icon

Voľný vzťah z pohľadu muža a ženy

maminuska
21. nov 2018

Včera bola u mňa kamarátka, nevideli sme sa asi 5 rokov. Nasmiali sme sa , pospomínali a ja som si všimla že má na krku veľmi peknú retiazku aj s príveskom , má to vraj od manžela. Nebolo možné si nevšimnúť že jej občas pípla sms od manžela. Ešte jej zo srandy vravím ...teba ten manžel ľúbi ako koňa. A tu začína niečo , čo mi nedalo spať.

Pred rokom a pol prišla na neveru svojho muža , trvala pol roka keď sa to prevalilo , vraj mesiac sa nevedela ani poriadne najesť od stresu , nespávala celé noci , doma mala 9 a 10 ročných chlapcov. Manžel sa rozviesť nechcel , vraj načo , že sa dá žiť aj tak a on sa novej priateľky / milenky nevzdá . Chcel voľný vzťah s tým , že cez týždeň bude s nimi a víkendy bude s ňou . A tak to aj začal praktikovať. Po každom víkende v pondelok ráno si našla kôpku jeho oblečenia v špinavom prádle. Najprv to prala a žehlila mu to a dúfala že sa umúdri . Neumúdril sa ani po 3 mesiacoch .
Takže si povedala, chceš voľný vzťah , tak teda ok , zavolala jeho najlepšiemu kamarátovi , dohodla si s ním rande , večeru a teda aj sa s ním vyspala. Nie raz , nie dvakrát .... Ten ako správny kamarát jej manžela vedel aké výhody požíva jej manžel z voľného vzťahu tak sa mu hneď pochválil. To čo nastalo je skôr komické .... manžel zúril , nadával že ako mohla " sa mu takto skurviť ", bľabotal niečo o tom že muži to majú inak ..jednoducho nečakal že aj ona využije ten " voľný vzťah ". Jedinú odpoveď ktorú dostal je že každý jeho ochod za " voľným vzťahom " je pre ňu signál že voľný vzťah pokračuje bez diskriminácie.
Výsledok toho všetkého je že manžela má doma , pri každom odchode sa jej pýta kde ide , s kým tam bude , posiela srdiečka .

Boli by ste schopné siahnuť k takémuto riešeniu aby ste udržali deťom rodinu a sebe manžela ktorého máte stále radi napriek všetkému ? Ja som človek pokojný ale rázny , ale toto neviem či by som bola schopná urobiť .
Verím tomu že pohľad muža na voľný vzťah je iný ako u ženy.

osky
21. nov 2018

@nkem presne-na to aby to pochopil,stacilo flirtovat albo nejake jemnejsie naznak...
nie hned skocit do postele s najlepsim kamosom...to je podpasovka a nech mi nehovori nikto,ze toho kamosa zrazu milovala.
neviem si predstavit sex s niekym,koho nelubim...
asi som zu staromodna

maminuska
autor
21. nov 2018

@osky myslím že na náznaky flirtovania by za prvé ani nereagoval lebo možno mal v nohaviciach a jeho žena bola posledné čo ho zaujímalo . Podpásovka ? Voči komu ? Manželovi ? Tomu manželovi čo si chodil vetrať vercajch každý víkend k inej žene ? Možno to jediné na čo bol v dane chvíli schopný reagovať bolo pochválenie sa kamarátom ako mu pre... hol ženu .

maminuska
autor
21. nov 2018

@osky ty si možno nevieš prestaviť sex s niekým koho neľúbiš , mnoho žien ano ..pre uvolnenie , pre zábavu ..existujú aj kamoši s výhodami a tí presne plnia takúto funkciu , žiadne záväzky, len večera , divadlo a sex. Mnoho žien po 40tke takto žije, nemieni si trepat domov ďalší skvost.

