icon

Vzťah po nevere

dollynkaa
24. apr 2016

Zeny mate niektora realnu skusenost ako dalej vo vztahu po nevere? Zazili ste? Ako to dopadla? Priatel si v novej praci zacal s kolegynou trvalo to cca mesiac. Neprestal s nou hned ako som to zistila vyhodila som ho stale vypisoval atd.nakoniec dal vypoved radsej. Teraz sme spolu zas. Mame 2r dcerku. Ma taky vztah vyznam? Stale nato myslim ako bol s nou..

modraslza
29. apr 2016

@kllamarka blbost co hovoris kazdy moze urobit chyby i zena i muz..to ze to spravil raz nemusi znamenat , ze to bude robit znova..cele zalezi od toho preco to robil ci mal dovod alebo len tak zo zabavy...ak mate 20tcat tak hej ak to spravil spravi to znova..kedze je nezrely a este asi 15 rokov nezrelym bude..avsak ked uz ma manzelku dieta vatcinou nevera ma nejaky dovod... a verit sa mu treba znova naucit ak chce snim ostat kedze bez dovery vztah nebude dlho trvat

candii
29. apr 2016

@dollynkaa ja si neviem predstavit ze by som s mm fungovala s tym vedomim ze ma podviedol. Ze mal nieco s inou zenou .. moju kamosku mm podviedol a ten vztah je za trest.. fakt.. ona si to vkuse pripomina 9n nechape .. no cele zle..

susu29
29. apr 2016

@candii tiez taku jednu poznam, ona nechape, ale vsetci okolo nej to chapu az prilis dobre! S nou zit je za trest, bez prehanania, podviedla manzela niekolkokrat a ked to urobil on, tvari sa, ako bozie umucenie.. ludia su rozni, vztahy rozne a dovody, pre ktore su spolu nevysvetlitelne ☹

candii
29. apr 2016

@susu29 vacsinou sa taketo vztahy drzia kvoli detom.. ale praveze si myslim tie deti v tom vztahu trpia najviac. Same hadky a nenavist a potom sa divime co z nich povyrasta ked vidia svojich rodicov len kricat po sebe..

modraslza
29. apr 2016

@candii presne ako porod...tazko sa o porodnych skusenostiach hovori bez skusenosti...iba sa vsetko opisuje bolestivejsie a tragickejsie....az pi porode zistime , ze to neni az tak ako sme o tom xely zivot pocuvali...a tak je to i s neverou ...to co pocujes je nieco uplne ine ako to co zazijes...radcej neradte baby , ked ste nazazili...pekny den prajem kazdemu..ja koncim s diskusiou.. 🙂

dollynkaa
autor
29. apr 2016

@kllamarka presne toto ma napada.. co ak to spravi zas to je jedno ci o rok ci o 5rokov. Ale zas to si clovek nemoze byt isty ani vlastne pri ziadnom chlapovy. Ja by som este donedavna tvrdila ze mam toho naj chlapa co by mi dal aj modre z neba az mi to nikto nechcel verit ze si nasiel daku opicu

candii
29. apr 2016

@modraslza ja neradim .. pisem co si myslim a to je rozdiel 😉 pekny den

dollynkaa
autor
29. apr 2016

@modraslza uplne ako pises. Mysli si ze mu to vratim.. Ja by som tak strasne vedela sfackat tu jeho soplandu ze co si akoze od toho slubovala lebo ja tomuto nikdy nepochopim. Ako mozem spavat s niekym kto ma doma zenu a samozrejme jasne verit tomu ze oni spia kazdy v inej izbe a podobne sprostosti

dollynkaa
autor
29. apr 2016

@candii nevies si to predstavit..lebo si nezazila. Ak by dufam ze nie taketo stalo v reale je vsetko inak. A ani vacsinou trpia deti ale to zalezi od rodicov. My sa skoro vobec nehadame ani nic a ked nahodou vystartujem tak nie pri malej

