icon

Videla som môjho švagra s nejakou mladou ženou

15. máj 2023

Dobrý deň. V sobotu som sa išla so spolužiačkou prejsť a videla som môjho švagra (manžel mojej staršej sestre) s nejakou mladou ženou (dievčaťom?) objímal ju chytili sa za ruky a dal jej bozk 😣😖 mama sa ma pýta čo mi je lebo vidi na mne že som nervózna a ja neviem čo mam robiť ci to mam povedať mame alebo sestre alebo ci sa do toho nemám miešať 😭prosím poraďte mi

Strana
z2
mikadooo
15. máj 2023

Povedala by som. Ale nie mame. Len sestre, medzi 4 očami. A viac by som neriešila, ani sa v tom nepitvala, ani neriešila, keby že ostanú spolu. Proste ďalej je to ich vec, ako s touto informáciou naložia.

mrva
Autor odpoveď zmazal
stanulienkat
16. máj 2023

Určite by som jej to povedala. Sestra nech mu povie, že ho pri čine videla nejaká jej známa, aby si nebola za zlú.

puertorico
16. máj 2023

no ja by som to povedala jemu .

tiezjedna
16. máj 2023

@autorka tak ako si to poriešila??

katkati
16. máj 2023

@kkatka22 Zaľúbení chlapi sú takí osprostení, že zabudnú aj na opatrnosť.

lucinka12356
16. máj 2023

Tiež by som si ho vyhliadka ešte raz aby sa mi to potvrdilo

alexka89
16. máj 2023

@colsami ale takisto ju staršia sestra môže atakovať hneď ako jej to povie a ešte jej vynáda že si vymýšľa...takáto pravda sa ťažko znesie ...a nakoniec mladá bude za zlú a sestra ju bude mať za klamárku.

alexka89
16. máj 2023

Autorka: chod najprv konfrontovat švagra a prinut ho nech to segre povie..že má na to max.1-2tyzdne...lebo jej to ty povieš a nebudeš ho šetriť pred nou. Uvidíš potom či vyjde s pravdou von a sám sa pred tebou prezradi.

zuzanaokasova
16. máj 2023

@alexka89 ešte by som mu povedala, ze mam krásne video v telefóne. A podpísala by som mu, čo som videla. A presne, nech sa sám prizná...

maryetta
16. máj 2023

Ako uz len tym ze mas sestru tak rada. Nenechaj z nej robit naivku a hlupanu.
Mamu do toho absolutne nic nie je. Nema preco aa urazat ani nic.
Povedala by som svagrovi ze si ho videla. Mas aj dokaz. Nech sa prizna sam. Ak nie pojdes rovno ty za sestrou.
A sestra nech sa uz s tym vysporiada ako chce a povie o tom komu chce.

simca06022011
16. máj 2023

ty si poznas sestra, ako by to vzala... mame by som to urcite nehovorila. A ak je taka ze "nahneva sa" tak uz vobec nie, kto vie, mozno by ti zakazala to sestre povedat. Moja je taka, utulavat, nepovedat.. len nech je doma klud :D
Skoda ze si si nedala tu namahu a nezaobstarala si dokaz. Rozmysli si teda ako to sestre podat, aky mate vztah, aky ma ona s chlapom vztah, aby ta neoznacila za nejaku klamarku atd. Alebo jej to len sucho oznam s tym, ze prste mas pocit, ze musis ju o tom informovat, lebo tebe to spavat neda a dalej nech si to riesi ona, ci ho posleduje trochu alebo co...

aandrea9
16. máj 2023

Ak povedať tak určite sestre. Mamu do toho netahaj. Ako sa poznám, najprv by som vzala na paškál švagra 🤔

nurielka
16. máj 2023

Sestre určite povedať,mamu do toho netahaj, môžu sa ešte aj udobriť.. možno by som atakovala švagra nech to povie žene sám, žiadne ultimátum o čase, rovno v ten deň. Aj keď by som videla, že čo za kvietok si vzala sestra, tak najskôr len rovno jej.

ema22270
17. máj 2023

Uz si sa nejako rozhodla, co urobis? Ja neviem, ci by som to povedala sestre. Tak, ako to tu napisali, moze sa to vsetko otocit proti tebe. Sestra ti nemusi verit napriklad a pokazi sa vam vztah. Ale ty ju poznas lepsie. Skor by som to povedala jemu, alebo napisala, ak nemas odvahu mu to povedat do oci. Ze si ho videla a uvidis, ako zareaguje. A potom by som to riesila dalej, ak by klamal, ze to nebol on. Taketo veci, su dost komplikovane. Ja si myslim, ze tvoja sestra aj nieco tusi, mozno o tom dokonca aj vie. A ked jej to povies, bude to "musiet" riesit povedzme. Ked to povies jemu, mozno sa zlakne a vsetko ukonci. Len neviem, ci ty budes chciet dalej s tym zit, ze si to vedela a sestra nie.. (toto je cisto moja uvaha, ale kazdy moze mat iny nazor)

deginko
17. máj 2023

Povedať to jemu?najhoršie čo by mohla urobiť Akurát by mu dala šancu,aby si pripravil výhovorku.Treba to povedať sestre nech ho konfrontuje oba,bez možnosti,že bude popredu NATO pripraveny

Strana
z2