icon

Vôňa partnera

pocahonntas
24. júl 2014

Vysvetlite mi ako je to s tymi vonami lebo ja uz v tom mam riadny chaos...obcas mi vonia niekedy zas nie....ked sa spoti tak mi moc nevonia ale niekedy mi vonia jeho dych a telo ked lezim na hrudi :D ako to ma byt co mi ma na partnerovi vonat? aj pot? pocula som kamoska hovorila ze jej priatelov pot vonia a pritahuje ju ked sa spoti ze hned by na neho skocila :D no ja nie :-/ tak jak to vlastne je....jeden kamos zas vravel ze jemu frajerka velmi voni, ze ako babatko....no neviem vyriesit tuto vec, povedzte mi vy prosim podla vasich skusenosti vedomosti alebo tak lebo stale nad tym musim rozmyslat

Strana
z2
hermina_
24. júl 2014

V poslednej dobe co tema - to perla... to fakt nemate co robit? ved len vymysliet niektore z tych tem je hodno akademickeho titulu 😀

pocahonntas
autor
24. júl 2014

@hermina_ sak ked niekoho nieco trapi tak sa spyta ne.....aky mas problem :D aspon si sa zabavila ked uz si nevedela prispiet rozumnou odpovedou.....

nikawero12
24. júl 2014

@stefka33 tak to je dobre že máš nejaký dôvod zamilovať sa vždy 7. v mesiaci 😀 Ja by som sa mohla zamilovať až po 20. v mesiaci, ale v mojom veku sa mi už zamilovať nechce 😀

keram3053
24. júl 2014

niekomu benzin vonia a niekomu smrdi...to je chemia v kazdom z nas ina
ale ci by som prave toto riesil vo vztahu pokial nejde o nic extremne tak to je asi ta posledna vec....

irusa
24. júl 2014

ty máš fakt problémy ...... 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

pocahonntas
autor
25. júl 2014

podla mna je vo vztahu dolezite ci si ludia vonaju, aj z hladiska buduceho potomstva, ma to na to vplyv 🙂 ...to len vasa nevedomost to takto bagatelizuje 😉

dossy
25. júl 2014

@pocahonntas odkaz svojej kamoske Mulan mila pocahontas ze cim bude starsa tym jej pot bude smrdet...a vola sa to chemia ..medzi partnermi ak by ti mal partner smrdet tak tam chemia nefunguje,..ale kazdy smrdi ked sa spoti ?? lebo inak by sme zili jak opice..

Strana
z2