Vydatá milenka ženatého muža

radkanika
23. apr 2014

Je to take zle, ak moja sestra miluje muza, ktory je zenaty, hoci je vydata a on zenaty? obaja maju v aktualnych manzelstvach trapenie, ktore nedokazu vyriesit inak nez rozvodom. Ona ma dve deti a on tiez. Chcu vsetky styri. Obaja dobre zarabaju. Poznaju sa dlho, boli najskor priatelia, butlave vrby az to doslo do stadia, ze chcu spolu zit a neskor sa zobrat. Planuju spolocne byvanie, asi velky byt alebo rodinny dom, aby mali deti vsetko co potrebuju. On lubi jej deti a ona jeho, travia spolu kolko casu sa da, aby aj deti si na seba zvykli. Rozumeju si a tesia jeden z druheho. Obaja su tesne pred rozvodom a kedze planuju stahovat sa uz do spolocneho, tak neriesili docasnu otazku byvania. Problem je, ze nasa rodina sestru odsudila, nerozpravaju sa s nou, osocuju ju, nikam na rodinne oslavy nepozyvaju, nezdravia sa jej, nadavaju jej. Okrem toho aj jeho sucasna zena robi problemy. Som jedina, co pri nej stojim. Je tak tazke chapat ju, ze chce byt stastna? je z toho zufala, ale lasku si nechce preto nechat vziat...je sanca, ze sa s tym raz rodina zmieri a prijmu ho ako jej noveho partnera, raz manzela?

darzneba
23. apr 2014

@radkanika vsetko sa casom ukludni 🙂

lucinka2811
23. apr 2014

@radkanika rodina si zvykne neboj nic 🙂) mozno ked uvidia, ze pekne ziju a je tvoja sestra s nim stastna tak zmenia nazor 🙂

lucia20
23. apr 2014

@radkanika presne ako keby si pisala o mne pred dvomi rokmi. vydata sa zalubila do zenateho tesne pred rozvodom... a vysledok? moja rodina ma isla vtedy zo sveta zniest.... nevedeli to prekusnut. trvalo to par tyzdnov a teraz? nedaju na neho dopustit. 😀 ziadna kasa sa neje taka horuca ako sa navari. kazdopadne segre drzim silno palce. nie je to jednoduche si to obhajit, ale zase ani nie nemozne.

radkanika
autor
23. apr 2014

@lucia20 hadam obhaji, je vidiet, ze on ju miluje a aj ona jeho a nevadi im, ze budu mat 4 deti, tesia sa na spolocne chvile a chapu aj, ze to nebude vzdy jednoduche. Ona sa len trapi, ze ju vsetci odsudzuju, lebo rozbija manzelstvo a ze berie deti od otca, ktory ich miluje a spravil by pre ne vsetko. Co je pravda, deti lubi. Ale medzi nimi to dobre uz davmo nie je a mali by sa stahovat dost daleko, takze deti vezme od celej rodiny.

fidka79
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
svetllana
23. apr 2014

@radkanika Tiež ma z toho celého zaujalo to, že on vezme deti ich matke..Dúfam, že aspoň oprávnene teda 😔

lucia20
23. apr 2014

@radkanika my mame dokopy 4 deti a nejake dva tyzdne pride na svet NASE piate. 😀 kazdopadne, drzim palce.

svano
23. apr 2014

Každý má právo na svoj kúsok šťastia, tvoja sestra s priateľom tiež. Nie som moralista, ale čestnejšie by bolo vyriešiť si starý vzťah,kým si začne nový. Minimálne preto,aby sa mohla v pohode pozrieť do zrkadla. On chce zobrať deti matke? Ona snáď deti týra,nestará sa,alebo kvôli urazenej ješitnosti?

radkanika
autor
24. apr 2014

@fidka79
@svano
@svetllana jeho zena deti nechce. Chce, aby si ich vzal on, ak sa rozvedu. On ich chce velmi. Je to netypicky otec. Stara sa o ne, mama iba ked ma naladu a je ochotna svoj cas im trosku dopriat. Odmalicka to tak bolo. On k nim vstava, nesie do skoly, chodi po ne, brava ich na vylety, uci sa s nimi, nakupuje a robi ranajky, vecere. Takze aj deti chcu byt s nim. On sa naopak snazi, aby travili cas aj s mamou, ale ked ona ma zaujem aky ma, bohuzial.

