Začínajúca neistota a strach v manželstve.
Zdravím vás žienky,
Neviem ani ako mám začať, pôvodne som chcela písať na Facebook na priznania žien, ale kamošky mi odporučili aby som napísala sem,že tu je to kultivovanejšie🙂Som tu nová,tak ma neukamenujte,ak tu niečo podobné už je.Rada by som si vypočula váš názor,lebo ja neviem už ako ďalej...Mám manžela dva roky.On 31 ja 33.V skratke..Je to super chlap,poriadkumilovný by ste došli ku nemu do skrine, také komínky ste este nevideli, žiaden bordelár, pekne si uprace po sebe niekedz mi s tým už aj pomaly lezie na nervy, vie variť niekoľkokrát ma prekvapí že dôjdem domov a je navarené a chutí to super, pomáha mi so synom ako sa dá pri ňom sa dokonca skorej naučil,že si ma hračky po sebe odpratať ako pri mne, galantný, gentleman fakt keď sa takto v skratke na ňom zamyslím, lebo to by bolo na dlhé písanie ohľadom pozitív jeho tak p. dokonalý hlavne skrz to čo som si zbežne prečítala tu na fóre,aké majú žienky problémy s niekotrými, starostlivosť, žiarlivosť atď, nepomáha atď...Ja také nepoznám pri ňom.Ja mám však bohužiaľ iný problém a to je narastajúci strach voči nemu...Už keď sme sa spoznávali som vedela,že má určité názory na určité typy ľudí a ako sa vyjadroval na ich adresu, no teraz som nadobudla pocit,že už to začalo presahovať únosnú mieru...Neviem ako to správne napísať, ale u môjho múža všetky negatívne názory a vzjadrenia končia smrťou..A to myslím doslovne.Príklad..Mala som nezhody s mužom mojej sestry on je taká sľubotechna...Už týždeň mi nosí nejaké papiere furt sa vyhovára že nemá čas, teda má len nie na svoje povinnosti teda na mňa..Vracali sme sa autom s mužom dostali sme sa na túto tému jeho nasralo,že nemá čas a že klame a tému ukončil tým Nech ho neserie, lebo dostane guľu medzi oči a bude vybavený😲Zostala som ako obarená ked to povedal,pýtam sa prečo to povedal a on,že si nič iné nezaslúži..Nevedela som čo mám na to povedať..Ďalší príklad, boli sme na stanicu pre moju kamošku a boli tam štátny policajti ktorý pacifikovali nejakého nášho spoluobčana...Mala som pootvorené okno na aute a len som započula keď išiel okolo nich, že čo sa s ním seriete dajte ho dole kto toho zmrda má živiť v base.Na to policajti zostali zaskočený a pýtajú sa ho,že to čo povedal on im iba odvrkol,že to ste počuli a nasadol do auta..Ja som sa tvárila,že som nič nepočula a hanbila som sa ako pes.Predvčerom sme išli z návštevy a brali sme aj mojích známych..Ja som tam bola jediná žena v aute.A bavili sme sa,že za kamošovou priateľkou dolieza nejaký kolega.Popísal situáciu.A čo bola jeho odpveď ? Že čo ho neporieši,však ľudia sa strácajú každý deň..Nato sa oni začali smiať no mne to vôbec neprišlo vtipné práve preto,lebo môjho muža poznám v takýchto vyjadreniach.Nič, že čo sa s ním neporozpráva,alebo niečo podobné,ale hneď navrhne toto.Samozrejme tých príkladov je viac a všetky končia rovnako.On doslova čo na srdci to na jazyku a je mu jedno pred kým to povie.Iba pri synovi si dáva pozor.A čokoľvek nech pozitívne urobí akonáhle povie niečo takéto,tak všetko to pozitívne na sebe čo má doslova zabije.Doma máme ak nie 20 zbraní,tak ani jednu keď sa ho pýtam načo mu toľko tých vecí je, mi povie,že ho to baví.Je v streleckom klube chodí strieľať.Ako viem,že detstvo mal ťažké otec alkoholik mamina sa snažila ako sa dá od sedemnástich býva sám,ale nechápem kde sa v ňom tie názory berú.Proste niekde to muselo vznikúť..Kamarátov nemá prakticky žiadnych,lebo po strednej hneď odišiel preč a vrátil sa až po desiatich rokoch.Má jedného z cvičenia a z klubu,obidvaja v pohode ľudia.Začínam mať pocit, či to jeho v zahraničí desať rokov nebolo niekde v Ilave,alebo Leopoldove.Síce som pri poriadku raz našla diplom ako poďakovanie z poslednej roboty,ale aj tak..A začínam mať naozaj strach aby sa o nás nepísalo raz v novinách,ale v tom negatívnom svetle.Snažím sa pochopiť kde sa v ňom berie toľká nevraživosť,ale márne.Viem len to,že neznáša klamárov,podvodníkov a obdobnú skupinu ľudí.Nikto také skupiny nemá rád,ale to neznamená,že sa ma teraz obdobne chovať.Snažila som sa to čo najviac skrátiť ten opis celej tej situácie aby to nebolo zbytočne dlhé aj keď to už je a rada by som teda vedela,či aj vy máte doma takéhoto človeka,alebo či ste sa stým niekedy stretli..A hlavne čo ďalej.Ako vzťahu nič nechýba naozaj vo všetkom si rozumieme,ale tie jeho názory ho mám pocit tlačia dosť dole..Ďakujem vopred za vaše názory.Lenka.
