Zamilovala som sa do ženy
Ahojte, neviem ako ďalej a ci robim dobre. Stretla som zenu o 30r starsiu, a ja som sa zamilovala. Nie tak eroticky alebo ako to nazvat ale zrazu som v nej videla mamu ktoru som nikdy nemala, citim ze ju lubim tak naozaj ako lwby to bola moja mamka. Travime spolu cas niekedy skrz spolocne zaujmy ale je to vacsinou nahoda nic planovane, niekedy ideme na kavu akoze pokecat. Ona nevie co citim a je ten typ cloveka co kzdeho objimne ked sa napr lucime, alebo da pusu na lico, ale to kzdej kamoske. Mna ked obijme citim sa ako male dievcatko pri svojej mame. Ona ma svojho muza aj deti dospele, vnucata nema este a ja mam jednu dcerku s ktorou si tiez rozumie (spojili nas treningy ktore vedie). Mam jej o svojich pocitoch povedat? Pride mi to hlupe a zaroven mam chut to vykricat, ale bojim sa ze si ponysli ze mi sibe a kontakty prerusi.
Určite nie, nehovor jej to. Ozaj by jej to mohlo byť divné 😬 ja som mala takto rada anglictinarku, ale to som mala 13 😄 potom odišla do Kanady a teda dlho mi za ňou smutno bolo 🙂
Este k tej mojej kamaratkomame. Ma cez 60 a povedla som jej to uplne normalne, ze ju mam rada ako druhu mamu. Nebola vobec v rozpakoch. Usmiala sa a silno ma obala. Ked k nim prideme správa sa ku mne ako ku dcere. Aj ma zjazdi aj ma podpori, vzdy s láskou a respektom. Takže vam rozumiem.☺️
@zabka4 ďakujem presne takto to cítim, tiež ma kratko po 60tke
Tak ked to myslis ako laska k mame,dcera a mama tak je to uplne normalne na tom nic nie je zle kludne jej to povedz
skor by som volila nieco v style "mam ta velmi rada; som rada, ze si vstupila do mojho zivota; si skvely clovek; obohacujes moj zivot atd", na tom nie je nic zle a druha strana to nema preco brat v zlom. Najlepsie je to povedat spontanne, vystihnut spravnu chvilu, kedy aj druha strana citi nieco podobne a je na podobnej vlne. Ale asi by som to neposuvala nahlas do roviny, ze k nej prechovavas dcerske city a vnimas ju takmer ako svoju mamu. No my vsak nevieme, ako prebieha vasa vzajomna komunikacia, a ak je v rovine matersko-dcerskej, tak si to mozete potvrdit aj slovne. Ale teda opatrne a s citom, lebo niekedy taketo uz naozaj blizke vyznania ludi mozu odradit.
Kks ten názov témy píše admin alebo si ho písala ty? Lebo názov je úplne iná téma ako obsah príspevku.
Tak to treba formulovať inak. Písala si, že si sa zamilovala, teda rozumej ako muž do ženy napríklad. Toto je láska akoby dcéry k matke. Je to úplne iné. Povedz jej, že si ju vážiš a máš ju rada. Tomu sa poteší. Keby si jej to povedala tak, ako znel prvotný nadpis, vyplasi sa
@huginko tak ja neviem ako to vnimate vy ale ja aj svojej dcere hovorim ze ju milujem, tak asi ok zle formulovane no 🙂
Len jej nehovor že si do nej zamilovaná. Normálne jej povedz že ju máš rada ako človeka a rada s ňou trávis čas. Lebo keď jej povieš že ju miluješ to už neobkecas že ju nemiluješ ako ženu
No.. na ten opis je zle pomenovany názov,nie zamilovala ste sa ale ona je osoba ktorú zbožňujete a to je rozdiel..ak by to bola láska ku zene tak by som nepovedala ak je to láska ako taká k osobe že ju máte ako keby najradšej tak prečo nepovedať
ano, milujete ju, ale nie ste do nej zamilovaná,je to láska matky k dcére, je to iná láska ako láska medzi partnermi. ....
Nešla by som do slov ako milujem. To už je iný level. Ale normálne povedať že ju máš rada ako keby bola tvoja mama. Ja mamu už nemám roky a moja ségra má našu jednu vzdialenu tetu ako mamu. Chodía spolu na nákup, na kávu... Má ju rada a rada s ňou trávi čas.
Nič sexuálne za tým nech nikto nehľadá u teba..
Kriste to tu vsetky čítate len nadpis, ved jasne tam píše ze ju neľúbi ako partnerku ale ako mamku... Ma udivuje ze toľko žien si ani neurobí namatu to čítať, alebo neviete čítať s porozumením...
Ja by som jej povedala ze ju mam rada ako svoju druhú mamku a dáva ti veľa do života to by ju podľa mňa veľmi potešilo
@bykaterina ale to podľa mňa zas nejaká adminka kvôli Clickbait urobila taky nadpis, alebo tiež nevie čítať s porozumením
@luckasvec ja skôr reagujem na status vo tam napísala.
,,Stretla som zenu o 30r starsiu, a ja som sa zamilova,, to je dosť nevhodné zvolená kombinácia slov preto mnohé reagovali ako reagovali. Ja len mužovi hovorím milujem ta. Nie deťom ani ségre ani nikomu inému.
