Zahráva sa so mnou, alebo to myslí vážne?

23. feb 2023

Stretávam sa s jedným mužom už 8 mesiacov. Je starší o 8 rokov. Spoznali sme sa po ukončení mojej VŠ, obaja sme pracujúci. Stretávame sa fakt intenzívne a posledné 3 mesiace z neho padajú stále slová ako že si vie predstaviť viac, deti, rodina... so mnou. Že to tak prvýkrát v živote cíti.
Povedala som, že určite dieťa pred svadbou nie. Je to moja zásada, že najprv chcem vážny a hlbší vzťah, tak svadba, bývanie, dieťa. Momentálne býva každý sám, no nadhodil aj to bývanie.
Stále o tom sám od seba rozpráva, avšak doposiaľ mi ešte nevyznal slovne city, ako ľúbim ťa, milujem ťa, myslím to s tebou vážne, chcem byť s tebou naozaj aj dlhšie ako týchto 8 mesiacov...
Vie, že by som to chcela počuť, no stále povie, aby som počkala na výnimočný dátum. Na Valentína sa ma opýtal, či keby mi dal iba neformálne krúžok ako prsteň, či by som to prijala. Ale potom vždy povie, aby som bola trpezlivá a počkala si na dátum vyznania...
A ja vlastne ani neviem, rozpráva o takých veciach, ale nevie povedať, že ma ľúbi? On už má po 30, mal by vedieť, čo chce, no nie...? Veď bolo toľko pekných dátumov, kedy sa dá len povedať obyčajné ľúbim ťa...

zorkahorka
23. feb 2023

Nie kazdy chlap je na romantiku. Ani moj muz mi pocas radenia nevyznal lasku a ani teraz mu to velmi nejde 😀 chlapi to vedia vyjadrit aj inak
Asi mas prilis romanticke ocakavania

simik22
23. feb 2023

Neformálne krúžok na prst???

autor
23. feb 2023

@simik22 že teraz prsteň ešte nemá, ale keby mi dal ten krúžok z fľaše ako symbol prsteňa, či by som to prijala...

bajka16
23. feb 2023

Rozpráva a rozpráva a žiadne činy. U chlapov som sa naučila jednu vec. Never slovám, iba činom.
Nemusí mať špeciálny dátum, aby urobil krok vpred. Keby chce, tak to urobí hneď. Keby mi ponúkol krúžok na prst, tam by som asi aj skončila. Čo si to chce nacvičovať, alebo čo? Drží si ťa pri sebe kvôli niečomu týmito rečami, aby si nemala pocit, že sa to nikam nikdy nepohne a prítom nerobí nič.
Neviem no, dospelý chlap, ktorý sa nevie reálne rozhýbať vpred a trvá mu to ako lačnému SR*ť mi nepríde ako šťastná budúcnosť. V tomto veku by už po 8 mesiacoch vzťahu, mal vedieť čo chce. Zaujímavé, ale čo je za tým ti povie asi iba on.

dzulli1980
23. feb 2023

Môj muž mi asi nikdy nepovedal, že ma ľúbi ... asi ani ja jemu nie ... neviem, u nás to tak nejak vyplynulo zo skutkov, bežných životných situácií atď., my sme obaja realisti ... ale toto, čo popisuješ, mi príde kus zvláštne ... za mňa drísta, nemyslí to vážne ... taký mám pocit z toho.

autor
23. feb 2023

@bajka16
@dzulli1980 práve preto si chcem vypočuť aj iné názory, poradiť sa tu... možno trošku inak vnímať situáciu, ako ju vnímam ja... som rada aj za takého názory, lebo môže to tak byť...

macatt
23. feb 2023

Jejda🙈, tak ak on prijme že si bude zasúvať do tej fľaše tak prosím..😅

jankulka01
23. feb 2023

Kruzok z flase? Akoze to ze len mota a mota sa da prezit, ale s tymto si z teba robi srandu?? Trochu menej filozofie do toho davaj a jasne mu povedz, co potrebujes.

lintu
23. feb 2023

Na to dieťa tiež nejak tlačí?