@spinone ja mam pud sebazáchovy a ja by som sa s takým rozhodne nepúšťala do konverzácie na háklivé témy, ako som hneď v úvode pisala.
Iní jej tu tak radia, že porozprávať, tak keby to náhodou chcela skúsiť, tak stále sa to sa urobiť viac a menej bezpecne.
@pribinak mne by bol v tejto situácii rozpočet ukradnutý, asi nie sú z najchudobnejších, keď má doma toľko zbraní. Preto som aj písala, že snáď nie je kamoš s nejakými policajtami a pod. a tak trochu nad zákonom
@lenoshkazilina neprameni to z jeho detstva? Otec alkoholik, alkoholici keď majú vypite sú väčšinou agresívny a uňho sa takto mohol vybudovať obranný mechanizmus, ktorý sa mu automaticky naštartuje (3krat denne😊). Naozaj vazne by som sa zamyslela nad tou kontrolkou, ktorá bliká v tvojom vnútri. Skus sa s ním porozprávať o tom co ti vadí, aj keď neviem ci tento typ chlapa takýmto rozhovorom viac nevytocis ako niečo vyriesis. Držím palce.
Ahoj, neznie to dobre, čo píšeš :( strach by som mala aj ja, a asi aj poriadny! tá prehnaná poriadkumilovnosť (stavanie dokonalých komínkov a pod.) môže mať v takomto prípade súvis aj s tými rečami - odstrániť všetkých, ktorí sa niečím previňujú (zabezpečiť na Zemi dokonalosť a teda jeho očami len tých, ktorí si to zaslúžia, ostatných zniesť zo sveta). Jeho prejav vnímania sveta. Choď sa poradiť s odborníkom, tam ťa nasmerujú. Dúfam, že to v skutočnosti nebude také zlé ako to z tvojho príspevku vyznie a my všetci sa mýlime. Držím palce! P.S. tie zbrane sú desivé, určite by mali ísť preč z domu pokiaľ ich nevyužíva v práci (poľovník...)
Mna by zaujimalo ako sa ku nej sprava ked sa pohadaju napr. Ci je agresivny alebo je to normalna hadka medzi dvomi manzelmi.. a podla toho zhodnotila ci sa da tato tema otvorit (zbrane napr). Len autorka sa odmlcala
Preboha zienky😲Dakujem vam velmi pekne za odpovede..Vobec som netusila,ze dostanem tolko nazorov,prihlasila by som sa aj skorej.Ale podla toho co som si precitala,tak zacinam mat este vacsi strach😨A zacinam byt na vazkach naozaj.Neviem ako to tu funguje a ako sa oznacuju ludia, tak sa to pokusim este doplnit a dufam,ze kazda ktora mi poskytla vas nazor,tak si tu najde aj odpoved.A vopred mi prepacte,ze budem pisat bez diakritiky,ale dalo mi zabrat kym som to vyssie napisala,predsa len som zvyknuta na anglicke rozlozenie klavesnice.
Takto..Za prve nemysllim si,ze to ma od jeho otca..Podla toho co mi hovoril,tak bol najprv v pohode a potom ked stratil pracu zacal pit a zacal ich tyrat hlavne maminu jeho az pokym neusli pred nim.Nikdy nespominal,zeby ich chcel nejako zabit,alebo nieco podobne.
