icon

Vzťah s Arabom

jozefinka111
5. feb 2014

Asi trošku odveci otazka ale snad sa tu niekto s odpoveďou nájde ..som vo vzťahu s arabom ..z tuniska..zatiaľ je to v začiatkoch a práve preto sa pytam má niekto skúsenost s takymto vzťahom ?🙂 s moslimom ?🙂 na filmy nedávam ..sama mam v rodine araba v pokrvnej rodine ..ale vzťah uz je čosi iné🙂 nejake rady ci sa takýto vzťah dokáže zadarit ?🙂 ďakujem 🙂

erjona
12. mar 2014

@celasapremenim Pocuj a ked je Slovak podliak a podvadza zenu, no a mas moslima podliaka, co robi to iste, aky je potom podla teba medzi nimi rozdiel? Nie su obaja podliaci, ci ty to inak vidis? 😉

celasapremenim
12. mar 2014

@erjona sag k tomu som sa ti uz hore raz vyjadrila a privetivo, mozem aj inak 🙂
...este ma donapadlo, aspon ti neodvlecie dieta niekam do r. a nehladas ho potom interpolom alebo na vlastnu past a vztahuje sa na vas vztah nase pravo zejo

aliza
12. mar 2014

@erjona ved s tym ja suhlasim, len ty mas 'stastie' na tu vynimku (europsky, nepraktizujuci moslim), ostatne kocky, ktorym tu podavas svoje dobre skusenosti, na podobnu vynimku stastie mat nemusia a mozu skoncit zle. Preto treba byt opatrny pri radeni a radsej pisat najma o rizikach, ako o svetlej vynimke. Tunis nie je europa, takze je velmi mala pravdepodobnost, ze sa tunisan bude mentalitou, kulturou a sposobom zivota podobat tvojmu muzovi. A to su tie rozdiely medzi moslimom a moslimom: zazemie, kultura, zvyky a podobne.

erjona
12. mar 2014

@celasapremenim Ja som len reagovala na tvoju poslednu vetu z tvojho vyjadrenia, lebo Slovak moze spravit problem a s moslimom si prilievas,,, podla mna je jeden za pät a druhy za sest, ked robi zlo v manzelstve,,, 😉

erjona
12. mar 2014

@aliza Ale ved pisu aj dievcence s manzelomi s moslimskych krajin, pozri na predoslej stranke 😉

erjona
12. mar 2014

@celasapremenim No Slovak ti neodvlecie dieta nikam, ked zije na Slovensku, ved to je jasne, co ho ma kam unasat?

erjona
12. mar 2014

Ok, idem sa ucit,,, majte sa, pekny den 😉

aliza
12. mar 2014

@erjona ved pisat mozu, mozem aj ja zacat pisat o dievcatach, co skoncili zle 😎. Na Sk, ked ti nevyjde vztah so slovakom, sa rozvedies. ale ked to nevyjde s moslimom, tak mas peklo, ak mas deti. Nedavno tu bola tema o netradicnom mene a pisala tam jedna holka, co bola vydata za Turka v Rakusku, oplati sa ti precitat, ake peklo jej zo zivota robi, syna zmanipuloval, zije s nim, nenavidi vlastnu mamu a dceru psychicky nici, musi chodit k psychologovi. Tych negativnych pribehov je vela, viac, ako tych pozitivnych , je to proste velka loteria, ruska ruleta 😖.

celasapremenim
12. mar 2014

v podstate mne to moze byt skutocne jedno a zamilovana si urobi aj tak podla seba, velmi malo zien v stave zaslepenosti, ma na to, uprednostnit fakty a mozog
a v podstate, ze sa ti podaril vztah, akykolvek, mozes realne zhodnotit az v obdobi, ked mas samostatne deti

sisi1978
12. mar 2014
Používateľ sisi1978 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od sisi1978.

