Veríte svojim chlapom?
zacala som tuto temu formou otazky ale lepsia bude asi diskusia 😝 ..takze kopirujem:
Taka anketka...baby verite 100% svojim chlapom? dali by ste za nich ruku do ohna? pytam sa zo zvedavosti..ja svojmu verim, ale asi kazdej obcas nieco take napadne..a ste ziarlive? 🙂
@dedenini tak to mi je luto, kvoli tebe a dietatku...ale taky chlap nech radsej ide svojou cestou, ak si vas nevazil, nie je vas ani hoden a ty mozes byt rada, ze sa ho "zbavis"...niektori muzi su hoväda...ale na kazdeho raz pride a ty s dietatkom si zasluzite viac, verim, ze este budes stastna! 🙂
@dovetattoo
skusim sa vyjadrit na tvoju anketku 😉
Doverujem svojmu manzelovi, verim tomu, co hovori ale som toho nazoru, ze v ziadnom cloveku nemas 100 % istotu a to sa tyka aj mojho muza. Preto s tym prirodzene zijem, ze doverujem, ale nepovazujem ho za dokonaleho 🙂
Ci som ziarliva? Myslim, ze skor nie... ani nevidim vyznam v tom stresovat sa s kym je, co robi a podobne a hlavne, ked chlap chce podviest, spravi to... Proste som toho nazoru, bud je to chlap do zivota...alebo nech pali do riti... U mna zasadne plati heslo "chlap nerovna sa zmysel mojho zivota, moja existencia a podobne" a dufam, ze to iste bude platit aj pri dietati. Svojho manzela vsak velmi lubim a snazim sa ho robit stastnym muzom ... ale odist nikomu nemozeme zabranit.
ja som si precitala nazov temy ako VARITE svojim chlapom ? 😀
@zuzanockamt náhodou aj to je doležité,však láska prechádza cez žalúdok...alebo chlap má mať prázdne vajcia a plné brucho.Toto dodržať,opačne je to katastrofa 😀
@dovetattoo zatial nemam dovod neverit 😀
ale viem,ze ked sa clovek zacne zozierat podozrievanim a ziarlivostou,moze si aj ten najkrajsi vztah pokazit....takze sa snazim na vztahu s manzelom pracovat 😉
@anatalia77 ono to znie tak "vulgarne".....ale to som pocula hovorit aj stare mamy 😀 .....a myslim,ze daco na tom bude 😀
Baby potrebujem vediet co si o tom myslite.moj priatel s ktorym cakam babo je cely den na nete od pol 12 v kuse do 5 asi s dvomi prestavkami ked som ho volala na obed.aj vecer ked idem spat tak on este ostava a niekedy az do pol 1 v noci.neviem ci si namyslam ale behaju mi hlavou take myslienky ci si nejakou nepise.na pokeci ma asi 4 nicky ale ja som ich odhalila a nastavila si na telefone aby mi prisla sms ked sa prihlasi.potom som mu to povedala lebo sme sa hadali ze kto mi tolko pise sms a ja ze on.tak teraz uz sa skoro vobec neprihlasuje.ale ma asi vsetky emailove adresy ake mozu byt a mne stale beha hlavou co robi ci ma nepodvadza.ako by som ho nachytala uz som mu pisala na pokec s ineho nicku ale zistil to.neviem sa toho pocitu zbavit mozno zbytocne si namyslam ale neviem.co by ste mi poradili
@mima4 vo vztahu by mala byt dovera..ja sa drzim zasady, nerob druhemu to, co nechces aby robil on tebe...ja som taka, ze cakam od druheho to, co ja beriem za samozrejmost a potom sa mienre sklamem ak tak nie je...to len tak naokraj 🙂 mozme mat podobne zmyslanie, ale vazne nikdy nevieme, ci ten druhy nezlyha v urcitej situacii, ale to je uz na kazdom...presne ako pises, nikoho nemozme vlastnit drzat na silu pri sebe...mozme len verit v neho.. 🙂
@zuzanockamt
@anatalia77 😀 😀 😝
@terezka1947 presne tak...zbytocne podozrievanie este nenarobilo ziadnu dobrotu..ale ani iluzie o dokonalosti druheho... 😉
na 100% verim vydz jedine sebe...no a manyelovi....na 99% ( 😀 ...na porovnanie)....ale, no proste mu doverujem, verim mu.....dovorovat myslim vo vsetkych oblastiach (lebo najsatejsie sa to spaja s neverou)...ale doverovat treba vo vsetkych veciach.....pre mna je to prirodzene, ja osobne by som vo vztahu bez dovery trpela, neviem si to predstavit byt vo vztahu a neverit mu alebo, ze by neveril on mne.....
