Zdrobneninky a hatlaniny, ktoré používa babka
31. máj 2022
Ženy som iba ja divná a prehnane citlivá,alebo aj vám lezú tieto veci na nervy. Akože návšteva rodičia dôjdu k nám a mame niečo napr hovorím a ona do toho začne na malú povedz babka..a to je schopná povedať aj 10x behom polhodiny. Na horúcu šálku s kávou to je šsss 😂A kadejaké výrazy,hatlaniny, nenechá ju ani sami najesť diva sa na ňu cely čas keď je a pritom nepotrebuje pomoc. A keď je s nami ,s ňou niekoľko hodín tak celú tú dobu hovorí suslavi. Mňa ide d.bnut z toho. Už som párkrát povedala že toto sa nedá počúvať no žiadny efekt. Odpoveď bola-ale veď to je dieťatko😂😂
Predošlá
Strana
z4
Predošlá
Strana
z4

Neboj sa malej to neublíži a naučí sa správne rozprávať. Zbytočne sa tým trápiš a robíš si zlu krv samej sebe. Ber to tak že tento čas rýchlo pominie a raz budeš spomínať ako dobre že deti mali chvíle s babkou. A ty s ňou tiež. Usmej sa povedz že babka rozprava hatlaninou lebo je babka a urobte si z toho srandu. Povedz babke že môže s ňou tak hovorit ale nech občas aj spisovne s ňou rozprava, ako s veľkou. Odborníci radia s deťmi hovorit spisovne že by bolo dobré aj to aj to.