icon

Ženatý muž a vydatá žena

lowely
30. okt 2016

Nepisem pod svojim skutocnym nickom pretoze chcem aby tento prispevok ostal anonymny. S manzelom sme spolu osem rokov a postupne som zistila ze jednoducho k nemu uz takmer nic necitim, a vela krat som sa vo vztahu citila sama. Ale toto nechcem analyzovat pretoze to mnohe z vas poznate. Stretavala som aj inych muzov, citila som, ze ma pritahuju, najma ich dusevne pochody, no nikdy som svojmu muzovi nebola neverna, az raz...Pisali sme si dlho, velmi intenzivne a ani neviem ako, zrazu to uplne prirodzene vyustilo do stretnutia. Bolo to velmi pekne a skoncilo bozkami. Stretavali sme sa dalej, chodil za mnou aj kvoli par bozkom, kvoli tomu, aby ma pohladil a bolo nam spolu skvele. Pravdaze, aj on bol zenaty a na dovazok pracujuci mimo krajinu. Raz sme sa pomilovali a potom este mnohokrat. Ked sme spolu neboli, pisal mi, volal... ked bol na Slovensku, chodieval za mnou, ked mohol. Obaja sme zacali citit, ze tu pomyselnu hranicu DOTYKY A MILOVANIE zaciname prekracovat. Boli tam city. Ziarlil na mojho muza, na mojich byvalych, pisal mi krasne slova a vyznania. Na zaciatku sme si povedali, ze sa musime ustrazit a nenechat sa prevalcovat... Raz som mu povedala, ze uz nastala ta kriticka situacia a ze jednoducho nanho myslim coraz viac a viac a to si uz proste nemozem dovolit - zamilovat sa a trapit sa. Chcela som to skoncit. Presvedcil ma, aby som to nerobila. Vsetko pokracovalo, nase stretnutia, milovanie, intenzivna komunikacia, krasne slova a pocity. Potom to dolahlo na neho, cez spravy zacal mi vycitat, ze kvoli mne zanedbava rodinu, ze chce byt so mnou casto a nejde mu to vsetko zladit a chcel koniec... nechala som to na neho, prisiel a myslela som, ze sa rozideme osobne, nestalo sa tak... ked som tu temu zacala, smutna z konca tentokrat z jeho iniciativy, mal slzy v ociach a namiesto toho ma len mlcky stiskal a bozkaval. Nevedel to ukoncit ani on. Po kratkom case nastala situacia, kedy sme sa trochu nepohodli (nic vazne, hoci mierne dramaticke) a ja som zo stretnutia odisla. Napisal mi spravu, ze to bolo nase posledne stretnutie a ze je koniec. Nevedela som to rozdychat, ale on mi telefon uz nedvihol. Jeho jesitnost nemala konca kraja. Kontakt sa prerusil. Bolo mi mizerne. O mesiac sa ozval, kratkou spravou k narodeninam.... Neskor sme si vymenili par opatrnych sprav na temu "ako sa mas", dokonca pisal ze, dufa ze som mu odpustila ak mi teda ublizil... ta sprava z mojej strany pravdaze ostala bez komentara. Nasledovalo este par sprav pocas par tyzdnov. A zrazu mi navrhuje stretnutie, caj, chce ma vidiet, vraj sme sa nerozisli dostojne, pride za mnou hocikam... neviem co robit, rada by som ho vidiet, moje srdce po nom velmi tuzi no moj rozum si ho zakazuje. Tu chemiu, ktoru som s nim zazila, tu som este nezazila....mala som s nim prvy orgazmus, citila som sa pri nom velmi zensky a mal moj obdiv. Je to muz, ktory mi velmi imponuje, velmi silny, s tazkou pracou s velkou zodpovednostou, velmi inteligentny i starostlivy no i muz s velkym egom a velkym deficitom lasky... Z tolkych slov, ktore sme si povedali, bolo vzdy citit, ako potrebuje neznost a lasku a zaujem viac ako milovanie. Neviem co s tym dievcata, tak rada by som ho opat videla a bola v jeho objati. Zaroven sme vsak s mojim manzelom zacali chodit do poradne, hoci som si nie velmi ista ci vobec stojim o to dat svoje manzelstvo dokopy. Poradte...

