icon

Vzťah s rozvedeným

17alexis
5. apr 2015

Pred mesiacom som ukončila vzťah a začala som chodiť s rozvedeným chlapom, ktorý má z manželstva dieťa. Sme spolu iba necelé dva mesiace a môj problém je v tom, že sa mi málo ozýva a neviem, či je to vzhľadom k danej situácii normálne alebo nie. Chodievame von s jeho kamarátmi, nášmu spoločnému kamarátovi vraví, ako ma má rád a chce byť so mnou, no mňa trápi ten kontakt s ním. Naposledy som sa s ním videla pred necelým týždňom, pritom sme z jedného mesta. Povedal mi, že mám vydržať mesiac-dva, kým si vybaví nejaké veci a potom budeme fungovať normálne. Sú však sviatky a mne je z toho do revu, že ani nezavolá, nenapíše...možno je s dieťaťom, ale to neznamená, že mi nemôže dvihnúť telefón, či odpísať na SMS. Je mi jasné, že o tom sa musím porozprávať s ním, chcem sa však opýtať, či tu má niektorá skúsenosť s takým vzťahom, či je také správanie pochopiteľné, či normálne... Ďakujem.
PS: Nenudím sa počas prázdnin, už dávno som zo školy von.

mircalla
6. apr 2015

@timea7 ja tiez🙂 mozno preto si mi tak sympaticka, ale nie, co som si precitala, bolo ozaj vzdy rozumne

ena70
6. apr 2015

@17alexis hlavne sa tvár že si nad vecou, keď zavolá a opýta sa aký si mala víkend,kľudne si vymysli že ste boli niekde von na výlet s partiou alebo kamoškami, že si bola proste strašne busy, buď vysmiata, odľahčená, aby nemal pocit že plačeš do vankúša keď nie si s ním.... nech sa proste chlapec rozhúpe.... hlavne žiadna vytrápená tvárička ale tvár sa tak "light"... aj keď vnútri ťa to bude nekonečne srať.... a potom pri najbližšej príležitosti keď si niekam sadnete ale len vy dvaja,tak nech vyloží karty na stôl...

17alexis
autor
6. apr 2015

@ena70 Presne takto si to predstavujem... 🙂

ena70
6. apr 2015

@17alexis no super....hlavne stále vysmiata a pozitívne naladená ...nech aj tak v telefone znieš....a keď zavolá tak len sa okrajovo opýtaj že ako sa mal on, že ty si mala super víkend, pobehali ste kade tade (nemusíš rozpitvávať)...hlavne sa ty nepýtaj kedy sa uvidíte....čakaj na jeho reakcie...ako aj kočeny tu vraveli, netlač na pílu...nech on rieši, navrhuje, vymýšla. a keď sa bude aj pri tom otvorenom rozhovore krútiť ako fazuľa v hrnci, to je jasný signál že dvíhaj kotvy a preč z tohto vzťahu. hoci je rozvedený a povedal ti že si musí čo-to poriešiť za mesiac-dva, mal byť k tebe natoľko úprimný aby povedal o čo ide. ak ide o majetkové vyrovnanie, to nie je žiadna super tajnosť ktorú by ti povedať nemohol. len okrajovo. aby si vedela. lebo ak ťa tak veľmi ľúbi ako tvrdí pred kolegami, tak túto jednu vetu by pred tebou pustiť mohol....

xevulax
6. apr 2015

Sorry, ale podla roho co pises to ma tazko na haku. Clovek, ktory moze byt neviem ako zaneprazdneny, si najde cas zavolat cloveku, na ktorom mu zalezi. Mas cakat mesiac- dvakym si nieco vybavi, prosim ta, zobud sa! Moze mat x povinnosti, ale minimalne telefonat a sms zvladne urcite, to ma nikto nepresvedci, ze nie! To je skor o tom, ze nechce. Neviem preco. Na tvojim mieste s nim hodim vazny rozhovor, lebo sa iba vyhovara. Neozvat sa cloveku s kzorym to myslim vazne takmer tyzden? Mne to teda normalne nepride. Zbytocne sa budes iba trapit. A este nieco, oplatila by som mu to rovnakou kartou. Nech si nemysli ze iba budes cakat kym sa mu uraci zavolat. Sama pises te davno nemas 17, tak netoleruj ubohe vyhovorky hodne pubertiaka.