svano
24. apr 2014

@radkanika našťastie takých žien veľa niet,ktoré starostlivosť o deti obťažuje. Ale naopak,manžel tvojej sestry svoje deti miluje. Nemyslím, že by bolo správne sa s deťmi odsťahovať. Deti nie sú majetok,má na ne právo aj otec a jeho rodina (babka...). Jedná sa hlavne o deti. Dobré vzťahy treba podporovať,aby sa to nám raz v živote nevrátilo ako bumerang.

alexis617
24. apr 2014

@radkanika no ja by som to tak ružovo nevidela teraz sa môže pretvarovať treba si zachovať chladnú hlavu chlapi si dokážu nešťastnú žienku namotať popliesť jej hlávku ukazovať sa ,že sú presne taký ,ako ich chceme starostlivý ,vzorný ,milujúci ockovia ,ale pozor tréba sa pozrieť na svet triezvo niečo iné je bútlava vrba ,ktorý ťa vypočuje a niečo iné je život v manželstve s deťmi s problémami s pôžičkami to dokaže otriasť s každým manželstvom podla mňa je lepšie stáť na pevnej zemi a pokúsiť sa zachrániť pôvodné manželstvo ako hlavou v oblakoch ked sme zaľúbené zvykneme vidieť len to čo chceme a mužov si idealizujeme ide predca o ženatého muža keby bol taký dokonalý ako píšeš snažil by sa za každú cenu zachrániť pôvodnú rodinu v ktorej sú deti ktoré miluje a nebláznil by tvoju sestru skôr by ju podržal a pozbudil nie_...

kykka
24. apr 2014

@radkanika Ja proste neverim tomu, ze jeho manzelka nechce svoje deti a on chudacik sa o ne stara... To co tu za blbosti uz zeny vypisujete? Ake velke su tie deti? Ja viem o pripade, kde muz urobil zo zeny nesvojpravnu narkomanku len preto, aby jej sud zobral deti, pritom ona bola vzorna a milujuca matka... Ak je tento pribeh realny a nie vymysleny, tak by som odporucala "tvojej sestre" poriadne si preverit jeho skutocny manzelsky stav a co sa tam skutocne deje. Lebo to, co on nakeca sa nemusi zhodovat s realitou a "tvoja sestra" si rozbije mozno celkom dobre terajsie manzelstvo pre klamara a cloveka so skrytymi psychiatrickymi poruchami. Oplati sa jej nechat terajsieho muza mozno pre nieco horsie?

kykka
24. apr 2014

@alexis617 Velmi realisticky si to napisala. Niektori muzi, ked chcu dosiahnut svoje tak pouzivaju tie najubohejsie najzakernejsie praktiky... Poznam dalsi pripad, ked muz si nasiel milenku a chcel sa rozviest, no chcel, aby mu prisudili deti. Jeho zena bola vzorna matka, ktora svoje deti milovala a kazdy den sa o nich starala. On zacal svoju zenu psychicky tyrat, kazdodenne ponizovat a psychicky ju proste mucit kazdy kazducky den... Ona to jedneho dna nevydrzala, psychicky sa zlomila, a ked sa dostala na psychiatriu, tak on to zneuzil na sude, ze nieje psychicky sposobila starat sa o deti a sud mu tie deti prisudil. medzitym on huckal deti proti matke, ze je sibnuta atd... Deti kym boli male tak verili, ale ked podrastli, zacali si uvedomovat, ze nieco s otcom nieje v poriadku... ku matke sa vratili a na otca zanevreli na cely zivot... Ja nepisem, ze aj v tomto pripade, ak je ten pribeh ovsem pravdivy sa jedna o to iste, ale treba si poriadne preverit rodinnu situaciu... Mas zase vysinute matky, ktore tyraju svoje deti a v tomto pripade je dobre, ked zakroci otec, ale to zrejme nieje ich pripad, lebo by sa tu o tom pisalo.

