icon

Začínam ho neznášať

lajka65
8. mar 2022

Ahojte baby...začínam asi neznášať svojho manžela.mame 3 malé deti .....poviem to v krátkosti.od novembra mám zdr.problemy,proste behám po lekároch,som mesiac po operácii,teraz mám zavrate ,dýchavičnosť ,zasa behám po dr.ide o to že manžel keď príde z práce mi vyčíta že mu meohrejem jedlo nedám mu na stôl ,že vari on....vari,ale len v nedeľu ,on je proste rád keď navarí niečo iné ako ja ,vraj stále len tie isté jedla.....mala som pocit že ho varenie baví,ale tie výčitky ,že už si aj žehliť môže ,aj vyprať a na ch....mu takú ženu.....sex máme možno raz do mesiaca ,proste necítim sa dobre ,vysvetľujem mu to že nemám chuť ,že som unavená a vyčerpaná,chodím po lekároch ,furt nejaká diagnóza nová.....mám pocit že ho neznášam už....proste vraj len ležím nič nerobím,pritom máme poriadok ,vždy navarené , výprate,ozehlene,postarané o deti.....čo mám robiť ďalej ,už nemôžem naňho ani pozerať

monka105
8. mar 2022

@lajka65 žiaľ, naučila si si ho, že tie veci robíš a on ich teraz očakáva. Ako poznám samú seba, ja by som sa zaťala a nerobila preňho v domácnosti už vôbec nič, nie že nezohriala jedlo. Nemáš možnosť na určitú dobu odísť s deťmi preč, trebárs k rodičom, nech sa o seba milosťpán stará? Nech si váži, čo preňho robíš a o koľko ho v tomto smere ukracuješ. Možno keď si bude sám variť, prať, žehliť a upratovať, rýchlo sa naučí ohrievať si jedlo sám.

lajka65
autor
8. mar 2022

@luccija veď už mi bolo povedané že mám v Tom pokračovať ,a že sa podľa toho zariadi....že mám s ním sex raz za mesiac lebo sa necítim kurnik dobre?že mu neohrievam jedlo?že mu nevyvaram mexické až čínske špeciality lebo ma to sakra nebaví a ani nevládzem stáť pri sporáku a sa v Tom vyzivat lebo som šla a ako mucha a mám závraty a je mi na zvracanie?

lajka65
autor
8. mar 2022

@monka105 veď mi už povedal že už len si operie aj ozehli a že na chuj....mu ženu

monka105
8. mar 2022

@lajka65 tak mu podaj do ruky žehličku, postav pred neho kôš s neožehleným prádlom a úplne seriózne mu povedz, nech začne.

zuzana212722
8. mar 2022

@elizabet173 samozrejme ze to myslím vážne.. Ja mam tak isto 3 deti veľmi malé s jedným som na MD po ťažkej chorobe a nikdy som sa nelutovala ale snažila sa prekonať sa.. Pokiaľ mi to nešlo tak som si ľahla a deckám objednala jedlo nebudem predsa makať od rána do večera len aby to bolo urobené a potom fnukat ako mi je zle keď príde muž domov byt úplne k. O. Načo? Radšej si oddýchnem a keď príde normálne mu naložím jedlo co nieje taka robota strašná a potom namiesto vyplakavania si sním sadnem pokecam ako sa mal a spravíme si pekný večer.. A tiež nevidím nikde žeby sa mu prosila na nákup on jej volal ako samozrejmosť ze nakúpi.. Tak neviem..
A keď sa opýta co chce na MDŽ co tak poviem normálne je MDŽ preboha nič extra maličkosť poteší.. Ja neviem co je na tom také strašné.. Robiť z komára somára zbytočne.. Pri tom ten chlap nieje vôbec hovädo ako niektorí..

lajka65
autor
8. mar 2022

@monka105 asi tak spravím ....lebo tie výčitky že len ležím a nič nerobím sakra.....mu vravím a kto sa ti stará aj o tvoje deti keď ty si v práci do večera....kto ich kŕmi ,uspava ,kto ich koní po nociach ,kto uspava ,...ja nič nerobím len ležím keď on príde .....ležím ale kôli tomu že konečne tu je nejaká pomoc lebo jeho matka detí nevidí aký mesiac dlhý a to býva od nás 10 km a je nezamestana

lenkakravcova
8. mar 2022

@lajka65 Čo ti vlastne je, že máš závraty?

