Zabudlivý manžel
Ahojte. Máte aj vy manžela/partnera, ktorému musíte všetko pripomínať? Ten môj má hrozne zlú pamäť. Nedokáže si zapamätať mená ľudí, čo mnohokrát spôsobilo nepríjemné chvíle. Čo si nenapíše, to nevie. A aj tak mu musím všetko pripomenúť. Dohodneme sa na niečom a o chvíľu niečo nové, pričom úplne zabudol, že sme niečo v súvislosti s tým pred chvíľou riešili.
Napríklad: týždeň omieľam, že máme v piatok teambuliding, že pôjde pre deti,.. A on mi vo štvrtok napíše, že "zajtra má šéf oslavu, prídem neskoro. Veď som ti to minulý mesiac hovoril". Nedoplo mu. Ja v hlave databáza povinností, moje, rodinné aj jeho.. Hlavne ma štve to sklamanie, keď sa niečo X-krát dohodneme a nakoniec aj tak za pochodu hasím jeho prúsery, mením plány, samozrejme ustupujem zvyčajne ja.. Keď "vypením", sype si popol na hlavu a o chvíľu sme tam kde predtým. Veľké nespoľahlivé decko. Ako to riešiť?
Veľké nespoľahlivé decko. Unavuje ma to. A neviem, ako ďalej.
.. vobec to nemusi byt nic zdravotneho charakteru ... moj je taky a syn vyzera , ze bude zial tak isto natom ... :D ...proste genetika .. :D

tvoje zufalstvo dobre chapem..ten moj sa sprava rovnako...ja som si aj poplakala,ze ci sa u neho nezacina prejavovat nejaka demencia alebo co...lebo naozaj je to vycerpavajuce...lekarske vysetrenie bude to najlepsie riesenie...lebo jedna vec je,ked sem tam nieco pozabudne..ine je,ked je to takmer denne...