Veríte na veštenie?
Ahojte dievčence veríte na veštenie?už som si dala 2x vyveštit čo som zo svojím chlapom a bojím sa toho čo mi povedala ☹
mne vestili a urcite si este dam pretoze ta pani trafila do bodky !
a e ste k tomu vedela take veci ze mraz po mne behal ze skadial to ma !!!!
prosím kontakt na nejakého dobrého veštca,alebo poradte nejakú dobrú vešticu okolie Košice, Prešov,SNV.PP. dakujem, mail. Mates706@centrum.sk
..zlé veci by Ti nemala povedať...takže je to veštkyňa-amatérka.. 😀
ja som bola u vsetici ktora sa vola Zana-je to velmi znama vestica..musim vam povedat,ze vsetko co mi povedala sa splnilo aj to co som si myslela,ze neprichadza ani do uvahy,aj co sa tyka mojich rodicov,rodiny no proste vsetko..ale to az postupom casu som si uvedomovala,ze toto vsetko co sa stalo mi Zana predpovedala..isla som k nej len viac menej zo zvedavosti a zo srandy ze co bude,lebo ja na taketo veci neverim,ale poviem vam pravdu co sa Zany tak ma presvedcila,ze vie co robi...
vestenie je velice dobry podvod. dostala som sa k zaujimavym informaciam ako to funguje, je to trosku nechutne co robia a ako to robia, ked to vyde von verim tomu ze sami ludia si ich zastanu lebo sa budu hanbit ako sprosto ich oklamali...
ja som bola zatiaľ u dvoch veštíc a čo mi povedali sa doteraz splnilo
Daj pokoj,mas pokoj,naco to robis a potom sa bojis osudu sa nevyhnes nechaj to tak ber sportovo co si sa dozvedela a zi a vychutnavaj si zivot 🙂 🙂 🙂
Ja som si dala veštiť, ked som mala 14 rokov, čo bolo cca pred 13 rokmi. Bola to náhoda, išla teta, mňa to nezaujímalo, ale prehovorili ma, že mám ísť tiež. Ako decko som to nebrala vážne. Časom som nato, čo mi povedala zabudla, ale dnes, keď si spomeniem na jej slová, naozaj išlo všetko v mojom živote tak, ako hovorila. Až ma z toho mrazí. Ci už išlo o štúdium, rodinu alebo partnerov. Potom som ju ale stopla, nechcela som vedieť, čo viac ma čaká. Takže niečo možno na tom bude. Alebo to možno bola len náhoda 🙂 Viac by som si ale veštiť nikdy nedala. Môže vás to natoľko ovplyvniť až si tie skutočnosti, čo vám veštec povie privoláte sami.
ja som raz bola...zo začiatku som neverila...ale ako tak rozprávala a zamyslela som sa nad tým...veľa veci sa trafila...nemala to odkiaľ vedieť o mne ...bola som na pochybách....niečo na tom pravdy bude....
Ja osobne vykladam ciganske karty. Nie som podvodnička, a robím to zadarmo. taktiež sa venujem kyvadlu. Mna to baví a prrto to robím zadarmo. sú ale ludia čo si chcú takýmto spôsobom zarobiť. Netreba odsudzovať veštcov čo to robia za peniaze. čo sa týka toho že sa bojíš čo ti veštica vyložila. no ono je to tak, že ti to nepovedala náhou a ak sa budeš poberať cestou ktorou ideš zjavne sa to aj stane a svojím strachom si to vlastne aj privoláš. Karty sú obrazom duše a povedia veľmi veľa z tvojho života. No netreba sa toho báť. Veštba sa splniť vôbec nemusí ak sa o to pričiníš 🙂
ja som volala viacerim vesticiam a kazda mi povedala na moju jedinu otazku uplne inu odpoved takze tak.
ja verim na vykladanie z kariet a neraz sa mi vsetko potvrdilo a nakoniec sa sama tomu venujem a studujem to..
Mne bolo vestene nahodou,mama mojho ex sa tomu venovala,bola som vtedy mlada nast-rocna dievcina,nejak som to ani nebrala vazne,tak som sa nechala ukecat. Ani som tomu neverila,takze som za to nikomu nic nemusela platit,proste obyvackova zabava.
