Žena sa chce rozviesť
Ahojte ludkovia. Chcel by som od vas radu alebo niekoho kto bol na tom ako ja. Mam 36 a 10 rokov som zenaty.. Mame 2 krasne dcerky 5 a 9 r. Manzelka mi po novom roku povedala ze sa chce rozviest a ze ma priatela ktoreho lubi a bude s nim stastna. Chce sa ku nemu prestahovat aj z detmi. Ja ich lubim vsetky 3 a dcerky mna tiez a neviem co urobim. Maminu tiez lubia a nechcem ich odlucit len chcem aby boli tam stastne. Zo zenou sme mali problem hlavne v komunikacii takze vyriesit by sa dal podla mna. Ale ona nechce. On ma 42 rozvedeny 4 deti, tri uz velke a jedna prvacka.(6). Moje deti videl raz a zo zenou bol doteraz 2 vikendy. Vidia sa v praci kazdy den ale tam nemozu byt spolu. Vecer si poslu asi 100 sms. Bojim sa toho aby ich po roku, dvoch nezunoval a neposlal prec. Oni sa vlastne nepoznaju. Ze vraj je to dobry chalan ale predsa len zena v nom vidi princa a ked zacnu spolu byvat plus moje 2 dcery a jeho moze to byt neskor problem pre vetkych. Nie? Uz to zazil niekto?
Este musim povedal ze nie som ziadny vzorny manzel ale keby sme sa rozpravali o hoci čom sem tam milovanie bolo by to uplne ine ako doteraz. Ved normalny clovek potrebuje lasku.
...mas pravdu,je to asi taky chvilkovy osial a casom sa pomynie a bude vsetko este horsie ako teraz.
Drzat ju nasilu nemozes,ale asi by som jej povedala ze nech ide,ale ze sa nechces rozvadzat......vyskusala by som to takto...viem je to mozno dost dehobestujuce,ale hnded rozvod?...co ja viem....A co na to dcery...ach...tie su prave vo veku kedy taketo problemy mozu zanechat dost vazne stopy na ich osychyke....
,,,no ale asi si budes musiet vstupit do svedomia aj ty sam,lebo mas asi rovnaky podiel viny...prepac,ale málokedy je to jednostranne....
Vela stastia!!!
@smutnyclovek keď sa rozhodla odísť bývať k tomu druhému a ešte chce aj rozvod, tak to má už naozaj dobre premyslené ...len ju ako žena moc nechápem, prečo si našla rozvedeného so 4 deťmi a z toho jedno vo veku 6 rokov?... 😅
PS: žena sa pre rozvod nerozhoduje zo dňa na deň, ale dosť o tom premýšľa...
@smutnyclovek Co si mam predstavit pod pojmom vzorny manzel?Bil si ju?Podvadzal?Zanedbaval rodinu?Ublizoval si dievcatam?Vela otazok ale myslim ze na vsetkom v manzelstve su dvaja ruka na srdce a priznaj ci aj ty nemas chybu natom co sa deje na manzelku dosla druha puberta on ma 4deti +2vase rozmyslal niekto nadtym ako sa budu citit tie deti?Ale problemy I'm to mozete sposobit?Pytas radu pre seba a deti kto I'm poradi vysvetli?Sadni zo zenou a porozpravajte sa o vasom vztahu a hlavne o detoch
Na prvom mieste by mali byť záujmy detí. Rozvod chápem ako riešenie v situácii, keď je spolužitie neznesiteľné, ale ako riešenie mimomanželského sexu a zamilovania sa...c´mon, koľko má rokov Tvoja manželka? 16? Rozvedený so 4 deťmi, zbalí vydatú s dvomi deťmi - na 100% ju nechá po takých 5-7 rokoch. A dievčatá medzitým budú ako vyrastať? Každý druhý víkend s otcom, a sviatky a Vianoce? Nad týmto by ste mali začať rozmýšľať, o tomto by ste sa mali s manželkou rozprávať, o reálnom dopade takéhoto rozhodnutia. Dohodnete sa na striedavej starostlivosti, alebo sa budete handrkovať, mal si dojsť, ale ideme na výlet... Začnite sa baviť o tomto a nakoniec bude rozumnejšie ju nechať nech si s casanovom užije, až kým ho prestane baviť. A vlastne ktovie, či kolega vlastne nezabŕdol do vydatej preto, že je nižšia pravdepodobnosť, že sa naňho nalepí nafurt. Možno o tom ani nevie...
