Zadaní chlapi na sociálnych sieťach

kikus7
15. mar 2021

Ahojte žienky,

keďže trávim teraz posledné týždne i mesiace doma kvôli aktuálnej situácii, tak som znovu začala chodiť na jednu sociálnu sieť, aby som aspoň s niekým pokecala, i keď viem, že to nie je zrovna ideálne miesto. Podarilo sa mi natrafiť na pár slušných ľudí väčšinou však z opačného konca republiky, ale nie som typ, ktorý sa stretáva s kadekým, teraz vôbec. Na to by som si danou osobou musela dlhšie písať. Žiaľ, natrafila som aj na ženatých a zadaných, ktorí mi napísali napriek tomu, že v profile mám uvedené, že nepíšem so zadanými, keďže neuznávam vo vzťahu tieto typy sociálnych sietí. V priebehu 24 hodín som začala komunikáciu s tromi, od ktorých som sa neskôr dozvedela, že majú vážny vzťah, alebo sú ženatí a žena nevie, že tu ten jej trávi čas. Akože hnus. Prepáčte, ale mne by sa nepáčilo, keby že mám frajera a chodí na tieto sociálne siete. Už z úcty a rešpektu ku mne, keby mi to mal tajiť. Všimla som si dokonca u niektorých z vás, že aj tu sa sem tam objaví dáky príspevok, že si ten vás píše s nejakou. Osobne mi je z toho nanič aj za tie baby, ktoré o tejto činnosti svojich chlapov nevedia. Ja by som to brala ako zradu. A to nie som typ ženy, ktorá by chlapovi zakazovala kamošov či kamošky, či stretnutie s kolegami. Ak má však chlap ženu a prípadne deti, nech sa venuje im a nenaháňa cudzie ženské. Raz mi tam dokonca napísal jeden s fotkou a bol to muž mojej známej. Osobne ak zistím, že chlap na tejto sieti má niekoho (sám sa nikdy neprizná, až na moje dotazovanie), okamžite končím akúkoľvek komunikáciu. Rada by som vedela len, či to nejaká z vás tomu svojmu toleruje? Väčšinou sa chlapi vyhovárajú, že nič zlé nerobia, ale teda mne zrovna nepríde zrovna ok, že si hľadajú niekoho na pokec namiesto toho, aby sa mali venovať vám, svojim partnerkám.

Pekný večer.

buducamama
15. mar 2021

@kikus7 odpovedou je, ze ich nieco svrbi🙈 S tym nic nenarobis, vzdy sa medzi nimi najdu takyto.

janka_23
15. mar 2021

Bohužiaľ mám rovnakú skúsenosť. Nechápem a absolútne netolerujem. Zadaný muž si nemá čo vypisovat s inou ženou

ofzuza
16. mar 2021

A preco by si nemohol pisat? Pokial tam tie zenske neotravuje a nestretava sa, tak nevidim problem.

moonlight1210
16. mar 2021

@kikus7 smiem sa spytat, o com sa s tebou bavia, ked uz ti pisu?

loldi2
16. mar 2021

Ako toto sa asi nedá tolerovať, lebo vo väčšine prípadov sa proste kominikácia zvrhne a to už je potom asi príliš. Nechápem, čo takéto vypisovanie dáva zadaným ľudom

stago
16. mar 2021

Súhlasím s autorkou, no musím napísať že sa nejedná len o mužov ale aj o ženy. Nesúhlasím s tým že ich musí niečo svrbieť, ale možno im chýba len komunikácia. Každý to berie inak, ale keď mám plnohodnotný vzťah tak k tomu nepotrebujem ďalšiu osobu alebo potrebu vyhľadávať komunikáciu. Neuznávam sociálne siete ale v tejto ťažkej dobe musím uznať že bez nich a bez internetu by to bolo ešte ťažšie. Každopádne keď sú dvaja tak by sa mali zabávať spolu napríklad spoločenskými hrami, komunikáciou alebo navarením dobrej večere a nie kdesi vypisovať na zoznamkách. Určite by som to netoleroval a radšej by som bol sám ako byť v takom vzťahu.