jalucija
24. apr 2014

@kykka joj ved zas nevymyslaj si scenare. Ber to co pise autorka za fakt .) ach nedramatizuj

eeffka
24. apr 2014

@jalucija vies co, ja som stary skeptik a zda sa mi ze tu niekto zasa tlaci kaleraby, ale budiz

aka je asi statisticka pravdepodobnost, ze sa stretnu dvaja megafasauzasni ludia v otrasných vztahoch, vyleju si srdcia, ich deti sa miluju, super zarabaju a idu sa rozviest a budu stastne zit vo velkom dome az kym nepomru.... hmmm 0,0000nic? A ta svina matka, hmm hmmm dufam ze to nie je moj muz 😀 ( som z KE)

ale OK, niekedy aj z motyky vystreli, ci nie?

angelina86
24. apr 2014

@radkanika nechapem ako moze vlastna rodina tak odcudzovat...dokonca ked su to aj rodicia...kto uz ma pomoct ked nie oni? niesu potom za stastie vlastnej dcery/rodiny? je to strasne...kazdopadne drzim palce a ak bola nestastna v manzelstve a teraz to stastie nasla tak nech im vydrzi !! nikto nie je neomylny a myslim ze druha sanca by sa vzdy mala dat...ale verim, ze ked rodina uvidi ze sa nasli a myslia to skutocne vazne a nebol to len akysi ulet tak sa ukludnia...

kykka
24. apr 2014

@jalucija Kazdy normalne zmyslajuci clovek chape, ze kazdy problem sa ma hodnotit z viacerych pohladov. My tu vieme iba pohlad od jej "sestry"... Ale to by sme sa dozvedeli veci, keby sa k tej situacii vyjadrila aj samotna manzelka a manzel tych milencov... Aby sme sa pochopili, mne to je jedno, nech si kazdy v zivote robi, co chce, len som chcela poukazat na to, ze nie vzdy je vsetko tak ruzove a naivne ako sa zda...

maminuska
24. apr 2014

No ono je zaujímavé že ked muž si najde inú ženu a chce odíst od manželky tak je sviňa a neviem čo, očakáva sa že aj svokra manželke pomôže a nepostaví sa na stranu syna... a tu zrazu žena odchádza z manželstva a bože aký úžas , vlastná rodina ju nepodporí .... no to je ale "svinská rodina, mali by ju chápat ...", čo na tom že svokra svojho syna chápat nemusí , on predsa rozbíja rodinu "

Jedna situácia , dva pohľady.

Ja ked som sa rozvádzala, tak moja rodina sa postavila proti mne --- lebo majetk , lebo byt. Nie je to príjemné ale dá sa to prežit.

mima4
24. apr 2014

@radkanika
moj nazor je v tomto dost konzervativny a radikalny. Kym ma zena muza a ma súčasne vztah s inym, je to negativne a prinasa to do buducúnosti svoje "ovocie", obycajne nie pozitívne - ide v podstate o neveru. Ked su sktuočne v jej manzelstve problemy nevyriesitelne a to aj napriek tomu, že sa ich snazí riešiť niekolko rokov a z druhej strany ziadny odpoved, tak nech sa rozvedie a az potom si zacina iny vztah. V tomto pripade ide o dvojnasobnu neveru (z jej aj jeho strany) bez ohladu na fungovanie ich manzelstiev.

karin1811
24. apr 2014

@kykka presne tak,súhlasím. A ty radkanika máš od tvojej sestry či od jej milenca, že jeho žena deti nechce a obťažuje ju starať sa o ne? Alebo ju osobne poznáš

janickacrazy
24. apr 2014

@radkanika U nás v rodine je podobný prípad, ona vydatá 2 deti sa zamilovala do neho, ženatého s 3 detmi, zatial nie sú ani rozvedení, žijú spolu už niekolko rokov, ale iba s jej detmi, jeho deti zostali s jeho stále ešte manželkou. Vyzerajú štastne, rodina to už ani nerieši, aj ked zo začiatku bolo velké haloooo, hlavne jej mama to velmi tažko znášala, lebo je velmi nábožná. On chodí navštevovat svoje deti a všetci v rodine už si na to proste zvykli. Ja osobne si myslím, že najskor sa mali rozviest a potom začat spolu bývat, ale tak to je len moj názor.

