icon

Veríte svojim chlapom?

dovetattoo
29. aug 2013

zacala som tuto temu formou otazky ale lepsia bude asi diskusia 😝 ..takze kopirujem:
Taka anketka...baby verite 100% svojim chlapom? dali by ste za nich ruku do ohna? pytam sa zo zvedavosti..ja svojmu verim, ale asi kazdej obcas nieco take napadne..a ste ziarlive? 🙂

jozkin
29. aug 2013

nie vsetkych chlapov zaujima,to co si niektore myslite, ja som pre niektorych butlava vrba,ja napr.si pestujem kvety,figovniky,bavy ma zahrada,pri tom jazdim na motorke, tak by som mal byt asi tvrdas -------moje deti su pre mna vsetko a preto som niektorym na smiech---------------ale to nevadi

anatalia77
29. aug 2013

@jozkin nie si nikomu na smiech..tak napíš niečo o tom ako tí chlapi rozmýšlajú...

dovetattoo
autor
29. aug 2013

@jozkin nie je to na smiech...je to skor tak milo prekvapujuce...aspon pre mna no 🙂 tie, co sme tak trosku skepticke.. proste sa drzime pri zemi...naivita sa dnes nevyplaca 😉

zazalienka
29. aug 2013

ano, verím.. na 100 %.. pretože má bezkonkurenčne najlepšiu manželku na svete🙂

dovetattoo
autor
29. aug 2013

@zazalienka nuz co dodat.. 😕

bodka70
29. aug 2013

@zazalienka , len ide o to, že muži, ktorí podvádzajú, často nehľadajú LEPŠiU, im stačí, že je INÁ , skrátka chcú zmenu 😝 😎

dovetattoo
autor
29. aug 2013

@bodka70 bude to tak...

louvre
29. aug 2013

Verim lebo chcem verit. Videli sme uz koniec tolkych manzelstiev, ze sme si s manzelom povedali, ze just to nase dotiahneme do konca...... zatial sa nam dari..... ale tak keby zmenil nazor rukav mu trhat nebudem 😀

anatalia77
29. aug 2013

@zazalienka to sebavedomie si drž 😉

anatalia77
29. aug 2013

@dovetattoo rozhodujúce čo tá dotyčná spraví!!ak je vedomá svojej ceny tak ho ponechá tej inej a ona si bude prípadne hladať CHLAPA,ktorý ocení jej kvality.V tom je tá finta ženy!

dovetattoo
autor
29. aug 2013

@anatalia77 tak tak...takemu chlapovi ja hovorim - aky ide taku najde...a ta co ho dokaze odkopnut a netolerovat mu jeho blbost, ta je v konecnom dosledku vitazka 😝

anatalia77
29. aug 2013

@dovetattoo aký hopkal,takú potkal...je to tak
je to Pyrhovo víťazstvo,ale lepšie ako drotom do oka 😀

dovetattoo
autor
29. aug 2013

@anatalia77 😀 😀 amen 😵

digysa
30. aug 2013

@dovetattoo K tvojej ankete by som sa vyjadrila, asi takto: Verim svojmu manzelov, uz len pre vlastny pokoj mojej duse. Zbytocne sa nestresujem a myslim si, ze moj manzel dobre vie, co by stratil, keby zneuzil moju doveru.

Ruku do ohna by som za neho nedala v ziadnom pripade a to z dvoch dovodov:
1. Ruku do ohna by som nedala ani sama za seba
2. Clovek nie je Boh, clovek robi chyby........(davam sem priklad z biblie, ale co uz, ked sa sem tak velmi hodi) Ked dokazal Had zlakat Evu, tak je jasne, ze clovek zapasi s touto vlastnoustou kazdy den 😉

Ziarliva nie som vobec, az sa cudujem, co vsetko mi je tak povediac "u prdele"...asi to bude rokmi. Zistila som, ze cim viac volnosti a osobneho casu mu davam a akceptujem , tym viac mi sedi doma u zadku 😅 😝

briketa
30. aug 2013

@zazalienka ja som absolutne s tebou na celej ciare. tiez to asi bude vekom 😀 !!