gabika0825
16. mar 2021

@kikus7 veľa ženatých a zadaných hľadá babu na kecanie alebo na stretávanie takto na zoznámkach. Lebo sú už zrejme vo vzťahoch pridlho.. je ich tam nespočetne veľa. Ale aspoň ti to povedali. Moja kamoska sa takto dávnejšie stretávala s jedným ani by ju nenapadlo že niekoho má dokonca boli u neho v byte a spávali tam, no neskôr zistila že má ženu lebo nejakým spôsobom ju našla na Facebooku a na fotkách on ona a ich 2 deti spokojná rodinka. Príspevok bol pridaný v tom čase, čiže rozvedený byt nemohli. On jej tvrdil že nemá deti a že je rozvedený z krátkeho manželstva že to bolo len take poblaznenie ale že sa museli rozviesť . Tak potom jedného dňa mu ukázala tu foto čo našla a tazko sa mu priznávalo ale nakoniec to z neho vyšlo. Kamoska sa snom stretávala skoro trištvrte roka. A ten byt bol nakoniec jeho po jeho rodičoch a ten byt mu darovali. A on žil so ženou v dome vo vedľajšiom meste

victory7897
16. mar 2021

Veľa voľného času, hladkanie si ega, a podľa mňa to je aj sčasti závislosť.. Niekto je odvážny cez reči až až a je majster slova za monitorom.. Doma truľko, najlepšie nezamestnaný a vyprďovač gaučovy čo sa nudí jak prasa.. .nikdy netolerujem,

kikus7
autor
16. mar 2021

@moonlight1210 To je rôzne, načo sa ma pýtajú. Väčšinou také tie frázy, čo robím, v akej oblasti pracujem, ako sa volám, odkiaľ som. Aspoň ďalej sa neozvali, keďže nemali príležitosť. Zvykla som si neozývať sa prvá, tak sa ozvú oni prví. Akonáhle sa však dozviem, že sú zadaní, nemám chuť pokračovať. Ako nie som na sieti za účelom stretka, len písania, na to by som si musela s niekým dobre sadnúť, aby som sa s daným človekom stretla, i keď teraz to nejde. Ale hnusí sa mi písať so zadanými, nerozumiem, prečo na komunikáciu s kamošmi nevyužívajú inú sieť, ale tu oslovujú cudzie ženy, vypitujú sa ich na mená a podrobnosti a nakoniec keď sa spýtam, tak je zadaný, vraj vážny vzťah, čo v profile ani neprizná, a keď mu napíšem svoj názor, tak som vraj neempatická a neviem, čo je úcta. Po otázke na to, či on vie, čo je to úcta k svojej partnerke, sa už, našťastie, neozval. Alebo chlap ženatí, vraj dve deti a manželka nebola doma, tak chatuje, že o tom ona nevie. No ak nemá žiadne tajnosti, nechápem, prečo chatuje na tajňáša a akonáhle prišla, tak sa neozýval. To sú ešte tie lepšie prípady, mohla som ich trochi vyskúšať, kam až sú ochotní zájsť. Ale v priebehu 24 hodín takí boli 3, o ktorých som si pôvodne myslela, že sú ok. Mne osobne by toto prekážalo, lebo viem, že na danú stránku chodia aj takí, ktorí hľadajú príležitosť, neraz som na takých natrafila. V minulosti, keď mi rok a pol vypisoval zasnúbený a v troch veciach mi len klamal, nakoniec som prišla na to, kto to je.. A to nebol jediný prípad. Títo tu teraz vypisujú, vypytujú sa ma, odkiaľ som, čo však nehovorím každu a hneď, a nakoniec sa dozviem, že he zadaný a s deťmi. Na moje otázky k tomu, prečo sa teda nevenuje partnerke, sa nahnevá a zrazu som ja tá zlá, nechápavá a neempatická. O čom je taký vzťah, keď partner tajne chatuje, ale má vraj vážny vzťah a nevie mi odpovedať na to, čo hľadá na sieti. Keby bol mojím partnerom, tak nech si chatuje, ake už bezo mňa, taký by mi bol nanič.. To sú potom tie chvíle, keď si uvedomím, ako je super, keď som sama. Každopádne som zvedavá, na aké typy tam natrafím. Ale, samozrejme, musím napísať, že existujú aj výnimky, aspoň sa tak javia..