susu29
29. apr 2016

@dollynkaa viem, ze myslis na pomstu, je to pochopitelne, popravde, ja by som sa pred nou nezhadzovala, si chudrka este povie, co za hysterka si! Najviac jej ublizis tym, ako okolo nej vysmiata preplavas a neukazes jej, ze Ti ublizila! A nechaj, nech si panbozkove mlyny alebo karma alebo cokolvek ine urobi svoju pracu 😀 zbytocne by si si uspinila ruky

modraslza
29. apr 2016

@dollynkaa hej chlapi sa vedia pekne lutovat pre inymi zenami, zena je ta naj naj horsia a taka a hentaka...len ktora im tieto reci zozerie ja neviem ..inteligenta asi velmi nebude..neber to tak smrtelne vazne ..nechaj si otvorene oci pre buducnost a uzivaj si svoj zivot , nentrap sa tym co bolo zivot je kratky nato 😉

majcika
29. apr 2016

@dollynkaa prečo chceš spoliehať milenku? Ona prišla a zmanipulované tvojho muža a otca vašej malej? On bol ten chudák zneužity? Ťahala to sním a on sa vzpieraní že nielen nechcem podvádzať. 😲

modraslza
29. apr 2016

@susu29 tak tak 🙂

cecilia68
29. apr 2016

@dollynkaa Utvrdzuješ ho v tom, aby mal "zámienku" zase to spraviť ☹ A ver, že sa mu to páčilo, lebo to bolo iné a zakázané ☹

majcika
29. apr 2016

Vysvetli mi prosím niekto rovnicu - my sa skoro vôbec nehadame mám naj muza a skoro dokonalý vzťah a atď a potom zistí že ju muž podvádza a to nie jednorazovo ale min mesiac s tou istou. To je potom ako? Vidím či nevidím objektívne realitu alebo si žijem svoju dokonalú bublinu?

lienkan
29. apr 2016

@dollynkaa zo skusenosti (mojej) sa to opakovalo ... ☹ zakazane ovocie totis chuti najlepsie ☹

dollynkaa
autor
29. apr 2016

@majcika ty si to zhrnula vsrtko dokopy tak som to nenapisala!! Napisala som ze predtym by som povedala ze mam naj chlapa . A ze teraz po tej nevere ze sa nehadame ani predtym sme sa nehadali

dollynkaa
autor
29. apr 2016

@susu29 jaj ja vieem nemala by som jej to dat najavo ale ja ju mam fakt chut vyplieskat 😆

dollynkaa
autor
29. apr 2016

@modraslza jasne to mas pravdu. Asi to berem moc vazne. Ale snad to casom prejde..

modraslza
29. apr 2016

@lienkan a ako si to riesila druhy raz?

lienkan
29. apr 2016

@modraslza on ma nechal tehotnu a odisiel ku frajerke ... rozvadzame sa ... po prvom raze prisahal ze nas miluje ... no a ked som otehotnela druhy krat bol to sok - bolo to v nom

modraslza
29. apr 2016

@lienkan wau, tak to je teda chlap....dufam, ze o par rokov , ked uz ty budes stastna, bude lutovat...Hoci si velmi pekna zena..drz sa

dollynkaa
autor
29. apr 2016

@lienkan boze ty chlapy su vadny. A doteraz je s tou frajerkou? No ved aj tu za chvilu vymeni. A tyyy najdes ovela lepsieho chlapa. Drzim palce

bluff
30. apr 2016

@lienkan dve deti a takú krásnu ženu opustí... si vás nezaslúži. Nájdeš si takého čo si vás bude vážiť.