majlo1234
8. mar 2022

A to si ta bral preto aby si mu zehlila, a nakladala jedlo? Ved ked si mysli, ze ine zeny robia neviem co, posli ho ku mne na prevychovu. Ja teda robim pre muza veci, len led sa mi chce😀a teraz na materskej sa mi viac nechce ako chce, takze muz aj vypere, aj navari, aj mi nalozi jedlo a vwzme decko, kym sa najem. A potom sa oddrbe na ryby na par dni, aby bol vesmir v rovnovahe😀 musis sa posnazit mu nastavit hranice, preto si mysli, ze je to tvoja povinnost, lwbo si to doteraz asi stale robila

zuzana212722
8. mar 2022

@lajka65 ty vážne nevidíš čo píšeš? Čítaš to? Lebo ten človek od teba nechce tak veľa.. Je milión ľudí ktorí majú ťažké choroby ale uvariť a zasexovat si so svojim vlastným mužom snáď zvládneš.. Namiesto tohto sebalutovsnia na MK si to už mohla mať aj za sebou.. Máš vedľa seba úplne normálneho chlapa a poseres si celý vzťah kvôli svojej tvrdohlavosti.. Fakt nerozumiem.. Potom tu založís tému opustil ma mam 3 deti som na dne..

sasa1310
8. mar 2022

@lajka65 čo do toho ťaháš jeho matku?

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
elizabet173
Autor odpoveď zmazal
zuzana212722
8. mar 2022

@elizabet173 to nemyslíš vážne 😁😁😁 stavím sa ze už si minimálne raz rozvedená.. Takéto hlúposti riešiť..

lajka65
autor
8. mar 2022

@lenkakravcova problémy so žalúdkom ,chrbtica ,po operácii hlavy

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
loginexistuje
8. mar 2022

V inej teme pises o tetani atd najdi si dobreho psychiatra a psychoterapeuta a zacni na sebe makat
Uvidis bude to lepsie

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
eeffka
8. mar 2022

@lajka65 nuz .... ako si si zariadila tak mas? Moj muz mi podakuje ze som navarila ( neznasam to 😤) a nie ze nalozit 🤔 co je invalidny?
Ani by ma nehlo ale tu tak trosku citim ze problem je uplne niekde inde, vy zijete v patriarchalnom praveku
@luccija zasa neprehanajme... upiect kolac trva mne asi 7min ( bublanina, babovka, nejaka rolada.... ano som pazrava 🤣🤣🤣radsej upecuem ako uvarim) a nevarim nic co sa neda urobit za 30min , vela varim v kuchte. Cize kolko trva varenie? Raz za 2 dni hodku? Z mojho pohladu vidim nervozneho chlapa co si nezasukal tak kope naokolo.

lajka65
autor
8. mar 2022

@loginexistuje takže po prvé nevieš moje diagnózy na základe ktorých sa potvrdila tetania ,z čoho vlastne vznikla.....lebo tetania je len dôsledok niečoho iného.....po druhé,ak nemáš čo napísať k príspevku tak si nájdi iné príspevky ktoré sú hodné tvojich komentárov

majlo1234
8. mar 2022

@eeffka ja rozumiem co chces povedat, ale nepaci sa mi, ze z chlapov robime nesamostatne zvierata. Sak ked ma plne gule, nech si vyhoni, preco by mal hryzt okolo?

0kristina0
8. mar 2022

@lajka65 nehnevaj sa ale @loginexistuje ti poradila dobre. Urcite smer psycholog/psychiater. Znicis si manzelstvo.

diamond007
8. mar 2022

@lajka65 podľa mňa to je nedostatkom sexu... Podráždení ste obaja.

nwnw
8. mar 2022

@lajka65 sa ho spytaj ci chce zenu, alebo sluzku. To druhe nech si hlada inde. Dobre si povedala, ze naockovany od kolegov.
Nikdy som mojmu neohrievala samostatne jedlo,nikdy! Nie je bezvladny!

