Zapeklitá situácia
Zrejme ma tu všetky ukrizujete,ale ja sama som nikdy netušila ze sa do takejto situácie dostanem.
Minulý rok sme sa presťahovali a spoznala som susedku, padli sme si do oka, velmi sme si rozumeli alé trávili sme cas spolu len vonku. Mame obe dve deti v podobnom veku , takže ked sme ich brali so škôlky kde chodia, vždy sme este dlho ostali spolu vonku. Veľmi sa teším ze mám takú kamarátku/známu.. naozaj jento skvelá žena a rozumieme si. Moc som sa z tohoto priateľstva tešila, pokým sme nezačali v lete bývať vonku dlho do večera a po práci sa k nam pridali aj naši muži.. no a tam je zadrhel.
Jej muz je veľmi charizmatický a sympatický pekný chlap. Ja teda poznám vela mužov,ale stymto sme si padli do oka hned ako sme sa zoznámili a zrejme prebehla chémia.. videla som ako na mna pozerá a mne sa tiež velmi páčil 😔 samozrejme nic som nedala najavo , niesom sviňa mam muza deti a kamarátku a nikdy hy som neriešila jej muža.. lenže v hlave som ho mala často,tesila som sa kedy pôjdeme zas von, kedy sa uvidíme. Proste neskutočná chémia a sympatie.. a bohužiaľ aj z jeho strany. Dokonca mi aj napísal ake v zárodkoch som to stopla, nemám potrebu si písať s jej dn
@dianka555 snazila som sa byt v diskusii čo najviac úprimná a nehrať formu. Mysli si o mne co chces,ale ja som v živote nemala so žiadnym muzom nič,ani počas mladosti, maximálne bozkávanie ale do postele som nešla s nikým len tak,pokial nebol mojím partnerom. A mohla ma svrbiet akokoľvek, vždy som mala stopku v sebe.. proste by som si pripadala ako handra
Toto co sa mi deje asi je nejaká skúška alebo čo,v období kedy s mužom nam stojí na jednom bode. Musim sa zamerať na to.
@dianka555 naozaj nieje nic zle na tom,mat fantázie snim? Ja sa zato veľmi hanbím.. viem zeby som si nezničilla život ,zeby som snim nič nemala v reále ale v hlave na to poviem úprimne rada myslím... Naozaj len v hlave, lenže mam výčitky aj z toho ☹️
@autorka pokiaľ sú to len fantázie až tak zle to nie je. S kamarátkou sa môžeš kamarátiť, alebo to ukonči, len ak ťa raz zvedie už nebude cesta späť. Ak ťa príťažlivosť k nemu neprejde, prvý krok bude ukončenie kamarátstva,ako si písala nestretlavala si sa s ním a keď si po dlhšej dobe stretla tak ťa to znova lákalo, vyhýbaj sa mu . On ťa lákal na stretnutie? Náznakmi, flirtovaním, sms?
@dianka555 máš pravdu, ...bude to tak najlepšie.
On na mna počas tých letných stretavok vonku casto uprene hľadel.. velmi často som si vsimla ze na mna pozerá tak zvláštne. Neskôr mi napísal, len tak že ako sa mam a bla.. lajkoval mi všetky fotky, vedel mi napísať správy keď som nejakú pridala (komplimenty ze aké šťastie ma môj muž,ze si ma musi strážiť.. nato som mu napísala to isté na jeho zenu ze aj on aby si strážil tu svoju). , pozval ma ku nim ked bola kamoška na brigáde , ze deti sa pohraju a pokecáme. alebo chcel ísť von so zámienkou ze deti sa nudia a ze sa pýtajú na tie moje, ( kamoška nebola doma) ja som toto odmietla všetko samozrejme,. Proste akoby sa chcel zblížiť.. ale neúspešne. Teraz si začínam uvedomovať ze mi je z toho asi aj na grc,ak to robí aj iným a kto vie ozaj koľko žien zmotal .
Si dajte 3ku, alebo 4ku😁 a mas vybavene. Budete vsetci spokojny.
@autorka, tak dalej pokračuj v odmietaní, podla písania to vyzerá tak, že už viac žien nalákal že akože na deti, a aj to žena nie je doma tak príd. Lajkuje každú fotku aj piše sms, čo by ani nemal robit a už vobec nie také komplimenty, proste ta chcel zviest, nepoznáš ho , možno nie si jediná suseda ktorú volá na kávu. Podla opisu vie ako na ženske, kašli na neho, nič z neho nebudeš mat a on by všetko hodil na teba.