dominika1991
21. nov 2018

U mňa má tá žena 100bodov lebo sa nezosypala jak domček z karát.. spravila to po svojom..... a vy ženy máte u mňa 0 bodov lebo ohovárate a tá dotyčná o tom ani nevie aké kydy idú na ňu.. A autorka: teba by som za kamarátku nechcela.. 🤮

terezka1947
21. nov 2018

@maminuska neverim,ze tvoja kamoska je taka pokojna....ani to,ze sa nikdy nemala lepsie.
Co to za vztah maju???
Podla mna je na manzelstve je prave vernost,dovera a ten pocit,ze sa na nas niekto tesi,myslí,caka....a my verime,cakame,tesime sa,lubime...prave toto je najkrajsie. A pride kadeco,ale pokial sa vzajomna dovera vytrati...co ostane?alebo mozno kazdy v manzelstve ocakava nieco ine,naplna ho nieco ine. Uz jedine tak by sa to dalo vysvetlit. Ale opakujem,neverim,ze tvoja kamoska je naozaj stastna.
Inak,myslim,ze normalni muzi a zeny sa az tak nelisia v prezivani skutocneho vztahu....

maminuska
autor
21. nov 2018

@dominika1991 to som rada že nie , lebo si vo veku mojej dcéry.

janinah
21. nov 2018

Ak som dobre pochopila,tak muž s ak nej vrátil a obskakuje ju...nie,nepristala by som na voľný vzťah,nepodviedla manžela a keby sa už toto stalo,tak ho späť nechcem,ani keby sa mi klaňal ako kráľovnej a nosil modré z neba.Sklamal raz,je len orázka času,kedy sklame zas,len už bud eopatrnejší a utají to.

dominika1991
21. nov 2018

@maminuska pohoda ja mám aj také kamarátky čo by mi maminy mohli byť ale majú rozum.. ☝️nedávajú na koňa druhých osobné veci

maminuska
autor
21. nov 2018

@dominika1991 tak nech sa ti darí držať priateľstvá s tými čo majú rozum 🙂

osky
21. nov 2018

@osky podpasovka z pohladu,ze vlastne znevazila este aj sama seba.
A z pohladu ze to urobila naschval muzovi s najlepsim kamosom.bola to cista pomsta.
Suhlasim ze to bol spravny takticky tah-lebo jasne ze ucinkoval najlepsie.
Nesuhlasim vsak s metodou-ak mi niekto robi zle ,padnem na jeho uroven a budem robit to iste.
A uz vobec nechapem,ze vela ludi ma kamosov s vyhodami....
Viem ze to takto funguje,viem ze je toho vela....
Davova choroba -ako si liecit rany v cudzej posteli...
Ale je to normalne???
Citila by som sa ako posledna slapka...🤔🤔🤔🤥

maminuska
autor
21. nov 2018

@osky to je ťažko , úroveň , neúroveň .. účel svätí prostriedky , zúfalé ženy robia zúfalé činy...
muža má doma , deti majú otca, nevláči sa po súdoch a nedelí majetok ...čo je niekedy veľmi ťažké , týmto krokom reálne len získala ako stratila.

martinka150
21. nov 2018

a on sa uz nekurvi?

maminuska
autor
21. nov 2018

@terezka1947 myslím že je vyrovnaná a v pohode, nie je z nej žiadna nervózna troska.

maminuska
autor
21. nov 2018

@martinka150 neviem .

terezka1947
21. nov 2018

@maminuska nemyslim to tak....skor,neverim,ze je vnutorne stastna.mozno je vyrovnana so situaciou,ale....

maminuska
autor
21. nov 2018

@terezka1947 to neviem , ale možno aj je .

maminuska
autor
21. nov 2018

@terezka1947 ale zas na druhej strane čo je to byť vnutorne štastná .... záleží tvoje štastie na mužovi ? Jediný človek ktorý ťa dokáže urobiť štastným si ty sama.

nkem
21. nov 2018

@maminuska presne tak, za svoje stastie si je zodpovedny kazdy sam, tak isto ako aj za svoje rozhodnutia.

terezka1947
21. nov 2018

@maminuska no...v podstate ano,ale clovek je tvor spolocensky,potrebujes lasku davat,aj ju prijimat....povacsine velmi zraneni ludia presvedcia samych seba,ze su spokojni sami a tym sa chrania pred dalsim potencialny zranenim....ale su skutocne stastni?mozno.su,no stastie jevtiez individualne a pre kazdeho znamena nieco ine.

saslavka73
21. nov 2018

@maminuska Keď bol kamarát pohľadný, prečo nie? Tažko súdiť keď si neprežil . Podstatné je, že im to funguje. Nemám rada: aja by som nemohla, ja by som nikdy........haha.
Jediné čo platí je: Nikdy nehovor nikdy.