zuzana212722
8. mar 2022

@elizabet173 vieš čo ja sa tu s tebou nejdem doťahovať lebo tvoje názory sú úplne niekde za opicami.. Nato aká si stará a je očividné ze tato pani nieje psych v poriadku.. Každý človek si v živote prejde nejakou cestou. Aj ja som s mužom 11 rokov a nenosím mu jedlo na tacke každý večer ale občas tí urobím keď príde unavený z roboty nerobí mi to problém.. Nerobilo mi to problém ani vtedy keď som prišla po dlhom pobyte z nemocnice nie v dobrej kondícii.. Ale ja som chcela mňa nenutil ja som sa hecovala aby som sa dala dokopy nefunakala som.. Nikdy.. A keď sme mali krízu snažili sme sa to vyriešiť aj o tom je láska.. Nie fnukat na MK ale rozprávať robiť pre to všetko nech to funguje.. Nehľadat na ňom len to zle.. Ale mňa to nebaví sa tu s tebou naťahovať môj a tvoj názor je iný.. Načo to riešiť.. Pekný večer

panelacikova
8. mar 2022

@zuzana212722 bola si pripútaná na posteľ, ale na prvé miesto si dávala muža? a ako radíš aj autorke, skákala si naňho? no gratulujem....
@lajka65 som názoru, že mu chýba sex alebo ho už vyhľadal niekde inde a ty si mu istým spôsobom na príťaž a lezie mu na nervy vracať sa domov. je mi jasné, že ak sa cítiš zle, nemáš na to ani pomyslenie a vôbec sa ti nečudujem. v tomto prípade je zrejme chyba v ňom, že nemá pre tvoje ochorenie absolútne žiadne pochopenie.
môžem sa opýtať, aké máš vlastne problémy?

zanka777
8. mar 2022

@zuzana212722 súhlasím s tvojimi komentármi...mám najlepšiu kamarátku ktorá rok bojovala s veľmi ťažkou rakovinou prekonala operáciu pľúc chemoterapiu a ožarovanie to všetko za jeden jediný rok... Nosila som jej dcéru do a zo školy lebo jej po chemo bolo tri dni zle...ale vždy si našla čas na svojho priateľa keď jej bolo trošku lepšie vyšli si aj von na kávu aj večer si pre seba urobili čas aj celkovo starala sa o vzťah a nie je som chorá a každý má obskakujte..... Ale poznám jednu osobu ktorá má tetaniu a to je vnímanie také že horšia a ťažšia choroba od toho neexistuje kde sa hrabe taká rakovina alebo vážne naozaj vážne choroby...... A vlastne pardon....poznám dve osoby s tetaniou....... Myslenie a názory úplne úplne navlas rovnaké ako má autorka..... Čo už 😐

panelacikova
8. mar 2022

@zuzana212722 ešte dodám, že je rozdiel, ak ťa muž psychicky podrží a pomôže ti, dodá ti silu a sebavedomie. a rozdiel, ak do teba "kope" ako do handry. sama som si prešla výsmechom od ex v období, keď som odpadávala, za rok som schudla 10 kíl, mala som nenormálne ťažké obdobie a tiež bolo doma všetko tip-top (vrátane intímnosti). i tak sa mi posmieval, neveril. aj preto je už dávno ex. a niečo podobné zažíva autorka. namiesto výsmechu však výčitky.

lajka65
autor
8. mar 2022

@zanka777 kto povedal že nejdeme niekedy na kávu ,prečo všetko pripisujete tetanii?poznáte môj zdr.stav moje ochorenia ,kôli čomu som mala operovanu hlavu?nejdem tu vypisovať moje diagnózy ani počúvať vaše rady ohľadom môjho zdr.stavu.chcela som sa len posťažovať keďže nemám komu ,ale že tu budú také múdre ženy a najšikovnejšíe na svete .nechápem čo robíte také inteligentné na MK.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
lajka65
autor
8. mar 2022

@panelacikova veď to....zle mi je neverí mi,schudla som všetko zo mňa vysi ,,,trebalo ti schudnúť aj tak.
Keď mi dačo je nevládzem ,tocaky nenormálne ,sa smeje že si namyslam....trocha skrotol keď som mala operovanu hlavu ale zasa vyskakuje.proste preňho nič nerobím len ležím.....sa ho pýtam či decko do školy vozí on,či ďalšie deti kŕmi a stará sa on cez deň ...či koho on cez noc cez deň dieťa nosntop na prsníku .....proste nejdem tu písať detaily.....