2: Skrz to,ze jeho otec bol ozran on praveze vobec nepije..Neviem ci to je tak vo vacsine pripadov hovori sa,ze aky otec taky syn,ale on je v tomto uplne opacne.Sam mi povedal,ze nepije skrz to,ze videl co to porobilo s jeho otcom.A nemyslim si,ze by toto neuvedomelo clovek povedal,ale skuste sa vyjadrit☹
3: Co sa tyka toho ci som si nevsimla tie zbrane pred svadbu, nevsimla, lebo ziadne nemal.Samozrejme tie zbrane nie su v byte,ale v dome a su pod zamkom dokonca strelivo ma oddelene,vraj to tak ma byt.Ci su legalne,alebo nie, to neviem,ale podla toho ako pinda na policajtov,ked si musi vybavit nejake nakupne povolenie,alebo nieco podobne,tak asi su legalne,ale fakt neviem..Presne ako tu niekto spominal..Mat dve a mat ich 20 je sakra rozdiel..Ja som ich videla este ked ich tam bolo okolo desat a najhorsie je,ze to nie su ziadne stare rarohy..Ale vsetko skoro nove..Dam si tu namahu a pojdem sa tam dnes vecer pozriet..Sama som zvedava o ich pocte.
4:Co sa tyka toho poriadku ja som to nemyslela uplne tak,ze je ako monk🙂Aj on sem tam bordel spravi,ale ked som si pred registraciou prezerala diskusie,tak som tam nasla kopec takych bordelarov,neumyju, neupracu a tak..On urobi bordel,ale aj si odprace po sebe.Zase si nemyslim,ze je az prehnane poriadkumilovny,ale tak na chlapa trochu viac.
5:Problem je,ze on nema ako by som povedala,ze nasrate v hlave.Keby to bol taky chujko,tak to by som mozno este chapala tu jeho odvratenu stranu.Ale nie je.Plynulo ovlada tri jazyky a uci sa stvrty kolkokrat ked pridem domov a je na notebooku a pytam sa co pozera a tak,alebo sa kuknem a tam bezi nieco o vesmire,alebo historii..Mala som moznost sa dostat k historii youtube zatial,lebo on sa neodhlasuje a bola som fakt prekvapena.Dokumenty a naucne veci..Dokonca aj knihy cita teraz cita cosi od Julesa Verneho.Toto mi nejde do hlavy..Ved ak by bol psychopat,tak by sa zameriaval na ine veci,nie ? Toto je to co mi stale vrta hlavou.
5:Co sa tyka hadok,tak nie je praveze vobec agresivny.My ked sa pohadame,tak on si povie svoj nazor,ale povie ho takym prisnym tonom..A potom povie aby som sa vyjadrila.Za tu dobu sme sa ani raz poriadne v podstate nepohadali.
6:Co mi strasne ale vadi je to,ze chodi a navstevuje pofiderne krajiny.Rusko,Ukrajina,Bosna,Srbsko aj teraz je v Bielorusku a ked sa ho pytam,ze naco tam ide,tak mi povie,ze Ide ozivit stare kontakty.Ked sa ho pytam,ze co si ako mam pod tym predstavit,tak mi odvrkne,ze comu nechapem,ze ide pozriet kolegov byvalich ktorych dlho nevidel.Ale mne sa to moc nezda😨
7:K tym kolegom.Teraz ma napadlo ked mi rozpraval ako odisiel do Ruska,tak mi hovoril,ze jeho byvali nadriadeny bol nejaky pan zo Specialnej jednotky tam,ale uz ov vysluzbe a ze pri nom sa naucil takej discipline a ostatnym veciam.Najviac sa bojim,ze ak sa s nim stretava,tak ho to moze dost ovplyvnovat co mozno ma za nasledok tie jeho nepochopitelne nazory
8:V skratke...Uprimne sa bojim..Len nechapem,ze ak je to naozaj skryty psychopat a verte mi,ze ma boli srdce ked som ho teraz tak nazvala za to vsetko ako nam pomohol a pomaha,tak preco vsetky tie vzdelavacky a ja neviem co..Keby pozeral nejake drsne videa,alebo nieco podobne,tak chapem,ale takto nie.Z kazdej strany pocuvam aky je sikovny co je aj pravda,preto som este viac v rozpakoch..Fakt neviem😢
9:Mojej dobrej kamosky muz je policajt uz som rozmyslala,ze by som ho poprosila ci nahodou nebol trestany..A nesedel niekde..Ano pocula som o tom pripade z Ceska a aj nad tym musim uvazovat..Len ten chlap bol uboziak aj pocas vztahu..Je trocha odlisny od toho mojho..Ani si neviete predstavit co prezivam a co mi teraz beha hlavou..Uvedomujem si,ze toto je mozno premna obrovsky milnik a ja sa teraz musim rozhodnut a bud saorzhdonem dobre,alebo ja aj s mojim synom skoncime zle😢..Ale to dufam nie.
