icon

Všetko podľa snúbenca

xddddoxxxx
21. feb 2023

Čaute baby, píšem ohľadom môjho snubenca asi sa potrebujem iba vyrozprávať. Je problém taký že stále chce ísť pracovať do Holandska. Ja do Holandska sním nechcem ísť. Že vraj úver čo si zobral by mal zachvílu splatený že plat tam je okolo 2500 - 3000€. Ja chcem zostať tu na Slovensku pracovať buď na Slovensku alebo Česku či Rakúsku kedže rakúsko mám blízko. Proste nie ďaleko od domova a rodiny. On tam chce ísť na 5 možno že 10 rokov. Mňa to tam vôbec neťahá a stále si ide svoje že aj ja idem a hotovo. Už som mu jasne a rázne povedala že nejdem, že to nieje pre mňa taká diaľka. A chce tam ísť autom. A ideme kúpiť nový dom a nepraje si aby moja rodina chodila na návštevy. Keďže ja pracujem homeoffice tak najprv doma urobím čo treba a idem pracovať. Práca mi trvá nejaké cca 4 hodinky a potom sa už iba doma sama nudím, on je v práci a mama keď príde tak proste urobím kávu porozprávame sa o všeličom atď... Príde z prace domov, poviem mu pravdu veď nebudem predca klamať že bola u nás mama moja a on že a načo že nemusí sem chodiť stále a nemusela by vôbec. Toto mam rešpektovať? Rozmýšľam že sa odsťahujem. Je mi 19 v Auguste 20.

xddddoxxxx
autor
21. feb 2023

@januska12323 hlavne že chce ešte jeden dom kúpiť...

dzulli1980
21. feb 2023

V 19-tich by som toto vôbec neriešila ... tento vzťah happy endom neskončí ... lebo každý z vás je úplne niekde inde, čo sa týka predstavy o vzťahu ... si mladá, chlapov sú mrte ...
@xddddoxxxx

diewcatqoo
21. feb 2023

@xddddoxxxx vies o tom, ze sa nemusis vydat za prveho frajera? Z tvojho popisu je ocividne, ze to nefunguje, tak naco to silit svadbou? Myslis, ze po svadbe sa zmeni k lepsiemu? To ani omylom.. vies si predstavit, ze si taketo nieco zavesis na krk dozivotne? Ze s nim budes mat deti?
Preco mu kupujes nabytok do domu a preco mu pomahas so splatkami? Preboha, mas 19 rokov. Preco si v 19tke neuzivas zivot, nestudujes, necestujes, ale sedis pri maminej sukni a vrazas peniaze do domu, ktory nikdy nebude tvoj (pretoze sa aj tak rozidete, kedze ta vobec nerespektuje)?

jj298
21. feb 2023

@xddddoxxxx on sa s tebou takto bavi a ty si mu povedala ano? Kolko ste mali ked ste sa zasnubili? 16?

marca12
21. feb 2023

@xddddoxxxx este ani manzelia nie ste a uz ta obmedzuje. Toto nie je dobry chlap do zivota,ked mu vadi tvoja rodina. Robi za teba rozhodnutia,obmedzuje ta,zakazuje ti a uz dopredu si urcuje,kto bude u vas vitani. Neurob taku chybu,ze v 19 si uviazes takuto gulu na nohu.

xddddoxxxx
autor
21. feb 2023

@marca12 máte pravdu

number19
Autor odpoveď zmazal
som_realistka
21. feb 2023

@xddddoxxxx zbal sa a chod od neho, pomáhaš mu so splátkami? Nebuď blbá, len ta využíva. Máš 19, cestuj, študuj, a co sa týka rodiny, nikdy ale nikdy sa nenechaj izolovať od rodiny, tvoj snúbenec vykazuje jasne znaky manipulátora, keď chce byť na LV sam tak nech si ho aj spláca sam.

lotaskuno888
Odpoveď bola odstránená
bessie12
21. feb 2023

@number19 svojim sposobom su svojski to ano, Ale nie kazdy clovek ma rad slnko. Priatel neznasa ked je uz 30 stupnov. Jeho dcery detto. Takych 25 je idealne pre nich. Ked sme boli minuly rok na SVK cez leto, tak povedal, ze toto je druha Afrika 😂 Ale je pravda, ze minuly rok to bol extrem s tym pocasim.

xddddoxxxx
autor
21. feb 2023

@lotaskuno888 že nechce aby moja mama chodila na návštevy aby tam bola celé dni každý deň a že už vôbec mojej rodine nebudem nijako finančne pomáhať že treba nech idú na brigádu že aj keď nebudú mať čo jesť tak že jeho ani mňa to nebude zaujímať. Že musíme splatiť úver že on ani ja nedám ani cent. Podotýkam otec má 70 rokov teraz vo februári a mama má 53 a obydvaja majú zdravotné problémy.

