Veľmi sa mi páči jeden chlap, no nepoznáme sa
Ahojte. Pracujem v jednej nemenovanej kaviarni v B.Bystrici a každý deň tam chodí jeden muž ktorý sa mi tak neskutočne páči az mám pocit že som asi normálne zalubena. Vždy keď príde srdce mi ide vyskočiť , zaleje ma pot , neviem povedať ani slovo a neskutočne sa mi klepú ruky. Trvá to už 4 mesiace. Stále sa na seba len usmievame , je to taký vzájomný úsmev ktorý mi prezrádza že sa pacim aj ja jemu. Ale nevieme si ani mená ani nič o sebe nevieme. Čo by ste robili na mojom mieste? Ja ho osloviť nechcem som žena a mal by on urobiť prvý krok. Ja mám 33 rokov a on netuším ale myslím si podľa výzoru že okolo 40. Milsieho a sympatickejsieho muža s krajším úsmevom som za 33 rokov ani nevidela a nepoznala. Som hotová. Nonstop naňho myslím a už ma to hnevá že on nič nepovie aspoň kontakt by si mohol vypýtať viem že sa mu pacim cítim to z tých pohľadov. Alebo si to namyslam ? Čo by ste robili na mojom mieste ? Čakali by ste ? Som už netrpezlivá. 😁
@danim čarovný muž chodí každý deň je nas stály zákazník 😁ale nič nové sa neudialo stále to isté 😱🤷🏼♀️ Som z toho na nervy ženy
A prsten na ruke nema ziaden? ☺️ ak nie tak skus nejaku konverzaciu nenutenu.. nemas co stratit 🙂
Jeeej, prvýkrát v histórii sa pripínam do diskusie len tak. 😀 Teším sa na pokračovanie. 🥰💍😀😇
@emi_emi159 🤷♀️🙏🍀🍀🍀
@emi_emi159 keď je stály zákazník, tak z vášho Teamu s nim ešte nikto neprehodil pár slov?
No uz aj ja zacinam byt zvedava, ako to dopadne 🙂
😁
@emi_emi159 Ježiš šak sa ho normálne opýtaj : vám sa u nás nejako veľmi páči, alebo len máte každý deň cestu okolo?
A možno odpovie: máte tu veľmi milú a sympatickú obsluhu 🥰🥰🥰
@emi_emi159 ty pocuj baba, urob uz nieco, lebo vleziem do vasej kaviarne a hodim nejaku rec s nim ja😁
@emi_emi159 ma to vyhodu,vzdy sa mozes tesit do roboty 😀
Ako pokracuje pribeh? 😉
Čo nové s tajným pánkom? Stále chodi? 🙂
@emi_emi159 ako to vyzerá so zákazníkom? Už bolo rande? 😍
zeby chodil drhotat zubami na terasu alebo na balenu kavu?
@emi_emi159 no ako to dopadloo?? 🙈😁
@emi_emi159 prezivam nieco podobne 🙈

@emi_emi159 no čo nové? Bol ten čarovný muž aj dnes ? Ako pokračuje tento príbeh? 🙂