icon

Vybuchla som

25. jún 2022

Ahojte, dnes už som to nevydržala a poriadne som naložila svojmu mladšiemu bratovi na zadok. On ma 6 ja mam už svoje 2 deti. Ale jednoducho on je neskutočne rozmaznany a je mu dovolené všetko. Dnes keď boli naši u nás na návšteve tak sa môj brat hral s mojim synom (2r) na trampolíne a môj brat dal dole nohavice a vycura sa v strede trampolíny. Tak som vbehla k nemu a tak dostal na holý zadok ze si aspoň 2 dní nesadne. Bežné sa vy💩 do nohavíc len preto ze hra hry na mobile a nechce sa mu ísť na záchod. V septembri ide do školy. Moji rodičia iba zvýšia hlas a nič mu neurobia. On im doslova skáče po hlave a nadáva bije ich a neviem co všetko. Oco na mňa zhukol ze moje decko nieje o nič lepšie. Lenže moje decko ma 2 roky a moje decko sa nepočíta a nepokaka na zem ani nikde inde kde sa baví. Naši sa bratovi vždy len vyhrážajú ze dostane po zadku alebo ze nepôjde vonku no on ma také hysaky a nervy ze by bol schopný aj nožom prebodnut niekoho. Ano 6 ročne decko. Vždy keď je u mňa sam bez rodičov, tak ma rešpekt a neurobí nič zlé lebo vie ze si to pri mne nemôže dovoliť. Ale keď je s nimi tak si myslí že si ho oni zastanú. Nemám to tak ze na moje deti som dobrá a na cudzie zla. Som rovnaká ku všetkým deťom. Ci sú moje alebo nie. Myslíte že som urobila dobre? Lebo už som mala neskutočne nervy.

Strana
z5
pribinak
25. jún 2022

Neurobila si dobre.

Naložiť si mala jeho rodičom

vani190493
25. jún 2022

Možno konečne si uvedomí, že čo urobil

vani190493
25. jún 2022

Inak ja by som ho tiež strieskala a doniesla mu handru, aby upratal za sebou.

autor
25. jún 2022

@pribinak s nimi som to preberala miliónkrát ze s tým majú niečo robiť. Oni vždy povedia ze to je decko. Ale teda myslím ze takto sa deti správať nemajú. On kde je tam sú problémy.

janinah
25. jún 2022

Urobila by som to isté.Rodicia sa spamataju až decko nástupi do školy a na pokyn učiteľov budú s ním behať po psychológoch lebo sa nebude vedieť zmestiť do kože.

pribinak
25. jún 2022

Si zlá. Jednoducho zlá. Vaši ho neusmernia a ty máš nervy a vybíjas si zlost na nom

autor
25. jún 2022

@janinah akože v škôlke vraj s nim problémy neboli lebo keď je pri ňom niekto iný dospelý tak nerobí nič zlé. Ale keď je sám alebo s rodičmi tak je vodca všade a vždy

thereisabear
25. jún 2022

Úplne chápem, nervy máš oprávnene. Len škoda, že s tým nič nerobia rodičia, bez toho sa môžeš aj na hlavu postaviť a nič sa nezmení.

autor
25. jún 2022

@pribinak áno určite 😀😀 ale tak toto je každé komentovanie tvoje iných príspevkov. Je to môj brat, takže keď ho neusmernia oni urobím to ja. U nás v dedine je jeden chlapec ktorý sa správal podobne, ma 13 už dva krát ho dali rodičia do naprávneho centra. A je čoraz horsi. Pri ňom je jasne ze len čo dosiahne 18 pôjde sedieť.

lejusinka
25. jún 2022

Nasilie na detoch nic neriesi 🤷🏻‍♀️ Vzdy je to zlyhanie dospeleho teda teba…

brrrrrciatko
25. jún 2022

Dobre si urobila.. Este aj rodicia by si zasluzili dat vychovnu.. Iba jemu skodia.. Nabuduce to isto neurobi.. Este sa ti aj neskor podakuju..