kikus7
autor
16. mar 2021

@gabika0825 Nepovedali mi to sami od seba, ani to nemajú v profile. Ja túto informáciu, že som zásadová a nepíšem s takými, lebo ani mne by sa to nepáčilo, mám uvedenú zreteľne v profile. Nečítajú to alebo nevnímajú? Nemajú svoj stav uvedený ani v profile, ani sami o tom nezačnú písať. Iba keď sa pýtam. Ok, možno iné by bolo, keby mi tie partnerky zatajili, ale zaráža ma, že sú takí chlapi na sieti pomerne často, aj v noci. Aspoň túto info ukazuje ich profil. Lebo trápenie nespomínajú, načo sa ma pýtajú, ako sa volám, čo rada robím a pod, keby chceli prebrať len svoj vzťah a problémy?? Hľadajú príležitosť? Niečo lepšie? Nerozumiem. Oberajú ma takí o čas, ktorí môžem venovat niekomu s charakterom.

gabika0825
16. mar 2021

@kikus7 Ale takých je tam veľa... netreba odpisovať hádam každému...

kikus7
autor
16. mar 2021

@victory7897 No ja neviem, ale celkom dobre píšu a majú vyššie vzdelanie a aj prácu. Takže nepredpokladám, že by boli nezamestnaní.

kikus7
autor
16. mar 2021

@gabika0825 Vždy ich vytriedim. Nepíšem rada s 10 naraz. Nakoniec mi zostane jeden schopný.

ivca88
16. mar 2021

Neviem prečo to robia, a robia to aj ženy. A mnohím ženám je jedno že muž je zadaní.

Ale chcem iné napísať. Ďakujem !.. ďakujem ze nemienis pokaziť svoj charakter a morálku. Asi si už jedna z mála žien, ktorá má zásady.
Veľa krát čítam frázy typu ,, muži su takí"... Ale potom nechapem, prečo sme také my, ženy 🤷
Prečo majú niektoré mladé dievčatá potrebu spávať práve s nejakým ženatým otcom dvoch detí a s tretím na ceste.
Je to hnus, že žena žene toto robí.
Ale vraví sa, že karma si ta nájde.
Možno ona raz nájde muža, o ktorom si bude myslieť že je láska jej života, no opak bude pravdou... Potom pochopí, čo to je za bolesť pre tie ženy..

lubiss
16. mar 2021

predpokladam ze ide bud o badoo alebo pokec alebo podobne siete na zoznamenie....mna by to ani len nenapadlo sa tam prihlasit a mojho tiez nie akoze naco :D kamaratov a kamaratiek mame obidvaja dost...mozno ked ho chyti druha muza ho tam najdem :D :D

kikus7
autor
16. mar 2021

@ivca88 Netreba mi ďakovať, ale vážim si to. Mne sa také niečo nepáči, lebo mi je ľúto tých žien. Možno sú to nejaké harpie, preto chlapi utečú do online sveta, ale myslím, že v takom prípade v prvom rade by si mali poriešiť problémy, ak vo vzťahu nejaké majú. A to sa robí otvorenou komunikáciou s daným človekom, nie na sieti s cudzím človekom a potom ponižovaním, keď toho chlapa odhalím. Mne ako partnerke by sa to tiež nepáčilo. A ak má niekto aj deti, ženu, prácu, koníčky, je zarážajúce, že má čas trčať aj na sieti. Navyše ma takí chlapi oberajú o môj čas, ktorý by som mohla stráviť zmysluplnejšie a venovať niekomu, kto by si ho viac zaslúžil. Ja viem, že to nie je ideálne miesto na zoznámenie sa. Viem to na základe skúseností, aj v jednom videu vzťahovej koučky som to videla, za tie roky sa tam nič nezmenilo. Už som zrušila profil, ale korona ma donútila, keďže som stále doma a chýba mi komunikácia. A kamošky majú svoje starosti, tak to skúšam aspoň na sieti.. Len ma zamrzí, keď niekto nie je schopný pochopiť, s akým typom človeka chcem komunikovať a že o neúprimných nestojím..