adri266
24. apr 2014

@radkanika rozvody sa deju, to je v dnesnej dobe uz normalne. Ale myslim, ze Tvoju sestru odsudzuju preto,z e si nasla frajera este pred rozvodom. Toto normalne nie je, ani moralne.
Ked uz budu mat papiere zo sudu, ked uz svoj vztah specatia a budu zit stastne ako rodinka, potom aj ta okolita rodina aj rodicia budu mat na vec iny pohlad.
Ja im prajem, aby boli stastni. Ale ako mnohe tu som trochu skepticka. Co ked si prave najviac rozumeli v tom,z e nadavali na terajsich partnerov? Z toho, co tu citam, vacsina tych veci, na ktore sa partneri stazuju butlavym vrbam, su nepravdive...a slo len o ten pocit pochopenie, joj, ty si chudacik...pocit zadostucinenia, ze niekto ma chape.
Ale je to ich vec. Dufam, hlavne kvoli detom, ze im novy vztah vyjde. A ze rozvody budu mat za sebou uz coskoro...

mimina00
24. apr 2014

ja tu vydim riadne sebectvo,oni chcu byt spolu,pubertu uz maju za sebou, su tu deti,radsej si to mali vyriesit obaja v manželstve a pokracovat ako sa ma.kazdy par ma problemy,aj my sme mali a keby som pozerala na seba tak som rozvedena .a oni chcu vsetky deti?a co jeho žena?ona ich nechce?prepac je mi s takych ludi zle,kt.pozeraju len na seba.nemam rada take ženy,jedna z nich to pokazila aj mne...ale mam dceru a chcem aby mala rodicov pri sebe a nie rozvedenych.....aj ked v dnesnej dobe je to normalne ☹

svetllana
24. apr 2014

@radkanika Je tu napísaných strašne málo faktov na to, aby sa dala situácia objektívne zhodnotiť. A aj keby tých tzv. faktov bolo viac, stále je to vyjadrenie len jednej strany. Zaujímalo by ma najmä vyjadrenie tej "zlej manželky", ktorá nechce svoje deti..Ale to sa nedozvieme, preto stráca pre mňa zmysel ďalej sa baviť v rámci "domnievania sa" 🙂. Prajem všetko dobré 😉

angelina86
24. apr 2014

@kykka toto je na druhej strane pravda ako pises, ze je tu pohlad len z jednej strany,,,je tiez otazne co by sme sa dozvedeli od tych ostatnych...ci sa skutocne rodina otocila chrbtom len pre to ze dcera sa rozvadza a nasla si noveho alebo tam bude nieco "zaujimavejsie"

sandracs
24. apr 2014

Mne len nejde do hlavy, kedy si ten "obetavý otec" pri tom ako sa vzorne staral o deti /robil raňajky, večere učil sa s nimi,../ stihol nájsť čas počas manželstva ešte aj na milenku, vytvoriť s ňou taký vážny vzťah a naplánovať budúcnosť...

svano
24. apr 2014

@eeffka priam scénar pre telenovelu 😀

adri266
24. apr 2014

@sandracs na pokeci 😝
kolkokrat idem v autobuse a vidim chlapov, ako usilovne tukaju do mobilu, debilne sa pritom vyskieraju, a mne je hned jasne, ze si nepisu s manzelkou 🙄