@lenoshkazilina ach moja. Nemas to lahke. Skus sa s nim normalne porozoravat ze ta celkom zarazili jeho slovne vyjadrenia typu... co ti na to povie.. a tiez si nemyslim te rusko srbsko a ukrajina patria medzi dobre kontakty.. je smutne ked ti nepovie co tam ide robit. Neviem si to predsravit kebyze sa spytam muza preco ide tam a tam a on mi neda adekvatnu odpoved
Aka je teda jeho profesia, ak to nie je tajne?
Môj muž je bývali vojak ale nikdy sa takto nevyjadroval. Má zbrojný preukaz ale zbraň nie aspoň doma nie možno v práci má(podnika) ale neviem o tom. Mne by to teda nedalo spavat také reči ja som taká, že som som žila s ex ktorý po dome behal s nožom a vyhrážal sa kade čím a odvtedy mi také reci vadia ak niekto povie.
Manžel našťastie nemá ani taký zmysel pre humor, máme sice obaja radí čierny humor ale odtiaľ potiaľ
@lenoshkazilina K tvojmu druhemu prispevku par postrhov:
- Ste manzelia, ale ocividne on ma nejake veci, o ktorych nic nevies
- Tie destinacie a nie su to jednorazovky, napadla mi mafia
- Breivik a aj ten co strielal nedavno na Novom Zelande su vysokointeligentni, vzdelani ludia s nejakou viziou sveta
- Pozri sa, co su to za zbrane, ked mas teraz tu moznost. Nejake dokumenty k nim by si mozno tiez nasla.
- Od Jules Verne co cita? Cesta na mesiac? Americký Gun Club, ktorý vyrába zbrane, je znepokojený mierom, pretože ich delá nemajú bez boja uplatnenie a ich pokrok v balistike bude zbytočný... 😖
@lenoshkazilina no podla mna ti tu baby urobili riadne BUBUBU. Ano ma blbe reci ale podla mna su to len silacke kecy. Moj muz ma obcas tiez take frajerske reci, najprv som mu hovorila ze ci je normalny, ze mi to vadi. Teraz to uz neriesim. Tiez ma 2 zbrane, legalne samozrejme a strelivo oddelene, presne pretoze to tak ma byt. Keby sme na to mali peniaze, tak verim tomu, ze ich mame snad aj tych 20. Sme spolu 11ty rok a uz viem, ze by neublizil ani muche (mozno to si kompenzuje tymi silackymi recami 😀 ) je dobry, starostlivy, reci ma jak koza bobkov na kazdeho, a ten je taky a ten taky (vacsinou ma pravdu), len to vyjadruje trochu expresivnejsie. Nikdy som z neho nemala ani len stipku strachu. Hadame sa niekedy fakt ostro, ale nikdy mi nijako skaredo v hneve nepovedal ani sa ma nejak prudko nedotkol, skor sa zduje a max treskne dvermi (malokedy) a odide z bytu a za pol hodinu je naspat krotky a pritulny ako baranok a otvoreny komunikacii 😀 proste su chlapi co maju radi zbrane a silne reci, tvoj je mozno len fakt "alergicky" na blbych ludi, zlodejov, neprijemnych spoluobcanov, klamarov a pod. A proste vyjadruje to tak, ale nemysli to tak. No to uz musis vediet ty. Moj ocino ma rad naradie, ma ho milion a nikomu to nevadi, aj ked ho nepouziva. Niekto ma zas rad lakt na nechty, kabelky, topanky, a tiez ich ma milion. A co ked ma niekto rad zbrane? Ved aj taki ludia su.
Pozri, to musis len ty vediet/zistit co je za tym, asi ho malo poznas, neviem naco ste sa teda brali. Nikto ti nepovie, ci je to len hobby alebo diagnoza. Mozno maju baby pravdu (ja si to ale nemyslim) a mozno mu cela tato tema strasne krivdi a vobec taky nie je. Ja keby som urcite veci vypichla na mojho muza a napisala sem, tak ma od neho vsetky posielaju kade lahsie. A pritom je to velmi dobry chlap, manzel aj otec.
@lenoshkazilina Prepac, ale nic ine ako mafia ma nenapada 😒 Pracuje? Dochadza denne do zamestnania na osmicky, dvanastky,...? O financie sa stara predpokladam on.