alaguema
31. okt 2016

@maciatkolulu veď nepíšem, že musí nevyhnutne ostávať v nevydarenom manželstve. Ak to nefunguje a ona o manžela nestojí, nestojí o udržanie vzťahu, tak najlepší je asi rozvod. Ale ak s ním chodí do poradne, tak asi to nebude až také zúfalé, nie? Zúfalé je to asi zakaždým, keď sa ozve milenec! Vtedy je to na rozvod. Keď ju nechá, tak sa to asi dá vydržať. Ako na hojdačke. On ako to má, vie len on. Ale ak sa chlap nechce rozvádzať (čo asi nechce, ak sa s ňou rozišiel kvôli tomu, že s ňou ukracuje svoju rodinu), tak hľadá len malé spestrenie k manželskému sexu. Veľmi pravdepodobne spí aj doma so ženou. Teraz mu asi zase brni v parohu, tak sa chce stretávať. V akej pozícii je tu milenka, netreba rozvádzať...Čudujem sa, že ženy na také čosi pristúpia. Ako keby nebolo dosť nezadaných chlapov.

alaguema
31. okt 2016

@mtsl pozabudla si na to, že ten "frajer" má ženu a deti 😉

salfusco
31. okt 2016

@katarinapekna teba musel nejaky chlap važne pekne odjebať..

mawka
31. okt 2016

@alaguema brni v parohu 😀 😀 perfis

mawka
31. okt 2016

to je take jednoduche zit v poondenom manzelstve, nerozviest sa, ale mat bokovky. take alibisticke...
sak ked uz citim, ze manzelstvo zacalo byt doslova neunosne, nech su dovody akekolvek, hladam vzory navrhu na rozvod manzelstva, pripadne si vygooglim pravnicku a idem do toho. ostavat kvoli detom v nefunkcnom vztahu je odveci. deti nie su blbe a osobne by som ako decko nevedela zit v napäti, ktore vladne medzi rodicmi. to musi byt extra neprijemne. rozvodom ludia rodicmi neprestavaju byt. a mozu byt dokonca lepsimi, nez su prave v tom dusne doma akoze vsetci spolu, hrame sa na super tuper rodinku.

@lowely preco sa bojis rozviest, ked je to na chuja? ak si opakovane neverna, tak je to cele zle. sa rozved a netrap seba, dieta aj vsetkych okolo. a ked ti henten amant nevyjde, tak co, bude iny alebo ziadny. zit sa da aj single a v pohode. a havne ked si nezavisla od chlapa a zabezpecena, neni o com.

miriam11
31. okt 2016

@lowely O milencovi si napisala, ze je "intligentny a starostlivy" - nemyslim, ze inteligentny clovek robi to, co robite vy dvaja, poza chrbat vasich rodin a starostlivy z ktorej strany? On zo strany ku svojej rodine???? Pekne sa "postaral" o svoju rodinu 😲 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

mima4
31. okt 2016

@jana_eyre ja ti odpoviem, teda moj sukromny nazor: pretoze odmietaju zit podla Bozich princípov, vidia iba seba, svoje potreby, svoje "ja", menit "partnerov" je uplnym standardom v dnesnej spolocnosti. Keby ludia zili tak ako to urcuje Boh, rozvody by boli extra vynimocne.