autor
25. jún 2022

@lejusinka a co som mu teda mala ešte oklepat pipik po to co to urobil? 6 ročne dieťa vie co robí, a vedel ze to urobil naschvál. Toto u mňa neplatí ze násilie na deťoch. Násilie by sa to dalo nazvať keby bol tyrany alebo co. Dat mu na zadok určite nieje žiadne násilie 🙂

lejusinka
25. jún 2022

Je to nasilie 🤷🏻‍♀️ Keby si to spravila mojmu dietatu uz podavam trestne oznamenie. Ked si rodicia nezelaju aby si ho mlatila tak to nemas robit. Aj ked je to tvoj brat nemas pravo ho bit. Z odpovedi mam skor pocit ze sa mu nikto nevenuje a pyta pozornost tymto. Co tak sa muz acat viac venovat? Mozno ziarli na tvoje dieta? V siestich rokoch este deti nie su tak vyvinute mentalne 🤷🏻‍♀️ Ale to zase narobme si deti bez toho aby sme vedeli ako ich vychovat a ako sa im vyvija mozog…

autor
25. jún 2022

@lejusinka pozri, jemu je venovaná pozornosť pomaly aj 24hodin denne, hovorím ze rodičia si ho rozmaznávaju a keď začne byť zlý alebo mat nervy tak mu len dajú mobil do ruky a je po probléme. Pozri keby sa mi tvoje 6 ročne dieťa vycikalo na trampolínu kde sú aj iné deti tak by tam viac nevkrocilo a zdrba by si dostala aj ty 🙂

marikaan
25. jún 2022

Čiže ak tvoj syn nebude posluchať tvoj otec mu može kludne naložiť tak že si dva dni nesadne ?

autor
25. jún 2022

@marikaan áno, ale zvyčajne ak nepočúva dostane na zadok hlavne hneď odomna.

autor
25. jún 2022

@marikaan a predstav si ze na môjho syna sa stačí už teraz iba inak pozrieť a vie co môže a čo nie 🙂 nikdy nedovolím aby mi dieťa skákalo po hlave 🙂 a nie neznamená to ani to ze ho doma denne mlatim, aby ste mi zas niektorá nenapísala ze robím násilie na svojich deťoch 🙂

alchemilkazltozelena
25. jún 2022

Dobre si urobila.. tie čo tu píšu že zle, som zvedavá ako by reagovali keby to urobil ich brat... Keby sa im vyčural na trampolínu .. ktovie možno by ho aj pochválili... Žasnem..

lejusinka
25. jún 2022

Mas sa cim chvalit ze 2r syn uz je zlomeny 🤷🏻‍♀️

loginexistuje
25. jún 2022

ja by som ho nebila (ale teda chapem ta plne tie nervy spravia svoje) a dala handru otcovi nech si po synovi uprace sam a umyje a na trampolinu by u nas nesiel a asi by som ich aj poslala z navstevy prec ci sa urazia alebo nie

solange7
25. jún 2022

Niesom uplne za fyzicke tresty. Ale keby vidim, ze 6 rocny rozmaznany smrad cura na trampoline, tak by som ho zdrapla za prvu skutu a letel by z tadial jak pradlo. A rovno handra a utieral by.

derdia
25. jún 2022

Nuz tvoji rodicia su na dieta stari
.. Ale treba to riesit cim skor, lebo z neho vyrastie magor, ktoreho budes mat este ty na krku...

derdia
25. jún 2022

@loginexistuje spravil to naschval a dobre to vie... Je to hnusne decko a ja by som ho vyrazila a mohol by sa pozerat na ostatne deti.

loginexistuje
25. jún 2022

@derdia hej to chapem mame tiez take v rodine 😉

melanta
25. jún 2022

Ženy vy ozaj veríte tomu, že toto je real? 6 ročné decko, ktoré sa vykadí do nohavíc lebo sa hrá na mobile aby nemuselo ísť na wc? Podľa mňa hlúpy troll ako vyšitý.

nika_17
25. jún 2022

Podla mna si spravila dobre a ja by som spravila to iste.Len skoda,ze rodicia to nechapu a ospravedlnuju to tym,ze je len decko.Lenze 6 rocne decko si je vedome toho co robi a co je dobre a co zle.Je to smutne

autor
25. jún 2022

@melanta dám ti adresu? Áno je to až neuveriteľné ze sa 6 ročne decko poserie z lenivosti, ci ti to nabudúce nafotiť??

zuzanka.zuzu
25. jún 2022

teba by mal niekto strieskat aby si si uvedomila ze slabsi sa nebiju. idealne aby boli vahove proporcie zachovane, cize cca 150kg chlap "aby si si zapamatala ako sa spravne spravat"... joooj hrdinka co vychovava bitkou, chvala jej, to je len bitka, to nie je tyranie 🙈

autor
25. jún 2022

@zuzanka.zuzu 😂😂😂 ty si dobra bitka, bitka znamená údery do hlavy brucha nôh, konanie a neviem co všetko. Dokonca náš kňaz keď ministranti si robili co chceli dostali od neho Tatranku.

melanta
25. jún 2022

Úplne jasný primitívny troll po poslednej reakcii

Strana
z5