bmuller
21. nov 2018

@maminuska to mas na jednej strane pravdu, aj ked myslim, ze stastnym cloveka do istej miery urobi aj moznost byt hrdy na svoje rozhodnutia a ciny... neviem, ci sa tam da ratat aj klesnutie vlastne na uroven, aku mal ten jej blb... 😎

pininka
21. nov 2018

@saslavka73 presne ako píšeš, tu sa všetko rýchlo a radikálne poriešiť, lebo sú to len pismenka, ale skutočnosť je väčšinou iná. Keď ráno vyprevadzas milovaného muža a poobede zistíš že má inú, neodmilujes sa z minúty na minútu. Väčšinou je človek v takom šoku že jedine čo chce je,aby to celé nebola pravda. Snažis sa rodinu zachrániť, a to je úplne normálne a logické. Žiaľ niektoré ženy si záchranu vzťahu mýlia s úplnou stratou sebaúcty a chlapi si s nimi robia čo chcú, vrátane voľných vzťahov.

iwka_77
21. nov 2018

Pekne si to napísala @pininka. Sebaúcta je podľa mňa to najčastejšie, čo v takomto prípade ženy strácajú ako prvé. Radšej čušia a tak povediac trpia, len aby rodina na oko okolie pôsobila tak, že je v poriadku

pininka
21. nov 2018

@iwka_77 žiaľ poznám kopec takých vzťahov a v jednom som aj vyrástla. Otec mamu podvádzal, lebo u nás vládol tvrdý matriarchat a všetko muselo byť ako.ona chcela, v podstate mi ho bolo ľúto,lebo inak je to super otec. Ona nechcela dopustiť rozvod, tak sa tvárila ako mu ona odpustila a dennodenne ho všade sledovala, kontrolovala telefón, v kuse sa hádali. Bolo to strašné detstvo. Stal sa z nej stoparsky pes a ohľad nebrala ani na nás. Nikdy by som sa tak neponizovala. Ja nikoho presviedčať nebudem, ak muž chce,nech ide,ak chce ostať doma, tak len vtedy ak sa to nebude opakovať, ale sledovať ho nebudem,ani cirkusovat, nechcem pre svoje deti také detstvo.

maminuska
autor
21. nov 2018

@pininka len aj tá sebaúcta má tiež svoje obmedzenia. Ťažko hľadať sebaúctu u žien ktoré nemajú kam ísť , nemajú z čoho uživiť deti.. jednoducho aj tá ma svoje hranice. Ženy žijú roky s tyranom , alkoholikom gamblerom , sukničkárom ...

terezka1947
21. nov 2018

@maminuska tak ano...tam u nich asi.vitazi matka,nad manzelkou...to.sa pochopit da.
Samozrejme,pokial to netrva 20r.

pininka
21. nov 2018

@maminuska áno ja to chápem, preto píšem, že sa ľahko hovorí o tom,že hneď vyhodiť odísť a pod. Ja nie som zástancom takýchto rozhodnuti. Ale sú ženy ktoré trpia roky rokúce a nevyužijú možnosti ktoré majú. Niektoré idú radšej bývať do jednej izby aby deti mali kľud. Neverím že žena za celé roky nemá žiadnu možnosť odísť. Aj deti sa dajú na to pripraviť postupne. Je x možností, len netreba zbrklo reagovať.

whatever1
21. nov 2018

To je hnus, ten ma drzost... a co povedala detom, ze kde chodi na vikendy? Este ho chudera musela kryt a nadalej mu prat a zehlit?? Neskutocne...nedokazem si to predstavit v realy. Tragy-komédia fuj

petruska19
21. nov 2018

@terezka1947 súhlasím s tebou ☺ a myslim si ze
@maminuska kamaratka sa eeste len "zosype'.
To ze mi podvadzajuci manzel kupuje darceky a posiela srdiecka...to je to,co momentálne robí šťastnou?

helena1982
21. nov 2018

@whatever1 myslim, ze toto si viacere nevieme predstavit, ale sa mi az rozum zastavuje aki chlapi vedia byt, ake myslienkove pochody obcas maju :/