ziarliva....praeze ani nie....ani on.....jednak si nedavame dovody ziarlit...no a take to prirodzene zo zivota je take zdrave ziarlenie...(ale nenzvala by som to ani ziarlenim....;)...takto to citim ja s mm🙂
verim,ale ruku do ohna nedam,ako este by som si ju spalila 😀
Inak chlapovi varim a rada,pokial nebude vyvadzat tak rybicku fugu varit nebudem 😀
@katka2365 zhodou okolností,tu nemáš tému,kde si odišla od svojho manžela,teraz sa rozvádzaš?? 😕 asi si znova siahla po tom istom type chlapa,takže si si nepomohla 😢
@kiki68 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@anatalia77 ano rozvadzam sa a nasla som si priatela vsetko je fajn rozumieme si vo vsetkom ale ako nahle je na nete tak uz mam dost a dnes som mu to povedala a uz lezi v posteli to je nezvycajne asi si to zobral k srdcu ze sa mi to nepaci 🙂
@katka2365 chlapi a pokec...to je kategoria sama o sebe.. 🙄 a ked sedi za compom musis si vsimnut co tam robi...nehrava tam hry? lebo pri nich sa tam chlapi casto pozbudnu aj na par hodin...v tomto su ako decka 😉 ale ak si tam chodi kratit cas s nejakymi cudzimi zenskymi a mate spolu dieta a si k tomu cakate druhe...fuu..to by mu uz chalanovi pekne horelo za usami 😠 😠
@mima4 áno takto sa rodia stíhačky a konzumentky antidepresív...
@sorciera24 suhlasim s tebou....s doverou je to tazke...a aj doverovat niekomu je proces,trva,kym k tej viere v cloveka dospejeme....ale nedokazala by som zit s clovekom,kt. nemozem plne doverovat....to by som nedokazala....takze z toho mi vychadza,ze mu verim 😀 😀
co a ako bude v buducnosti neviem a to nevie asi ziadna z nas,ale idem vo vztahu naplno....ked sa raz nieco stane a manzel bude chciet odist...rozhodne sklamana budem,ale nasilu ho k sebe viazat nebudem 😉
@dovetattoo nie hry urcite nehraje ma vela inzeratov a mozno komunikuje s kupujucimi.moja mala nieje jeho ja som v stadiu rozvodu.
@terezka1947
mna zaujala jedna myslienka "daj svojej laske slobodu, nebud jej za chrbtom, nebud pre nu "stihacka"... ak ta miluje, bude s tebou, ak odide inde, nikdy nebol tvoj a nikdy ta skutocne nemiloval.
@katka2365 nič proti tebe,ale prečo si nezvolila byť aspoň chvílku sama! a možno by si sa s týmto nepodarkom minula??Nechcem ta hodnotit,ale nepochopím,že ešte nevychladla manželská postel,a ty si už v očakávaní s druhým.Zrejme si nebola až tak bez viny v tom manželstve.To sa nehnevaj,ale čo tvoj krok,to prešlap!No nič.hádam ti baby poradia.ja si idem napustiť vanu.
@mima4 .....velmi mudre slova,naozaj....niet co dodat...iba na chvilu stichnut a zamysliet sa...
@katka2365 teší sa asi takým štýlom,že komunikuje na pokeci??,Ježiši kriste,mňa dnes odvezú...
@katka2365 nechcem byt za zlu, ale komunikuje s kupujucimi? od pol 12 do 17? a vecer do noci tiez?? no neviem, dufam, ze si nevstupila z blata do kaluze... ☹ drzim palce...

@dedenini čítala som..