xddddoxxxx
autor
21. feb 2023

@lotaskuno888 ja že šak nie cele dni ale na kávu a porozprávať sa, že ani to nie.

jj298
21. feb 2023

@xddddoxxxx a vies co? Aby to nebolo tak, ze on ta necha v tom dome kym bude prec, bude chciet po tebe aby si ho cely platila, kedze on tam nie je a panko pride z holandska s peniazkami a polosplatenou hypo od teba a potom sa ta uz len zbavi

xddddoxxxx
autor
21. feb 2023

@jj298 nebude to tak pretože ho nechám...

lotaskuno888
Odpoveď bola odstránená
number19
Autor odpoveď zmazal
ysseba
21. feb 2023

@xddddoxxxx máš názornú ukážku ako bude vyzerať tvoj život po jeho boku. Chceš taký život? Keď nie, tak sa treba čím skôr zariadiť a konať. Vlastne buď rada, že sa prejavuje už teraz a nie až po svadbe

bessie12
21. feb 2023

@number19 tiez som toho nazoru. Ja osobne som tu velmi spokojna. Ale este spokojnejsia by som keby sme sa odstahovali do vacsieho mesta. Vacsie prac. moznosti a hlavne dochadzanie do i z prace, mesta a pod. Myslim, ze mlady clvoek by mal okusit trocha zivota aj za hranicami. Vela mu to do zivota da podla mna.
@xddddoxxxx su to tvoji rodicia, tak je normalne keby si im pomohla, ak by boli v nudzi. A ten debil ti nema pravo hovorit co mozes a co nie. Kopni ho do zadku. Uz vcera bolo neskoro. Hod mu ten prsten do hlavy a odid od toho manipulatora.

sejjby
21. feb 2023

Ber nohy na plecia

martul
21. feb 2023

@xddddoxxxx veď nech ide, chvalabohu. A ty pekne doma, pracuj, buď s rodičmi, užívaj si život PO SVOJOM

oblecenie99
21. feb 2023

@xddddoxxxx Ale neblázni, na toto celé kašli, si mladá, a tento vzťah nemá budúcnosť. Aj ty máš pravdu, a pohľad na veci, aj on má svoju pravdu a pohľad na vec, iba sa stalo, že ste zistili, že sa rozchadzate v totálne základnej otázke. Nemá to ďalej zmysel. A že vyzerá byť kvalitný manipulátor je vec druhá. Kam sa tak ponáhľaš? Studuj, cestuj, užívaj si život

jaond19
21. feb 2023

@xddddoxxxx tak toto by v okamziku uz nebol snubenec ani priatel. Vsak on ma v plane ta znicit, nie lubit...

kaktusik007
21. feb 2023

takze uvery spolu mate, ale dom nie?

utekaj od neho

srdeenko19
21. feb 2023

No to je otrasný manipulátor a ešte aký mladý zasran 😂 prosím ťa, milá autorka, odid od neho, určite si nájdeš lepšieho, ktorý bude s tebou zdieľať aj rovnaké názory a bude ta rešpektovať. To nie je normálne, aby ti takto rozkazoval, akoby si bola nesvojpravna a nemala svoj rozum. Vráť sa rodičom, pomôž im, ak treba, keďže majú zdravotné problémy. Na všetko máš ešte čas, si mladunka a podla reakcií nie si hlúpa, nedaj sa. 😊🙏🏾

xddddoxxxx
autor
21. feb 2023

@srdeenko19 už som mu pisala je síce v práci ale to je jedno nechcem sním mat nič spoločneho

janka_266
21. feb 2023

@xddddoxxxx veď opustí ty jeho. Aspoň o niečom rozhodni.

cacianka
21. feb 2023

@xddddoxxxx dievča ty si si zarobila na mega prúser, nič nie je tvoje, keby si aj dokladovala čo si nakúpila, veľmi ťažko to od neho vytiahneš, aj súdom to bude mega ťažké lebo je to debil
A ešte mu pomáhaš so splátkami úveru 🤦🤦🤦.
Dievča zlaté ,ty si tak blbá 🤯.
Prepáč 🙏🙏🙏

cacianka
21. feb 2023

@xddddoxxxx keď bude v práci, odsťahuj si svoj nábytok, všetky svoje veci, ber doklady ,aj jeho aby si si mohla vyúčtovať čo sú mu pomohla splácať.
Bože tak som nasratá, že by som tu na koni zburcovala skupinu žien a prišla ho prefackat na námestí.....,..........

mnamko
22. feb 2023

@xddddoxxxx prepáč,to ti nevadí,ze už teraz rozhoduje o tvojom živote? A ani tvoja rodina ťa nemôže navštiviť,dievča zlatébutekaj s takéhoto vzťahu kym nieje neskoro.

laladua
27. feb 2023

Uf, kde sa takyto chlapi beru to nechapem vobec :/