icon

Zajtra má náš vnúčik oslavu a my nie sme pozvaní

Dnes o 13:38

Čo by ste urobili na mojom mieste?Zajtra má náš vnúčik oslavu,viem to z iného zdroja ale aj nevesta spomínala keď sme si spolu písali,že ide robiť tortu na sobotu.Len teda neviem si to vysvetliť akosi nás zabudli pozvať.Ísť či neísť?Oslava sa robí pre našu stranu,nevestina strana už bola,nepomestíme sa naraz tak sa to vždy takto rieši na 2x

Strana
z4
mirkam3
Dnes o 19:57
@sovica

@zuzubb007
@anonym_85ce9b
@zabka79 Kočky, buď ste nečítali úvodný príspevok, alebo nečítate s porozumením. Oslava bude pre „ich stranu“ rodiny (pre stranu nevesty už bola). Čiže žiadna oslava pre kamarátov alebo spolužiakov. A myslím, že sa jedná o malé dieťa, ktoré ešte takéto kamarátske oslavy nemáva.
Mimochodom, @autorka, ak si stále nezavolala neveste alebo synovi, kľudne mi daj ich číslo, zavolám, opýtam sa a dám ti vedieť👍🙈

@sovica 👍

tykat
Dnes o 20:13
@ivanakal

A zajtra bude prispevok: Prisli sme vnukovi na oslavu a neboli sme vitani 😂

@ivanakal alebo "svokra neprisla vnukovi na oslavu aj ked o nej vedela" alebo "muz nepozval svokru na vnukovu oslavu a svokra sa hneva na mna" alebo "svokra prisla na oslavu aj ked sme ju nevolali" alebo "svokra neprisla na oslavu, co mam robit" ... ved uvidime 😀

anonym_f7ae5f
Dnes o 20:30

Keby som ťa tam nechcela mať, nevykvavam ti, že pečiem tortu. Mohla by si sa aj normálne spýtať, ale potom by si sa nemohla zahrať na ukrivdenú. Moja mama robí podobné veci (moje obľúbené, keď sa ohlásia že prídu a potom tri dni počúvam, že nevedia, či prídu, keď sa normálne spýtam, tak ešte podráždene odpovedajú, že veď nevedia ešte, a potom som pol dňa na ihlách, kedy budú zvoniť a či vôbec... ). My zatiaľ nerobíme žiadny program, lebo nikdy nevieš, ako sa vyspia a ako sa rozhodnú. Raz sa tak nevedeli vyjadriť a preto som si dovolila s deťmi odist na dve hodiny, lebo syn nám pilil uši, bolo.pekne a konečne deň, kedy bol doma aj muž.. samozrejme prišli, my sme neboli doma a neboli ochotní počkať ani tých 10 minút, už sme boli i tak na ceste domov, urazili sa a keď som sa to s nimi snažila.prebrat, ako dospelý s dospelými, tak sa hrali na pasívne agresívnych:" my sa nahnevame. A ozaj sa nehnevame. Sice v živote už nepôjdeme k vnukom bez toho, aby sme si vopred nedali písomnú prihlášku, lebo tu sa asi ináč neda.... ale nehnevame sa. Načo to zvelicujes a preháňas? Nehnevame sa." Čistý grc, čo ti poviem.

tykat
Dnes o 20:54
@anonym_f7ae5f

Keby som ťa tam nechcela mať, nevykvavam ti, že pečiem tortu. Mohla by si sa aj normálne spýtať, ale potom by si sa nemohla zahrať na ukrivdenú. Moja mama robí podobné veci (moje obľúbené, keď sa ohlásia že prídu a potom tri dni počúvam, že nevedia, či prídu, keď sa normálne spýtam, tak ešte podráždene odpovedajú, že veď nevedia ešte, a potom som pol dňa na ihlách, kedy budú zvoniť a či vôbec... ). My zatiaľ nerobíme žiadny program, lebo nikdy nevieš, ako sa vyspia a ako sa rozhodnú. Raz sa tak nevedeli vyjadriť a preto som si dovolila s deťmi odist na dve hodiny, lebo syn nám pilil uši, bolo.pekne a konečne deň, kedy bol doma aj muž.. samozrejme prišli, my sme neboli doma a neboli ochotní počkať ani tých 10 minút, už sme boli i tak na ceste domov, urazili sa a keď som sa to s nimi snažila.prebrat, ako dospelý s dospelými, tak sa hrali na pasívne agresívnych:" my sa nahnevame. A ozaj sa nehnevame. Sice v živote už nepôjdeme k vnukom bez toho, aby sme si vopred nedali písomnú prihlášku, lebo tu sa asi ináč neda.... ale nehnevame sa. Načo to zvelicujes a preháňas? Nehnevame sa." Čistý grc, čo ti poviem.

