Zanedbávaná manželom
Ahojte , mám velky problem...som vydata 15 rokov, mame spolocne dietatko, mam rada svojho manzela, ale v poslednom case, trva to par rokov, je ku mne hnusny...,najhorsie je , ze ma zanedbava..., malo sa milujeme..., najprv som to tolerovala.., ma tazku robotu.., ale v poslednom case mi to dost vadi...
mozno sa vam to bude zdat divne, ale skutocne mam problem s tym, v case ovulacie priblizne ma bolieva spodok brucha...som nervozna, kricim na dieta, prejedam sa..., citim sa nadrzano, doslova..., chytaju ma depky..., ked mu to poviem tak je zle, lebo on nema rad ked sa zeny vnucuju..., stale len ON, nikdy nie JA, vo vsetkom je to u nas tak...viem, ze teraz mi napisete , ze naco som si ho brala, ja neviem naco-proste to prislo-je to silny muz osobnostne, pracovity, pritahoval ma, preskocila iskra, nemozem povedat, ze ho nemilujem, alebo ma nepritahuje, v tom to nenim, ale zacina mu vsetko pomaly na mne vadit...aspon ja mam taky pocit....
pritom on mne vykrici, ze som narocna zena...ze stale nieco od neho ziadam.., k inym zenam sa sprava slusne - milo, dokonca som sa prichytila , ze ziarlim na susedku z vedlajsieho vchodu...
co mam robit???
najst si milenca - povazujem za najkrajnejsie riesenie- lebo nechcem klamat ho a mat vycitky svedomia..
ale proste ukajat sa sama - ma uz ani nelaka a ani to nechcem
som uplne zmetena a smutna...
☹
Tak si toho milenca nájdi. Ale takého, čo bude ticho lebo ja som bola tiež temperamentnejšia ako manžel, trpela som tým roky a po 20tich rokoch som si našla milenca, s ktorým mi to neskutočne klapalo ale zádrhel bol v tom, že on bol presný opak môjho manžela nie iba v sexe ale aj v povahe. Manžel je kľudný a milenec bol prchký a keď som mala jeho povahy plné zuby a chcela som to ukončiť, tak mi urobil také cirkusy...... vyhrážal sa mi až zabitím, lietala som po polícii, smskoval, mailoval, špehoval ma na každom kroku a dokonca napísal manželovi list. Asi človek nemôže mať všetko ...... Aj dobrého muža, aj kvalitný sex.....
@tereza99999 dúfam, že sa to u vás zmenilo k lepšiemu. A vieš, že ja som sa podobne cítila v manželstve, už som si tiež hovorila, že čo si mám nájsť druhého, keď môj je náladový, podľa neho sa všetko musí riadiť. nechcel ma nikdy s mojimi problémami vypočuť...Ale to boli len myšlienky, na to by som sa nikdy nedala. A nakoniec,vieš ako sa to proti mne obrátilo?! On si našiel frajerku.... to opisujem v inej téme. Takže moje rada je, váž si to čo máš a nemaj všelijaké hrozné myšlienky.... ja som si to normálka privolala...
tereza99999 noo to poznám mám podobný problém....nám pomohlo trošičku žiarlivosti 🙂 proste som bola zrazu šťastná, usmiata, začala som sa o seba starať, keď som niekam šla vyliala som na seba polovicu parfému a pritom som sa blažene usmievala...potom som šla s kamoškami na vínko s tým, že som mu nepovedala kam idem, znova som sa vyobliekala, namaľovala a vyliala na seba pol parfému....začala som chodiť s telefónom do postele, na wc a pritom som mala blažený úsmev na perách........
Išiel ho šľak trafiť a ja som sa dobre zabávala...
Zrazu si všimol, že mu niečo chýba no uvidíme dokedy to vydrží ale skús 🙂
@tereza99999 noo to poznám mám podobný problém....nám pomohlo trošičku žiarlivosti emoticon proste som bola zrazu šťastná, usmiata, začala som sa o seba starať, keď som niekam šla vyliala som na seba polovicu parfému a pritom som sa blažene usmievala...potom som šla s kamoškami na vínko s tým, že som mu nepovedala kam idem, znova som sa vyobliekala, namaľovala a vyliala na seba pol parfému....začala som chodiť s telefónom do postele, na wc a pritom som mala blažený úsmev na perách........
Išiel ho šľak trafiť a ja som sa dobre zabávala...
Zrazu si všimol, že mu niečo chýba no uvidíme dokedy to vydrží ale skús emoticon

@tereza99999 mna by zaujimalo, ci sa nieco zmenilo u vas doma