama, ani nikdy nic nepovie, asi je teda zadana a preto su to len usmevy. Ved inak ma kopec prilezitosti nieco zacat, stacilo by par slov alebo nieco a vedel by som, ze mozem rozvinut debatu. Ale co ked zacnem a bude na mna pozerat ze som ako ini, ze s peknou casnickou si chce kazdy zaflirtovat, tak ma hned odpalkuje... nevsimla si ze tu chodim uz 4 mesiace a usmievam sa na nu? Urcite, vsimla, ale nechce urobit ten dalsi krok, mozno tu za nou vzdy po praci pride frajer alebo manzel, to by som si uz aky trapas vyrobil, keby som ju skusil niekam pozvat.

dilino
17. sep 2020

@asia83 vždy sa mi potvrdilo že ked som najmenej čakala alebo už vôbec vtedy to prišlo v hoci akej situáci.

0kristina0
17. sep 2020

Tiez sa priklanam k tomu, ze z jeho strany neni zaujem

maminka123abcd
18. sep 2020

Na tvojom mieste by som robil kávu