icon

Veríte na veštenie?

sisa1826
25. apr 2013

Ahojte dievčence veríte na veštenie?už som si dala 2x vyveštit čo som zo svojím chlapom a bojím sa toho čo mi povedala ☹

engie2
21. feb 2014

Ja som apriori odmietala vestenie.. Raz som sa dostala na zivotnu krizovatu - kedy som nevedela kadial dalej.. a tak som vyhladala vesticu. Ked uz nic ine, dala mi vtedy obrovsku nadej! Uverila som tomu, ze ma este cakaju krasne casy.. Ako pisali vyssie - vedela o mne veci, ktore vie malokto / niektore nikto / vedela o mojej rodine, o partnerovi.

Skratim to. Prvych par mesiacov sa nic nenaplnilo, hodila som to cele za hlavu.. s odstupom casu - su to 4 roky mozem skonstatovat, ze jej vestby sa uz na 80% vyplnili. Zmena prace / ze novu pracu mi pomoze najst niekto z prace predoslej - co mi prislo absurdne - a nakoniec to tak je / krach vztahu / hned spoznanie zivotneho partner - tiez absurdne to znelo - no v skutocnosti som ho len spoznala v tom case - cez internet, stretli sme sa vsak az po 3 rokoch! a odvtedy sme spolu / dalej to bola vestba ohladom vysokych skol, ktore som studovala - tiez sa vestby naplnili, stahovanie vtedajsej firmy, zdravotna komplikacia atd. atd.vsetko sa postupom casu naplna a az ked sa obzriem, spomeniem si, ze toto tiez ona videla v buducnosti...

Co bolo zvlastne bolo to, ze mala akoby okno u mna - a az v 32 rokoch videla dve deti.. tak to som zvedava, mame dispozicie k dvojickam... toto bude posledna vestba, o ktorej si este netrufam povedat ci sa naplni.

Osobne si nemyslim, ze som sa nechala ovplyvnit vestbou / ze by som nieco robila inac. Ako som spominala na zaciatku, mne len vliala nadej v lepsi zajtrajsok a tym padom ma psychicky dostala opat do normalu - a to je tiez podstatne. Hoci ak je to tak ako autorka pise - nie je to prijemne, no urcite Ti ta vestica vyvestila aj pozitivne veci, ktore Ta cakaju, nie?

ewa99
Odpoveď bola odstránená
oktoberka
22. máj 2014

...suhlasim s tvojim tvrdenim ZI a nechaj ZIT

co sa odmeny za vestenie tyka-preco nie,sluzba ako sluzba

ALE ...katolicke nabozenstvo nerobilo vestby,nevestilo...ak ho robili jeho veriaci-urcite sa taki ludia nasli a robia ich aj teraz-neznamena,ze to je a bolo odobrene KC

existovali uz pred Kristom ludia,kt.dokazali vidiet do bududcnosti,existuju aj teraz....ale vacsinou tyto ludia nerobia sami sebe reklamu,neberu za to peniaze ...atd....

ja by som skor polozila otazku:
preco sa tolko ludi zaobera otazkou,co bude????

preco sa nesnazime zit super zivot tu a s tymi,kt.su okolo nas?

nepotrebujem vediet,co nas caka...naco????

kde mame istotu,ze sa nieco,co nam akoze vyvestia stane?
budeme zit do splnenia vestby v strachu?budeme ocakavat vyvestene stastie?
a co nas kazdodenny zivot dovtedy?len tak nim prejdeme?

ono vzdy sa da "predpovedat"....staci spravne zvolit slova a mat trosku viac empatie,viac pocuvat dotycneho,co nam hovori,povie o svojom zivote..staci troska psychologie...teraz nechcem terz podcenit ludi,kt.ten dar maju
ale urcite nie pol Slovenska.

takze ja by som skor apelovala na to,ze zijme svoj zivot ako najlepsie vieme.
s ludmi,kt.vo svojom okoli mame
s problemami,kt.momentalne mame

a aj bez vestenia je zivotom odskusane,ze vsetko zle raz prejde a ze dobre netrva vecne...
ak verime v nejake vestby a cakame na ich vyplnenie....oberame sa tak trosku o vnutornu slobodu a aj o slobodnu volu...lebo sa ci uz vedome alebo podvedome riadime slovami vestca.

mysky
22. máj 2014

Tak pripájam aj moju skúsenosť 🙂 . Považujem sa celkom racionálne zmýšľajúceho človeka, ktorý veľmi neverí na "takéto" veci 🙂 . K veštcovi z Martina som sa dostala náhodou, (v rámci srandy a zvedavosti) s kamarátkami. Nemala som pripravené žiadne otázky do budúcnosti, ani nič iné.
Veštec mi najskôr "rozpitval" úplne dopodrobna moju povahu a povahy môjho manžela a našich detí. Nepomýlil sa vôbec v ničom. Dokonca vedel veci, ktoré nemal odkiaľ vedieť. 😲 . Vedel to veľmi dobre podať. Poradil mi veľa vecí, teda čo a ako mám/máme robiť inak, ako reagovať. Prečo máme taký a taký problém, ako ho vyriešiť. Čo robiť a ako to zvládnuť. Veci ktoré mi hovoril dávali zmysel. Ako by mi čítal v hlave a hovoril veci, ktoré som možno vedela, ale nevedela som ich pomenovať a ani pospájať takto "dohromady". Povahy mojich detí opísal tak dokonale, že som zabudla zavrieť ústa 😀 . Máme takých dvoch nezbedníkov (10 a 7r.) 🙂 . Poradil mi aj ako na ich výchovu v budúcnosti a v pubertálnom období. Obidvaja sú povahou úplne iní.