kikaaa444
16. mar 2021

To ako moj ex 😀 raz jednej písal že čo poraba a ona na to že akurát dovarila a on že no ty si aká sikulka . Do mna vtedy nervy že mna nikdy za jedlo ktoré navarím nepochválil a tam nejakej pipke vypisuje aká je šikovná 😀 hnus .. a samozrejme cy dalších sprav s inými ženami . Toto je choroba a taký chlap sa nezmeni keď ma za potrebu vypisovať si s inými ženami .

victory7897
16. mar 2021

@kikus7 aj máš nato dôkaz? Alebo len oni píšu...

kikus7
autor
16. mar 2021

@victory7897 Dôkaz? Aký? Sami sa mi priznali.. Ale ak neveríte, veď veriť nemusíte. Ja som sa len pýtala, či to niektorá tu je ochotná tolerovať svojmu chlapovi, alebo by som len ja bola taká harpia, ktorá by partnerovi nedopriala, resp. už by mojím partnerom nebol..

hankm
16. mar 2021

@ivca88 pretoze prsten ma ruke a manzelka/priatelka je extremne afridiziakum pre zeny. hovori to, ze muz je vhodny na parenie. Ak si ho vybrala ina, tak musi mat nejake kvality, a to znasobuje zvedavost zeny zistit co v tom je.

hopsadobrandejsa
16. mar 2021

Ako sa vravi "co muz nema doma hlada inde".

Ako uz raz niekde bolo spominane, treba si skor hladat domacich kutilov. Taki chlapi idu radsej do dielne alebo do zahrady nez aby sedeli za pocitacom a vypisovali s cudzimi zenami.

Toto mas ale na oboch stranach taborov, ani zeny nie su ziadne svatuskarky v tomto. Bohuzial, mas dnes prilis vela vztahov kde si partneri nie su oddani ci uz takou alebo onakou formou ( podvadzanie, vypisovanie, tajne stretka atd. )

kikus7
autor
16. mar 2021

@hopsadobrandejsa Tak keď sa mu nepáči, čo má doma, prečo sa s partnerkou nerozíde a namiesto toho hľadá na soc.sieťach? Tomuto nerozumiem. Myslím, že u takého chlapa ide skôr o vypočítavosť, že ok, ak si nájdem inú, tú súčasnú nechám. A je to voči partnerke i voči mne, ktorá s takými komunikovať nechce, dosť nefér. Ok, taký domáci kutil je tiež prospešný, ale, ak to preháňa, že stále trčí v dielni, to tiež nie je ok. Poznám taký prípad a tá jeho žena je často sama a trpí tým. Rozhodne by si iného nenašla, ale tiež by sa niektorí mali uvedomiť, že netreba isté veci preháňať a ak niečo chceme, treba na tom pracovať, avšak neísť cez mŕtvoly a neubližovať iným. Som zástanca toho, že ak chce niekto vzťah, nech sa oňho aj stará, nech sa partnerke/ partnerovi venuje, inak takej osobe, ktorá to nerobí, je vzťah na dve veci. Som staromódna, nevidím zmysel v tom byť vo vzťahu, ak jeden vo vzťahu si toho druhého neváži alebo naňho nemá čas. Načo majú potom takí ľudia vzťah? Len aby neboli sami? To zrovna neuznávam. Radšej budem sama a až keď spoznám niekoho, s kým si budem rozumieť a bude aj ten človek chcieť vzťah so mnou budovať, až vtedy budem s daným človekom niečo riešiť. Podvádzanie, vypisovanie s kadejakými na internete trpieť nebudem. Taký chlap mi je nanič.

victory7897
16. mar 2021

@kikus7 neviem či ste pochopila otázku.. Ze majú vyššie vzdelanie.. Či máte dôkaz nato? Že či si len nevymýšľajú, že su to a to.. A nakoniec povolanie bajkár..