@aliza
ja som napísala svoj názor a vlastnú skúsenosť... nie nejaké drísty čo som niekde počula alebo čítala, alebo jedna baba povedala.... mám kamarátku čo býva kúsok odo mňa a je v manželstve s Tunisanom šťastná a spokojná....váži si ju, pomáha jej, pre deti by urobil všetko....možno je tento vzťah viac o kompromisoch, ale keď je tam láska tak sa dá dohodnúť......väčšina príspevkov tu radí Jozefínke už dopredu aby sa naňho vykašľala,že to nevyjde a blablabla....samozrejme, že mnohé Slovenky sa popálili, sklamali, rozviedli, uniesli im deti....je mi jasné že u moslimov je takéto riziko väčšie, ale to neznamená že sú všetci na jedno kopyto...ja by som si dotyčného preklepla či to nie je plážový inžinier čo tlačí kaleráby každej sukni na dovolenke...počkala by som nejaký ten piatok a viac by som ho chcela spoznať....lebo zaľúbený človek mnohé veci nevidí a nechce vidieť....ale pokiaľ je to ako tak inteligentný chlap čo jej nekáže sa zahaľovať od hlavy až po päty a nenúti ju prestúpiť na jeho vieru tak nechápem prečo by nemohol vyjsť vzťah s Tunisanom

erjona
12. mar 2014

@aliza No tie negativne priklady a pozitivne priklady, odkial beries zdroje, ze je ich viac, vedu sa o tom nejake oficialne statistiky...???

erjona
12. mar 2014

@celasapremenim presne tak.... 😉

sisi1978
9. máj 2014
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od sisi1978.

@jozefinka111
tak ako....funguje vám to ešte?

jozefinka111
autor
21. máj 2014

Ahooj @sisi1978 ...🙂 a vlastne vsetky ostatne..🙂 ... aj som sa rozhodovala.. ze tu napisem ako to vlastne je... a nasla som si tu ze si este aj tu na mna niekto spomenul.. 🙂 dakujem 🙂 potesilo 🙂 takze takto.. ako to teraz teda je?? sme spolu uz cca treti stvrty mesiac.. vstupila som do tej rulety.. s tym ze som si precistila myslienky co chcem akym stylom chcem.. a co od toho ocakavam ja.. a co do toho vztahu musela som a musim vnasat.. a pravdu?? nebudem tu opisovat nic.. l.. holky tu.. by mi povedali ze sa chvalim a pod.. ale je to moj najsilnejsi.. najkrajsi .. a najvrucnejsi vztah .. niesom uz dietatko. ktore sa necha unasat... pocitmi .. idem do toho ako dospela zena.. zachovala som si svoje hodnoty..a tie stale zivym .. a samozrejme sa rada priucam o tom ake to je na tej druhej strane.. na strane moslimskej.. je to ZAZITOK! . skutocne.. nevravim ze to tak moze byt naveky.. a ze to tak bude.. boli problemy.. ktore sme ruka v ruke riesili.. preberali sme hijab, preberali sme co a ako a stale preberame..vzdy vsak mam memento v sebe ze to nemusi byt tak a ze to moze byt len pripad z mnohych .. samozrejme... a ako zijem?? .. studium mam prerusene.. a tak sme kusok na SR teda viac tu.. ale boli sme zopar krat v Tunisku..o dporucam dovolenku Tunis :D.. reklama skryta :D nie nie.. zatial to ide fajn.. v pohode.. a zarucene.. natlak nabozensky ziaden ... ano ano zasa mozeme ist do toho ze ked vtacka lapaju pekne mu spievaju .. ale prajem si a v kute srdca dufam ze snad.... dievcata prajem vam vsetko to najkrajsie kolko sa da! nech vas len dobre sprevadza a stretava... dufam ze ste STASTNE!! 🙂 drzte sa.... الله رحيم 😉

sisi1978
21. máj 2014

@jozefinka111
super správa, som rada že ste spolu a že ste šťastní....ja som bola párkrát v Tunisku, je tam úžasne....držím vám všetky palce 🙂

siska259
31. júl 2014

Tak ako u nas, vsade ziju dobry aj zly. Ja roky navstevujem arabske krajiny a uz mozem napisat knihu 🙂 Vsetko treba brat s rezervou a hlavne nikam sa nenahlit, cas vsetko ukaze. Ak ma chalanisko skutocne zaujem bude trpezlivy a ak nie, velmi rychlo sa prezradi. Treba si vsak uvedomit, ze je to odlisna kultura, nabozenstvo,mentalita a to je to, co europske zeny velmi pritahuje. Drzim palce kazdej babe ...