S odstupom času som si uvedomila, že veštec mal veľkú pravdu a jeho radami som sa aj riadila a riadim do dnes. Čo mi veľmi pomohlo. Budúcnosť ako taká ma veľmi nezaujímala, pretože som názoru, že "Aký si to udeláš, takový to máš" 😀 . Vyveštil, alebo skôr opísal mi iba moje a manželove zdravie, kde sa nepomýlil naozaj v ničom. Vedel aké choroby sme prekonali a s čím sme mali, alebo máme zdravotné problémy. Poradil ako a čomu sa vyvarovať pri zdravotných problémoch do budúcnosti. O zdraví detí zo zásady nehovorí. A ako zvedavá manželka som sa dozvedela, že manžel mi bude verný až do konca života 😀 😀 😀 . Z budúcnosti som viac vedieť nechcela.

Cena za jeho služby je podľa jeho slov dobrovoľná. 4 kamarátky sme sa rozhodli pre sumy 5 - 20 €, každá podľa svojich možností.

Ak to zhrniem, tak mne tento človek veľmi pomohol - psychohygiena 🙂 . Usmernil, poradil. Mal neskutočnú charizmu. Ten zvláštny - dobrý pocit po stretnutí s ním ma držal ešte dlhé dni a týždne potom 🙂

petronelka56
Odpoveď bola odstránená
sssimi
5. júl 2014

Neverím ani z mak. Sú to psychológovia bez školy, stačí, že pohneš zrakom a už vedia, že sú na správnej ceste.... Ja osobne som u veštice nebola, ale kamošky chodia. Všetky tie základné veci z minulosti a prítomnosti "vedeli", lebo im to v podstate povedali svojou mimikou a destikuláciou. Živia sa tým-nič iné nerobia, majú to naštudované. A budúcnosť? Neuhádla ani jedna! Trafili možno 1 vec z 10tich-je len náhoda ak toho uhádne viac....

melany_s
5. júl 2014

nie

natalienka12
5. júl 2014

Nikdy som nebola ani nikdy nepojdem. Este mam zdravy rozum. Nie som ani veriaca a verim len v ludi. Zijem v pritomnosti, skor sa snazim dbat o svoje zdravie, predvidat veci, nestresovat sa, hoci nie vzdy sa to da. A uz vobec by som sa vestice nepytala na chlapa. Ak chce chlap ujst, tak ujde, ak chce podviest, podvedie, ak ta nelubi, tak si lasku neziskas ani keby si sa denne modlila 5x. Na to mas hlavu na krku, aby si vedela co s chlapom.

hennyinnsbruck
5. júl 2014

Pred 10rokmi som bola U , , veštici, ,
Povedala mi že zmaturujem to nebola žiadna novinka pre mňa tým som si bola istá. . A že moja mama bude chorá. No kto ostane večne zdravý A nemá žiadne zdravotné problémy? Možno 1 Z 1000.
Takže nie neverím na veštenie . .

molnija1985
5. júl 2014

@sisa1826 Veštenie až na niektoré prípady (a ver mi, že tie prípady ktoré mam na mysli by si sa ty nikdy nedostala) nie je nič iné ako šarlatánstvo v horšom prípade a v tom lepšom akási forma psychoanalýzy. Takže nie osobne neverím na veštenie ani podobné nezmysli 😉

oravese
7. júl 2014

nie neverim

zuzana450
Odpoveď bola odstránená
ludka140281
13. júl 2014

každá sme iná,jedna verí,druhá nie.....ale ak by mi povedala niečo,čo viem iba ja sama,tak asi by som začala uvažovat aj o tom,že niečo verím 🙂....verím na ludoveho liečitela v mojom okolí,lebo mi pomohol a citila som jeho pomoc a povedal mi to čo sa mi udialo,aj ked o tom som vedela iba ja a môj manžel...takže jemu verím....a nezobral ani cent,takže nešlo o zárobok(nepoznali sme sa a ani sa nepoznáme) a predsa vedel

l3yla
Autor odpoveď zmazal
madono
13. júl 2014

nie

lola100
25. okt 2014

Ahoj vestica Ta nema preco klamat, pokial je overena a vie co robi.. Ja som tiez vestica,venujem sa tomu cez 12 rokov, a karty na 90 percent ukazu co cloveka caka, takze je dobre si obcas dat vyvestit. Aspon Ta nezaskocia neprijemne veci, ked viez o nich uz dopredu 🙂 🙂 🙂

maruska3
26. jan 2015

Verím... vykladám 25 rokov cigánske karty, k tomu robím horoskopy na celý život... tzv. natálne. Niekto na to má dar a niekto jednoducho nie..... treba si vybrať takú, ktorá tomu rozumie a nie takú, ktorá na tom chce len zarobiť.

