Vzťah po nevere - som sním v ,, šťastnom manželstve"
Poplakala som si, keď som si uvedomila koľko manželstiev je takých, kde sa vyskytla už nevera a stále sú spolu ako keby sa nechumelilo a ženám to pravdu povediac už ani nevadí...
Na nikoho nechcem a nebudem útočiť,len chcem vedieť PREČO:
1. keď vás on raz podviedol, tak prečo mu opäť veríte na 100%? že už to neurobí?
2. vážne nevera vás posunula vpred? zlepšilo to vaše manželstvo? je to dobrá skúsenosť?
3. vážne je ,,silná, múdra, milujúca" žena, keď ju odpustí pre dobro detí? naozaj toto je ten typ kompromisu, ktorý treba robiť?
4.nezanechala vo vás nejakú ranu daná nevera? bolesť, krivdu,hnev ?
5. neoplatí pravidlo Keď ľúbim = tak nepodvediem
6. keď sa opäť sním milujete neprebehne vám hlavou, že toto isté robil aj s ňou?nezhnusí sa vám?
7. nemajú byť základnými piliermi vzťahu Vernosť, Láska, Dôvera, Úcta? lebo osobne si myslím, že keď Ma podvedie, tak ma nemiloval, nemôžem mu predsa dôverovať a hlavne ma tým ponížil, takže ani o úcte voči mne nemôže byť reč.
Mamičky ktoré zažili neveru, prosím vyjadrite sa v ktorých bodoch sa mýlim, prípadne v ktorých mám pravdu,Ďakujem vám.
@arkelia asi vzniklo nedorozumenie, ja mám skvelý vzťah, ja som nezažila manželovu neveru 🙂 ja som len dala do placu túto tému, lebo ma to zaujíma ako to vidia tie dané podvedené ženy.
@katkazocele ved je poznaceny a ten co sklamal tak sa musi usilovat daat to do poriadku. Aj tak si stale tocis svoje tak naco sa to dookola pytas
@katkazocele nie, nemam ten pocit..
@jana_eyre ja mám a tu mi to niektoré mamičky potvrdili... veď bola to ,,len nevera" to sa dá odpustiť, takýto postoj je o nervy nemyslíš si?
@katkazocele bola to len nevera, áno bola 🙂 tak si to vravím aj ja 🙂 pre mňa to nebol dôvod na rozchod lebo lepší sex ako s mojim milým som v živote s nikým iným nemala 🙂 pre mňa by napríklad bol dôvod na rozchod ak by sa nepohodol s mojou mamou - svokrou, čo veľa iných žien častokrát toleruje.. je to omnoho zničujucejšie ako nejaká nevera :D ale keďže vo vzťahu so svokrou nejde o sex, tak nemáš nad čím onanovať, tak to už neriešiš :D
@carrot_apple tá posledná veta je svätá pravda ale úplne 😘😘😘
@katkazocele pre mna je taky postoj o nervy.. pre niekoho ineho byt o nervy nemusi.. kazdy ma iny vztah, iny zivot, kto sme my, ze by sme to mali hodnotit a riesit? tak ako mna nikto nepresvedci, aby som neveru v mojom vztahu tolerovala, nebudem ja nikoho presviedcat aby neveru v jeho vztahu netoleroval.. lebo je to JEHO vec a JEHO zivot a rozhodnutia..
@jana_eyre Jani ale ja nechcem nikoho presviedčať, ja sa len pýtam ako je to u iných žien, to že sa oni urazia pre môj názor na neveru to ma skutočne mrzí.
@nadazdi aha, takže ak je muž dobrý v posteli môže to dokazovať aj iným ženám okrem teba? 🙂
@katkazocele ty si ako pokazeny verklik..furt tocis to svoje..fakt ta to bavi??? Nemas inej radosti so svojim muzom akp tu vysiet a predviedcat o svojom pravfivom nazore?
@katkazocele a naco ti je to poznanie? naco mas nazor na cudzie vztahy? mna okrem mojho vztahu ine nezaujimaju, nevidim dovod patrat po pricine rozhodnutia inych ludi vo veciach, ktore sa ma nijako nedotykaju.. neuraz sa, ale ja neznasam, ked sa niekto stara do veci, ktore nie su jeho starostou..
@katkazocele aha to som nevedela 🙂prepáč
@arkelia ja si nemyslim ze ona ma neverneho manzela..podla mna ona bola milenka a muz po case zistil ze je to to iste co mal doma len v ruzovom..potazmo ze doma je to lepsie a zena mu doma odpustila...a teraz to katka nevie prehryznut a snazi sa mat svoju pravdu za kazdu cenu..zbytocna debatka😂
@katkazocele Mne sa vidi ,ze ty jednoducho nechces pochopit ze nieje nevera ako nevera.Zapamataj si jedno,taky co sa najviac biju do prs 😀 Tak takych vacsinou nieco dobehne,nieze by som ti to priala,ale nikdy nehovor nikdy,len aby nedoslo k situacii ,ze o par rokov tomu svojmu zahnes 😝
@jana_eyre lebo mám rada prehľad a možno by som riešila nejaké veci tak ako niektorá mamička 🙂
@arkelia v pohode, som ale rada za tvoje postrehy 🙂
@arkelia vidíš čo napísala nadazdi?
@katkazocele pozri, ty stale volas po logickych dovodoch. ale mas svoju klasifikaciu logiky ... my sme neverou presli, ked sme este nemali deti. a ostali sme spolu, nie kvoli detom, ale kvoli tomu, ze sme si vysvetlili, kde sa stala chyba. a posunuli sme sa dalej, vedeli sme si predstavit spolocnu buducnost. a zapracovali sme na nej. ty mi nikdy neuveris, ked ti napisem, ze nevera na mne nezanechala ziadne negatovne dosledky. stala ma tak tyzden placu a mesiac analyzovania vlastneho zivota. ja som chlapa nestihala, on sa priznal. vela sme sa rozpravali a po tom, ako sme sa rozhodli, ze dame nasmu vztahu este sancu (aj ja, aj on - obaja sme mohli odist, jednoducho sa zbalit a odist) som sa k tomu uz nevracala. nikdy. nic som mu nevytkla, ani ho neupodozrievam. nesledujem mu mobil, neriesim hesla v PC, nic. skratka som presvedcena, ze ho poznam a sme v zivote uz inde, ako pred rokmi, ked sa to stalo. mame deti, spolocne byvanie, iny level vztahu a zivota. nepovazujem sa za slabu zenu, vtedy aj teraz som samostatna, finanne som na neho nikdy nebola odkazana. takze mozes analyzovat, preco som s nim ostala. ja to mam v sebe vyriesene.
@katkazocele zas si už toľko nedomyslaj 🙂 keď chceš byt nasilu vtipná tak aspoň odpovedaj do témy a čítaj s porozumením ;)
@ukulela vďaka za obsiahlu odpoveď, nech vám to vydrží 🙂
@nadazdi veď si chcela za mnou poslať tvojho verného manžela 🙂

@katkazocele Presne tak to rob