icon

Vstávate ráno a chystáte mužovi obed do práce?

zuzulk
18. aug 2016

Vstavate rano a chystate muzovi obed do prace?Ja cca o 5 a ja mám čas ísť z domu aj o 8. Pár krát povedal, veď spi"nemusíš, ale niekedy mi vyčíta že zdochinam ráno 😀a nenaberem mu. Aj keď ai myslim že by si mohol aj sam keď som to už navarili😄ale čo neurobim, budem sa snazit vstávať😫

catherinah
18. aug 2016

Vytvori temu a neodpoveda na otazky.

11031981
18. aug 2016

Tiez robim mm desiatu do prace.ale chodi rano na siestu,takze rozky mu urobim vecer ,nachystam do chladnicky s ovocim alebo keksikom a rano si to vezme.

ella2015
18. aug 2016

@zuzulk My nemáme deti, sme len dvaja, ale pokiaľ je navarené vie si ohriať nabrať a zbaliť aj sám. On vstáva od kedy spolu žijeme o 2 hodinky skôr a mňa nikdy ale nikdy nebudí. Ak navarím spoločný obed alebo večeru tak naberiem obom ale chystanie do práce, misiek a podobne u nás nefunguje. Neobsakujem a nehodlám s tým začať. U nás vzhľadom k tomu, že máme veľmi často pohotovostné služby obaja nefunguje domácnosť klasicky. Pre mnoho ľudí fungovanie nepochopiteľné 😀
@tereskah Mne tiež nerobí problém nachystať jedlo do misky ale aby komentoval snahu slovami, že ja zdochýňam a pod. tak by tam mal aj gutalax na prekrvenie nôh 😎

cannella
18. aug 2016

Tak ja varím doobeda popri detoch, večer keď sa mi chce, alebo vari manzel keď príde z prace. Keď navarené nie je, naje sa v práci. Ja mám doma chlapa, nie malé decko, je svojpravny, takže také srandy ako nabrať si sám zvláda aj bez mojej pomoci.

moni244
18. aug 2016

Teraz som mala mamu na tyzden u nas, muz isiel na druhy den na ranku, mama sa ma pyta, kedy mu idem robit jest do prace (doteraz otcovi robi desiatu, dva rozky, banan, horalka), ja som ostala pozerat, muz zachvat smiechu, ze raz by som mu urobila desiatu a by si myslel, ze som na praskoch, ze ma svoje ruky a vie ich pouzivat. Takze dalej zakladaj stupidne temy, ide ti to 😉

mb269
18. aug 2016

tak to máš dobrého lenivca doma a ešte si aj dovoluje ti hovorit ze zdochynas 😀 😀 bohača zeny vy kde na take exemplare chodite ? mamička ho nenaučila nabrat si jedlo na tanier ? ci na to treba vysoku skolu ?

petulda333
18. aug 2016

@mb269 ono autorka je exmplar sama o sebe..

bubelko
18. aug 2016

@zuzulk tak taku u nas doma este nehrali, aby som vstavala rano len kvoli tomu, aby som nachystala muzovi obed do prace.
po a) vie, kde je chladnicka, misky a ako sa to do nich dava. ak nie, tak nech ide vratit obciansky, ze je nesvojpravny
po b) nevarim tak, aby boli zvysky - v podstate varim len pre seba, lebo deti sa stravuju v skole, muz v praci
po c) max. ked robim detom desiatu, urobim aj jemu - ked ma poprosi.
po d) obed mu varim, len ked je doma...

