icon

Vzťah svokra - manžel

limetka8000
7. máj 2014

ahojte dievcata nazov temy asi vela napovie,mam velky problem so svokrou.Sme sedem rokov s priatelom žijeme spolu mame deti.Svokra byva 30km od nas.Strasne ma stve to že predtym u nas vysedavala kazdy den kym som nespravila cirkus.Ona je totiz nenormalne naviazana na svojho syna.Kazdy boži den mu vyvolava a chce vediet od A po Z čo cely den robil .A viete velakrat vola nevhodne-poviem rovno ked sme v posteli 😠 A on ju neodmietne a vykecava s nou.Priatel ma 38rokov!!!Ked sme u nich a napriklad vyklada obed stale je to jej synček kto dostane prvy a najviac.Ked tam nedajbože spime chodi ho v noci prikryvat.Rano ked este spi a deti sa zobudia je schopna ich zavriet na balkon len aby nezobudili ocka.No nie je to choré??On jej nechce nič povedat lebo stara je taka že za vsetko place,my sme sa tam napriklad nedostali na druhy den vianocny poobede ale az vecer-pretoze sme mali aj my doma navstevu a ona uz s plačom vyvolavala.A teraz vyuziva kazdy sviatok kazdu prilezitost aby sa dostala k nam.Pride mi akože na meniny ale z priatela oci nespusti a ak je nahodou prave v inej miestnosti uz mi neda pokoj panikari kde je.Ja sa jej sakra nikdy nezbavim ja viem poviete si ze co jeden telefonat denne ale ono to je naozaj velmi neprijemne.Mne to sakramentsky lezie na nervy a aj priatel....uff...keby ste poculi ten ton hlasu ako s nou rozprava...ako s trojrocnym deckom.Uz som mu stokrat vravela nech tie telefonaty obmedzi ale on len kyvne hlavou dobre dobre a vyvolavaju si nadalej.Ja som jej to raz už vravela vtedy prestala ale to len na tri dni asi.Ja takto nechcem zit citim sa ako pod dozorom a zacinam mat cudne pocity aj k priatelovi ja normalne citim že mi nepatri alebo co a ze nikdy nebude moj no ani neviem ako to vysvetlit.Ja viem je pekne ked maju syn a matka dobry vztah ale az takto..... 😒 😖

Strana
z4
lenka_vi1
5. jan 2016

@timea7 to áno, vidím to tiež ako citové vydieranie. a ďakujeme za povzbudenie. Pravidlá sme konečne stanovili dúfajme, že tentokrát zaberú lebo nazaj sa to nedá neustále tolerovať. A hlavne kvôli tým jej negatívnym myšlienkam tie telefónaty musia skončiť. Keď ona takto chce žiť tak nech si žije ale nech to neprenáša na nás. Nie sme predsa povinní žiť jej nudný život plný negatívnych myšlienok a strachov.

barbora59
5. jan 2016

@janickacrazy to vazne?😳😳kokos to je pecka😂😃

janickacrazy
5. jan 2016

@barbora59 veru vážne, našťastie už nie sú spolu a kamoška si našla normálneho chlapa konečne 🙂

timea7
5. jan 2016

@lenka_vi1 presne tak, ako si napísala, ona potrebuje odborníka a vy pokoj. Držím palce.

ingusz
8. jan 2016

@limetka8000 svokra je ... hlupa zena ktora si mysli ze vlastni jeho zivot a ma pravo sa starat do neho ..komentovat.. riesit vase sukromie 😀 este aj v posteli ..tiez sme si tym presli a prechadzame . Ide mi rozpravat co mam a co nemam robit so svojim vlastnym dietatom . Co so svojim to nerobila lebo nechala ho babke na krku ... ide mi rozpravat co mam a co nemam robit aj jej matka pricom ani jedna si nevedela udrzat manzelstvo cele . A najlepsie je na tom vsetko das argument a oni ??? Aj ked maju prazdno v hlave budu chodit s nosom hore . Ponizuje ... podcenuje a ona strapnuje aj pred cudzimi . Hlavne ze jej prevychovavam syna lebo ona toho nebola schopna a plus sa staram o svojho. Klamarka hnustna je falosna. Nenavidim ju ale robi preto vsetko aby sme sa hadali s polovickou . Aj keby sa jej syn kurvil tak by to bolo uplne v poriadku .
Ale mam svoj nazor aj ludi od jej kolegyn po susedov nanu . A ona sa nezmeni mysli si ze dohna svoju prerusenu matersku na mojom synovi ale bohu zial vyprsal jej cas kedy mala prilezitost... este dodam kazala mi dat si decko prec ze v ziadnom pripade sa nenarodi 😀😀 ako mrtva svokra dobra svokra svata pravda ! ... nezodpovedna zena !! Je .. syn nema pred nou respekt a ide sa starat do nas ... smejeme sa ze je hraje sa na doktorku pricom nema ani paru o medicine .. ja som sice vystudovala blizsi odbor k medicine ale tak sama sa nepustam radit ak nepoznam pricinu.. a onaaaa ach a ktomu je predavacka 😀 co vam poviem asi vam prave tuklo skym mam tu cest ja by som si nedovolila starat sa do jej prace a ja som ina mudrejsia necham si poradit a ked nie tam vypocujem ju a ona nic. Lebo je hlupa

ingusz
8. jan 2016

Citove vydieranie je na poriadku stale 😐

klaudusik7
8. jan 2016
Používateľ klaudusik7 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od klaudusik7.

tak to neni bohvie co ked je stale

Strana
z4