Venujú sa vaši muži deťom každý deň?
Ahojte, venuju sa vasi muzi svojim detom denne? Tak vo veku 3-4 roky? Ako s nimi travia cas?
Mne je velmi smutno, ze vzdy musim nutit svojho muza, aby s nimi nejako travil cas, nehovoriac o tom, ze ja som s nimi nonstop (este mladsi nechodi do skolky, nema este 3roky), ale viac ma stve, ze sa im nevenuje ako otec. Bud je pri nich na mobile alebo ked ich zoberie von (tak raz za 2 tyzdne), tak vacsinou za niekym, kde sa vykecava a deti su opat same na seba.
Pracu nema narocnu, na svojich kamosov a hobby ma furt vela casu vyhradeneho.
Len chcem vediet, co mam pozadovat bez vycitiek, ze chcem vela:(
@anonym_autor venuje sa, u nas sme zaviedli ze pri detoch bez mobilu.
@anonym_autor Áno venuje sa.Su ako siamské dvojičky.Vsade spolu a stále keď má voľno.
Nebyva doma kazdy den, ale ked je, tak ho bud vezme na ryby/heiby, alebo sa s nim hra. V podstate sa mu venuje, tak ako ho to bavi
Manžel pracuje na smeny, ale keď je doma, vždy si nájde čas na deti, na nás. Od malička chodil kočíkovať, na ihriská, vymýšľal program. Hráva s nimi spoločenské hry, bráva ich na bicykel, rozprával im pred spaním rozprávky. Teraz už majú 10 a 14, ale stále majú k sebe blízko a vedia vymyslieť spoločné aktivity.
Uprimne mne je divno a smutno ze sa toto musi niekto pytat. Akoze cely den ho vlastne deti vobec nezaujimaju? Nema potrebu byt s nimi, vidiet ich, zistit ako sa mali? Odisla by som od takeho chlapa. Toto by mi trhalo srdce
Uprimne mne je divno a smutno ze sa toto musi niekto pytat. Akoze cely den ho vlastne deti vobec nezaujimaju? Nema potrebu byt s nimi, vidiet ich, zistit ako sa mali? Odisla by som od takeho chlapa. Toto by mi trhalo srdce
@really8
aj mne
ale deti maju 3 a 4 roky, niekde sa musela stat chyba uz pred 3-4 rokmi, odhadujem
@really8
aj mne
ale deti maju 3 a 4 roky, niekde sa musela stat chyba uz pred 3-4 rokmi, odhadujem
@nyusika ved prave. Pochopim keby mali 15 ze rodic je otrava ale take male deticky. Ja neviem, manzel pride z prace a prva cesta je do detskej izby. Nehovoriac o tom ze uz len zastrngaju kluce a chalani bezia nateseni ze dosiel tato.
Venuje. Príde z roboty a idu sa hrať. Chodia von, učí ho bicyklovať, korčuľovať, hrajú futbal, chodia na rôzne akcie s jeho kolegami a ich deťmi.
Dalsi, co sa ozenil a mal deti, lebo nevedel, co so zivotom?
A este sa pytat, ci je to normalne, ze sa nevenuje detom...obcas neviem, ci s autorkami takychto otazok zdielam rovnaky casopriestor.
Aby som "nutila" chlapa travit cas s vlastnymi detmi? Heee??
@anonym_autor Toto sa tak smutne cita 😔, moj muz by bol so synom podla mna aj v skolke ak by sa dalo 😁...obcas mam pocit, ze travi s nim viacej casu, ako so mnou 🫣.
Mam vsak kolegynu, ktora mala rovnaky problem. S muzom sa nasledne rozviedla. Najviac jej trha srdce, ze byvalemu staci vidiet deti raz za dva tyzden, aj to im radsej pusti TV a da mobil do ruk nech ma pokoj 🫤.
Ked bol v tomto veku, tak sa muz synovi cez pracovny tyzden nejak extra nevenoval, chodil z prace pomerne neskoro, ale cez vikendy a cez volno ano. Chodil s nim von, ucil ho bicyklovat, plavat, chodili na ihriska s kamosmi a ich detmi. Uz mame skolaka, spolocneho casu je menej, ale stale si na neho najde cas na spolocne aktivity. Aj pomahanie s kosenim na zahrade, aj majstrovanie v garazi je ich spolocny cas. A mladeho to bavi, lebo tu su dospelacke veci co robi s ockom
áno, môj muž sa nášmu synovi venoval denne, od narodenia
Toto robia chlapi, co deti vlastne ani nechceli, ale mali vek, partnerka chcela, rodina zatlacila a podobne skvele dovody...
Áno, každý deň. Malý má 2 roky a 8 mesiacov. Už chodí do škôlky, my sa striedame jedno ráno ho nosím ja a vtedy ho vyberie zo škôlky po 15:00, je s ním sám do 18:00 kým prídem z práce. Ďalší týždeň ho ráno vozieva a beriem ho poobede ja zo škôlky, vtedy konci väčšinou okolo 16:30-17:00, vždy sa k nám pridá k aktivite, ktorú práve robíme, či sme vonku, hráme sa atď. Keď sú spolu dvaja, skoro vždy sú vonku alebo sa hrajú, televízor sa u nás pozerá tak max na 20-30 minút a hotovo
áno každý deň
syn má 3 roky muž chodí prenho do školky , každý deň ho sprchuje alebo mu napustí vaňu od narodenia , ptm robia spolu desiatu na druhý deň cez víkend sa mu tiež venuje
Toto robia chlapi, co deti vlastne ani nechceli, ale mali vek, partnerka chcela, rodina zatlacila a podobne skvele dovody...