janhe
18. aug 2016

Nie chysta si sam. Nas necha buvat

abbey1
18. aug 2016

@zuzulk Ty sa musíš na materskej veľmi nudiť. Najskôr je problém svokra so svokrom, teraz riešime tvojho manžela a čoho či koho sa dočkáme ďalej? Ak teda nie si nudiaci sa pubertiak. 😀

jabadaba
19. aug 2016

@zuzulk a co mu mas naberat? Davku obeda do nadobky? To predsa moze zvladnut aj sam, nie? Vstavat skutocne len z tohto dovodu mi pride tazko absurdne. Keby ste vstavali v rovnakom case, nepoviem pol slova, ze si ochotna mu este ponaberat....Vari aj on pre teba? Obsluzi Ta aspon niekedy? No nic, idem si toho svojho extra vystiskat, to je svaty muz! Ranajky mi robi odjakziva, necha ma dospat, ani kavovar nezapina skor nez vstanem nech ma nerusi jeho zvuk. O to s vacsou laskou mu ja nachystam obed ci veceru.

janhe
19. aug 2016

@jabadaba jejj u nas to iste. Ranajky mi tobieva vzdy ked ma volno <3 musime si ich vazit 🙂

jabadaba
19. aug 2016

@janhe tak tak...mame doma asi vynimocne poklady. 🙂

lujza123
19. aug 2016

Tak som si spomenula na moju babicku a deda, ktori mali teda cely zivot poctivo rozdelene svoje ulohy v domacnosti

No a babicka teraz musela ist do nemocnice a chudak dedko sa motal cez den po dome v pyzame (lebo babka mu vzdy chystala oblecenie podla pocasia a toho ci bol doma alebo na zahrade) a jedol len chleba s maslom a caj (lebo iba babicka varila) 😀 😀 Proste po 50 tich rokoch manzelstva na taketo samozrejmosti uplne zabudol.... Ale inac je to hadam najstastnejsi par aky poznam, doteraz chodia na prechadzky a drzia sa za ruky a pusinkuju... Takze stastny vztah mozu mat podla mna aj ludia co vstavaju o 5 rano aby nachystali druhemu ranajky 🙂

zuzikak
19. aug 2016

Tak som este na materskej a chystam ranajky pre vsetkych lebo ranajkujeme spolu. Ak vsak musi odist do prace skor - zial chysta si ranajky sam. Ak nestiha a poprosi ma, spravim mu roztek alebo chlieb so sebou. Obed by som nebalila. Jedava v praci. Ak by bola dohoda, ze si berie stravu so sebou, uvarila by som den pred tym. Vie kde je chladnicka, vie si ju aj otvorit a nabrat aj sam, tak nech si naberie kolko chce...... (aby mu nebolo moc alebo malo, nie ? 🙂 ) Ak to nevie, ma smolu 🙂 Som jeho manzelka, nie sluzka.

mima4
19. aug 2016

@zuzulk
whaaaaaaaaaaat????

ako a tvoj muz nema gastrace???!!!

nie, nevarim, ma gastrace, stravuje sa v praci, a keby nemal mozost stravovat ssa v praci, tiez nevarim, som totiz tiez pracujuci clovek a vôbec rano som rada, ze rozlepim oči.

Vsak ked chce mat tvoj muz navarene, nech si navari, čo nema ruky??

dkethe
19. aug 2016

ciii, to su hnusne komentare.
ja s laskou kazdy vecer pripravim muzovi tasku s jedlom do prace <3 a este mu na desiatovy sacok pisem lubostne odkazy :D robila som to ked som chodila do prace, aj teraz na PN.
odchadza z domu o 5:45, co ja spim, a vzdy ma zobudi vrzgajuci zvuk chladnickovych dvierok 🙂

onehda sme mali velmi velmi tazky depresivny den, a nic som mu neprichystala, a ked ma tie vrzgajuce dvierka zobudili, tak som bezala po schodoch za nim s placom ze jezis maria ja som Ti nic nenachystala :D nastastie sme tam mali aspon jogurt tak si vzal ten...