zdena12345
30. apr 2016

@dollynkaa tak som do tejto temy mrkla znova a zo svojej skusenosti ti napisem. radia ti tu taky, co nezazili. Je to velmi tazke nieco take prekonat, ale da sa to. Samozrejme uz ten vztah nikdy nebude taky, aky mohol byt. Bude iny. Nebudes si nikdy na 100% ista, ale to si nemoze byt ani jedna!!! Rozdiel je len v tom, ze ty uz si to budes inak uvedomovat ako tie, co to nezazili (alebo sa o tom len nedozvedeli).
Pozerala som rozne temy a odborne clanky vo veciach rozvodu a deti po rozvode a vysledok? Vacsinou rozideny i tak nenachadzaju stastie, ostavaju "zatrpknuty", maju problem nadviazat dlhodobo fungujuce vztahy... (cest vynimkam/ale to uz zalezi od priciny). Takze nakoniec tak ci tak musia riesit doveru a preco to neskusit radsej s niekym, koho uz poznas??? A deti z rozvedenych manzelstiev su na tom horsie. Skor sa "tulaju", nedosahuju tak vysoke vzdelanie, maju problematicke vztahy v buducnosti... Toto su fakty, ktore sa daju vyhladat.
Takze ak sama nie si uplne presvedcena ze ho uz v zivote nechces vidiet... Odist sa da hocikedy. Uz nerozhodujete len za seba, ale aj za celu rodinu a je to velka zodpovednost. Ak sa on snazi, mozno si tu druhu sancu bude vazit a nesklame ta a mozno nie. To nevie nikto. Ale naozaj uzastna vec je manzelska poradna. Aspon teda nam velmi pomohla. Sme asi 4 mesiace v terapii a je to neporovnatelne. Normalne pozeram, ze ten chlap vedla mna je niekto uplne iny🙂 ale v dobrom. Len aby mu to vydrzalo. Necitim istotu ako predtym a v mnohych veciach mam v manzelskom fungovani este problem, ale dufam, ze to prekonam. Aj tebe to pomoze sa s mnohymi veciami vyrovnat.
Vztah je vzdy o dvoch a kazdy ma na nom svoj podiel. Mozno si to teraz neuvedomujes, ale aj ty si prispela k tomu, ze zahol. Casom sa na to budes pozerat inak, ak to budes chiet riesit.

zuzka1008
30. apr 2016

@zdena12345 ahoj, tiez mam za sebou manželovu neveru, zaujimalo by ma ako funguje manželská poradna, plati sa za to? treba sa objednat , kolko krat sa navstevuje.. som z Ba

dollynkaa
autor
30. apr 2016

@zdena12345 a vies ze mas uplnu pravdu. A este hlavne mi financne vyhovuje ostat s nim kym som na materskej ;) a tvoj muz v pohode isiel na tu terapiu? Ja by som tam mojho urcite nedostala. On taketo veci vobec ;(

dollynkaa
autor
30. apr 2016

@zuzka1008 inak aj mna by to zaujimalo. Aj ja som z ba a tipujem ze budu vela penazi zato pytat

luciaminarechova
30. apr 2016

@dollynkaa Ak spolu zostanete, su dve moznosti... Bud vas to posilni, este viac upevni vas vztah, alebo to skonci. Dovody, pre ktore to moze casom i tak skoncit su: stale sa k tomu budete vracat, budes mu to vyhadzovat na oci pri kazdej prilezitosti, budes patrat po detailoch apod. Najdolezitejsie je prijat neveru partnera ako fakt, stalo sa a bodka. Ak sa raz rozhodnes s nim zostat, musis mu odpustit - odpustit, nehovorim zabudnut, nezabudnes nikdy... Pokuste sa z nevery obaja poucit, odstranit chyby, pre ktore k nej doslo. Ver mi, viem, o com hovorim... Drzim palce 🙂

luciaminarechova
30. apr 2016

@dollynkaa Az teraz som si precitala aj par komentov. 🙂 Vo vseobecnosti sa da povedat, ze ak niekoho lubis, naozaj milujes, musis ho prijat takeho, aky je. Ak ti na nom vadi to a tamto, chces ho menit na svoj obraz, tak to potom nie je laska. Vztah je o kompromise, ale nie o prerabani partnera. Spokojni su vo vztahu iba ti ludia, co su nuteni robit co najmensie kompromisy, resp. nerobi im problem tieto kompromisy robit. Ak citis, ze neprijmes fakt, ze tvoj partner si skratka rad sem-tam odbehne /narazam na jeho neveru v predoslom vztahu/, tak to skonci co najskor. Naco sa budete trapit?