icon

Všetko závisí od teba

11kacenka11
16. júl 2022

Začalo to pred rokom.Bola som finančne na to celkom ok ale chcela som viac pre deti pre rodinu.Prišla ku mne kamarátka a oslovila som ju či by mi nepomohla zaregistrovať sa v online kasíne.Vedela som že hra ona tak som chcela skúsiť aj ja šťastie.Odmietala no uprosila som ju nech my vysvetlí ako to funguje ako sa zaregistrovať lebo dom nemala ani potuchy ako začať.Tak sa stalo.Zo začiatku hneď po prvej registrácii výhra tak sa mi to zapáčilo a začala som hrávať.Finacie som si vedela rozdelít tak aby bolo na domácnosť deti ale aby som aj mala za čo hrat.Ak som peniaze na karte nemala utekala som si rýchlo vložiť na účet cez vkladomat.Spoznala som cesty k bankomatu už poslepiscky.Ak som peniaze v peňaženke nemala tak som si platila kredit na hranie SMS cez paušál.Naskakali my však obrovské účty za mobil ktoré som zaplatiť musela keď som nechcela mať exekútora časom.Bolo obdobie kedy sa mi darilo a aj také kedy nie.Pod zámienkou že nemám peniaze som od rodiny teda mojej mamini si požičala poslala mi na účet a v momente ich nemala .Nikto doma nič netušil nemala som to komu pobedat máme som sa bála a priateľovi už vôbec .Bála som sa ako zareagovali.Už som hľadala aj na internete pomoc ako skončiť lebo tá cesta nikam neviedla.No Dočítala som sa že v banke mi zmenia kartu cez ktorú platiť moc nebudem,u operátora som si dala zablokovať takéto platby.Ale ešte pred tým som to všetko povedala mojej mame vedela že mám akýsi problém pomohla mi slovami ktoré si navždy budem pamätať a ak ma myšlienky že idem skúsiť toto ,,Šťastie ,,tak mám v hlave všetky jej slova ktoré mi povedala a tie budem mať už navždy.Poprosila som aj kamarátku o zmenu hesiel aby som sa už nikam nedostala a nemohla hrat automaty.Verím v seba že to zvládnem a urobím po slovách mojej mami všetko pre to aby som už nehrala.Stačilo počuť slova mojej mami a ďakujem že ju mám ❤️

tomas115
16. júl 2022

No drzim palce,automaty a podobne veci su najrychlejsia a najvacsia cesta do pekla. Nikdy sa k tomu nevracaj.

danbo
16. júl 2022

@tomas115 dala by som všetko za to, aby toto pochopil môj už ex......jeho terajšia manželka by sa mala zamyslieť, snáď si to tu prečíta

nika_val
16. júl 2022

Pre najväčšiu istotu si vieš dať oficialny zakaz od hrania automatov.
Najdeš tlačivo na internete, podpíšeš pred notarkou pošleš na uvedenu adresu a už nikdy sa pod svojím menom nebudeš môct zaregistrovať na žiadne kasíno 🙂
Držím palce nech sa ti darí 😊

roja01
16. júl 2022

Mne by docela zaujimali slova tvojej mamky. Ak sa da, tak ich napis.

11kacenka11
autor
16. júl 2022

@roja01 bola som v práci a volala mi počula že mi niečo je vravela som že jej to nemôžem povedať nakoniec som sa jej priznala vravela že už dlhšie vidí že sa niečo deje ..v skratke mi povedala že prídem o muža deti ak mi to neodpustí jeho rodina ma nebude chcieť vidieť alebo ak áno už to také nebude ako bolo a že mám dobrý život a tým si to všetko pokazím a pôjde to so mnou už iba dole vodou ..

11kacenka11
autor
16. júl 2022

@nika_val ďakujem za radu pôjdem si to takto poistiť 🙂

mikadooo
16. júl 2022

@11kacenka11 držím palce. Ak je to závislosť, tak neboj sa vyhľadať doktorov 🙏. Ja som tiež hrala. Nedopadlo to dobre, chvíľu som bola v pluse, chvíľku v mínuse (samozrejme väčšom ako ten +) ale v podstate som vždy išla istým krokom do straty. Našťastie som veľmi rýchlo pochopila, že takto veru nezbohatnem a uťala som to sama. Proste som sa už nenalogovala a nehrala. Držím ti palce, aby toto bol už naozaj u teba koniec hrania.

mikadooo
16. júl 2022

@nika_val super tip 👍

11kacenka11
autor
16. júl 2022

@mikadooo ja si verím a mňa posunuli slova mojej mami a aj to že kamoska mi to všetko pozmenila no istotnu ranu ešte dám tím potvrdením u notára ..ďakujem

54tinka54
16. júl 2022

@11kacenka11 určite si vybav ten oficiálny zákaz, budeš to mať poistené, ak by ťa to po nejakom čase znova lákalo skúsiť. Na hazardné hry si vieš vytvoriť silnú závislosť, môže prísť aj recidíva.. ak by si mala “čierne” myšlienky, opakuj si slová tvojej mamy a tiež mysli na to, že ak by to bolo výnosné pre hráčov, tak by prevádzkovatelia hazardných hier už daaavno skrachovali. Naopak, darí sa im. Čiže ty na tomto proste nezbohatneš.
Držím palce. 💪

mikadooo
16. júl 2022

@11kacenka11 daj určite. To že si teraz veríš je ok, ale závislosť má fázy, a možno bude blbé obdobie a potom stačí malá slabosť, určite rieš toho notára, keď si teraz pevne rozhodnutá s tým skoncovať 😘. Veľmi ti to prajem, aby si sa k hraniu už nikdy nevrátila.

mamula20
Odpoveď bola odstránená
ujaju
16. júl 2022

Podstatné je, že si si uvedomila, že máš problém, to je začiatok všetkého, len tak sa vieš z toho dostať 🙂

11kacenka11
autor
16. júl 2022

@mamula20 ďakujem verím si že to zvládnem a urobím všetko pre to aby som sa k tomu už nikdy nevrátila aj to tlačivo u notára dám overiť a pošlem ❤️

11kacenka11
autor
16. júl 2022

@ujaju
@mikadooo ďakujem za podporu aj radu …svet je hneď krajší😊
@54tinka54

janinah
16. júl 2022

Potrebujes odbornu pomoc.velmi ti držím prsty.ale slová tvojej mamy asi zrejme stačiť nebudú.bohuzial.

11kacenka11
autor
4. aug 2022

Od 11.7 ani tuk ani pomyslieť 🙂🙂teším sa

11kacenka11
autor
4. okt 2022

Zatiaľ pokračujem úspešne a verím že je to na dobrej ceste❤️🙏🏻

11kacenka11
autor
15. okt 2023

@11kacenka11 a som silná naďalej som s tým v pohode už vyše roka ❤️