jahodnicka
6. apr 2015

@ena70 podle me,tyhle "vztahove hry" jsou na nic...to neni pravy vztah dospelych lidi. Vadi ji ze se ji neozyva? Vadi..chce s tim neco delat? Chce? Tak proc si hrat na pani "mam to na haku"? Ja bych mu narovinu rekla co a jak...udela s tim neco? Super,jde mu o tebe...neudela? At jde o dum dal, netreba se doprosovat a hrat ve vztahu druhe housle.

natalym
6. apr 2015

@jahodnicka Ten vzťah je na takúto priamu diskusiu ešte príliš čerstvý. Priame diskusie sa riešia v zabehnutom a zrelom vzťahu. /Niekedy/
Takže trochu hry nezaškodí.

jahodnicka
6. apr 2015

No mozna..ale ono ne kazdy na to ma zaludek..

ena70
6. apr 2015

@natalym presne tak...

natalym
6. apr 2015

Väčšinou to funguje. 😉

17alexis
autor
6. apr 2015

@jahodnicka
@ena70
@natalym najprv sa takto zahrám a až potom neskôr s ním hodím reč. A navyše je asi aj trošku žiarlivý, lebo na firemnej akcii som tancovala s jedným chlapom a začal ma kadejako dvíhať, krútiť a vydvihli sa mi obtiahnuté šaty a namiessto toho, aby ma dal dole, začal ešte viac. Na to prišiel ten "môj", skoro jednu vrazil tamtomu a povedal mi, že takto sa chlapi nesmú správať k ženám. Zajtra idem na kávu s kamošom. A dám si záležať, aby sa o tom dozvedel. Nech sa aj on zožiera. Ak mu vôbec za niečo stojím. Ak nie, aj tak dobre.

natalym
6. apr 2015

@17alexis Len treba mieru tej provokácie. Na to pozor.

17alexis
autor
6. apr 2015

@natalym jj, dám. 🙂

ena70
6. apr 2015

@17alexis vieš ako sa hovorí, kto nežiarli nemiluje....takže je to v poriadku aj ho trošku takto poštekliť, nech vidí že nie si na zahodenie a nečakáš len na milosťpána kedy sa rozkýve... ak mu za to stojíš, tak sa rozkýve, ak nie, máš poučenie... lebo ak niekto miluje, tak sa snaží s tým druhým byť...a boli 4 dni voľna, tak nech mi žiadny rozvedený nehovorí že si nenájde ani jeden deň voľna aby mohol byť s milovanou osobou....

natalym
6. apr 2015

@ena70 Nechcem byť protivná, ale keď sviatky trávil s rodinou a práve tam sa snaží niečo vyriešiť?
Ale tak je to pravda 4 dni - ak sa chce dá sa.
Ale ja by som mu dala šancu, keď povedal, že si potrebuje poriešiť, tak nech si porieši. Neuháňala by som to.

ena70
6. apr 2015

@natalym možno bol s deťmi...ale povedať jej to mohol že bude tráviť čas s nimi...to by mi pripadalo od neho fér...takto nie je férový ani zamak...nejak sa ukrývať za čosi...veď jasné, pochopím že ak má deti, tak aj s nimi chce byť, ale nech povie na rovinu a nezahmlieva...alebo sa nezatajuje.... a tiež môže povedať čo mu treba ešte poriešiť....nie stále v hádankách....to je taký vzťah-nevzťah...