@anjelicek26 alebo ich manzelky maju pocit, ze male babatko patri vyhradne do jej narucia.
poznam zeny, co im ani babky nemohli ist deti kocikovat, lebo ved - co ked nahodou zabludia ?
@anjelicek26 "No co, kedy bude svadba/dieta?", popr. "A druhe???" Klasika.
@anonym_autor Moj je v niektore dni cely den v praci, od 7 do 20:30, cize vtedy sa im nemoze venovat a vsetko je na mne (ja mam ciastocny HO). Ked ma volne dni, tak sa im venuje. Nespominam si, ze by niekedy uprednostnil kamaratov predo mnou alebo detmi. Konicek ma (turistika, huby), ale vzdy sa spyta, ci je v poriadku, ze deti ostanu "na krku" mne samej. Ale to je skor vynimocne, ked sme vsetci doma, tak mame spolocny rodinny program. Pred svadbou vyzeral ako neotcovsky typ, ale je skvely otec.
Áno denne, dokonca bol s prvým aj na materskej.
@anonym_autor moj muž od narodenia je s detmi velmi vela. Uspaval prebaloval chodil von hral sa. Popri tom chodi do práce na nákup upratuje navari pomoze aj s práčkou aj zehlenim. Staršiu vozí rano do jasiel a poobede po ňu chodi zatial co ja som doma s mladším dietatom. Som stastna ze je to tak lebo co tu niekedy čítam je hrozne. Ano ma fajn pracovnú dobu ale je tiez rad. Je skvelý otec.
Autorka, mam stvorrocnu, manzel sa jej venuje kazdy den, a venuje sa dokonca aj synovi, aj ked je len trojmesacne babatko...Suhlasim s komentarmi vyssie, prekvapuje ma, ze sa toto niekto vobec musi pytat. To, co robi tvoj muz je zalostne malo, a teda cas straveny pri detoch na mobile sa ozaj nepocita...
@really8 aj mne to trha srdce a naozaj toto s nim riesim nonstop.
Jeho klasicke odpovede su, ze ani s nimi sa nikto nehral (na to mu hovorim, ze snad teda chce byt lepsi otec ako mal), ma robotu (to hovori stale ale na kamosov a hobby si cas najde denne). Aj dnes mu vravim, ze dufam, ze poobede uz s nimi budes, som s nimi nonstop a zasa zacinam byt z toho frustrovana, tak mi povie, ze dobre, urobi si pauzu a pojdu sa hrat do izby (tam si vzdy lahne na postel s mobilom a to je vsetko). Tak mu hovorim, ze to mozem aj ja tak riesit. Tak je zasa ohen na streche, ze co stale chcem. Tak preto som to sem uz dala a mozno mu to dam precitat.
Deti chcel hlavne on (aj ked teraz to neprizna).
Jeho klasicke odpovede su, ze ani s nimi sa nikto nehral (na to mu hovorim, ze snad teda chce byt lepsi otec ako mal), ma robotu (to hovori stale ale na kamosov a hobby si cas najde denne). Aj dnes mu vravim, ze dufam, ze poobede uz s nimi budes, som s nimi nonstop a zasa zacinam byt z toho frustrovana, tak mi povie, ze dobre, urobi si pauzu a pojdu sa hrat do izby (tam si vzdy lahne na postel s mobilom a to je vsetko). Tak mu hovorim, ze to mozem aj ja tak riesit. Tak je zasa ohen na streche, ze co stale chcem. Tak preto som to sem uz dala a mozno mu to dam precitat.
@anonym_autor
musis komunikovat jasne
nie "dufam, ze dnes s nimi budes"
ale
chod, prosim, s detmi po praci na ihrisko...zahraj sa s nimi tuto hru, maju ju radi...a podobne.
konkretne
bez vycitiek
on proste nevie, co ma robitt, lebo doteraz to proste nikdy robit nemusel
deti su uz velke a ked k nim nemam vztah, nie je to zo dna na den.
od narodenia deti sme sa mali rovnakym dielom podielat na ich vychove
@anonym_autor
musis komunikovat jasne
nie "dufam, ze dnes s nimi budes"
ale
chod, prosim, s detmi po praci na ihrisko...zahraj sa s nimi tuto hru, maju ju radi...a podobne.
konkretne
bez vycitiek
on proste nevie, co ma robitt, lebo doteraz to proste nikdy robit nemusel
deti su uz velke a ked k nim nemam vztah, nie je to zo dna na den.
od narodenia deti sme sa mali rovnakym dielom podielat na ich vychove
@nyusika vie co maju radi.
áno, venuje sa im od narodenia a trávi s nimi/nami prakticky celý voľný čas... Výnimkou sú dni, kedy je pracovne mimo. Príde mi to úplne normálne a neviem si to predstaviť inak.
áno, mala ho zbožnuje aj on ju.
Ovela radšej sa hra snim ako so mnou a to teda ja som na nu extremne naviazana.
Travia spolu všetok svoj čas. Má toho najlepšieho otca, dcera ma 5r
preco by sa mali venovat detom kazdy den? to je za debilinu. Ved kazdy den tu citam ako sa venujete detom kazdy den vy, tak naco aj muzi? to by bolo neefektivne,
Venuje sa, spolu varia, servisuju auto, hrabu sa v zahrade, alebo idu von. Ja mam skor rada pokoj pri beznych cinnostiach, ale jemu nevadi ked narobia bordel pri vareni, alebo rozsypu sroby.
@anonym_autor tomuto nerozumiem. Tak s ním sa nikto nehral, tak oni on sa nebude? Nechce byť lepším rodičom ako mal on?

@anonym_autor nevenuje, lebo nie sú denne spolu. Keď sú spolu, tak venuje. Idú na bicykel, hríby, niečo spolu vyrábajú, rozprávajú sa, keď bol menší, chodili spolu na ihrisko, ...