Vzťah po nevere
Zeny mate niektora realnu skusenost ako dalej vo vztahu po nevere? Zazili ste? Ako to dopadla? Priatel si v novej praci zacal s kolegynou trvalo to cca mesiac. Neprestal s nou hned ako som to zistila vyhodila som ho stale vypisoval atd.nakoniec dal vypoved radsej. Teraz sme spolu zas. Mame 2r dcerku. Ma taky vztah vyznam? Stale nato myslim ako bol s nou..
@miluna777 urcite nehadzem vsetkych do jedneho vreca.. ja skor v tomto konkretnom pripade nechapem toho podvedeneho, absolutne nechapem, lebo ona to podla vsetkeho robieva stale, ze ma "bokovky" ako sa s tym vyrovnal.. kebyze vidim, ze lutuje, ze sa snazi na vztahu zapracovat, ze ju to trapi.. ale tu je to cele zle.. mozno vztah nevydrzi, ja neviem, ale je mi z toho az fyzicky zle ☹
@susu29 Úplne viem, o čom hovoríš! Boli sme raz ženy posedieť a prišla tam kohosi kamarátka. Hneď sa začala tešiť a vyprávať, aký si našla "nový penis" a popisovala svoje milostné dobrodružstva. Potom za ňou neskôr prišiel jej milujúci dlhoročný partner, ktorý samozrejme o ničom nevedel... Na opľutí do tváre. Nič viac.
@emarekova len on sa somnou uz o tom nechce rozpravat. Ani niake detaily k tomu nepovedal nikdy. A ked som sa ho sto krat spytala preco povedal ze sam nevie. Skor by som to pripisala tomu dobrodruzstvu. Je to cca 2mesiace co som to zistila. A on je smrad on vie ze na ten sex ma vzdy nalaka.
@dollynkaa mozne to je.tak by si sa mala trocha vediet vzit do jeho situacie,ale tu je zas mimi..a mozno ta chce detailov usetrit.tak to skuste,zamestnavaj sa niecim,aby si na to nemyslela a nepi,aby si mu to stale nevycitala. 🙂 a ked sa to zopakuje dovi,dopo,dopi..inak ako sa tvari ked mu to vyhadzujes na oci?
@dollynkaa kazdy ti radi bez toho , ze by mali dajake osobne skusenosti , ze by neodpustili..ja neverim zeny..ja osobne mam skusenost a trvalo dva roky, kym ma to prestalo vyzierat z nutra..ale este som nezabudla a nikdy nezabudnem...a vie to i on...muzy podvadzaju z viacerych dovodov..napriklad sa mozno citil odstrceny nepotrebny...ak to bolo iba kratkodoby ulet urcite sa drz svojho chlapa ..vase dieta si zasluzi byt vychovavane dvoma rodicmi..ja som nedala nejakej tupane znicit moju rodinu...nedaj sancu ani ty a drz sa svojho chlapa..vyuzi svoju bolest na svoj osobny rast a priprav sa byt troska nezavisla...aby uz necitil taku istotu pri tebe, ze bude "j...." vsade kade pojde..a to ze dal vypoved je predca super..
@dollynkaa a este by som dodala zenam co tu tvrdia , ze by neodpustili..je toooolko zenatych chlapov , ktory "j...." s kazdou ktora o to prosi..a doma zeny nic netusia a deti tiez nie...ty aspon si nato prisla a viete od toho momentu posunut vztah dalej, alebo z neho vystupit..to uz je na tebe..tie co nevedia roky aj 10rokov mozu iba roky vypisovat a tvrdit , ze by neodpustili a nakoniec zistia , ze su roky klamane...ja osobne poznam dva pary a cudujem sa ich zenam preco nic nevidia alebo nechcu vidiet...so svojou skusenostou uz budes mat skopnost prekuknut i inych 😉
@dollynkaa To nebude karmou, každý robí chyby, určite si teraz nevyčítaj vzťah s bývalým. Každopádne, nikto tu nevidí do vášho vzťahu, neznáme vás, nevieme, aký je tvoj muž človek... Či to ľutuje a či nie, ja by som asi taká rezolutná nebola, že by som hneď balila kufre. Máte dieťa, treba to skúsiť, no otázka je či aj on sa bude chcieť napraviť, zlepšiť vzťah...
Kniha Moje túžby, tvoje túžby 🙂 odporúčam prečítať, o nevere, jej príčine a aj riešení je tam toho dosť popísané 😉
@dollynkaa Áno, no, to dieťa predsalen zaváži... Aj chápem, že máš problém s ním byť ako s mužom... Ibaže to teraz chce trocha prístup od nej, aby si uvedomil, čo môže stratiť... ty aj keby si mu teraz nosila modré z neba, nebude to nič platné, keď on sa nebude snažiť.
Ty sa tým veľmi netráp a neutápaj sa v predstavách, ako bol s inou. Ubližuješ sebe....
@dollynkaa Ono jasne, ze cas vsetko zahoji a mysliet na to intenzivne prestanes neskor. Pointa je o tom, ze ak mu chces odpustit - ok odpustila, zijete spolu dalej - tak ty sa musis psychicky pripravit, ze u takeho muza je minimalna sanca, ze ti bude absolutne verny pocas zvysku zivota. Verit mu - urcite nie, ale je tu moznost sa s tym zmierit. Ale to je uz vyslovene na tebe, ci si toho schopna.
Ono..ziadna z nas nevieme na 100%, ze nas muz raz nepodvedie. Ale vacsina z nas to ani neocakava, kedze nema na to dovod.
Ale v tvojom pripade phanko viac krat dokazal, co sa od neho da ocakavat.
Takze napr, otazka....stane sa to o 5-7 rokov, ako sa na to psychicky pripravis ty.
Das mu ultimata? Dodrzis ich? Alebo budes odpustat..?
@dollynkaana ziarlivost daj pozor...nema miesto ani u teba ani u neho...ziarli, lebo si mysli , ze ho podvedies .ako on teba..a to znamena nic dobre ...ak ho chces na cely zivot musis ho vyliecit z komplexov..ja sa z neveri co sa prihodila v nasom vztahu uz chvilkami smejem ked ma este sem tam napadne i to ako reagoval moj i to kolko faciek si pretrpel...nas to posilnilo a velmi ma prekvapili zeny ako take , ktorim nevadi , ze "j....." s cerstvymi ocinami ci muzmi inych zien a myslia si , ze s nimi ostane,... zufalost ci sprostost neviem to nazvat spravne.

@emarekova Podľa mňa je veľa mužov iba ješitných a sebeckých. Nevedia si priznať chybu a je jim to hrozne proti srsti, také dačo priznať a ukázať ľútosť.