columbine
16. mar 2021

No uprimne povedane.. ked sme sa s muzom prestahovali do ineho mesta, nasli si inu pracu, nasi kamarati sa zamestnali, niektori si spravili deti, niektori sa tiez odstahovali stratili sme naozaj vela kamaratov. Niekedy som sa citila osamela, s muzom sa naozaj kazdy den velmi vela rozpravame, dokazeme sa bavit o vaznych veciach aj sa spolu nasmiat ale niekedy mi chybala interakcia s niekym inym. Asi 2-3krat do roka ked nebol muz doma a bola som sama, isla som na nejaku takuto siet. S par ludmi som si slusne 2-3hodinky pisala, o hudbe, konickoch, s 1 som sa bavila o jeho vztahoch a rande nedokazal pochopit preco tolke stroskotali tak som mu na to povedala svoje nazory a potom som to na pol roka zas vypla. Padlo mi to dobre. Ako nahle bol niekto neslusny alebo mi pisal sex.veci hned som ho blokla.

Som verna svoju muzovi,neklamem ho ale necitim sa za to zle. Sme uz v uplne inej dobe ako kedysi. Keby som teraz niekoho oslovila na ulici alebo v podniku asi by na mna kukal ako na debila. Okrem toho kolko ludi tolko chuti.. takze kazdy clovek ti poskytne iny nazor alebo uhol pohladu ci uz na tuto temu alebo na akykolvek obycajny rozhovor na soc.sieti. nemusi to automaticky nieco znamenat. Ano je pravda ze 95% muzov alebo celkovo ludi chodi na pokec a pod preto lebo svojich partnerov podvadzaju, nemaju sa s nimi o com bavit, nechcu vztahy napravat, robia to denne a tajne, honia si na tom ego, su to ignoranti,klamari..

ale.. zamyslite sa trosku aj nad takou vecou.. ..modry konik.. Zakladame tu fora, casto su to rodinne problemy, radime si, hovorime nazory. Preco tie fora zakladame? Lebo nemame nikoho koho by sme sa na to spytali? Lebo chceme pocut viac nazorov na 1problem? Nechceme o tom hovorit nasim blizkym lebo sa bojime? Chceme byt s nasou otazkou v anonymite. Rovnako to mozu mat ludia na soc.sieti. niekedy sa citia sami, neiekdy sa chcu len porozpravat ked doma nemaju partnera kt.by s nimi chcel rozpravat. Alebo sa chcu len vyrozpravat v anonymite, vypnut od problemov, vypocut si niekoho nazor anonymne ako tu na koniku len to urobia inde. 🤷‍♀️ lebo aj tu na koni Vas niekedy niektore otrasne zhejtuju a urobia z Vas debila a citite sa potom este horsie. Na soc.sieti si vyberiete od koho chcete nazor pocut podla toho ako sa chova a vyhnete sa nechutnemu spravaniu.

hopsadobrandejsa
16. mar 2021

@kikus7 Na to by si sa mala opytat muzov s ktorymi pises. Na toto ti bohuzial odpovedat neviem pretoze nepozname motivy tychto muzov.

Romanticke vztahy v sucasnej dobe tak trocha stratili to svoje caro. Len si pozri temy na konikovi a hned zistis preco. Niet cudo, ze muzi aj zeny radsej ostavaju slobodni kedze vidia v single zivote viac osobnej slobody.

Skor by som povedal, ze lovis v nespravnych vodach. Aj ked sa nejaky ten diamant medzi tymi kamenmi najde, musis mat naozaj stastie. Hladat vhodneho partnera na social. sietach je ako ist do AAA Auto kupovat spolahlivu jazdenku.

Ja som si napr. deaktivoval FB, insta skoro nepouzivam. Twitter, Snapchat, Tinder, Tiktok som nikdy ani nepouzival. Diametralne odlisna kvalita zivota. Odkedy som "offline", citim sa neporovnatelne lepsie a naozaj mam aj cas na produktivne veci.

Ja napr absolutne neriesim vztahy online, povacsine narazis na betonovy mur ( tvoj prispevok je jasnym prikladom toho, ze povacsine stretavas absolutne nevhodne typy muzov ).

Uzivaj si zivot a neries chlapov ktori si nevazia co maju doma. Ja sa teda stazovat nemozem, minimalne nemam obavy, ze o mne partnerka bude na MK pisat akeho trula ci neschopneho chlapa musi doma trpiet 😅.