@anonym_f7ae5f
" my sa nahnevame. A ozaj sa nehnevame. Sice v živote už nepôjdeme k vnukom bez toho, aby sme si vopred nedali písomnú prihlášku, lebo tu sa asi ináč neda.... ale nehnevame sa. Načo to zvelicujes a preháňas? Nehnevame sa."

Na to by som odpovedala "Som.rada ze to chapes, ved vies ako to je s malymi detmi, doma ich nechcem drzat a cakat ci dojdete, ci nie, tak najlepsie ked sa dohodneme na 100%" vybavene.

anonym_85ce9b
Dnes o 21:02
@anna777115

Ináč, je to nepríjemná situácia a trocha chapem aj autorku. Chybu určite spravila nevesta so synom, lebo pokiaľ pripravujem oslavu, tak slušnosť káže pozvať na účasť. Je to nepríjemné pátrať, či sa oslava týka aj mňa, ci so mnou počítajú, alebo je oslava pripravovaná pre inu spoločnosť.

@anna777115 prečo oni urobili chybu? Je oslava? asi je … Pozvali autorku? nepozvali … Tak tam nemá, čo chodiť ani dumať nad tým, či pozvaná je alebo nie. Prečo ju nepozvali … nevieme. To nech si potom vyrieši so synom ak ju to trápi. Alebo nech sa aspoň spýta, kedy môže prísť vnukovi zagratulovať. Ale autorka, namiesto toho aby sa vyjadrila a objasnila trochu viac situáciu tu posiela palčeky … možno majú mladí dôvod prečo ju nepozvali …

gabus543
Dnes o 21:06

Dievčatá zbytočne mrháte svoj čas na túto debatku....to je tá svokra ktorej vadí že nevesta zatvára dvere v spálni... že nevesta nekojí jej vnúča...že tejto svokry svatka môže ísť do škôlky pre vnúčika a ona nie a ešte nejaká téma s narodeninami 🙏

anonym_227ebc
Dnes o 21:24
@sovica

@zuzubb007
@anonym_85ce9b
@zabka79 Kočky, buď ste nečítali úvodný príspevok, alebo nečítate s porozumením. Oslava bude pre „ich stranu“ rodiny (pre stranu nevesty už bola). Čiže žiadna oslava pre kamarátov alebo spolužiakov. A myslím, že sa jedná o malé dieťa, ktoré ešte takéto kamarátske oslavy nemáva.
Mimochodom, @autorka, ak si stále nezavolala neveste alebo synovi, kľudne mi daj ich číslo, zavolám, opýtam sa a dám ti vedieť👍🙈

@sovica no otázka je, či naozaj ide o oslavu pre ich stranu rodiny alebo si to autorka iba myslí iba na základe toho, že nevestinina rodina už bola, tak sú teraz podľa nej oni na rade... a keďže sa nevie spýtať, vôbec to nie je jasné...

anna777115
Dnes o 21:27
@biba_18

@anna777115 vážne ti príde prirodzene možné že rodičia robia oslavu - a nepozvú starých rodičov?

@biba_18 Tak, vieš v dnesnej dobe sa robia nenormálne cirkušády okolo oslav. Ja, len žasnem ake párty vymýšľajú rodičia deťom. Moja dcéra bola v lete minimálne na štyroch oslavach a to by si žasla ake gardenparty to boli, aj smotanka s Judiniovou by mohli v tichosti závidieť. Tak mohlo sa stať že si to nevysvetlili. Ja osobne som radila autorke zavolať a spýtať sa kedy môžu prísť vnukovi zagratulovať. Aspoň ja,by som to takto urobila.

anonym_9c54b9
Dnes o 21:48

Možno si myslí Že ťa už pozval tvoj syn ? Veď a to sa jej nemôžeš spýtať že a na koľkú máme zajtra prísť?

Strana
z4