icon

Žena po 30tke

6. jún 2023

Dobrý deň ženy,chcem sa spýtať na váš názor. Je normálne,aby 31 ročná žena nemala nič,ani vlastné bývanie ani auto,pracuje v nemocnici a býva na nemocničnej slobodárke? Ide o to, že syn si takú našiel a je s nej úplne unesený. Syn pracuje ako vodič,má aj svoje bývanie,aj auto,bol aj dosť prelietavý,žije si nad pomery by som povedala a má 38 rokov. No ale moc sa mi to nepáči...

autor
7. jún 2023

Čiže podľa vás tu je normálne,keď je človek rozvedený,resp keď má deti aspoň od dvoch chlapov?keď je slobodný,tak to už normálne nie je?
A tie "sekáčové ženy" alebo ako to slušne nazvať som preto tak pomenovala,pretože keď išli s ním na dovolenku,resp na wellness pobyt,tak sa tam asi nešli modliť, či? A neverím ani,že by tam oni jeho pozvali. Tak ako sa hovorí takým ženám čo si nechávajú za to platiť?

jesenzima
7. jún 2023

Mne by sa nepáčilo, keby si moja dcéra našla 38 ročného prelietavca, ktorému sa do života stará matka 🤷 je to takto fér?

autor
7. jún 2023

@jesenzima
Čiže keď sa matka stará do toho,koho si našla jej dcéra je normálne,ale keď sa stará do toho,koho si našiel syn,už normálne nie je?dobre som to pochopila?

kvetinka75
7. jún 2023

autorka a ako nazvať chlapa ktorý využíva takéto ,,sekáčové,, ženy? Už len na takéhoto syna by som bola hrdá. A to, že je niekto rozvedený - áno, je to v dnešnej dobe normálne. Pretože ak si normálna žena nájde takéto prelietavca, tak jej nezostáva nič iné, iba sa s ním rozviesť nakoniec. Dúfam, že sa dievča nakoniec zbadá a nájde si niekoho, kto si ženy váži.

miriam11
7. jún 2023

Väčšinou ma chlap v 38 rokoch manželku a detí. Keby bol ženatý, si stále myslíš, že by žil nad pomery? 🤣🤣 Prepáč, ale som sa dobre pobavila. Starý mládenec je už a je to divné, že si doteraz nenašiel žiadnu partnerku. Teraz konečne je nadšený, ale tebe sa nepáči, hoci ju nepoznáš 🤣🤣 podarená rodinka ste. K tej jeho priateľke - vieš aké sú v dnešnej dobe hypotéky? Máloktory mladý človek je schopný si vziať úver sám na byt. Nie každý má rodičov, čo mu finančne prispievajú a musí si od mladosti všetko zabezpečiť sám. Pouvažuj a je to synov život, ty máš svoj.

autor
7. jún 2023

@kvetinka75
Áno kurevn.k,veď ja som mu to veľa krát vykričala. Ja na neho za toto nie som hrdá ako som napísala mi sme ho to doma neučili. Ale chlap je jednoducho od prírody taký,ale zas vždy zoberie len toľko koľko žena dovolí. Mám už dosť rokov na to,aby som mohla také niečo skonštatovať, ver mi. Aj o psovi a suke sa niečo také hovorí.
Normálna žena by si takého prelietavca ako píšeš ani nemala brať,aby sa s ním nemusela potom rozvádzať. To by bolo podľa mňa normálne.

mandzula
7. jún 2023

@autor normalne to nie je ani v pripade dcery, ani v pripade syna, ak nemaju 16, pravdaze.

jesenzima
7. jún 2023

Nepochopila, ale to nevadí .... 😉

jesenzima
7. jún 2023

Chlap je od prírody kurevnik? Ty si jedna perla za druhou 😂😂

autor
7. jún 2023

@miriam11
Veľa s tých jeho "partneriek" ho chceli čo viem,len problém bol ten,že on nechcel. A ktovie či by ho chceli,aj keby nič nemal.. Toto je asi prvá žena,ktorú chce aj on.

mandzula
7. jún 2023

@autor no vidis, takto to mozes nadejnej neveste oznamit a uz bude vec s jej byvanim na ubytovni vyriesena - bude tam spokojne byvat dalej a tvoj syn moze pokracovat vo svojom zivotnom style.

