icon

Veríte svojim chlapom?

dovetattoo
29. aug 2013

zacala som tuto temu formou otazky ale lepsia bude asi diskusia 😝 ..takze kopirujem:
Taka anketka...baby verite 100% svojim chlapom? dali by ste za nich ruku do ohna? pytam sa zo zvedavosti..ja svojmu verim, ale asi kazdej obcas nieco take napadne..a ste ziarlive? 🙂

katka2365
29. aug 2013

@mima4 tak dufam ze si je toho vedomy niekedy je to super ale niekedy sa pozabudne.tak ja by som nevedela sediet na nete v kuse ani hodinu

katka2365
29. aug 2013

@anatalia77 na pokec uz nechodi lebo vie ze mi pride sms

anatalia77
29. aug 2013

@dovetattoo ona sa v tej kaluži už vála a pomali jej to dochádza...

katka2365
29. aug 2013

@dovetattoo ale uz lezi v posteli ako za trest lebo som mu hovorila ze co cely den tam studuje.a ze co on ma robit ked ja varim.

mima4
29. aug 2013

@katka2365 nechcem sa ta dotknut, ale dufat nestaci. Velmi vela zien dufaju, ze nejaky moment (svadba, narodenie babatka) im z ich nepodarku vykuzli uzasneho princa s velkou mierou empatie...
Ak chces, precitaj si moj nazor na toto https://www.modrykonik.sk/fotoblog/mima4/clanok...

anatalia77
29. aug 2013

@katka2365 nechodí preto.lebo ho sleduješ nie preto,lebo to tak chce.Vidíš ten rozdiel??Aj dieta keď budeš v kuse napomínať,tak si po čase povie,že si dá pozor,aby si ho nevidela,keď si obhrýza nechty.

mima4
29. aug 2013

@katka2365 no ked ty varis, nech on upratuje zatial!!! Ja som dnes riadila spalnu, prala... manzel vycistil celu ruru, upratal kompletne druhu izbu...

by som neakcpetovala aby on sedel za PC a ja muklujem aj za neho!!

dovetattoo
autor
29. aug 2013

@katka2365 ale kde beries istotu, ze si nezalozil dalsi nick, o ktorom ty nevies?.....ak sa zmeni jeho pristup, ze nebude tolko casu travit za compom ale s tebou..tak je sanca, ze pochopil, co od neho ocakavas...

anatalia77
29. aug 2013

@katka2365 prosím ta,ak chceš,tak napíš ako sa stalo,že si sa dala do kopy s tým človekom,čím ta zaujal,čo má dobré/nemyslím pekný zadok/atd...

katka2365
29. aug 2013

Nema novy nick lebo na pc ma vsetky hesla na vsetko zapametane ale ja nemam pristup na pc iba ked sa sprchuje a necha mi zapnuty film tak vtedy pozriem do historie co robil na nete.nasla som tam nejaky nick na post.sk ze prijate spravy no nevim mozno niekto pisal na inzerat

anatalia77
29. aug 2013

@katka2365 baví ta takýto život?? tvoj exmanžel ti nedal prístup k peniazom,tento prístup na pc...
Katka,rozmýšlala si nad tým,čo asi robíš zle,keď sa okolo teba motajú takýto no...chlapi?

katka2365
29. aug 2013

@anatalia77 tak zacali sme si pisat na pokeci samozrejme.ale on je starsi ma 40.a starsi muzi neberu zeny ako handry ze zena ma iba varit prat upratovat atd.on mi pomaha pri pracach.on mi dava najavo ze ma lubi este aj dnes ked sedel za pc aja som prisla za nim tak hovoril ze ma zanedbava a zacal ma pusinkovat.je skvely chlap ked nieje na nete tak je vsetko ok aj ked som pri nom ale ked si lahnem tak mi behaju rozne myslienky.na azete aktuality zvykne komentovat prispevky tak hovoril ze aj preto chodi.ale dnes sa s nim porozpravam v klude o tom vsetkom

katka2365
29. aug 2013

@anatalia77 vies je to notebook a niesme manzelia aby som mu siahala na jeho veci.no asi si vyberam zlych muzov

anatalia77
29. aug 2013

@katka2365 porozprávaj sa s nim,ale mám strach,že on asi žije virtuálny život,prípadne je závislí na pc..a on mal niekedy rodinu?alebo bol slobodný?

katka2365
29. aug 2013

Je slobodny vies je to pre neho nova situacia asi bol tak zvykvuty sam a na pc.no neviem

anatalia77
29. aug 2013

@katka2365 na jeho veci nemusíš siahať,lebo nie ste manželia 🙂 ale on na tvoje telo siahal,aj keď nie ste manželia 😕

anatalia77
29. aug 2013

@katka2365 40 ročný slobodný!!!je to horšie ako som si myslela,no ty si stratená,ako vážne 😢

zuriva
29. aug 2013

@dovetattoo ziarliva nie som. Ale manzelovi uz neverim a nikdy uz ani ziadnemu chlapovi verit nebudem. Prisla som na to, ze vyse roka miesto prace sedel pri PC a oblboval kocky na pokeci 😔 😔 😔 Dala som mu ultimatum, bud my alebo pokec, slubil, ze s tym skonci, a ja som zistila, ze on na pokec chodi dalej, len si maze historiu /jeho nick mi ukazoval, kedy bol prihlaseny 😖 /...klamal mi, a to som sa cely mesiac snazil byt idealna manzelka s mnozstvom sexu, chvaly, starostlivosti...nakoniec som to nanho vybalila...zase plakal, prosikal, kedze som mu povedal, ze s klamarom zit nebudem, ze chcem rozvod...uhovoril ma na terapiu...sme stale spolu, ale prestala som ho milovat a neverim mu...pri kazdej sms trpnem, zakazdym, ked ostane na pc, ked som uz v spalni, trpnem, ak je prec z domu cely den, trpnem 😔 😔 😔