07022007
19. aug 2016

Navarim den vpred,naberiem do dozicky,pekne zabalim,napisem mu odkaz napr ze ho lubim a prajem mu dobru chut a on si to rano vezme z chladnicky. Ja este spim

tykat
19. aug 2016

@zuzulk ...a on tebe chystá? veď keď vstáva skôr môže aj tebe nachystať, ty večer navaríš on vám ráno nabalí do krabičiek.

felycity
19. aug 2016

ako bolo spomenuté, deň dopredu večer nachystám komplet jedlo, desiatu, obed, olovrant , robí 12-ky, iba ked ráno aj ja skorej vstávam tak dorobím ráno desiatu...občas sa stane, že nemám navarené, tak v pohode , nerobí mu problém ostať na suchom jedle raz za čas či párkoch... nerobí z toho vedu, ale mne zas nedá mu neurobiť jedlo do práce, malo by to byť z lásky...vo vzťahu to by malo tak fungovať, že sa každý vie prispôsobiť a obetovať jeden pre druhého, ani mne sa koľkorát nechce stále vymýšľať, ale viem, že keď ja zas niečo potrebujem tak ochotne pomôže....

verononka
19. aug 2016

Varím doobeda a na obed mu to skrz prechádzku s dcérkou prinesiem, keďže má prácu neďaleko.

jasminet
19. aug 2016

vsak ak uz chystas, tak nachystaj do dozy vecer a pan nech si zoberie rano sam z chladnicky. ak zabudne, smola, pojde si kupit do bufetu volaco.

ja chystam muzovi ranajky vecer, rano len vytiahnem z chladnicky skor ako vstane aby to nemal studene. dcere desiatu tiez vecer - rano mam co robit a nie este rozky natierat celej familii.

felycity
19. aug 2016

@dkethe milé, u nás to tak tiež funguje 🙂 aj s milými odkazmi .... á áno, aj on mne koľko krát prichystá prekvapenie, variť nevie, ale zas keď idem na služobku, vždy mi niečo tajne vloží do tašky 🙂

lili2015
19. aug 2016

:D Zaujimava tema :D Ja mojmu uz skoro muzovi balim obed este vecer, ale tiez nie pravidelne, niekedy chysta on, niekedy ja, niekedy spolu, niekedy mu rovno poviem, ze sa mi nechce varit, ze nech si kupi. Musim sa priznat, ze cez vikend mu robim kasicky, ale vtedy ma vychvali do nebies, aka som uzasna, tak mu to odpustim 😀

anjika42
19. aug 2016

Ja varím, aj nachytám večer, ale nie každý deň. Podľa toho, či mám čas, alebo musím aj upratať - vtedy nevarím.

perzefona
19. aug 2016

Nevstavam, nechystam ani ranajky ani nic.... Skor on spravi ranajky mne a necha mi ich aby som rano nieco jedla... Lebo vie, ze sama by som si nepripravila nic a skoncila len pri kole 🙂

bodka13
19. aug 2016

@zuzulk odpovedám po prečítaní tvojho úvodného príspevku... Prečo mu ten obed nenaberieš večer? Z chladničky si ho zvladne vybrať aj sám... Nevidim dôvod vstávať ráno o 5, nech by mal akékoľvek pripomienky... Konkrétne u nás muž vstáva pred 6 a robí do 16...ja robim od 9 do 21 takže to koľko hodin by som bola vlastne hore?

obsadenemeno
19. aug 2016

jeziskove huslicky...... 🙄

dkethe
19. aug 2016

@perzefona no, a nadava ti tu niekto do digitalov? :D :D preco ked to robi muz je to pekne, ked to robi zena, je sluzka...
(toto nie je utocenie na teba, ale na tie skarede premudrete komentare)

mysga
19. aug 2016

Náhodou, ja poznám chlapa, ktorému ženská ráno takto vstávala a naberala obed a podávala mu ho do ruky. A keď som sa jej pýtala, prečo to nenaberie večer, tak vraj by to jej muž zabudol vybrať z chladničky a vziať si to so sebou... :D:D:D (inak, ja večer môjmu zvyčajne tiež chystám svačinku, ale vždy mi pekne poďakuje, napíše mi, že mu chutí a podobne...)