No a celkom som dnes hotova,lebo sa to vsetko plni,nechapem z toho, bolo mi vyvestene to,akeho budem mat partnera,presne to mi vyslo,presne takeho chlapa mam, bolo mi tiez vyvestene,ze sa s tym vtedajsim chalanom rozidem,no rozisli sme sa,aj ked vtedy by som nepovedala,ze sa to stane. Tiez sa objavilo v kartach nejakych tarotovych aj ciganskych,ze budem mat problem s detmi,ze asi nebudem moct mat tak lahko dieta a vid,2 roky skusania,potom MA a teraz uvidime,co bude,ale v tych ciganskych kartach sa mi to jedno dieta objavilo,tak dufam,ze tie karty klamat nebudu. Tiez tam boli mnohe ine veci,ktore sa postupne plnia. Bolo to nejak rozdelene na blizku,stredne daleku a daleku buducnost. Tak uvidime,ale urcite by som si za vestenie nikdy neplatila. Mne vtedy ta mama toho mojho ex povedala,ze to sa nesmie robit za peniaze,ze ti,co to tak robia,ze k tym ani netreba chodit,ze ked ma niekto ten dar tak tym ma ludom skor pomahat. Ci uz je to nejake videnie do kariet, pracovanie s nejakou energiou atd. Moja kamoska mala babku,co vedela hovorit zrazu ludom len tak z nicoho nic co ich caka,proste to zrazu videla. Tak to uz skor beriem,ked ma niekto ten dar a je to take necakane,ako chodit a zistovat odpoved na nejake otazky u tych platenych vestic.
ja som si tiež dala veštiť, 2x s odstupom asi 1 mesiaca u dvoch rôznych kartárok a obe mi povedali prakticky to isté len inými slovami a postupne sa veci plnia, takže ja verím a určite sa k jednej z nich v blízkej dobe chystám opäť..
je jedno ci ide clovek k akoze ozajstnej kartarke alebo len takej co sa akoze tvari....peniaze zoberu vsetci za tie tzv sluzby .... ja som toho nazoru ze nech vam ktokolvek cokolvek povie zalezi len na vas ako sa k tomu postavite.....ak budete v to verit stane sa to lebo si to silou myslienok privolate.....uz len to ked si precitate horoskop podvedome si ulozite tie informacie a stale na to pocas dna myslite....ked je zly horoskop je zly den.... a vecer si znova precitate horoskop na dalsi den a dalsi a tak to ide....
Prosim,ak ma niekto kontakt na vesticu Sisi?.Stratila som ho a vzdy mi super pomohla-dakujem 🙂
jesus marus, moja kamoska mi vyvestila z kariet, ze budem mat milenca a zdedim prachy. na milenca to nevyzera a dedit nemam po kom 😀 . jedine tak hypouver 😀
aha, nepovedala kedy a ani v akom poradi 😀
Ja verim len v BOHA na vestenie mam svoj nazor a tak ako tu bolo uz spomenute ...vestica zle veci nehovori skor ta nasmeruje inym smerom ale osud neoklameme !
myslím, že MK stráca úroveň, keď sú tu bežne takéto témy. Ženy, poznáte slovo "logika"?
no ja osobne na takéto blbosti nie som zvedavá,čo príde,stane sa,s tým sa popasujem,zabojujem,poteším alebo čokoľvek iné,ešte aby som si robila starosti za nejakú hlúposť čo mi povie?no vôbec nie som zvedavá,čo mi osud napísal,to si odžijem najlepšie ako môžem.verím jedine v to,že každému sa všetko zlé vráti,teda tomu,že božie mlyny melú pomaly ,ale isto a to som ateistka 🙂
ahoj. nemate nahodou niektora aktualny kontakt na vestkynu z NZ? alebo ako sa k nejh dostat. neviem presne ako vola tusim csabaiva. SURNE dakujem
Ja som bola raz u jednej a bez mojho dovolenia aj ked som nesuhlasila vytiahla karty a zamiesala,povedala mi same negativa a ja som bola z toho na prasky,bola to obycajna carodejnicka bosorka,oni len klamu maju v sebe negativnu energiu a prilepenych demonov a zufale duse.Nemaju normalne povolanie,mozu sa hanbit ,ludom v skutocnosti nepomahaju,mojej sestre jedna predpovedala stabilny vztah ,pracu a peniaze,namiesto toho ju cakal rozchod,zuriva neznesitelna svokra u ktorej byvala,nechala koli nej robotu,vsetko sa jej kazilo a mala smolu,tak pozor na vestkyne!