Proste som prisla na to, ze vsetci chlapi su svine. A to, ze vy svojim muzom verite, milujete, doverujete, a ze mate harmonicke manzelstvo, skvely sex, ze vyzerate ako miss world, ze mate 49 kg, ani tuk navyse, ze mu davate volnost, ze chodi po praci rovno domov, neznamena vobec nic...pretoze podla mojho nazoru skor ci neskor zahne tiez 🙄 🙄 🙄 A preto radim, verte, ale preverujte...nie okato, ale z casu na cas skontrolujte historiu, ktoru stranku ako poslednu v noci zatvaral, atd....taketo veci je lepsie zachytit na zaciatku....

anatalia77
29. aug 2013

@zuriva takže on robil šarapatu na pokeci,a ked nevidel východisko,tak ťa uhovoril na terapiu 😕
Ten ťa má inak zmáknutú 😀

zuriva
29. aug 2013

@anatalia77 myslela som tym manzelsku poradnu, nie psychologa pre mna 😉 Zmaknutu ma nema, neboj...on totiz nevie, ze ho uz nemam rada a ze som s nim len z prakticky dovodov...takze tak

macamac
29. aug 2013

@katka2365 ja neviem, mne prídeš ešte dosť neskúsená a nezrelá na mužov napriek tomu, že už jedno dieťa a manželstvo máš za sebou a druhé čakáš
tiež mi to príde,že skáčeš z jedného vzťahu do druhého a ešte k tomu hneď aj druhé mimi
ešte si sa nestihla ani rozviesť, užiť si status a pocit slobodnej baby, urovnať si v hlave myšlienky, spraviť riadny nádych, nechať veci vychladnúť a už si si nanovo zamotala svoj život
nikto ti tu nepovie, či s týmto mužom zostarneš. možno. ale ja vidím väčšiu rálnosť v tom,že nie
40-ročný usadnutý chlap....no neviem...má zaužívané stereotypy, svoj kľud...uvidíš,ako sa osvedčí, keď sa pár nocí nevyspí

keď prídeš za ním na PC, uzná si,že ťa zanedbáva a vypusinkuje ťa.....no mne to príde ako taká munútková náhrada za hodiny času, ktoré by mal stráviť s tebou
rozhodne nebuď naivná a never, že komunikuje s kupujúcimi
a neviem, načo komentuje všetky možné statusy. radšej by sa mal venovať debate s tebou, ako s virtuálnymi ľuďmi, nemyslíš? veď po rokoch samoty má konečne reálneho človeka pri sebe, ale asi mu to nič nehovorí
nemôžeš mu siahať na veci....a čo vlastne môžeš?
ako hodnotíš svoje zdravé sebavedomie? vážiš si vôbec samú seba?
mne sa zdá, že si veľmi utiahnutá osoba, čo si neverí a nepozná svoju hodnotu

fakt som ťa nechcela zarmútiť, ale takýto vzťah.....hmmmm....

anatalia77
29. aug 2013

@zuriva a tá poradňa bola akože nutná,to si sám nedokázal vyhodnotiť,že robí niečo,čo vás rozdeluje?
vy dvaja si nemáte čo vyčítať,on zrejme šarapatí opatrnejšie a ty ho aj tak nemáš rada 😀 no nechcela by som byť pri vašom rozchode,keď si to navzájom hodíte do tváre

fidka79
Odpoveď bola odstránená
mima4
29. aug 2013

@zuriva myslis, ze uz nedokazes sa do svojho manzela opat zalubit? neskusila by si to?

mima4
29. aug 2013

@fidka79
@zuriva

taktiez sa pridavam..nemam 49 kg, ploche brusko... :-/

fidka79
Odpoveď bola odstránená
bodka70
29. aug 2013

@zuriva , nie je potom zbytočné chlapov preverovať, keď skôr či neskôr aj tak každý zahne? . 😝 polka sveta sú vlastne hovädá, takže načo sa s nimi vôbec baviť a zahadzovať, či? 😵

macamac
29. aug 2013

@zuriva
"sme stale spolu, ale prestala som ho milovat a neverim mu...pri kazdej sms trpnem, zakazdym, ked ostane na pc, ked som uz v spalni, trpnem, ak je prec z domu cely den, trpnem"

toto sa dosť vylučuje
píšeš,že ho už nemiluješ
tak potom, načo toľko tŕpneš? čoho sa bojíš?
či bojíš sa práve straty tých praktických dôvodov? finančného zabezpečenia? či ako?

sorciera24
29. aug 2013

@katka2365 sorry za uprimnost...ale pri 40rocnom slobodnom by mi nie ze blikala, ale hukala kontrolka....proste na slobdnom 40 rovnom chlapovi nie je vsetko ok (moj nazor)

anatalia77
29. aug 2013

@bodka70 no to vieš také hovado už do pluhu nezapriahneš,ale ešte sa dá prakticky skonzumovať 😀