oslo1
23. feb 2023

Podla mna sa s tebou zahrava.
Keby ta chcel o ruku poziadat, tak ta o ruku poziada, nemusi o tom tocit ako poet.
Zjavne nema zaujem, inak by to uz urobil.
To, ze ti povedal, ci ta lubi, alebo nie, mne to moj nebohy manzel povedal raz, ked som sa ho na to pytala neskor, tak mi povedal, ze ked sa nieco zmeni, tak ma bude informovat. Ale ja som vedela do sameho konca (manzelovej smrti), ze ma lubi. To citis, hlboko v kostiach. Ty to asi necitis, inak by si nemala potrebu tu pisat a v jeho chlapcenskej jesitnosti hladat kusok lasky pre teba.

loliki
23. feb 2023

Neviem ako intenzívne sa stretávate, ale vyskúšaj pár dní sa nestretnúť. Či mu chýbaš, či ťa bude chcieť vidieť, počuť... A bavte sa o dôležitých veciach, bývanie, deti, domáce práce, rodičia, návštevy-vzťahy so súrodencami, ... to čo tu vidíš v každej druhej téme, že robí problém.

macatt
23. feb 2023

Moj priateľ ma asi po 2mesiacoch chodenia po spoločnom obede zobral na prechádzku do zlatníctva, kde som si ,,musela,, vybrať prsteň, že len chce, aby som mala od neho prsteň(mala som práve narodeniny).. a keby mi niekto ponúkal krúžok z fľaše tak jedine na pustom ostrove asi..lakomec a prázdne reči..ak nemá na zlatý prsteň, alebo ešte nie si istý či si ho zaslúžiš mohol kúpiť strieborný a nie ponúkať krúžok z fľaše🙈 hanba a z teba si robí dobrý deň, lebo vidí, že si z neho mimo a môže si to dovoliť

liljana
23. feb 2023

Po 5 mesiacoch reci o rodine, detoch,...? Ako uistenie, ze to mysli vazne, tak to snad este hej. Ale snad sa uz nejdete brat po 8 mesiacoch a este ste spolu ani nebyvali. Muzi sa nezenu prilis do svadby, ti co sa zenu, si chcu zenu z nejakeho dovodu poistit. Prstenom, dietatom,... Najskor spolu dost dlhu dobu byvajte a az potom dieta. Nie ze najskor dieta a potom zistis, ze si na domacnost, aj dieta sama, on si ani neodlozi tanier po sebe a iba za mobilom. Za muza rozhoduju skutky, nie slova.

panelacikova
23. feb 2023

čo to trepe za sprostosti? buď ťa za manželku chce alebo nie. nepotrebuje k tomu hrať divadlo... aký výnimočný dátum? aký krúžok?

liljana
23. feb 2023

Kruzok z flase mohol ponukat v 5tich na pieskovisku. 🙂 Co mu sibe? Radsej nespominat ziaden prsten ako plastovy kruzok. Asi nemal svoj den vtedy, ze ho napadla taka kravina.

h2
23. feb 2023

Po 8 mesiacoch sa nevie vymáčknuť, či ťa ľúbi, alebo nie? Čaká na výnimočný dátum? Včera bolo 22.2., to sa mu nepáčilo? No a to s tým krúžkom som už vôbec nepochopila. Krúžky z fľaše sa dávajú na prst za akým účelom? Okrem "zo srandy" mi nič iné nenapadá. A ani to teda žiadna ohromná sranda nie je.

panelacikova
23. feb 2023

@macatt pekné 🙂 presne aj môj teraz už manžel ma vzal asi po 4 mesiacoch do zlatníctva, že mi chce kúpiť prsteň. nič viac, nič menej. iba prsteň. ale po porade s predavačkou mi dal na výber len také prstene, ktoré charakterizovali to, že ten, čo mi ho dal, má byť pre mňa ten jediný 😀 ešte sme sa rehotali aj s predavačkou všetci traja, žeby mal pokľaknúť a požiadať ma o ruku 😀 srandy kopec. neurobil to. i tak si ma ani nie do roka vzal.

dilino
23. feb 2023

Kružok s fľaše čosi to si robi srandu.Ja by som mu na rovinu povedala a nie dristy typu čakám na výnimoční datúm.Hej na aký na svätého dindy to nebude nikdy.Never balamuti TI rozum zbytočne stracať čas.Bude ťa tak naťahovať roky prejdu a nič s toho.A krúžok s fľaše to davaju si deti na pieskovisku ked sa hrajú.Nechce ťa iba ťa vodí za nos.