queenystars
5. aug 2014

@kiki68
treba fakt zistit co vy chcete mozete tolerovat ich kultura ...to je len na teba zalezi

roamers
6. aug 2014

Toto si urcite precitaj, kraaasny clanok, no a budes mat vo vsetko jasno.
http://www.tunisia-love.com/bezness-tunisko-cz.htm
Btw. Aj ja som chodila s arabom, zlaty, mily ale nie do nasej kultury. Dodnes sme kamarati

karpina
6. aug 2014

@siska259 On pohrda mojou kultúrou, mojim náboženstvom, mojim chovaním, obliekaním a vystupovaním, ale chcel by moje peniaze a chcel by sa mojim pričinením votrieť do mojej krajiny. Mňa naopak tento model "nápadníka" odpudzuje.

siska259
7. aug 2014

@karpina Tak je to jasné, ak môžeš, zbaľ sa, pozbieraj všetku silu a odíď - toto nie je láska ani na Slovensku, ani inde na svete ...

karpina
7. aug 2014

@siska259 toto nie je môj prípad našťastie 😎 len som reagovala na tvoje slová, že tento typ mužov je príťažlivý pre Europanky.. Nie pre všetky. K takýmto mužom sa môžu uchylovať iba ženy s nejakým problémom a si doma nevedia najsť primeraného partnera.

kluska
7. aug 2014

@jozefinka111 moja 3-4 mesiace je nic fakt, je to len uplan blazniva zamilovanost, nic viac, ak bude s nim 6 rokov minimalne a budete mat dieta, tak to je uz ine a garantujem ti, ze na 99% budes rozmyslat inak ako teraz. to jedno slabe percento je, ze ti to vijde. Ty sama si studovala krestanstvo a vybrala si sa tymto smerom a teraz len pre tych par mesiacoch poblaznenia chces to zanechat? On nikdy nebude krestan, ty sa budes musiet podradit jemu a jeho nabozenstvu, zapries samu seba a svoju kulturu, svoje nabozenstvo. Zijem v irsku cez 7 rokov a velmi dobre poznam tychto "opalenych" chlapov, sama som na zaciatku s nimi chodila, predtym ma to ohurovalo, ze waw nieco ine, pekni chlapi "opaleni", exotika, casom sa na to pozeram inac, je to hanba ale ano, pretoze kazda biela moze mat "opaleneho" ked chce a kazdy jeden "opaleny" mi nukal hned sobas atd skoro hned po prvom stretnuti.... no co budem pisat, mam skusenosti aj moja naj kamoska ma moslima, pakistanca, stale je s nim asi 3 roky, ale tak za stastne manzelstvo to neovazujem, uz vobec nie :D na zaciatku musela znasat ponizenie z jeho strany, ze aka je zla, ked bol nejaky problem, tak automaticky je ona ta zla, az sama si zacala mysliet, ze je zly clovek. Vystrihy nehrozia, opalovanie tiez nie, vecne telefonaty typu kde si, s kym alebo nedajboze nedvihla telefon, uz je problem.. no a tiez dost podstatne je to ako ziju, vacsina z nich bordelari a smradosi, ten kamoskin milovany povedal, ze naco otvarat okno, rozumej vetrat ked je zima, byt ako po vybuchu, no katastrofa. A skoro som zabudla, ze "opaleni" su majstri v klamani, podvadzani a falsovanie akychkolvek dokumentov im nerobi problem a tiez aj kradnutie veci a predavanie ich na ciernom trhu. Co sa tyka toho klamania mne samej klamal v nejakych veciach, takze to viem, normalne z oci do oci klamal a tiez som videla, ze tu kamosku podvadzal, lebo sme susedky a tiez z oci do oci klamal jej a este prisahal na smrt svojej matky a neskor zrobil aferu z toho, ze mu neveri a potak si zily normalene, no divadlo :D :D proste cista pretvarka :D inak oni su taki majstri v ojebavani, ze normalne keby ste im chceli predat auto za 1000e normalne, oni vas tak dostanu, ze im ho predate za polovicu a este sa ospravedlnite za to, ze tak draho predavate 🙂)))

