icon

Veríte svojim chlapom?

dovetattoo
29. aug 2013

zacala som tuto temu formou otazky ale lepsia bude asi diskusia 😝 ..takze kopirujem:
Taka anketka...baby verite 100% svojim chlapom? dali by ste za nich ruku do ohna? pytam sa zo zvedavosti..ja svojmu verim, ale asi kazdej obcas nieco take napadne..a ste ziarlive? 🙂

anatalia77
29. aug 2013

@sorciera24 a to ešte ak je náhodou jedináčik,a lieta tam kométa"matinka"...hotová samovražda v priamom prenose

zuriva
29. aug 2013

@bodka70 ide o to, ze keby som na to bola prisla v zarodku, tak by to nemuselo dojst az do tejto situacie...preto hovorim, kontrolovat 🙂 A keby som mala tento rozum a tuto skusenost, ked som mala 20 rokov, uvazovala by som inak, a keby som vedela, coho je moj manzel schopny, tak nesuhlasim s tym, aby si otvoril zivnost a robil z domu za PC a miesto prace sedel 4 hod denne pred pokecom...on je totiz introvert, chlap, ktory sa hanbi spytat nielen zeny, ale aj ineho chlapa na cestu a Pc mu dal tu sebadoveru a moznost robit nieco skryte...preto odpovedam na otazku zakladatelky, ze netreba slepo verit...

jatamido
29. aug 2013

ahojte,možno sa vám to bude zdať čudné,ale ja môjmu mm verím na 100%....a to sme spolu už 19rokov...milujem ho viac ako na začiatku a aj on mňa 😉

anatalia77
29. aug 2013

@zuriva ak by aj nemal živnosť,tak by aj tak chodil na pokec a kade tade.To so živnosťou nemá nič spoločné!Tvojím nepriatelom nieje pc.On nie je na vine.
Proste je ako malý chlapec,ktorý má potešenie,že má tajomstvo,o ktorom nevie jeho"mamička"Veď prinajhoršom si poplačem a poslubujem,aký budem dobrý a nikdy to už nespravím.
Aj klačal v kúte,alebo napísal 100x,že to už nikdy neurobí? 😀

anatalia77
29. aug 2013

@jatamido nie je to čudné

zuriva
29. aug 2013

@macamac trpnem preto, ze ak by som na to prisla znovu, ak by sa raz prekecol, zabudol za sebou vymazat historiu /ak to este robi/, tak potom by nasledoval rozvod. A trpnem preto, ze sa bojim, ako by to znasala nasa dcerka, ktora je na otca velmi naviazana
@mima4 nie, uz ho nebudem nikdy milovat. Aj ked po tom vsetkom zmenil svoje spravanie, viac sa nam venuje, vola mi z prace, atd...ale jednoducho, pre mna uz navzdy ostane klamar, podvodnik, niekto, kto mi zlomil srdce a niekto, komu uz NIKDY nebudem doverovat 😔
@fidka79 mna a manzela nespajal len sex a pud..preco to hovoris? Zoznamili sme sa v case, ked facebook neexistoval, bol mojou druhou polovickou duse. Obaja sme boli silni introverti a zrazu sme sa navzajom nasli...bolo to krasne, verila som, ze je to na cely zivot, vela som toho spolu preskakali, aj dobre, aj zle. a ja som myslela, ze nas to vsetko posuva dopredu...ale pride zmena, strata prace, smrt v rodine, dieta...a clovek sa meni...clovek jednoducho po 10-20 rokoch zmeni aj svoje moralne hodnoty. je to proste tak. ja som svoje nezmenila, ale on ano 😔
@anatalia77 ano, poradna bola nutna, on to pred sebou vsetko obhajoval, ze to nic vazne nebolo, nic to neznamenalo, on nas lubi, on nas nechce stratit, ze ja som paranoidna, ze robim z komara slona...bla bla bla...potreboval pocut od niekoho ineho, co vlastne spravil a co vlastne celym svojim konanim riskoval...kazdy jeden chlap, ktory je na pokeci a oblbuje ine alebo podvadza, sa pred sebou obhajuje, ze to nic nie je, vsak furt pride domov k zene, ze on ju nechce opustit...

linduska_
29. aug 2013

A čo poviete na takého 40tnika rozvedeného, ktorý ma momentálne priateľku v rovnakom veku, majú spolu syna 8 ročného a on ju s mladými šťandami podvádza na každom rohu a keď mu poviete, že aby sa mu to raz nevrátilo povie na to iba to, že by mu to bolo úplne jedno... A tvári sa ako milujúci priateľ a otec... Choré choré choré, no takým sa nikdy nič zlé za to nestane, no nechcela by som byť v koži jeho priateľky...

zuriva
29. aug 2013

@anatalia77 na pokec by inak nechodil, viem, ako sa k tomu dostal /dlha historia/, ale mozno by to casom skusal inym sposobom, presne to tym chcela povedat...ziadnemu chlapovi sa verit neda 😝
v kute neklacal, ja som si prenho vymyslala ine tresty, ako odrezat jednu cast tela 😀 😀 😀

zuriva
29. aug 2013

@linduska_ tak to tej priatelke povedz...a hotovo...Ty by si to nechcela vediet, ak by to robil Tvoj partner Tebe?

