icon

Veríte svojim chlapom?

dovetattoo
29. aug 2013

zacala som tuto temu formou otazky ale lepsia bude asi diskusia 😝 ..takze kopirujem:
Taka anketka...baby verite 100% svojim chlapom? dali by ste za nich ruku do ohna? pytam sa zo zvedavosti..ja svojmu verim, ale asi kazdej obcas nieco take napadne..a ste ziarlive? 🙂

dedenini
29. aug 2013

neverim ani nos medzi ocami,...ale mam nato svoj dovod 🙂

fidka79
Odpoveď bola odstránená
aliza
29. aug 2013

@anatalia77 tak v nebi snad este nie 😀....

dovetattoo
autor
29. aug 2013

@dedenini a dokazes s tym zit? 🙂

anatalia77
29. aug 2013

@dovetattoo nie sú premrhané!
ja som mu aj v tej najvačšej kríze dala šancu,lebo som potrebovala tú povestnú poslednú facku,ktorá mi naštartovala moju dušu.Zrazu som vedela,čo mám spraviť.Ja som od toho dňa nevyronila ani slzu.Ďakujem za túto lekciu,lebo som sa niečo naučila,a som ostržitejšia.Neviem to vysvetliť.Proste ako keby som sa vyplakala z toho všetkého za tie roky.Už ma nič nebolí,nič ma netrápi.
Akokeby som sa z tej kukly dostala von,a ja zrazu lietam.

laska1982
29. aug 2013

@fidka79 ja viem, ze si to nemyslela v zlom...ako som uz napisala..ja mm verim, len uz to nieje sto percentna dovera..ale stale tam ta dovera je...a nepodviedol ma..len povyvadzal nieco, preco mu uz tak naivne neverim....ked som to zistila, tak som sa nanho nevedela ani pozriet...ale uz som sa cez to preniesla, usporidala v hlave a viem, ze na tomto svete nieje na sto percent nic...ani vztah medzi muzom a zenou...ale stale ho lubim, aj on mna..mame dceru, tu zboznuje...a ked zabudnem na to(celkom sa mi to aj dari, obcas ma to napadne, ale uz sa na to nepozeram tak tragicky), co sa stalo, tak mozem povedat, ze mame krasny zivot...

dovetattoo
autor
29. aug 2013

@anatalia77 rozumiem ti...vsetko cim si v zivote prechadzame , ci uz to dobre, alebo zle..ma svoj dovod, preco sa to deje, preco sa s tym musime vysporiadat...tak ako teba to posilnilo, zocelilo.. o tom je zivot..

aliza
29. aug 2013

@fidka79 no a to je ten rozdiel, ze ja sa absolutne netrapim tym, ci ma moj muz zajtra opusti alebo sklame 😉. Proste na to vobec nemyslim. Ja nemozem nikoho nasilu drzat vo vztahu, ani si lasku vynucovat, ak sa on raz rozhodne, ze koniec, tak s tym nic neurobim, tak preco na to kazdy den mysliet a sa tym trapit? Ja len verim sebe, ze by som to zvladla, nech sa stane cokolvek. Zivot je bez zaruk a v sekunde sa nam moze zmenit cely zivot, tak naco mysliet dopredu co by bolo keby...

anatalia77
29. aug 2013

@dovetattoo každý boži den máme niekolko volieb,a je na nás ako sa rozhodneme:
-či vstanem na budík do roboty
-ak nevstanem,pojdem k lekárke po paragraf,alebo budem mať absenciu
-ak mám absenciu,pojdem na podporu,alebo nájdem inú robotu...
-ak odpustím neveru,budem bezhranične veriť,alebo sa užeriem
-ak neodpustím,zostanem s ním,alebo sa hned rozvediem
.
.
.

cawes
29. aug 2013

@dovetattoo ano verim svojmu partnerovi na 100% ale ruku do ohna? nie pretoze je to len clovek ktory tiez moze raz urobit chybu. Takze verim mu ze ma lubi, ze sa o nas postara, ze stoji pri mne.

anatalia77
29. aug 2013

@aliza ja som bola taká plánovačka,a život ma naučil,že nie vždy čo som si predsavzala mi musí výjst.Život je beťár a humorista 😀

anatalia77
29. aug 2013

@dedenini ako sa ti s takým pocitom prežíva?