kluska
7. aug 2014

no a jasne, ze im ide o biele masko, chcu viza, lepsi zivot, ale to najlepsie je, ze chcu sa mnozit s bielymi babami a mat malych moslimkoch, zeby ich bolo viacej a tiez chcu strpcovat zivot miestnym ludom, lebo moslim sa nikdy neprisposobi europskym podmienkam, to iba navonok, zialbohu, kazdy jeden by najradsej zalozil v kazdom state a v kazdom meste svoju mesitu a presadil zakon saria a presvedcil miestnych, zeby zrusili vianoce a vzdali sa svojich europskych zvykoch, ako to zial vidime uz v europe, vsade sa presadzuju a kricia, ze su diskriminovani..za par rokov europa bude mat problem sa ich zbavit, uz teraz su miesta, kde ich zije vacsina a miestny su mensinou a boja sa tam zit a chodit slobodne po uliciach. Moslim sa trotiz nikdy neprisposobi, iba naoko, my sa budeme musiet prisposobit aako aj zeny, ktore s nimi budu zit. Taze tak, biele zeny su lahka korist pre nich, moslimske zeny si viacej vazia, no a biele sa im vrhaju hned do narucia, lebo chcu mat "mniesane" krasne deticky a exoticky zivot a no co budem vioacej hovorit. Tak sa drz a riad sa hlavne rozumom a pockaj tiez na to kym zamilovanost vyprcha, vraj su to mqax 2 roky, tak vela stastia 🙂

karpina
7. aug 2014

@jozefinka111 @kluska oni vedia naše baby oblbnut slovíčkami ako - si najkrajšia žena aku som kedy videl, milujem ťa, chcem ťa za manželku, tie kočky im to uveria, cítia sa byť výnimočné a skočia na háčik, ale neuvedomujú si že on nemá problém tieto slová hovoriť v jeden deň aj piatim ženám, ktoré stretne a ktoré sú ochotné počúvať a je mu jedno či má baba 20 alebo 60rokov a 50 alebo 150 kíl. hlavne aby z nej bol nejaký prospech.

kluska
7. aug 2014

@karpina sak i ta moja naj kamoska sa za neho vydala hlavne kvoli tomu, ze mu koncili viza :D

karpina
7. aug 2014

@kluska Je škoda, že sa tieto ženy neponaučia z nešťastia druhých, ale musia si tým prejsť sami a prísť k nenapravitelným škodám 😒

eludka
7. aug 2014

@beszinka11 Prečo ho takto podrážala?

blue_violet
7. aug 2014

Mne len nech niekto vysvetli jednu vec. Preco ak sa zena da dokopy s arabom tak sa tie zeny podriaduju jemu? Uz citaju koran a spoznavaju kulturu atd po par mesiacoch vztahu! Preco je to kurnik s takym clovekom vsetko zalozene na viere? A on spoznava tu nasu? To nie...
Vztah s arabom by som nechcela ani keby to bol posledny chlap na zemeguli lebo popravde by ma jeho viera vobec nezaujimala a to veriaca som. Ani obycajneho slovaka ktory je ateista by som s tym neotravovala...proste oni su podla mojho nazoru otravni jak muchy

adkoalauri
7. aug 2014

Oplatí sa prečítať knihu: Betty Mahmoodyová, William Hoffer: Bez dcéry neodídem

kubisova
7. aug 2014

Nehnevajte sa baby co vam tu napisem,ale s takymi ledmi ako arabi by som si nikdy nic nezacinala....viem nie kazdy je taky ale mne stacia spravy a keby som mala mat s nejakym dieta tak by som o jeho nechcela prist