@bykaterina no neviem, ja synovi vravím ze ho milujem nadovšetko na svete, ma 2 roky 🤷♀️
Mne zomrela maminka keď som mala 19 rokov a tak ti poviem, tiež som našla druhú mamu konkrétne v podobe mamky môjho vtedajšieho priateľa a aj keď sa nám s ex rozišli cesty, jeho mamka a vlastne aj tatko mi ostali 🙂 každý žijeme v inej časti Slovenska a aj tak sa radi stretneme, u nás to bolo také obojstranné, oni ma vnímali ako dcéru a ja ich ako druhých rodičov, povedali sme si to otvorene a vlastne každý bol z toho dojatí, takže ja myslím, že smelo do toho 🙂 nemyslím si, že by si tým pokazila vzťah, ja by som to charakterizovala ako nejaký vzťah s najlepšou kamarátkou, môžeš mať x kamarátok, ale jedna môže aj dominovať a byť trochu viac než tie ostatné, aj v tomto prípade je to takto, určite nie zamilovanosť ale trošku iný cit 🙂
Myslim ze vyznanim toho co realne citis sa nema preco urazit....ved je to krasne ze v nej vidis blizku osobu, ze ti je s nou dobre. Su ludia ktory maju vyzarovanie, ze ich vsetci zboznuju, chcu s nimi travit cas, je s nimi prijemne...k tomu sa mi hodi citat ze " priatelia su rodina, ktoru si clovek vybera sam"❤️😉 laska ma rozne podoby, aj medzi priatelmi je isty druh lasky
@luckasvec tak u nás sa to tak nepoužíva, ako nápr na východe je v pohode oslovenie mamka. U nás je to škaredo povedané mamine. Ale je super že niekto takto povie či už lubim, milujem všetci to radi počujeme. A detto aj pochvalu
Nielen v nadpise, ale aj v texte pises, ze si sa zamilovala (aj ked pises, ze si sa zle vyjadrila). Neskor pises, ze ked ta objime, citis sa ako male dievcatko pri svojej mame. Zrejme ti zostala tuzba po mame nenaplnena a to ako to formulujes a ze si mala potrebu to povedat svetu a neskor dokonca pises, ze mas chut to vykricat skor hovori o hlbsej tuzbe po tej zene ako len po dobrom vztahu. No uz asi sama vies najlepsie, co citis, nenarazam na moznu inu orientaciu, praveze nie. Nejde o inu orientaciu, ale moze to byt urcita forma lasky k cloveku bez ohladu na to, ci je to muz ci zena. Je to pocit silneho puta. Ak mas potrebu to vykricat a pises toto do fora, tak zrejme citis nieco, co ta rozrusuje alebo na tuto zenu myslis casto alebo neprestajne. Ale to je len moj nazor. Myslim, ze keby to bolo cisto len o vztahu matka-dcera, tak by si nemala potrebu to vykricat.
Preto som pisala aj o mojej kamaratke, ktora hladala mamu v starsich zenach, ale ten vztah bol vzdy nakoniec patologicky, lebo ho nevedela udrzat pod kontrolou.
Ak je to u teba pokojny a nerusivy vztah, ak ta neboli to co citis, ak po nej necitis urcitu tuzbu, tak je to zrejme ok.
@janetinka27 nie ziadnu tuzbu necitim, dokonca ani nepotrebujem tento “vztah” nikam povysovat, aby sme sa napr navstevovali alebo co, stacia mi tie kavicky, ano asi sa debilne vyjadrujem u nas sa to ale bezne tak hovori, aj ked decko ma rado nejake jedlo povie ze sa don zamilovalo, zrejme iny kraj ina rec, ale ja som svoju odpoved uz dostala tu, som aj rozhodnuta povedat jej to no az pride spravny cas a prilezitost dovtedy si premyslim ako.
Ok, v poriadku 🙂
Ak je o láska typu “matka dcéra” tak na tom nie je nič zle. Ale ona to podľa mna aj sama vycíti časom 🙂
Pozri mam v okoli ludi ktore maju taketo adoptivne mamicky a babickyzdaj tomi cas ak to bude dobre bude to aj ona vedoet aj mala ze ju beries ako rodinu
zvlastne, ze to nazyvas zamilovanost ....dalsia vec, co mi napadla, preco viac netravis cas s vlastnou mamou?!

Niektoré baby to tu asi zle pochopili. Myslia si ze ste lesba. Vy ste však v tej žene našla akoby druhú mamu. Čiže nič nemorálne to nie je. Je to v poriadku. Môže vás spájať puto z minulého života (či tomu veríš alebo nie, je to tak, nie sme tu prvy krát ako ludia)Mohla byť vašou milovanou mamou vtedy a teraz ste sa stretli. Ak jej poviete, že ju mate radi ako mamu a chceli by ste s ňou tráviť cas ako s mamou. Myslím si, že to pochopí. Pokiaľ to bude puto z minulosti aj ona môže cítiť určitú príťažlivosť podobného druhu ku vám. Ja mám tiež jednu takú kamarátku/mamu. Mám svoju maminu, ktorú velmi ľúbim, ale tá druhá žena mi je tiež veľmi blízka. Ale uplne inak ako mamina. Nič nám nezakazuje milovat druhých ľudí čistou láskou, ba práve je to od nás požadované. Pokial samozrejme nejde o túžbu sexuálnu s osobou rovankého pohlavia, alebo takú ktorá už má a svoje šťastie pri sebe.