@soldi Podobnym trpi aj ten moj. Vela ludi mu pride blbych a strasne ho to rozculuje (mna vsak tiez evidentne hlupi ludia vytacaju). Ale presne, co s tym, tak nejak sa ventilovat musi 😀
@soldi "chlapi su ini, oni ten testosteron maju v sebe, tu bojovnost a tuzbu po moci," ...nie, nemozes tvojho a mrkvickinho ospravedlnit zovseobecnovanim, lebo nie vsetci chlapi su taki, su aj mierumilovni, taki, co by ludi nerozkopali za banalitu (a ani by to nikdy nepovedali) a nastasie aj nerasisti
@lenoshkazilina Nechcem strašiť ale podľa tvojho popisu to sedí na narcistického psychopata, ak aj nie psychopata tak má antisociálnu poruchu. Určite choď za odborníkom a pýtaj si odborný názor, toto nie je sranda.
Vieš čo? Keď som to čítala mala som pocit, že je to z nejakého thrilleru 😕 viem si presne predstaviť, že to je nejaký skrytý psychopat, ktorý všetkým tým dobrým skrýva svoje skutočné ja... Mám strach aj za teba. Ako prvé by som hneď utekala asi za psychologičkou, porozprávala by som jej celý príbeh a spoločne by sme vymysleli nejaký plán, ako vás oboch dostať k nej nech zistí, či má skutočne také sklony.
Inak ti veľmi držím palce :/
@soldi Vsak hej, suhlasim. Take sproste reci s velkym sebazaprenim mozno pretrpim aj ja (a mozno nie, lebo neznasam nasilie), ale nenavist k inym rasam a pocit nadradenosti nie. Dufam, ze to neprenesie na vase deti, lebo takato nenavist v spolocnosti sa mi bridi :( Proste mi je z toho smutno
@lenoshkazilina ked sa normalna inteligentna zena zoznami s potencionalym napadnikom, tak je bezne,ze vie,z akeho prostredia pochadza,aku dostal vychovu, vzdelanie, ,poznava jeho charakterove vlastnosti,nazory , viziu do buducnosti
Ak lahkomyselne toto preskoci ,tak sa dostava do situacie,v akej si aj ty.
Prepac mi,ale co si ty nevedela, ako ho prostredie v ktorom vyrastal moze ovpyvnit co sa tyka aj chovania.cize tych akoze ´silackych reci´? takto sa chovaju nie gentlemami.ako si manzela oznacila,ale zial ludia,co dostali zlu vychovu, ,vyrastali v nevhodnom prostredi a hlavne maju pocit menejcennosti z roznych dovodov...
A to,ze ty nevies, ci ma manzel zbrane v legalnej ci ilegalnej drzbe je ako mozne?
'Manzelia by mali vediet o sebe tieto zakladne info samozrejme.To ked priniesol zbran ci zbrane domov,to si sa ho nespytala,v akej ich ma dzrbe?
To ta malo zaujimat predovsetkym.
Neverim,ze si nevedela,koho si beries za manzala. A ak ano,tak si velmi lahkomyselna ,nezodpovedna ,nezrela.Ked po dvoch rokoch manzeletva riesis chovanie svojho manzela.A co sa tyka tych ciest do krajin,ake spominas...Ty nevies,kde pracoval? V akom odbore,kde sa mohol s tykat s podobnymi ludmi akych popisujes?
Tvoja nevedomost o cloveku,sktorym mas manzelsky zväzok je az zarazajuco nedostatocna.
To chovanie mal urcite aj pred sobasom.Ver,ze s dobre vychovaneho gentlemana sa pokial nedojde k progresii nejakej dus.choroby zrazu nestane clovek s vyjadrovanim spodiny.
Pretoze prave o tomto je jeho vyjadrovanie a zivotne hodnoty,ake ma len clovek,co sa citi menejcenny a nevie,ako riesit iste situacie,tak to riesi hrubostou.
Inak ako kominikaciou s nim vsak situaciu nezistis a nezmenis.Takze by ta malo predovsetkym zaujimat,kde pracoval,s akymi ludmi sa vzahranici kontaktoval, /ako je mozne, ze vobec sam cestuje a naco do tych destinacii/ ci ma v drzbe tie legalne zbrane a co mieni urobit so svojou hrubostou vo vyjadrovani.
