icon

Zabudlivý manžel

3. nov 2022

Ahojte. Máte aj vy manžela/partnera, ktorému musíte všetko pripomínať? Ten môj má hrozne zlú pamäť. Nedokáže si zapamätať mená ľudí, čo mnohokrát spôsobilo nepríjemné chvíle. Čo si nenapíše, to nevie. A aj tak mu musím všetko pripomenúť. Dohodneme sa na niečom a o chvíľu niečo nové, pričom úplne zabudol, že sme niečo v súvislosti s tým pred chvíľou riešili.
Napríklad: týždeň omieľam, že máme v piatok teambuliding, že pôjde pre deti,.. A on mi vo štvrtok napíše, že "zajtra má šéf oslavu, prídem neskoro. Veď som ti to minulý mesiac hovoril". Nedoplo mu. Ja v hlave databáza povinností, moje, rodinné aj jeho.. Hlavne ma štve to sklamanie, keď sa niečo X-krát dohodneme a nakoniec aj tak za pochodu hasím jeho prúsery, mením plány, samozrejme ustupujem zvyčajne ja.. Keď "vypením", sype si popol na hlavu a o chvíľu sme tam kde predtým. Veľké nespoľahlivé decko. Ako to riešiť?
Veľké nespoľahlivé decko. Unavuje ma to. A neviem, ako ďalej.

Strana
z2
yasmeena
3. nov 2022

tvoje zufalstvo dobre chapem..ten moj sa sprava rovnako...ja som si aj poplakala,ze ci sa u neho nezacina prejavovat nejaka demencia alebo co...lebo naozaj je to vycerpavajuce...lekarske vysetrenie bude to najlepsie riesenie...lebo jedna vec je,ked sem tam nieco pozabudne..ine je,ked je to takmer denne...

evelyn246246
4. nov 2022

.. vobec to nemusi byt nic zdravotneho charakteru ... moj je taky a syn vyzera , ze bude zial tak isto natom ... :D ...proste genetika .. :D

Strana
z2