mala_hobitka
26. jan 2015

Myslim ze su ludia ktory realne schopnosti maju. Avsak bohuzial je vela podvodnikov ktori len zneuzivaju neistotu v zivotoch druhych.
Moj kamarat pozna vestkynu ktora mu viackrat poradila - nikdy vsak od nikoho nepytala peniaze. To je podla mna typ vestkyne ktora ma realne schopnosti. Najma preto ze ked ma niekto dar tak ho ma preto aby pomahal a nie preto aby na nom zarabal.
Poznam tiez jedneho numerologa. Ako chlapik si nechava platit je to jeho bocne prijem. Mne a drahemu vestil zadarmo ako darcek k draheho narodeninam - pozna sa s jeho sestrou. A povedal nam vela veci co mozem potvrdit ze su pravdive a mnohe veci nemal odkial vediet.
Ak mas pocit ze to co ti povedala vestkyna moze byt pravda - napr. ak ti potvrdila tvoje obavy ktore si mala aj predtym vestenim tak ok zacni zistovat o situacii viac. Ak ti vsak povedala nieco co si nemyslis ze je pravda ale nie si si ista tak tiez zisti viac ak sa to da ale len pre pokoj tvojej duse a nezen sa za tym ze tak urcite to tak je.

notebook
26. mar 2015

verila som, ale od istých okolností, ktoré predpovedali a stali sa úplne inak, tak už NEVERÍM

belasakobylka
26. mar 2015

Nie neverim,,a podla mna vela ludi sa riadi tym,co im vestica povie,a podla toho koordinuju svoj zivot.rozhoduju sa podla toho.takze nie neverim..v to co verim je osud.

balkica
27. mar 2015

Ked som sa zacinala stretavat s mojim terajsim manzelom, len tak nezavazne, tak mi povedali dve "vestice" ze s nim nikdy nebudem 😀 A uz cakame druhe babo 😀 Takze asi tak

lavinis
27. mar 2015

nie, neverím 🙂 stačí si vygoogliť "chladné" a "teplé" čítanie, Derren Brown sa tomu venuje a on dokáže "veštiť" na počkanie a pritom nemá žiadne schopnosti 😀

4stanka4
29. mar 2015

Kamarátka veští ale nie je to celkom veštenie. Hovorila mi pred Vianocami čo a ako. Pýtala som sa hlavne na zdravie mojej mamy a bola som veľmi prekvapená keď mi povedala všetky diagnózy čo má a pritom to nemá odkiaľ vedieť. Zatiaľ sa to čo mi povedala čiastočne plní, uvidíme ako to pôjde ďalej. Ona mi hovorila, že to čo mi povie tak môže byť, ale akékoľvek rozhodnutie môže celú situáciu úplne otočiť. Ale žeby som tomu nejako verila to nie pravdupovediac som bola dosť skeptická, ale s tou mamou ma odrovnala.

xmamalea
29. mar 2015

Pomôže ti Simona 🙂

zuzulka333
30. mar 2015

Dobra vestica vam musi najprv povedat nieco z vasej minulosti 🙂 ja ked som bola u vestici 1krat tak som sa isla nadichnut ze sa chcem spytat a povedala ze nemam rozpravat nic 🙂 a zacala mi vestit minulost a take veci mi povedala ktore som vedela len ja 🙂 asi tak a slnilo sa mi vela veci co mi povedala 🙂

27sunny
Odpoveď bola odstránená
vesela66
22. apr 2015

Ahojte...ja odporucam vesticu Sisi,este som sa v nej nesklamala,niekedy som si musela na urcite veci pockat,ale zatial to vzdy vyslo-mozno som mala stastie 🙂

zirafienka
20. sep 2015

Ahojte, nepoznáte dobrú vešticu z Liptovského Mikuláša?

janobo
21. sep 2015

Ja verim že niekto ma take schopnosti lebo mne sa často stava že myslim na nejaky film a o par dni alebo aj v ten den ide v televizii a skušal som si dat pred seba 3 karty a iba jedna bola kral a neuhadol som vždy ale dost razy som uhadol a skušal som to aj z hracou kockou a tiež mi to vyšlo často. Nestava sa to aj vam ???

8291
25. okt 2015

Ahojte baby venujet sa niekto numerologii?trošku nazriet hlbšie do osoby,s kombinaciou jeho mena.ide mi o synov a,mame dost vážne problémy a nevieme co ďalej.Dakujem