0silvia0
31. okt 2016

@katarinapekna veľmi nadčasový názor si tu podala a pravdivý, až na spomenutie obskakovania mužíčka a silnú koncentráciu na materstvo... toto ma fakt pobavilo, názor hodný ženy, ktorá sa tvári, že vie, čo nechce a vie, čo chce, ale sama ešte hľadá... až sa sama čudujem, že hľadá práve na stránke MK s podtitulom stránka pre mamičky a budúce mamičky 😀 😀 😀 😎 😎 😎 čo máš nízky tlak? si ho chodíš zvyšovať na túto trápnu materskú stránku? Ty, ktorá neuznávaš rodinu, materstvo, partnerské vzťahy? Nie si trochu smiešna? 😝

lulu_2323
31. okt 2016

Ty mas doma manzela s ktorym mas dieta tvorite rodinu on ti odpustil neveru chodi s tebou do manzelskej poradne chce ta chce zachranit manzelstvo a ty rozmyslas ako a ci sa stretnut s milencom? Tak toto je vazne sila milenec zenaty ty mu robis len milenku lebo doma asi nema dost sexu nicite dve rodiny a ty by si s nim kludne znova isla? Co nato povedat podla mna nemate svedomie lebo toto robit radsej si uprac pred vlastnym prahom a porad to aj jemu a hlavne sa nestretnite kym ty si vydata on zenaty...chcela by som vidiet co by povedal tvoj muz na niektore vety v ktorych ho porovnavas zo svojim milencom! Vies ako sa hovori karma je zdarma

kristinka86
31. okt 2016

@maciatkolulu Vieš, osobne viem, koho som si brala za muža. Autorka to nevedela? Či myslíš, že bol jej manžel silný, inteligentný a rozhodný a zrazu sa z neho stala "želatina", len čo sa priženil a je mu dobre? Nemyslím si, že bol iný. Proste, vidím to tak, že ak si ho takého brala, tak vedela do čoho ide. A teraz jej zrazu nevyhovuje, tak mu bude zahýbať? Pre mňa je manželstvo čosi viac, ako len spolunažívanie. Rešpektujem svojho manžela, milujem ho a určite by som neliezla do postele kvôli chvíľkovej rozkoši s niekym iným. Tu ale manželstvo asi veľa neznamená, no aj tak potom nevidím dôvod v ňom zotrvávať a podvádzať vlastného muža. Dokonca to je obojstranné - ona podvádza manžela a jej milenec podvádza manželku. Ničia rovno 2 rodiny, ktoré by sa MOŽNO podarilo zachrániť, ak by bola ochota... Opakujem - je to môj názor, hádať sa nemienim, čo je na Koňovi v každej téme úplne bežné a preto prispievam skôr výnimočne do takých diskusií.
PS: Na stretnutie by som nešla určite, lebo nevidím nič, čo by mohlo pozitívne priniesť či už autorke témy, alebo tomu chlapovi...Ak teda v celej diskusii ide len o názor na to konkrétne stretnutie...

maciatkolulu
31. okt 2016

@alaguema len pre informaciu, aj ja som chodila s mojim exmanzelom do poradne 😉 , on tam chodil, len aby sa nepovedala, takze tazko sudit, urcite nie podla toho, ze niekto chodi do poradne...

magmolatus
31. okt 2016

@lowely Asi by si si mala upratat v hlave co cches ty a co chce on a ci je vobec ochotny a schopny risknut svoje manzelstvo koli tebe, aby sa ti nestalo ze ty svoje manzelstvo znicis, sice pises ze chodis na terapie, nepises ci sa to zlepsuje, tak neviem a nechcem dalej riesit.
Si dost v ošemetnej situacii, asi by si si mala dat v hlave dokopy co vlastne chces.

maciatkolulu
31. okt 2016

@kristinka86 ani ja sa hadat nemienim, ale teda ja som vedela, co si beriem a zirala som ako srnka v lese, co sa z neho vyklulo a ziralo aj cele okolie, takze moze zirat po rokoch kazdy, nikto nikdy nema istotu. Tuto to nie je o chvilkou rozkosi podla mna, ale z cisteho zufalstva, tebe by sa asi tiez nepacilo, vsetko si riesit sama, deti, domacnost, peniaze, vybavovacky a chlap na gauci, to ako priklad. Ja by som na to stretnutie isla a zistila co sa sa vlastne deje a riesila si vlastny vztah.