linduska_
29. aug 2013

@zuriva Ale ja ju nepoznám, maximálne z fotiek, poznám len jeho..

linduska_
29. aug 2013

@zuriva No ver už som mala sto chutí, ale zas... Nestaraj sa do toho do čoho ťa nič, no nemôžem sa pozerať na to aký je..

katey
29. aug 2013

@dovetattoo keby mu neverim, tak s nim nie som. a ziarliva? jak slak 🙂 ale nedava mi na to prilezitosti.

zuriva
29. aug 2013

@linduska_ posli anonym..

anatalia77
29. aug 2013

@linduska_ musí hádzať túto lahostajnú pózu,aby ludia nenadobudli dojem,že ho možu touto informáciou"vydierať.Určite mu to jedno nie je,inak by už nebol so svojou priateľkou.

fidka79
Odpoveď bola odstránená
anatalia77
29. aug 2013

@zuriva tiež ma to napadlo..by sme videli ako by mládenček skákal..

linduska_
29. aug 2013

@zuriva Hm ale ako, nemám na ňu žiadny kontakt a zas nikdy nevieš, možno by som z toho vyšla ako najväčšia krava, ty by si to nejako riešila?

fidka79
Odpoveď bola odstránená
mv1
29. aug 2013

@aliza veľmi pekne napísané a zarážajúce alebo prekvapujúce na tom je, že je to PRAVDA !!! nikoho nemôžeš mať, nikomu nemôžeš dôverovať na 100%, za nikoho nemôžeš dať ruku do ohňa.. 😒 ..tiež som si myslela, že mám doma 100%milujúceho manžela a otca 😎 , ale realita je úplne inááá..

linduska_
29. aug 2013

@anatalia77 Tiež si myslím,že je to len také obranné tvrdenie, aby neuškodil svojmu egu... och chlapi

dovetattoo
autor
29. aug 2013

@zuriva hm.. chce to viac sebaucty..ty chces cely zivot stravit s clovekom, ktoremu neveris, dokonca ho uz nemilujes..len kvoli spominanym praktickym dovodom? ja by som to nedokazala...poslala by som ho kade lahsie...mozno zaciatky by boli tazke, osamostatnit sapostavit na vlastne nohy, mozno sa bojis, ze o teba uz nik neprejavi zaujem ci ako...? ☹ ☹

dedenini
29. aug 2013

@dovetattoo dakujem..no uvidime ako to dopadne.. zatial ostaneme zit pod jednou strechou..a je na mne ci mu po case odpustim...zatial som snim len koli malej takto... chceme skusit inak zit..menej byt spolu..on najst si pracu kamionistu..takze mozno touto cestou to pojde..uvidime

dovetattoo
autor
29. aug 2013

@dedenini no to je uz na vas...vsetko dobre..drzkaj sa.. 😉

anatalia77
29. aug 2013

@dovetattoo manželstvo zúrivej je hotová katastrofa...ale je to jej volba

janinah
29. aug 2013

byť s niekym kvôli deťom je žalostne málo,deti už vo veku asi 10 rokov vás nebudú potrebovať/vaše služby áno 😉 / ale ani sa nenazdáte a deti budú samostatné a vedľa vás muž ako osoba cudzia 😒 a čo si budeme nahovárať- aj vaše najlepšie roky budú nenávratne preč 😒 tým chcem povedať,že treba žiť naplno a nielen živoriť,ak muža chcem aj napriek sklamaniu,tak mu dám druhú šancu,ak mu neverím,nechcem byť s ním spolu ako sa sluší a patrí,tak idem životom ďalej sama,aby to bolo fér voči mne,jemu a aj deťom

dovetattoo
autor
29. aug 2013

@anatalia77 asi tak..

jozkin
29. aug 2013

precital som si to zbezne,keby chlapi mali takuto stranku,tak povedia och to su zeny,mozme aj my verit svojim zenam----dufam ze ja tej mojej ano--a -ak nie tak mam aspon svoje 2 deti pre ktore ma zmysel zit................

anatalia77
29. aug 2013

@janinah toto je cesta sebavedomej ženy
Ale poniektoré sa radšej upozadia,zostávajú a pridávajú do ohňa,len aby dotyčný videl,ako mi ublížil,nech si to teraz vypije,ja som mu obetovala tolkééé roky....predsa teraz nebudem sama...dám mu to vyžr..

dovetattoo
autor
29. aug 2013

@jozkin ze by ste sa o takomto bavili medzi sebou? tazko uveritelne... 🙂

janinah
29. aug 2013

@jozkin chlapi takú stránku mať nemôžu,okamžite by tam bolo 90% žien slovenska a chlapi by to vzdali a ušli by zas na poradu a autá a tie svoje stránky 😀