karin1234
29. aug 2013

Ahoj, ja žijem tak, že verim, milujem na plno, rodine obetuje veľa, ale hovorí sa dôveruj ale preveruj a toho sa aj v kutiku duše držím, nech je ako chce netreba strácať svoju tvár a svoju identitu, stať sa môže čokolvek ale určite sa držím toho, že nerobim to, čo nechcem aby bolo mne robené.

anatalia77
29. aug 2013

@karin1234 no to je pekné predsvzatie,ale podme k meritu:
takže ty si napr.verná,lebo to tak chceš a veríš,že aj muž..ale predsa len sa vyskytne niečo,čo je inak,niečo čo sa nemalo stať/čokolvek/
Ako by si sa vedela vysporiadať s pocitom,že síce ste išli jednou cestou,ale tvoj muž pochybil.Brala by si to ako podraz,alebo pokĺznutie,odpustila by si?Neviem ako to mám opísať,tak snád len-na jazyku med a v srdci jed... 😨

johnny_knoxville
29. aug 2013

co tak o zenach napisat ci verime vo vas?ja uz nie popalil som sa aj ked ma druheho urcite verim ze sa najde
jedna zena ktora bude verna.ja rozhodne stojim za tym jedna na cely zivot staci.

anatalia77
29. aug 2013

@johnny_knoxville vydedukovala som,že si chlap,ale v obrázku si dievčatko...klameš telom..tebe by som neverila 😀

dovetattoo
autor
29. aug 2013

@johnny_knoxville preco sa skryvas za zenskym nickom? 😉 samozrejme, je vela zien, ktore podviedli svojho partnera..tak ako aj muzov, ktori oklamali partnerky...to ide o pointu a to, ze ci sa da svojmu "partakovi na zivot" bezvyhradne verit, ze nikdy nepochybi...

karin1234
29. aug 2013

@anatalia77 Ja ti neviem teraz hovorim,zeby som to nevedela odpustiť asi.

johnny_knoxville
29. aug 2013

@dovetattoo ty budes nieco extra.jasne je to zensky nazov mojho nicku.uz len nazov johnny knoxville ako si na to prisla.gratulujem vyhrala si prvu cenu.mozem ta pozvat na veceru urcite si budeme mat co povedat.

laska1982
29. aug 2013

@johnny_knoxville ona asi myslela obrazok...ze tam mas dievcatko...preco hned tie ustipacne poznamky?

anatalia77
29. aug 2013

@johnny_knoxville vstal si zadkom nahor?? 😀 že štartuješ na prvý škrt?

dovetattoo
autor
29. aug 2013

@johnny_knoxville registrovany si ako zena, ale si chlap..tak preto sa pytam..v podstate mi je to jedno...nepotrebujem ta riesit 🙂 pekny den

johnny_knoxville
29. aug 2013

@laska1982 teraz som si to vsimol.ok sorac ale mi to pristane aby som zapadol medzi vami tak som jedna z vas ... 😉

laska1982
29. aug 2013

@anatalia77 sa smejeeeeem...odpadnem z teba...ze startujes na prvy skrt 😀

johnny_knoxville
29. aug 2013

@anatalia77 dobru naladu mam ale startujem brmmm

johnny_knoxville
29. aug 2013

@dovetattoo ved v poho.ja si ztoho tazku hlavu nerobim.a kde sa menia obrazky?

johnny_knoxville
29. aug 2013

uz je to lepsie

briketa
29. aug 2013

@dovetattoo muzovi verim a urcite neziarlim. My sme si presli uz kadecim (nie v osobnom ale pracovnom zivote) a sme jeden zoceleny tim. Mame len jeden druheho tak sa na seba naozaj spoliehame. A z nejakych hier a schovavaciek, z toho sme uz vyrastli ;)

dedenini
29. aug 2013

@dovetattoo momentalne sme rozideny aj hlavne koli tomuto-klamstavam...asi dva tyzdne... zatial ostavame spolu zit pod jednou strechou, to je komplikovane.... no tazke je stym zit... zistovat a overovat si ci ma znovu a znovu neoklamal..nastastie mam nato cuch a vzdy som zistila pravdu ...... ☹ bohuzial som tak dopadla

dedenini
29. aug 2013

@anatalia77 vysie hore som odpisala ako to je