h2
30. aug 2013

@zuriva Ahoj, ubližuješ len sama sebe. Kontroluješ manžela na každom kroku, keď niečo zistíš, je zle, keď nič nezistíš, tiež je zle, lebo určite "sa previnil", len si to nezistila. Máš muža, ktorý Ťa ľúbi, ste manželia, máte dcérku. Manžel asi rieši stres, alebo stereotyp, alebo všelijaké mužské depky iného druhu tým, že si píše s pár babami, ktoré možno nikdy nevidel a s najväčšou pravdepodobnosťou ani netúži vidieť. Netvrdím, že nerobí nič zlé, ale chlapi predsa bežne robia aj oveľa horšie veci, než to, že si s niekým neznámym píšu. Možno od Teba necíti dosť lásky (a ako píšeš, ani ju už cítiť nemôže). Ty si riešiš problémy tu, na MK, on sa asi tiež potrebuje niekde vykecať, uľaviť si od problémov. Ja veľmi pochybujem, že by písal na pokec preto, aby si tam našiel milenku. A súhlasím s tým, že robíš z komára somára. Určite sa Ťa dotklo, že Ti klamal, ale muži nám predsa klamú stále ("Ako vyzerám?" "Skvele!" "Nie som v tých šatách tučná?" "NIEEE!") 🙂
A ešte jednu vec Ti napíšem a to je stopercentná pravda: Ten, kto dáva ultimáta, nikdy nemôže vyhrať. Nemôžeš niekoho nasilu nútiť, ovládať ho. To, čo si písala, že keby si to vedela skôr, stopla by si to v zárodku, je strašné! Čo si, manželka, alebo väzenský dozorca?
Nebuď hlúpa a neznič si rodinu kvôli úplnej blbosti! Zrejme máš v živote šťastie, že Ťa nejaké veľké a zásadné problémy zatiaľ obchádzali, keď sa chceš rozvádzať kvôli takej hovadine. Držím palce!

oktobermimi
30. aug 2013

já svojmu chlapovi veriť môžem lebo sa my potvrdilo že kam ide a s kým ide stým aj je 🙂 a naviac buď je v práci alebo doma 🙂 aj na to pivo ho musím vyháňať :D aby si občas z chlapmi z práce zašiel 🙂
a na to aby ma podviedol na to nemá 🙂 pretože ma dobrú výchovu 🙂 a hlavne mal dobrý vzor v jeho ocinovi 🙂

dovetattoo
autor
30. aug 2013

@digysa vnimam to tak ako aj ty..i ked som o kusok mladsia..lebo tento postoj treba nadobudnut aj vekom ale aj skusenostami.. 🙂 jedine, co este sem tam musim spracovavat, je moja ziarlivost 😅 nie je to preto, ze by mi moj chlap daval zbytocne dovody na ziarlenie..ja som uz taka povaha..som skorpion..s tym som sa jednoducho narodila 😀 😀 srandujem...takze tak..ale chcela by som na tom popracovat 😝

dovetattoo
autor
30. aug 2013

@oktobermimi vychova je tiez podstatna ano..to v com vyrastal ma na chlapa velky vplyv..ale nie je pravidlom, ze ani taky clovek (introvertny tip) sa nemoze posmyknut...tym ho ale nechcem samozrejme spochybnovat, je vela muzov, ktori maju svoje silne principy a nikdy neprekrocia urcite hranice...prajem vsetko dobre 🙂

veron_dorusincova
30. aug 2013

Ja verim, ale som ziarliva (skorpion) 😀 Asi to nejde dokopy, ze? 😅 Alebo som skor za to - Doveruj, ale preveruj. Scénam, ako - NEpojdes, NEsmies, NEurobis - sa vyhybam 🙂 A zije sa nam a aj dýcha spolu lepsie. O mojom si myslim, ze by to nespravil, ale ruku by som za neho do ohna nedala 😕

veron_dorusincova
30. aug 2013

A este som chcela podotknut, ze neuznavam kontrolu telefonov, mailov a pod. Mam rada svoje sukromie a tiez ho neberiem nikomu druhemu.Ak ma potrebu mi oznamit, kto mu volal, tak prosim. Tiez to medzi recou niekedy spomeniem aj ja. Ale tym to hasne. A tiez som ho upozornila, ze ked ma podvedie, tak ho zabijem a bude to vyzerat ako nehoda 😎

lusinda1989
30. aug 2013

Ja mojmu muzivi verim sme spolu skoro sedem rokov a verim ze ma nijdy nepodviedol... Ob totiz nevie klamat tak aj keby chcel tak to predomnou neutaju. Telefon ani mail mu nekintrolujem. Nas vztah je o dovoere...