Ak v online priestore stretavas len muzov ktori nevyhovuju tvojim kriteriam ci ktori ti len klamu, je nacase ist offline.

kikus7
autor
16. mar 2021

@victory7897 Samozrejme, môžete mať pravdu. Môžu si tí chlapi vymýšľať, napísať v profile kadečo. Skôr usudzujem na základe vyjadrovania sa, ich prejavu, pravopisu a znalostí..

@hopsadobrandejsa Súhlasím s Vami vo viacerých tvrdeniach. Len mi je to ľúto. Nie som na sieťach za účelom lovenia, to ste si očividne nečítali moje príspevky. Vidím zmysel života aj v iných oblastiach, tak ma , prosím, nesúďte, keď si neviete poriadne prečítať ani môj príspevok. Len to písanie beriem skôr ako formu relaxu, keďže sa s nikým teraz nedá stretnúť. Nedá sa ísť na výlet, ani do kina. A ak človek je sám, je komunikatívny, tak mu komunikácia chýba. Takže si aspoň takto pripadám akoby "v spoločnosti". I keď daná spoločnosť nie je zrovna vhodná. A keď si len píšem, tak mám požiadavky, aby to nebol niekto zadaný, keďže tieto soc.siete neuznávam, ak je človek vo vzťahu. A nebojte sa, účet som kedysi zrušila, ale je korona, tak ak sa nechcem zblázniť sama doma, tak prídem pokecať aspoň s niekým na sieti. Či Vám vyhovuje byť sám, s nikým nehovoriť? Ja som zrejme na rozdiel od Vás veľmi komunikatívny človek.. A to mám aj veľa iných záujmov..

kikus7
autor
16. mar 2021

@hopsadobrandejsa A ani nemám potrebu sa s tými ľuďmi z netu stretávať. To máte veľmi skreslenú mienku, najskôr, prosím, čítajte s porozumením. Viackrát som tu totiž uviedla, čo je pointa môjho príspevku a aká som ja...

katkati
16. mar 2021

@ofzuza Myslíš, že tam niektorý nich chodí preto, aby si písal o počasí, alebo o koníčkoch? Pochybujem, že sa tam taký z tých zadaných nájde aspoň jeden. Každý si hľadá flirt.

hopsadobrandejsa
16. mar 2021

@kikus7 Posobis dost defenzivne, ale ja ta v ziadnom pripade nesudim. Tak troska zacinam rozumiet kde asi tkvie tvoj problem resp. frustracia, ale to je irelevantne. Nechcem sa velmi do tohto miesat, je to tvoj zivot.

Ja nie som uplne odrezany od sveta, samozrejme udrziavam kontakt s rodinou alebo s kamaratmi.

No my ktori sa viac pohybujeme v spektre introvertnych povah znasame lockdown vo vseobecnosti ovela lepsie nez napr. extroverti cize ja nemozem povedat, ze na mna ma lockdown akesi drasticke efekty.

Jedina co mi chyba je samozrejme pravidelne chodenie do prace, ale inak si lockdown celkom uzivam. Pocasie by mohlo byt trosicka lepsie 🙂

janka_23
16. mar 2021

Ja súhlasím s autorkou, pred časom keď som bola na jednej sociálnej sieti tak skoro 90% mužov ktorí mi písali boli zadaní a verte mi, že písať o počasí si nechceli. Hneď na mňa vybehli "posli sexi fotku" pripadne s návrhmi na sex. Osobne som toho názoru, že ak má človek plnohodnotný vzťah nemal by chodiť na takéto stranky pretože aj keď niečo začne nevinne časom sa to určite zvrtne aj na iné témy. Internet je dobrý sluha ale zlý pán. Sociálne siete považujem za rozvracac medziľudských vzťahov a aj partnerských vzťahov. Poznám veľa ľudí, ktorým toto vypisovanie hoc aj zo začiatku nevinne zničilo vzťah. Neuznávam komunikáciu zadaného muža s inými ženami. Samozrejme ak je to kamarátka nepoviem keď si sem tam napíšu ale keby si môj partner denno denne vypisoval so ženami veľmi by mi to ublížilo a zradil by tým moju dôveru. Myslím ze také niečo do normálneho vzťahu nepatrí