som_realistka
23. feb 2023

Kaleráby vie tlačiť riadne, špeciálny dátum? Iba ta naťahuje

marci77
23. feb 2023

moj kolega casto spominal ako poziadal svoju priatelku o ruku, ona je z Anglicka, tak kupil jej nejaky zlaty prsten, dal jej ho romanticky na vylete v Rime .....a ona sa ho opytala, ci je to fake prsten (taky z aliexpresu za par eur).......ze u nich je tradicia, ze najskor dostane akoze prsten a potom si vyberie ona sama podla jej vkusu 😂😂
to ma iba tak napadlo pri tejto diskusii

predpokladam, ze chalan je slovak a keby chcel, tak vyjadrit sa moze aj slovne, ze to mysli vazne a pod. .....a prsten pride neskor
ktovie, ci nema nejake sklamania za sebou z predchadzajucich vztahov, ak nejake vztahy mal

hradnapani
23. feb 2023

tak valentin je dost vynimocny datum na tuto temu a on ti ponukne neformalny kruzok (z flase?? ... tam ani netreba viac dodavat. Najprv by si clovek povedal, ze normalny chlap, co sa nevie vyznat z citov, ale cim viac som to citala, tym horsi pocit z toho.

jabadabadu
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
ninka297
23. feb 2023

Fuu, tak mne sa tak zda, ze mlady je riadny lakomec..iba ta namotava peknymi recickami a skutek - utek..

janewithane
23. feb 2023

A ty si mu uz lasku vyznala? Na to ti tiez povedal, ze dakujem ja pockam na vynimocny datum ale chcem s tebou rodinu? Riadny zmatok chlapec

reanda
23. feb 2023

je jedno, ci sa zahrava, alebo to aj mysli vazne.. chova sa ako magor a to ziadna zena nepotrebuje

tanyag
24. feb 2023

😂😂😂ja by som rada vedela, ako si zareagovala na ten krúžok z fľaše 😂😂😂 toto normalného dospelého človeka môže napadnúť?

svetlonos
24. feb 2023

Chlap po 30tke ti chce dat kruzok droteny naprst namiesto prstena… No taketo odrby moze skusat na nastrocnu v Afrike. Mas VS uz len zacni aj patricne k tomu rozmyslat.
Ani moj mm nie je vo vyznavavani lasky skovne ziadny majster sveta, o svadbe hovoril ako si to predstavuje, kde bude, v akej atmosfere atd. Ake nidy ma realne o ruku nepoziadal. Vedeli sme, ze brat sa chceme ale nesuri nam to. Ked som uz bola tehotna, tak sme skonstatovali, ze svadba pred porodom musi byt a do 6 tyzdnov sme boli uz manzelia. Pekna o dvoch svedkoch v inej krajine, uple inak ako sme planovalibali ale pacilo sa nam.
Milujem ta - no neviem ci mi to vua ako 5 x za cely cas poveda, odkedy sme spolu.
Ale skutky nepustia- na nich vidis, ci ta niekto miluje. Nemyslim luxusne dovolenky, drahe dary a kvety kazdy druhy den ( aj ked moze vyt podla financii aj taky prejav uprimny), ale malickosti.
To co opisujes ty, je jednanie nedovivinuteho trula, ci velmi bojazliveho chlapa. Bynimka - mozno ma zopar autostickych crt a nie je vo vyjadrovani a hovoreni o citich velmi zdatny.

jan510
24. feb 2023

Manipuluje, zahrava sa a natahuje Ta aby si mala pocit ze to niekam smeruje, inak by si zdupkala. Nesmeruje to nikde len ta potrebuje oblbnut

natalienka12
24. feb 2023

Prave sa mi zastavil rozum…kruzok z flase 😂 neverim

vlado818
24. feb 2023

Velmi dlho som sa uz nezasmial nad komentami. Ale toto fakt super. A z akej flase presne? Lebo su aj drahe flase mohol to mysliet inak...🤣
Mozno je to basnik a myslel to obrazne.