dovetattoo
autor
30. aug 2013

@veron_dorusincova no tak ty vies o com hovorim...skorpionka ako ja 😀 😀 v mnohom s tebou suhlasim,,tiez ho nekontrolujem, este nikdy som nemala potrebu vziat mu telefon a smirovat...na maily nemam hesla ale neopovazila by som sa...to uz by som musela byt inak zufala, alebo mat na to jasny dovod...takze nesliedit, nechat zit...ak by nieco chcel spachat tak to urobi..potom ale nema v mojom zivote dalej co robit a to som mu uz aj povedala (ked sme sa o takom niecom bavili) 🙂 on vie, co by stratil a vie, ze by som nevahala ani sekundu... 😉

oktobermimi
30. aug 2013

@dovetattoo Ďakujem 🙂

lussy83
30. aug 2013

odpoved na anketu nie neverim..kazdy jeden chlap v niecom klame,ani jeden nie je uplne uprimny a pri kazdom sa bojime iste veci vypustit z ust...mam tiez sice partnera,s ktorym cakame babetko no to neznamena ze mu verim vo vsetkom...nie som hlupa,vidim o com je tento svet...tot moj nazor

dovetattoo
autor
30. aug 2013

@lussy83 asi tak..treba mat realny pohlad na svet, na zivot..

victory1
30. aug 2013

@dovetattoo 😀 jeejda, to je otazka..na 100% sa neda verit ani svojmu psovi, ze ta neuhryzne... 😀 ..ale viem, ide ti o nieco ine...
Myslim, ze ak vo vztahu je vsetko ok, tak dovera je len o sebavedomi. Ak sa sama sebou citim isto, som spokojna, tak vo mne nehloda ziadny cervicek podozrenia, teda v pripade, ak sa partner nesprava nestandartne.

zuriva
30. aug 2013

@dovetattoo nie, nebojim sa toho, ze by ma uz nikto nechcel, ja by som uz ani nikoho nehladala...ak by sa raz niekto normalny pritrafil, budiz, ale asi by som uz nikomu tak slepo nedoverovala ☹ A ostala som vo vztahu, lebo prave vtedy, ked som to zistila, som stratila pracu a nevedela som, ci si najdem inu. A hlavne kvoli dcerke, ktora je velmi na otca naviazana...a vidis, moj chlap a nie len moj chlap a dokonca aj zeny ostavaju vo vztahoch,a j ked toho druheho uz nemiluju...nebudem ani prva, ani posledna 🙄 🙄 🙄 Aj on mne rok predstieral, ako ma ma rad, ako ma miluje, objimal ma, bozkaval, miloval sa so mnou 😔 vsetko to bola pretvarka...uvidim, ako dlho sa dokazem pretvarovat ja

dovetattoo
autor
30. aug 2013

@victory1 otazku treba brat s urcitou nadsazkou...no ale predsa.. precitaj si par prispevkov, kde baby veria tym svojim na tych 100% 😉 a ano, je to hlavne aj o tom sebavedomi, o predoslych skusenostiach..o partnerovi, ako sa sprava...mozno o priklade, ktory sme si zobrali od rodicov...

veron_dorusincova
30. aug 2013

@dovetattoo aj ty si najlepsie znamenie na svete? 😝 😀 Ja mam potvrdene, ze cim viac sliedime, vypytujeme sa, nedame dychat, tak tym viac maju potrebu chlapi unikať. Ked moj ide na pivo vecer, ci na rybacku, alebo s partiou chalanov niekam, s usmevom ho vyprevadzam, nevolam. Domov pride tiez s usmevom a viem, ze sa za mnou tesi. No naco by sa domov ponahlal, keby nasiel medzi dverami hystericku furiu 😀 (ale naopak neznasam, ked napr. povie, ze pride o pol noci a pride o troch, vtedy robim bordel 😎 ) Tiez by ma vytacalo, keby sedim s kamoskou na kave a kazdu pol hodinu by mi zvonil telefon. Nerob druhym to, co nechces aby robili tebe.