Vyčíta mi stále ex
Dobrý deň mám otázku.Čo mám robiť keď moja priateľka mi stále vyčíta moju ex? Mal som necelý 22 ročné manželstvo v ktorom iniciátor bola moja ex,ja osobne som sa bál ju nechať prosté máme spolu 4 detí a aj cez to všetko som stále niečo k nej cítil aj po rokoch , dokým sa so mnou nerozliša.Po nie som mal ročný vzťah a potom som spoznal terajšiu priateľku s ktorou ani neviem ako to nazvať či kvapkou šťastia-nestastia atď... Prosté otehotnela so mnou a Popravde už som dieťa nechcel mám 47 r. A priateľka 33 r. Chcel som až ide na potrat len nechcela,tak vravím okey teda skúsime to.Lenže počas nášho spolunažívania by nebolo nič zlé keby mi stále nevyčítala život predošly ,že pri bývalej som mal viacej sily ,viac Energie viac snaženia atď..Keby viem tak nič by som jej nerozprával o svojom prvom vzťahu a zakaždým mi vyčíta vždy bývalú.Neviem či je zaťažená na ňu alebo čo ale asi som to pokazil tým že som jej rozprával všetko čo sa týkalo manželstvá alebo neviem.Priatelka mi navrhla že by sme to mali radšej ukončiť nás vzťah, pretože som jej povedal keď mi začala nadávať na cigarety že až vie kde je jej miesto a týmto vravela že sa vracia radšej naspäť do mesta odkiaľ prišla 200 km ku mne...
Ješkove oči. Toto je ozaj ako zo zlého filmu. Neviem ozaj akoby som z toho vykľučkovala. Ako sa z toho dostala, pretože to je zapeklitá situácia. Ja ti prajem veľa síl.
"Chcel som NECH ide na potrat", nie AŽ, keby si ešte niekedy šetril na šprckách, aspoň to spravne napíš. Z takých ako ty sa mi zdvíha žalúdok. Chúdence deti.
K tomuto sa opäť vraciam pretože priateľka mi pomedzí našu debatu o dovolenkách povedala že už nieje so mnou čo zažiť keďže som starší..A dočítal som sa že so mnou ostala z ľútosti zo zodpovednosti a z povinnosti toto som čítal v jej mesengri ako si písala z jej kamoškou a ako aj to že tu je stále ako druhé husle 🎻 v ničom jedinečná, že áni svadbu nechcem(čož je pravda) a že strašne banuje že si nechala naše dieťa a že toto je veľká facka ktorú si sama dala keď si začala so mnou, pretože my sme boli na začiatku len kamoši z výhodami... Akože čo by také chcela zažiť? Však mala už pri jej prvom s ktorým má dieťa vedieť čo chce...Jej predošlý partneri boli taktiež moji rovesníci s ktorými malé krátkodobé vzťahy takže a čom toto všetko je?Viete mi poradiť?
Tak si nehladaj frajerku keď si sebec. Toť vsjo, planéte sa uľahčí.
toto su ti stari gepardi co si idu nahovarat ze su stale mladi , balia ovela mladsie a potom sa divia ze chce ta mlada mat aj dieta , samozrejme plus ibe skusenosti , vekovy rozdiel a energia urobi svoje ,vzdy sa na takychti borcoch zabavam

Ked si nechcel decko mal si si dat kondom bodka