@smutnyclovek veru neni ti co zavidiet no ako to uz tu odznelo zena kym sa ozaj rozhodne ako dalej velmi dlho premysla a zvazuje, vieem ze v dnesnej dobe je najlahsie pri probleme najst si niekoho a ujst zo vztahu ktory nefunguje noo ked su tam uz deti ma vyznam bojovat pokial ovsem nie je problem alkohol alebo tyranie ci fyzicke ci psychicke vtedy treba utekat aj s detmi. Neexistuje vztah ktory na 100% funguje stale cely zivot je to o tych dvoch ako poriesia problemy ktore nastanu a tie nastanu stale skor ci neskor. Vies co daj jeej priestor ale zas aj jej daj pocitit ze ju stale milujes a si tu pre nu ak je to taak naozaj a nechces ju stratit, mi zeny chceme citit lasku a to ze sa o nas ozaj niekto zaujima a potrebuje nie len na domace prace a sex ale stale 🙂
@smutnyclovek rozmyslal si nad tym, preco sa to stalo ? Pises, ze problem je medzi vami v komunikacii. Zobudil si sa az teraz, ked je zle ? Prepac, nechcem sa ta dotknut, ale viem, o com pisem.
@minnie55 vieees maloktory chlap si nieco vsimne skor, ze maju nejaky problem az kym nie je postaveny pred hotovu vec a niekedy je uz neskoro noo nemusi zalezi to len na nich dvoch, tiez vieem o com pisem prezila som si to 🙂
Baby! O mna namusi bojovať! Nechcem ziednu zenu. A chcem moju rodinku. Nebol som super manzel ale lubim ich! Chcem sa len rozpravat a milovat s mojou zenou. A este! Ona nie je zla. Lubi deti, stara sa o ne a vsetko!
@kakatulik nie! Nieje to na mojej zene ze je zla!! Lubim ju ja, lubia ju deti, stara sa! Ani zle slovko nemozem povedat! Naozaj. Ale deti lubia aj mna velmi a nechcem aby trpeli...
@qidko nebil! To len debil urobi! Nepodvadzal... Ziadny krik kdoma. A babany moje lubim a zenu len tej som to nedokazoval ale vazne doma nic.
@smutnyclovek No a rozpravali ste sa o tom, v com je problem, ze ho takto chce riesit a ci sa to neda inak? Nemoze byt problemom to, ze si nieco ty zanedbaval a ona uz nevedela, ako ta donutit, aby si si uvedomil, co doma mas, tak sa vyhraza rozvodom? Alebo to bude rozvod zo zufalstva, ze uz nevie co s tebou? Opakovane pises, ze nie je to jej chyba a ze ty si nebol dobry manzel. Tak ked si nebol dobry manzel a si sa uvedomil, porozpravaj sa s nou a skus sa zmenit. Neviem v com je presne chyba, su manzelia, od ktorych by zeny mali daleko utekat, aj ked ich lubia. A su manzelia, ktory robia drobne chyby z hluposti a da sa to napravit. Nevieme do ktorej kategorie patris ty a ci to, ze manzelka odchadza je jej pobluznenie, jej zufalstvo alebo horko tazko uznala, ze to s tebou uz nema zmysel, tak sa rozhodla pre tazku ale mozno jedinu spravnu cestu. Aj take sa stava
Kua baby! Keby som sa netrapil a nelubil moju zenu a moje bobaky(dcerky) tak sem nepisem. A 2 krat som napisal ze som nebol anjel ale nepodvadzal som nechodil som na disko nehral som automaty .. Chodil som cez vikend do JEDINEJ krcmy - 50 m od domu lebo sme sa so zenou nemilovali, nerozpravali, nič. A viem ze sa to da napravit. Obaja sme na vine ale ja ich milujem. Nechcem pre zenu a hlavne deti rok super a potom co? Ved ja malu vecer najskor... Pusinky na zadocek, potom stehienka, ceculky... Boze,,, moja princezna! A lubime sa!
@svetlanka7 no ved prave...a potom su ako Alica v risi divov, ked im zena odide. Sam pise, ze im viazla komunikacia. Preco nieco nerobil skor, ked vedel, kde je problem ?
@smutnyclovek dominika6 ti nechala na zaciatku odkaz na temu ktoru zalozila sialenesmutnaprincezna. Je to ta tvoja uzasna zana?? Kedze ty si nieco podobne - smutnyclovek. Staci si precitat uvodny prispevok...ak je to ona tak si piste spolu do tej temy. Zistis, ze ona nasla spriaznenu dusu so spriaznenym telom a podobne drysty, a nemas co riesit.