17alexis
autor
6. apr 2015

@ena70 hovoril nášmu spoločnému známemu, že ak mu dá ex dieťa, tak bude s ním niekde mimo mesta. Celé sviatky sa ani jemu neozýva, raz ked mu volal, tak ho zrušil a viac sa neozvali jeden druhému. A to boli dohodnutí, že dnes idu šibať dve baby z práce a mňa. Takže neviem, no.

natalym
6. apr 2015

@ena70 Veď hej máš pravdu. Preto si myslím, že práve to rieši to čo chcel. O chlapoch je ťažko, my si môžeme myslieť čokoľvek a môže to byť celkom inak.

janickacrazy
6. apr 2015

@17alexis Inak mne to pripadá vrcholne drzé, ked niekto nedvíha mobil alebo ťa zruší a potom sa ti ani neozve, že prečo nemohol telefonovať. Nemám to vôbec rada. Samozrejme, aj mne sa stane, že nemožem dvihnúť, ked som napr. v nemocnici alebo tak, ale vždy sa snažím potom zavolať, ked vidím, že mi niekto volal. Mne by to fakt asi vadilo, keby sa mi týžden frajer len tak neozval vôbec, pripadá mi to čudné ozaj. Mne aj manžel volá každý den z práce ako sa mám a podľa mna je to fakt milé od neho, no viem, že niektorí chlapi na takéto veci proste nie sú.

ivivaiveta
6. apr 2015

@ena70 enus, prosim ta, co je toto akoze vztah??..mne keby sa frajer bez toho, ze sa pohádame, takze normalne tyzden nezavolal, neodpisal, nedvihol telefon, tak ho ospravedlneni len koma, unos, mimozenstania a podobne...NIC ine...ani keby ma krajali, solili a zaudili... 😀

cawes
6. apr 2015

@17alexis a na tu sms ti akoze vobec neodpisal? myslim k velkej noci?

jahodnicka
6. apr 2015

Cele je to divne..pekny dacan..nezveda mobil,neodepisuje...total ignorace...

haslerka27
6. apr 2015

do vztahu s rozvedenym chlapom by som ja osobne nesla...proste ne,nepytaj sa preco,ale nie.je dost slobodnych chlapov bez zavazkov....stale by som zila s edomim ze som ta druha..a to nedajboze zeby mal ine dieta ako to nase....cez to by som sa nevedela preniest.ale kazda sme ina,ja na to nemam zaludok.

17alexis
autor
6. apr 2015

@cawes nie, vôbec...

cawes
6. apr 2015

@17alexis a ako velke ma dieta?
ja neviem ale zase aby sa neozval 5 dni???
prepac ale toto by som nevydrzala ani ja, zavolala by som mu a pokial by sa neunuval dvihnut tak ver mi ze by som nedvihla ani ja ale nie 5 dni ale asi uz nikdy. prepac ale takto sa zalubeny clovek naozaj nesprava

natalym
6. apr 2015

@haslerka27 Nikdy nehovor nikdy.

mamulka211
6. apr 2015

@natalym suhlasim s haslerkou, kazdy clovek, ktory uz ma za sebou manzelstvo a dieta je tym navzdy poznaceny .Hlavne slobodny a rozvedeny nie su si rovnocenni partneri, jeden uz ma za sebou tu skusenost a to je dost velka prekazka. uz je to ine ked su obaja partneri rozvedeni a obaja maju deti z predchadzajucich partnerstiev...

mondolina
6. apr 2015

@haslerka27
Netaraj prosim ta, povedz to aj ked budes mat 4o rokov, potom hladaj slobodneho bez zavazkov....
sama nevies kde budes za par rokov tak nikdy nehovor nikdy

svetluska82
6. apr 2015

@haslerka27 inak aj slobodni po 35-tke ktori ziju pri mamicke su riziko 😉

mondolina
6. apr 2015

@mamulka211
podla mna zivotne skusenosti Vam pridavaju zrelosti co sa tyka aj vztahu, aj rozvod je skusenost, ktora v ziadnom pripade neznizuje kvalitu daneho cloveka