Ty si tu už nepísala? takýto príbeh som už čitala...presne ten isty scenár a chcela si radu...
@fauko áno chodí na služobky ,byva tam aj mesiac ..to viem z rozprávania kamarátky. Tiež mi napadlo ze kto vie co tam robí a skym.
Je pravda ze som sa namotala na ten jeho pohľad a úsmev. Myslím ze na vela žien to zapôsobí.
@dianka555
Ďakujem za pomoc a rady. Táto téma mi pomohla asi otvoriť si kusok oci a uvedomiť si co to je za chlapa...
A nie tému som nezakladala v minulosti ,toto je prvý krát
Jednoducho stopnúť .nech si to skúša na nezadanu susedku
@kristinapetronela on to možno skúša na zadané, už len preto že si chce užit a predpokladá že to aj tak zostane., len si hladá kamarátky na sex/susedky bez záväzkov.
@dianka555 Nie kazda zena skace chlapom do postele. Kazdej jednej sa to v zivote stane,ak sa pohybuje medzi ludmi a nesedi len doma. ale nie kazda sa necha opantat pocitmi. Mnohe sa riadime rozumom a nestoji to za rozbitie rodiny. A autorka rozhodne nevyzera ten typ,co chce skocit do postele takemuto namotavacovi.
Možno keby si manželovi spomenula, že sused na teba okato pozerá, tak by sa trochu prebral z toho vášho stereotypu a možno by ti aj kvety kúpil. 😉
Táto charizma mužská. No vždy co som poznala mužov, ktorí mali takúto charizmu, tak vždy mali viac žien počas chodenia a potom v manželstve stále veľmi radi flirtovali a skúšali to na ďalšie (neviem ci aj podvadzali). S charizmou sa človek môže narodiť, ale udržať si ju, vyžaduje neustály cvik, preto často títo charizmaticki ludia (aj muzo aj zeny) su dobrí manipulátori. Človek sa v ich prítomnosti cíti dôležitý a výnimočný a takeho cloveka potom mame radi, ale je to len taka hra, pre toho človeka často nie sme dôležití, sme len niekto kto mu pomáha zvýšiť popularitu a sebavedomie.
@777januska777 určite ti bude aj tento prípad, veľmi mi je ľúto kamarátky, netuším ci to vie,co ma doma.
Akurát som prišla zo škôlky a stretla som ho tam. Staršia dcéra je taká stebotalka tak sa ujovi pochválila ze dnes ide na tanečnú po škôlke. Samozrejme odchod zo škôlky natiahol tak aby ma stihol a sli sme spolu. Po ceste mi navrhol ze nas tam môže hodiť autom ak chcem a potom kľudne môžme skočiť na kávu dokym budem čakať na malu kedy skončí.. samozrejme odmietla som. Hra to nevinneho kamaráta no neviem. Ten jeho pohľad ked sme sa stretli hovoril za všetko. Kto vie či kamarátka niečo vie alebo tuší. ☹️
@toskanka bola som zaskocena, nečakala som ho tam a necakala som ze nieco také navrhne,snazila som sa čo najrýchlejšie dostať domov a ukončiť debatu. Ja viem ,mohla som reagovať inak,mohla som určit hranice, teraz si zas v hlave premietam ďalších 20 odpovedí ktoré som mohla použiť. No nikdy mi nenápadnú na mieste,ale až potom z odstupom času.. ☹️
Podľa mna vie alebo tuší. Ženy nie sú slepé a tie pohľady si všimnú. Ono ten ich vzťah má svoje vlastné problémy, po čase do toho aj ty viac budeš vidieť a aj ona sa ti možno zdoveri. A mala si pri nom stále motýliky? Ono vždy aj mna nejaký muž ak zaujal, všimala som si to jeho fungovanie doma. Niekedy kľudne stačilo, keď sme boli u nich na káve a videla som ako muzik sedel a žena behala a zhanala. Takéto drobnosti mi vždy muža zhnusili dostatočne. Lebo oni sa často inak prezentujú rečami a inak sa správajú.

@h2 svrbí ju, tak hľadá zámienky. Ospravedlnenie už má dopredu že to preto lebo manžel. Naposledy zažila také chvenie a iskrenie na strednej. Dobrý výkon a aj pretvárka.