maryetta
7. jún 2023

Teraz som ostala trosku zmatena.
Vlastne chces aby s nou syn bol? Lebo konecne nasiel taku ktoru skutocne chce aj on?
Alebo chces cakat na najeky lepsi kus? Lebo tato byva iba na ubytovni?
Ono b asi lepsie bolo keby pockal tvoj syn na taku ktora bude mat podobnu minulost. Aby toto ziena v buducnosti netrpelo.
Lebo… ked on je chlap od prirody. Tak ktovie ci by ju nepodvadzal aj pocas vztahu resp manzelstva….

autor
7. jún 2023

@maryetta
Opakujem...ja som len chcela vedieť,aký majú na to názor,keď tu každý deň čítam,ako by človek v takom veku už mal byť zabezpečeny,mať vlastné bývanie a vedieť sa postarať o rodinu. Nič viac,nič menej.

autor
7. jún 2023

@maryetta
A áno,rada by som,aby sa konečne usadil a začal sa chovať normálne a žiť usporiadaný život. Bolo by načase.

mandzula
7. jún 2023

@autor ona by podla teba a nazorov z MK mala mat svoje byvanie, auto..., on by zas uz mal mat tu rodinu. Neries ich, daj im sancu, mozno ona nasla to byvanie a auto a on tu, s ktorou moze mat rodinu, o ktoru sa bude moct starat.

pallacinka29
7. jún 2023

sa tes, ze “syn si zije nad pomery” a prestan sa starat do toho, ci a co niekto ma…

maryetta
7. jún 2023

Este sa mozno opytam. Tvoj syn ma nejaku nehnutelnost uz aspon 10rokov? Teda pred 30-tkou?
Mnoho mladych do 30-to proste nestiha. Ked do 25-26 studuje na vyske. Aj ked si privyrobi tak kde do studia pripadne nejake to cestovanie. V tom veku clovek este neriesi ze-mat svoju nehnutelnost-teda ak nema zamoznych rodicov co oochotne pomozu.
Ja co mam vo svojom okoli tak prave okolo 30-tky si toto dokazali zadovazit. No ak slecna ma mozno ozaj prijem mensi ze jej mozno ani nedovoli hypoteku. Alebo mozno sama nema potrebu a jednoducho setri tam kde sa da.

eva8
7. jún 2023

Ty si mala v 30-tke vlastné bývanie a auto? Alebo ste si to zabezpečili so svojím manželom? Vtedy boli dostupné družstevné byty, mladomanzelske pôžičky. A asi ste už mali syna. Dnes nie je doba, že dvadsaťročná je považovaná za starú dievky. A je iná situácia. Dievčina býva sama, vie sa sama o seba postarať a ako zdravotná sestra moc nezarába. Tvoj syn je z nej z nejakého dôvodu unesený. Nebol dosť "prelietavy" aj preto, že sa ti jeho predchádzajúce vzťahy tiež nepáčili? Viem, že chces pre syna to najlepšie, ale mne pripadá zvlastne, že 38-rocnemu synovi mama nedôveruje vo výbere partnerky. Ak ju tvoj syn nesklame a ostanú spolu, maj ju rada, ber ju takú ako je, daj jej šancu. Je samostatná, šikovná žena, nikomu nevisi na krku. Je úplne normálne, že keď nie si si istá, radšej sa opýtať, zdôverila. Fandím ti a tiež fandím tým dvom, skús im fandí aj ty 🙂

la_dolce_vita
7. jún 2023

autorka: tiež mám dospelých synov, ale prečo potrebuješ názor iných ľudí na partnerku svojho syna, resp. na jej finančnú situáciu? Urob si vlastný názor, ale na ňu ako človeka, ženu, možno matku tvojich budúcich vnúčat. Maj iné kritéria na posudzovanie. Sú aj iné scénáre, napr. syn si nájde partnera alebo staršiu ženu s deťmi, ale aj také musíme akceptovať. Teš sa, že syn je štastný...

mamula20
Odpoveď bola odstránená
lavender94
7. jún 2023

Autorka, tá žena žije v lacnom prenájme možno aj pre to, že šetrí aby dosiahla na hypotéku. Píšeš, že má Mgr, takže zas tak dlho zamestnaná nie je maximálne 6 rokov ak pracovala pri vs, tak o trošku viac. Nemôžeš porovnávať s 38 ročnym chlapom bez vš čo pracuje bez mala 20 rokov. Myslím, že môžeš byť rada, že si našiel takú ženu, pretoze pri tvojom opise by som sa nedivila, keby si narazil nejakú silikónovú arogantnu sliepočku, ktorej prácou je vozenie rite v drahom aute.
Tu vôbec nejde o to, čo sa očakáva od mužov a od žien a či sú v tom nějaké rozdiely. Každý máme inú štartovaciu čiaru a iné ciele, nemôžeme od každého čakať život ako podľa šablóny, aj keď napriek tomu si myslím, že 31 ročna zdravotná sestra s Mgr titulom ešte nemala ako nadobudnúť vlastné bývanie, pretože je to skrátka nereálne a myslieť si kvôli tomu že je socka alebo negramotná je hlúposť. A ano, člověk ktorý pracuje 20 rokov a nemal by vlastne bývanie, asi by to bolo na zamyslenie. Jednoducho nemôžeš mať rovnaké očakávanie od dvoch rôznych ľudí s diametrálne odlišnym zázemím