radkanika
autor
24. apr 2014

No tak podme na to. Nedokazem na vsetko odpovedat, ako by ste si zelali, petoze na niektore otazky ci poznamky ani ja odpoved nemam. Viem len to, co mi vravi sestra. Samozrejme, nejdu spolu byvat hned, presne to riesili, aby sa najprv obaja rozviedli a az tak spolu byvat. Pracuju spolu, takze nie, pokec to nie je. Pokial viem, ich vztah nie je zalozeny na tom, aby sa vzajomne lutovali a nadavali na partnerov. Maju rovnake konicky a nie, ako z rozpravky to nie je. Nie je to ani medzi nimi dokonale bez jedineho mracika, riesia otazky typu, co deti, ako to spolocne zvladnut, aby ich to nejak nepoznacilo, takisto su veci, v ktorych maju rozdielne nazory, aj sa "pohadaju", ale vedia si to vydiskutovat. Zakladom je, ze medzi nimi funguje komunikacia, co aspon u mojej sestry a manzela nefunguje absolutne. Jeho manzelka nie ze nema deti rada, ale je viac pohodlna. Sama to muzovi navrhla, ze by bolo lepsie, ak by si deti vzal on. Maju to uz aj podpisane, kde ona v navrhu navrhuje, nech si deti vezme do starostlivosti on. Jednoducho take zeny su, malo ale su. Nik o nej netvrdi, ze je svina matka. Prave naopak on jej nebrani byt s nimi a kedykolvek ju napadne nieco s nimi robit, niekam ist, ok. Ona skor vraj robi to, ze deti uci, aby nemali radi tie deti tej druhej, ze ukradla mamicke ocka a pod. reci, a ze tie deti nebudu ich kamarati, no a jednoducho je hlupost deti do toho takymto sposobom zatahovat. Na co sa aj on hneva, ze ak uz suhlasi, aby boli deti s nim, nech ich nehecuje proti tej druhej zene a hlavne tym detom. Mojej sestre skaredo nadava, a pritom o rozvode sa bavili v manzelstve uz davno predtym, nez s mojou sestrou cosi zacal. Mali nevyriesitelne problemy. Ked som sa s tym muzom a sestrou stretla, nemala som pocit, ze na svoju zenu kyda, dokonca sa o nej snazil hovorit nie v zlom. Povedal, kde bol problem, ked sme sa o tom bavili, ale nezabudol dodat, ze to moze zniet tak ze je zla, ale to nie, ma aj dobre stranky ako kazdy, len jednoducho to co sa medzi nimi stalo on nedokaze predychat, hoci sa dlho snazil. Dokonca sa vyjadril, ze by bol rad, ak by deti boli s nim, ale ak by sa ona rozhodla, ze ich chce, necha ju vyskusat si to, kedze o deti sa stara na 90% on. A ratal by, ze do 2 mesiacov by boli deti u neho, pretoze by ju to preslo. A ak nie, tak ich bude vidat cez vikendy prip. ako sud rozhodne. On jej deti ukradnut nechce. No ja som sem neprispievala preto, preco su cu nie su spolu a ci naozaj je tento pribeh pravdivy. Ja som len chcela nazor niekoho, kto mozno zazil prip. pozna podobnu situaciu, ked rodina preto zavrhla niekoho a ci sa to casom utriaslo alebo to pretrvalo, ten hnev. Pretoze presne o to ide, ze nasa rodina je velmi nabozna a vadi im, ze sa chce sestra rozviest, a ze chce zit s niekym, kto bude tiez rozvedeny. Ja tiez nie som nadsena, nebudu to mat lahke, ale ani si neviem predstavit sa teraz na nu preto vykaslat. Nedavno sme mali rodinnu akciu a samozrejme sa vsetci tvarili, ako keby ani neexistovala a ked som mala tu drzost povedat, ze ju mohli pozvat, ze stale patri do rodiny, tak na mna vsetci vyhukli, ze si nezelaju, aby som ju spominala a ak sa mienim s nou stykat, som rovnaka ako ona a schvalujem jej rozvod. Neschvalujem, ale ja ju nemienim zatratit teraz preto a tvarit sa, ze viac nemam sestru.

janickacrazy
24. apr 2014

@radkanika To u vás v rodine nie je vobec nikto rozvedený? Zdá sa mi, že to trochu prehánajú. Ked sú takí nábožní, tak miluj bližného svojho im nejako uniklo, hmm? 😠 Dúfam, že ich to časom prejde.