Vzťah so skúsenou ženou
Zdravicko, možno to sem nepatrí...predsalen skúsim 🙂
Je vôbec možné, prežiť/zažiť prvý sex s opačným pohlavím (ženou), ktorá malo predomnou dlhý vzťah, ale je cca 3 roky celkom sama bez trapasov? Je medzi nami 4 ročný vekový rozdiel (ja som mladší 23r.) a rozhodne som ešte neskúsený, len ešte som nemal vážnejší vzťah aj keď niesom panic. Sme spolu cca týždeň a cítim že to medzi nami začína čoraz viac iskrit, aj keď nechceme nič uponáhľať chcel by som byť pripravenejší, ako v predošlých prípadoch :X a "spraviť" aj ju, aj keď to asi bude nemožné :X
Nejaké rady? Ďakujem pekne vopred.
@0silvia0 tak teraz si ma rozsekala 😀
@0silvia0 😀 teraz si my pripomenula..my sme s exom mali iste obdobie-teda ja 😔 -ked som mala take potesenie zo sexu,az sa to chvilami podobalo na -modlivku-.Ten si teda potom daval iny bacha,aby som sa nedostala k jeho hlave(vlasom 🙂 ).
@kyeor skús sa predtým urobit ty sám, než pojdeš za nou, potom ti to bude trvat dlhšie s nou 😉 ale aj keby to trvalo krátko, ona ti to prepáči, ak ťa má ozaj rada a má o teba vážny záujem, žene to lichotí, ked je muž z nej taký hotový, že mu to trvá krátko, ver tomu

@luba28 to trosku nadsadil, a aj keby, nuz, ziadna celosvetova tragedia sa nedeje. Vsak zas sa netoto, jak sa neoplati ani vyzliekat... 😀