icon

Začali by ste si s chlapom, ktorý nemá poriadnu robotu a ani auto?

29. júl 2021

Ahojte,nie som materialistka ale začali by ste si s 25 ročným chlapom čo nemá ani poriadnu robotu,auto ani vodičák ,býva s rodičmi.je milý ,múdry ,pekný ale no neviem

Strana
z3
mpg
29. júl 2021

@kristianka2255 Ja mám už viac rokov a ako som si všímala, pri vyberaní partnera je dobre si všimnúť (okrem toho čo má) aj aký je praktický pre život. Sú ľudia, ktorí, sú šikovní a čo zoberú do rúk, to si vylepšia, opravia, vynovia a sú muži, ktorí, nevedia nič opraviť, vylepšiť, dokonca tou nestarostlivosťou o dom, záhradu a pod. to celé znehodnocujú. Majú iné záujmy, napr. kamarátov alebo počítač a pod. Taký šikovný muž je prínosom, aj keby mal na začiatku menej.

leuchtturm
29. júl 2021

ani za nic.

tajna1988
29. júl 2021

Myslim ze si sa uz namotala, tak to skuste, mozno sa rozhybe, mozno nie, uvidis.

annamalaga
29. júl 2021

To MLM nato musíš mat nervy a povahu. Ja by som nedokázala stále prezentovať výrobky jednej firmy dookola a núkať to ľuďom ako na zlatom podnose. Furt len otravovať a otravovať , lebo inak nezarobíš ani mäkké F. To on robí určite. Buď sú to finanční poradcovia alebo toto. A tým sa určite dlhodobo neuživí. Lebo už je takých firiem veľa na trhu. Daj mu šancu, lebo za pokus to stojí , ale akonáhle začne od teba pýtať peniaze, zpozorni a veľmi!!!! Aby si ho nakoniec nemusela živiť ty. Pre mňa by bol skôr prijateľný prakticky chlap, čo vie niečo porobiť , zostrojiť , opraviť , lebo ten sa vie obracať v akejkoľvek práci.

kristianka2255
29. júl 2021

@mpg tak to je samozrejme, mne sa pacia takí, co si aj v tom ako som spominala napr. 1izbaku urobia omietky,plavacku, alebo proste sa snazia ako vedia. Zas uz len za to ze ma dakto 1 izbak tak by som sa nesla rozliat, tam je ovela viac faktorov, povaha, humor.. ale ja to tak zahrnam do takeho zakladu aj to byvanie no 🙂 a predsa uz mam 27, dieta, neviem si predstavit ze sa dam dokopy s nejakym chlapom,ktory byva u maminky, popripade by som ho od mamky vzala k sebe a kedze si ten zivot osamote nevyskusal sam a nic nerobil preto aby sa osamostatnil, predpokladam ze mama servis by cakal aj odomna,pride mi to take zvlastne, ale niekomu to moze vyhovovat🙂mne nie 😀

bashee
29. júl 2021

Nie. Keby byval sam a pride docasne o pracu alebo da vypoved ok. To ze nema auto tiez ok, spolu viete casom nadobudnut.

savanna
29. júl 2021

Auto by som neriesila, poznam rodiny uplne bez auta a funguju normalne....zase je to aj ekologickejsie 🙂. Ten predaj kozmetiky by mi bol asi podozrivy, to by som asi riesila, ze ci to berie len docasne, alebo to planuje ako dlhodobu pracu. Su chlapi, ktori sa nechcu viazat a beru radsej vseliake brigady/bokovky, len potom rodinne spoluzitie je komplikovane.

matildam
29. júl 2021

Otázka je, či s tým bude niečo robiť v blízkej budúcnosti a urobí niečo preto, aby to postupne zmenil. Či má reálnu predstavu, nielen prázdne reči... Ak nie, určite by som do toho nešla. Vždy sa pýtam, čo sú to za chlapi, ktorí žijú s rodičmi - veľmi pohodlné riešenie.

vanda323
29. júl 2021

To je otázka, najhoršie je že nemá auto 👍😄😄😄Samozrejme recesia. Aké má vzdelanie?Ja ako mladá som ozaj pozerala na to aké má chlap auto, neviem či sa mám hanbiť za to, bola som mladá, ale môj muž mal na ten čas fakt spica auto biele BMW, bol frajer všetci moji kamoši boli hotový z neho 🤔😃😃

vanda323
29. júl 2021

@matildam Ako áno pohodlné riešenie ale ak majú napríklad rodičia veľký dom a on ma vrchné poschodie pre seba tak v pohode nie?

tykat
29. júl 2021

Nikdy!

anavi951
29. júl 2021

.ja keď som sa spoznala s mojím už teraz manželom nemal ani vodičák a býval u rodičov a to mal cez 30 rokov.on chodí do Nemecka robiť takže je viac tam ako doma takže zbytočne by platil byt.robil vodičák keď mal 32 rokov.ja som k tomu dotlacila.a teraz aký je rád že môže hocikde chodiť a nikoho neotravovat,alebo sa spoliehať na spoje.

renab
31. júl 2021

@betulinka1
@konikkon ak je divne nemat v 25 rokoch vodicak, tak mam divne deti. A to maju viac rokov...
Su samostatni, neziju na Slovensku a maju dobru pracu. Vodicsky a auto dodnes nepovazuju za nevyhnutnost.
Asi to ma kazdy inak.

konikkon
31. júl 2021

@renab asi to bude tým, že nežijú na Slovensku. V zahraničí, najmä vo veľkých mestách ľudia menej využívajú auto. Na Slovensku je bežné, že ledva 18 roční robia vodičský. Možnosti verejnej dopravy su u nás slabé. Ja si neviem predstaviť randit s niekym, koho by som musela všade voziť.

renab
1. aug 2021

@konikkon najmladsi ma 17 a za mesiac skusku. U starsich je to inak. Dcera zije v malom mestecku pri mori, doprava ziadna. V meste bicykel a mimo mesta jej zamestnavatel zaplati sofera alebo taxik, kedykolvek to potrebuje. Syn je zas za ekologiu, takze sa drvivu vacsinu prepravuje na bicykli alebo hromadnou dopravou. Pod stromcek dostali od nas peniaze na vodicsky, aby sme ich trosku pritlacili, zatial ostali nevyuzite... tak neriesim, mozno raz....

bluka2
3. aug 2022

Ako si sa rozhodla? 😃

autor
3. aug 2022

@bluka2 pár krát mi dal zaplatiť večeru ,nákup atď aj keď doniesol kvet a vraj začínal nejaký business ale ja nechcem byť nikoho sponzor!odišla som z krátkej cesty možno budem raz ľutovať ale vadilo mi to

bluka2
3. aug 2022

Tak to chápem, myslím, že asi ani nemusíš ľutovať...

autor
3. aug 2022

@bluka2 a prečo sa pýtaš máš podobný problém či?

bluka2
3. aug 2022

Nie, len mi niekto likol nejaký starý koment, tak som to zas otvorila a zvedavosť nedala, že ako to dopadlo 🙂

Strana
z3