Takze bat si sa mala pred sobasom,ked si vedela ,z akej rodiny v zisiel, aku vychovu dostal, bat si sa mala ,ked si vztupovala do manzelstva s nim bez dokladneho poznania ,ak je ,,ake mal zazenie a vychovu,ake ma zivotne postoje, , ake zivtne hodnoty vyznava.To nie je len sexovat bez zodpovednosti, a splodit deti s tym,koho ani nepoznas. Cize nasledky a riziko,ze moze prist k nejakej nekalej udalosti si nesies sama a to svojou nezodpovednostou v konani pred sobasom.On sa zda velmi lahko ovpyvnitelny,malo sebavedomy a preto nachylny sa predvadzat,mat v oblube autoritarske sposoby ,.A to si mala vediet uz pred sobasom.
Taskze pomoze len rozhovor a to uplne cieleny, uprimny abez prikraslovania ,kde vyjadris svoje obavy a nastolis liniu, pre buducnost.
Ďakujem vám za vaše názory opäť.Odpravedlnujem sa ak tu budú nejaké gramatické chyby,ale píšem cez telefón a je nový a ešte som s ním není úplne stotožnená.Ono v prvom rade dôvod prečo som sem napísala bol ten,že ja som sa s ním snažila o Tom porozprávať..Niesom ten typ ktorý najprv píše statusy a potom rieši problem.Lenze k ničomu sme sa nedopracovali.Brali sme sa z toho dôvodu,že sme sa ľúbili netvrdím,že to možno nebolo trochu unáhlené,ale zatiaľ ak vytrhnem tento problém,tak to zatiaľ neľutujem.Poznala som.ho.dostatocne jedine co o ňom neviem je to,že čo presne robil.vonku keď žil.Vzdy ked doslo na Tu tému začal byť nervózny..S odvrkaval.Ale nevidím dôvod prečo by toto mal.byt dôvod aby sme sa nebrali..Ono tu práveže nejde o tie silácke reči.Ja vidím ako on sa tvári videla a počula som ako sa tváril keď mi to zahlasil v tom aute.Zamraceny pohľad a išlo to z hlboka.To nebolo také že on by sa na tom zabával.Ale myslel to.vazne.A za druhé ja viem že chlapi majú silácke reči aj takéto,lenže u neho je to iné.On nepozná iné riešenie len toto jedine..On nepovie porozpravam sa,alebo dám.mu po papuli,alebo niečo podobné on hneď všetko dole..A to mi nepríde normálne.Ak.aj má nejakú vidinu dokonalého sveta,tak si myslím,že sa dá riešiť inak ako jeho pohľadom..Ach..Bojím sa hlavne o seba a syna,že ak pôjdem za tým policajtom,že sa to skomplikuje a niečo sa nám stane.Aj keď si to nemyslím,ale už som není taká pevne rozhodnutá.O tej mafii...To fakt neviem..Ako nikdy ma to ani nenapadlo a úprimne si to ani nemyslím ale istá si Niesom.Neviem nájsť tú knihu ale viem,že to bolo po anglicky..Ale názov neviem naozaj.Pracovat ako tak nepracuje,ale pomáha tomu znamemu s nejakou reklamou.Peniaze má.vraj dosť našetrené za tú dobu čo bol vonku tak si chcel dať trochu pauzu vraj.Ucet máme síce spoločný,ale väčšinou len na základne platby a stravu..Potom máme každý svoj.Bola som sa pozrieť dole a napočítala som ich 24..Ani neviem.co mám povedať..Možno na mňa urobili bububu ono išlo mi hlavne o to počuť názor druhych,lebo s ním to nikam neviedlo poprípade pomôcť,alebo dobrú radu..Ale som.vdacna aj za to bububu..Akceptujem.vsetko a nikto nepovedal že ony nemajú pravdu..Zo všetkého je najhoršie to,že neviem prekonať ten strach to posunúť niekam vyššie..Čo ak sa nam nieco stane..Kto nám pomôže ?

Nooo, hned chod ku psycholigovi alebo psychiatrovi, povedz mu, to co nam tu, tam to tiez zostane medzi vami, a hned budes vediet na com si. Tie kominky mam ja aj a je to bohuzial diagnoza... moja suseda ma podobneho manzela ako ty, len nema tolko zbrani, a tiez je z toho nestastna, u nich je to tak, ze stale upratuju, a aj tak je podla neho bordel a nadava jej hnusne, oplzlo ....vies s tymi zbranami dokopy, recmi, nic moc, tvoja intuicia je spravna a chapem ze sa bojis, s nim o tom urcite nehovor, ..fakt sa chod poradit, tak ako pisu dievcata vyssie