katarinka89
7. jún 2023

Poradím ti jedno: keď si teda taka ,,fér,, tak tej tvojej potenciálnej neveste vopred povedz, že tvoj syn je / bol kurevnik. Možno o tom nevie, nema od koho mať túto info. Podľa mňa ani tie ostatne to o ňom nevedeli a práve tým je z neho ,,starý mládenec,,.

katarinka89
7. jún 2023

@maryetta najviac sa mi dvíha žalúdok, keď čítam, ako matka chce pre svojho syna- kurevnika,vodiča z povolania to najlepšie žieňa na svete, dobre situované, s vlastným majetkom. Byt takejto ženy svokrou by mi bolo česť ale zároveň by som to brala ako trest pre ňu chuda.

majlo1234
7. jún 2023

Tak asi ma ta zena nejake ine kvality, o ktorych ti syn nepovedal, ked ma o nu zaujem. Niektore zeny to s muzmi vedia lepsie ako ine, v dalsich pripadoch si proste sadnu dvaja ludia vynikajuco i ked v predoslych vztahoch to nemali idealne. V pripade tvojho syna tazko povedat, malo detailov si napisala, len oni vidia do svojho vztahu a jeho benefitov.
Z mojho pohladu a zivotnej situacie poviem, ze ulapit si chlapa len pre to, ze ma auto a vlastny byt by bolo pre mna malo. Bud by mohol byt debil, ale musel by mat aspon haciendu a mne davat rentu, alebo by nesmel byt vobec debil, ale mat hodnoty a spravanie zhodne s mojimi ocakavaniami.

lizatko1009
7. jún 2023

Vlastne bývanie? Kto ma v dnesnej uz vlastne? Alebo úverové bývanie? Prepáč, neviem kde žijete ale uz mas asi svoj vek ak mas 38 a nezažila si kúpu nehnutelnosti v dnesnej dobe a preto, ze nemá "vlastne" bývanie nie je o nič horšia. Mozno čaká na princa s bytom, ktory sam spláca.

luccija
7. jún 2023

@katarinka89 chcela by som vedieť čo je pre matku syn kurevnik.Aky počet frajeriek mohol mať.Ked má 38 r. je logické, že niekoľko partneriek mal bol slobodný jeho vec nikomu tým neublizuje.
Celá diskusia je divná.Ved autorka vie snáď počítať koľko potrebuje mladý clovek na byt a koľko má mať v hotovosti, aby sa s ním o hypo vôbec bavili .. a koľko bude autorka z 1000 eur výplaty splácať hypo, stravu, nájomné veď by ani nevyzila

fantaghiro21
7. jún 2023

Nedalo mi to.vyskocil na mna vtip tak somnsi spomenula na tuto diskusiu

rik01lulaka
7. jún 2023

Ja nestretnut môjho muža tak zrejme by som ešte teraz ako 35 ročná žila u rodičov a ak by mi to financie dovolili aj auto by som mala...
Môj muž žil u rodičov, mal cez 30 keď sme sa dali dokopy a riadne zarábal, auto si kúpil len kôli mne, financoval z jeho pohľadu dôležitejšie veci ako vlastne bývanie a auto...
Škoda, že ju posudzujes len podľa toho, že nemá bývanie vlastné ani auto a býva na slobodarke ( tak asi je to finančne prijateľnejšie ako prenajatý byť).

zeldia
7. jún 2023

@portret7 súhlasím na 100%. Po prvé snáď ju ten stary negramotný (ako jeho matka) luzer niečím fajnovym nenakazí. Ako vodič kamióna si určite niečo zaobstaral. A po druhé k mladej sestričke sa predsa len neako prirodzene hodí lekar, však? Otrasne aké chudery (chudery) na svete existujú.

zeldia
7. jún 2023

Chuderou som myslela autorku.

miriamsenica
Autor odpoveď zmazal