@smutnyclovek a preco ste sa nerozpravali? preco si namiesto toho chodil do krcmy?
@smutnyclovek Ak ju ta puberta prejde a zochce sa vratit poloz si otazku ci jej to dokazes odpustit lebo odpustit sa da ale zabudnut nie.Skus s nou pokecat mozno Vam to pomoze ale tazko radit ak to nezazijes tak Ti aspon prajem nech sa to urovna a hlavne nech netrpia dievcata
@smutnyclovek Pises, ze ste spravili chybu, ze ste sa nerozpravali. Uz ste sa rozpravali o tomto probleme? Ak nie, najvyssi cas zacat zachranovat vas vztah a zacat sa rozpravat o tom, preco to takto dopadlo, ako to ona pocituje, co by sa s tym dalo spravit a podobne.
@smutnyclovek co pisem na mobile je uplne ine tu na webe
@smutnyclovek nie si vzorný manžel? Mal si byť, teraz to už asi nenahradí, jedine, že by ej to nevyšlo, ale nie každy odpustí partnerovi, že odišiel k druhému. Na tvojom mieste by som bojovala o deti aspon
@cervenaruza123 ja si to uvedomujem ale na to musia byt dvaja!
@minnie55 keby sa chcela rozpravat sme stale spolu.
@smutnyclovek ty si ako papagaj... nechce sa rozpravat, nechce sa rozpravat... ale preco sa nechce rozpravat? ako dlho sa uz nechce rozpravat? nebolo to nahodou tak, ze ked aj sa chcela rozpravat, tak ty si ju nepocuval, alebo si odisiel do tej krcmy, alebo si sa venoval len detom? a potom si zena povedala, ze kaslem na to a uz vzdala akykolvek pokus o rozhovor... co je na pricine toho, ze si nasla druheho? ty sa tu vykreslujes ako dokonaly manzel a otec, ale pravda to asi nebude...aspon z jej pohladu urcite... zamyslel si sa nad tym, ze preco to tak z jej pohladu nie je?
@smutnyclovek Ked si sa pokusal to napravit a nie je ochotna sa ani rozpravat, tak zial asi nic nedosiahnes. Na fore nie je, my ju nepresvedcime, aby si s tebou pokecala a dala vam sancu. Ked vase manzelstvo zahodi len tak, aj ked sa da zachranit, tak je to smutne, ale kazdy ma slobodnu volu a moze sa rozhodnut ako chce. Preco sa rozpravat nechce? Cele roky si bol ticho a teraz sa chces rozpravat, uz si asi odvykla. Moj muz sa tiez nerad rozprava. Ale tak sa snazim a on sa zlepsuje. Ty si jej muz, za tie roky by si mohol aspon vediet, ako na nu, co na nu plati, ako ju prinutit k rozhovoru, ako ju zaujat, cim ju potesit. Ak to nevies, tak asi si bol dost zly manzel. A ak to vies a vsetko si skusal, dal si do toho cele svoje srdce a snazil si sa akokolvek si ju ziskat spat, potesit, porozpravat sa a ona odolava, tak sa asi musis zmierit s tym, ze sa to nezmeni. Stojis o taku zenu, co manzelstvo zahodi len tak, aj ked sa snazis ako vies?
@smutnyclovek, z toho co pises citit, ze ju lubis, ale keby moj chlap pil, mne by sa zhnusil a neviem si predstavit co by musel spravit, aby som sa zas zalubila. Je to tazke. Neviem, ci by som sa niekedy dokazala opatovne zamilovat, keby som sa raz odlubila. Ale clovek nikdy nevie. Zial u mna je alkohol nieco, co nedokazem tolerovat vobec.
Pusinky na zadocek, potom stehienka, ceculky... Boze,,, moja princezna! A lubime sa!
Toto ktorý normálny chlap píše........

@smutnyclovek pust ju, ona sa uz rozhodla a neboj sa nvrati sa... skôr ci neskor..... on má 4 deti fuuuuuuha stále bude uprednostnovat tie svoje. Bude na nich musiet vela platit a tie vase dve pojdu bokom a tam nastane velky a myslím si neprekonatelný problém..... čím skor pojde tým skôr sa ti vrati ak ty budes o nu este stát.... Odsudzovat nechcem a nemozem ani teba ani tvoju menzelku lebo neviem aky problém ste mali, ale toť môj názor..... 😉