Vyhodila som syna z domu, lebo sa len povaľoval a nepracoval
Baby, som zlá matka keď som vyhodila syna z domu? Má 24 rokov, chodil na VS, ale nezvládol ju...ostal doma, a po pol roku mu pomohol môj brat nájsť prácu...v kancelárii na zahraničnom obchode...v práci s ním boli spokojný, ale on stále mlel že chce ísť do BA, takže keď prepúšťali, tak mu nepredĺžili zmluvu... už je to rok...odvtedy nič nerobí, celé dni leží za compom, a s prepáčením žere....pribral 20kg.. jasne som mu povedala , že ak nebude prispievať na domácnosť a pracovať tak musí odísť... včera som ho definitívne vyhodila...peniaze mu došli a on stále nič nerobí...som zúfalá....na jednej strane je to moje dieťa, ale na druhej strane, už je dospelý a musí si zariadiť život...
Ďakujem dievčatá za vaše názory...som rada, že väčšina pochopila o čo mi ide, a podporila ma...nateraz viem , že je v BA, zaplatil si ubytovňu na dva týždne ....vysnorila som mu to z účtu , kdeže mám k nemu prístup, lebo bol zakladany v čase keď ešte nebol plnoletý
@lucka_ke zeby preto, lebo jej je to ako matke luto, ze sa musela takto rozhodnut...To si fakt myslite, ze je to jednoduche? Nie nie je, jednoduchsie je zatvarat si predtym oci a nahovarat si, ze chudatko ma psychicke problemy a dokola pomahat. Asi tu cakala podporu inych matiek. A dostala odpovede, ako sa jej dieta hodi na prvy strom. Chlapi si aspon daju na hubu, zeny utyraju inu zenu...
@makova333 ❤👍dakujem...jasne ze mi to je luto, ale uz sme naozaj nevedeli co s nim dalej...nemozem jest, spat, stale na neho myslim...a verim ze za nejaky cas pochopi preco sme tk museli urobiť
@lucka_ke chlapec odmietal navstevu psychologa alebo psychiatra a bez tejto navstevy liecba nie je mozna (to sa bavime v hypotetickej rovine, ze ma depresie a nie lenivost). Autorka sa mu snazila 1 rok pomoct. Nemozes liecit niekoho proti jeho voli. Ani cloveka s depresiami (co fakt nevieme ci mal, ale kdeze bol stale na pc, nepredpokladam).
autorka: to je uplne normalne, ze si z toho nestastna, to by bola kazda milujuca mama. Verme, ze zuroci, co si do neho vlozila 🙂 A casom sa ti mozno i podakuje ❤
tak vidis poradil si bez teba 🙂este mu prestan snorit v ucte (zrus si pristup) a uzivaj si klud doma bez neho
Asi ho to dostalo na kolena, to vylucenie zo skoly. Mozno aj ine veci.
@loginexistuje to mozd zrusit len on
@makova333 dakujem
@aiti ako tebe by ako dospelej nevadilo ak by ti mama snorila v bankovom ucte? mne ano
Dobre si urobila,teraz je to na nom. Snad sa pozbiera a zacne si budovat svoj zivot. A neskonci na nejakych drogach alebo co :-/ Ty si syna poznas...Nemoze byt do 50ky u mamy nasackovany,valat sa a vyzierat chladnicku
@loginexistuje ja mam pristup do jeho uctu, on do mojho, ja do muzovho a naopak.. nam to nevadi...
A teraz si spokojna ked je z neho bezdomovec?
@lenuliatko84 ano...mozno by bolo dobre si orecitaf vsetko
@hettinka ako môže byť jedna žena tak zákerná☹️a, že učiteľka.Podla toho čo čítam chalan nevyzerá byť zly. niekedy si myslím, že tvoje deti sú ako pod zámkom a boja sa čokoľvek spraviť bez tvojho súhlasu.Raz za čas, keď zhodis masku dokonalosti napíšeš, že syn si ukrýva papiere zo sladkostí po nohaviciach čo mu babka podstrci😉
sama si protirečíš, najskôr vyhodila som syna z domu s jedným kufrom, potom že ste sa pekne rozlúčili a vie, že má dvere otvorené, tak ako? toto sú dve rôzne veci, ale však y vieš najlepšie ako to bolo, chalanovi držím palce nech sa z toho najhoršieho dostane a nech nenaletí podvodníkom
@lucka_ke v com? Vyhodila som ho , lebo nechce pracovat...povedali sme si za akych podmienok sa moze vratit...nie ze vyhodim ta a z tyzden zase prid a dalej lez v posteli...bude pracovat , môže u nas zit ak chce, alebo v byte co mi ostal po mame...nepracuje...nech sa postara sam...
@lenuliatko84 čítaj všetko a pozorne, má v BA ubytovňu
Preco ho vylucili zo skoly? Akosi mi to nejde dokopy s tym ze bol slusny? Nestalo sa nieco zavazne?
To ze si ho vyhodila .....dufajme ze raz pochopi ze to bolo to najlepsie......
vazne myslis ze sa po tomto vrati? po tom ako pises ze si ho vyhodila?
@pieksamaki neurobil skusky
@loginexistuje ano , verim tomu...mala som ho nechat doma ležať dalsich kolko rokov? 5, 10?

Podla mňa si urobila tu najlepšiu vec aku si v tejto situacii mohla. Mama hotel je dobra vec a tazko sa ho vzdavaju synacikovia.... Nikde neni napisane ze mu nebudes pomahat.