Veštenie je velmi zradna vec. To, co ti "vestica" povie sa ti v podstate aj splni aj ked by to nikdy stat nemuselo, keby si ku nej nesla, pretoze myslienky su velka moc a to co si budes vsugerovavat a mat v podvedomi tak sa to stane..Nie je preto ze by to ona tak vyvestila ale preto ze si cely svoj zivot prisposobila tomu, co, ti povedala vestica. A este jedna vec, ludi, ktory maju naozaj dar vidiet nejake veci, tak to nespenazuju.. radsej si najdi RUŠ terapeuta a investuj do psychickeho zdravia, ktore je velmi ale velmi dolezite a to ovplyvnuje nase zdravie, vztahy 😉 vela stastia v šťastnom zivote 😉
Mojmu kolegovi raz vyvestila vestica ze bude mat dve krasne deticky 🙂 je Gay🙂 dobre sme za na tom zasmiali🙂
ach jaj, fra aj julu maju pravdu. veštenie, povery, a podobne veci v nas vzbudzuju len strach a buducnosť nepozna nikto. akurat ked tam ideš, a veriš tomu, tak sama prispôsobiš svoje spravanie tomu, aby to tak bolo, lebo si mysliš, že maju pravdu. "veštia" tak, že ked im povieš niečo oTebe a Tvojich blizkych,tak velmi dobre vydedukuju, čo by sa mohlo stať, alebo ako sa zachovaš a potom sa tak aj spravaš.
ahojte,mne veštica napisala že ma partner podvadzal na začiatku vztahu,videla okolo neho vela žien nielen mna a takisto aj teraz nakolko pracuje v nemecku a spolu už nebyvame..neviem či mam tomu verit ale nakolko sa partner zmenil počas minuleho roka ako som porodila zrejme za tym niečo bude,dokonca aj intuitivne to citim....
Rozhodne ANO. Len 2x v zivote mi bolo vestene (brala som to len tak zo zabavy) a 2x sa to presne podla vestby aj stalo.
tiez verim ,dala som si vestit u dvoch zien,prva ma upozornila na to,ze manzel mi je neverny,som sa na tom este aj zasmiala,ale uplne nechtiac som prisla na to,ze je to tak,u druhej som bola prave vtedy ked som sa s tym na co som prisla nevedela zmierit ,a manzel mi to vobec neulahcoval,povedala mi tolko veci,ze mi az sanka padla,ked som tam prisla nevedela ani moje prave meno,ani ze som vydata ,ani ze mam deti...uplne vsetko odrecitovala tak ako sa veci maju,akoby sme sa poznali odjakziva,to do buducna este uvidim,aj tak som typ cloveka ,co si robi viac-menej podla seba,nie niecoho co mi bolo povedane,ale napr.take veci,ze budem mat operaciu,ze sa v rodine narodia babatka (podla opisu tej zeny,len ja viem,ktora nastavajuca to bude a povala aj pohlavie babatka 😉. ) , a velmi vela podobnych veci ktore sa nedaju ovplyvnit
Tento rok som sa po 1x odhodlala si dať vyveštiť z tarot.kariet, vyskúšala som dve veštkyne počas jedného mesiaca telefonicky cez moneo.sk a bola som spokojná. Obe mi povedali veci, ktoré by nemali ako vedieť, takže netárali do vetra, vraveli pravdu, opísali aj dané situácie, nič sa ma zbytočne a naviac nevypytovali. Zároveň mi aj povedali ako to bude so mnou v budúcnosti s partnerským vzťahom. Takže ja už verím, že niekto má ten dar a vie veštiť, predvídať a pod. 🙂

ja tomu verím.Pred niekolkymi rokmi som tomu neverila aj som si povedala že žiadnej nepojdem,no raz som si pisala z mojou koleginou a kamaraátka zle jej dopadlo manželstvo tak som za nou zašla aby sme sa porozpravali,prišl a rada na karty,tak mi vyveštila,všetko do jedneho sa splnilo.teda jedna vec ktora sa nestala bolo krádež penazí na ktoru ma upozornila tak som si dala pozor.O detoch a smrti zasadne nikdy nevešti.Teraz mi jedna veštila ani nie 2 týždne čo mi veštila sa mi 2 veci naplnili,na dalšiu čakám ktorá sa ma stat od augusta-moj manžel na veštenie neverí a podla neho su to vyhodene prachy tak mu o tom ani nehovorim