kahh
31. okt 2016

tiez by som ti poradila dat si v hlave dokopy co vlastne ocakavas.lebo moze sa velmi lahko stat ze ty sa kvoli nemu rozvedies ale on sa nebude chciet posunut takymto sposobom. lebo z tvojho prispevku je jasne ze ani ty nevies nie si si ista co mas robit ale niekedy je lepsie nasledovat svoje srdce nez trapit este aj manzela neverou a podobne

stella2x
31. okt 2016

@lowely na stretnutie chces velmi ist a preto si sem dala tuto otazku. Niektori ti tu dali nadej, ze to nie je zly krok, druhy sa na to pozeraju triezvo a uz teraz vedia, ze to je hlupost. Ty uz teraz vies, ze ti ziadne forum na konikovi nepomoze a aj tak urobis ako citis a pojdes tam, pretoze ta zenie zvedavost a mozno tuzba...len ti napisem, ze 99% normalnych zien by na to stretnutie neslo, preco sa vo svojom zivote nevenujes veciam, ktore maju vyznam? Preco ten cas, ktory investujes do stretnuti neivestujes do svojho dietata a zaroven do svojej rodiny, nevies si predstavit ako sa citi tvoj manzel. Zobrala si si ho, bolo to tvoje rozhodnutie, slubila si mu, ze budes verna aj on investoval vela casu a energie do vasho vztahu a ty to cele teraz posielas do haja. Ja by som bola na jeho mieste uz na praskoch. Kolko to muselo byt noci ked zaspaval s vasim dietatom sam doma, bez teba s myslienkou, ze lezis pri niekom inom? Ak ti to nedal este na javo ako trpi tak mas vedla seba silnejsieho muza ako si myslis. Co tak zacat pracovat na tom aby si nasiel lepsie platenu pracu, zacat ho podporovat a kusok po kusku budovat jeho karieru, ked ty si uz za vodou. Len za tvojho muza prosim aby si nikam nechodila a na miesto toho dojdi domov z prace uvar veceru a strav ho so svojou rodinou, tam kam patris. Osobne som velmi ziarliva a keby ma moj partner podvadzal presne toto by som si priala. Mozno vam to nefunguje iba pre to, ze si ho prestala lubit aj ked teraz vidis vela inych dovodov...alebo si skus este predstavit, ze by si sa s tym milencom stretavala keby si bola sama, bez istoty manzelovej naruce, ktora ta doma caka. Bola by si pri milencovi taka sebavedoma bez zadnych dvierok? Cize mozno ti to s milencom funguje len preto, ze mas manzela a v niektorych situaciach jednoducho reagujes pri milencovi sebavedomo...ved doma mam vztah a s milencom sa pomojkam. Myslim si, ze si si zacala pisat s milencom len preto, ze sa vas vztah s manzelom posunul dalej...uz nie je tolko objati, tolko peknych slov tak si ich hladala inde...isla si si na nejaky chat uspokojit svoje ego a prerastlo ti to cez hlavu...len pamataj vzdy dostanes to co davas...skus svojho muza pekne oslovovat, chvalit, podporovat a on ti to vrati, skor - ci neskor...

maciatkolulu
31. okt 2016

Naozaj nerozumiem jednej veci, preco tu niektore zeny az tak opisuju jej muza ako chudaka, ktory dokonca investoval do ich vztahu vela casu a energie, teda ja som si z jej slov skor vsimla, ze ten cas a energiu minala skor autorka ako manzel.... To, ze dopadli takto ako dopadli urcite nie je vina len jej, ale aj jeho a podla mna svoj cas si vie kazda normalna zena rozdelit, tak ako to aj jej vyhovuje a nie vkuse len dieta a ubohe dieta, aj zena potrebuje podporu, pohladkat, citit, ze je ona ta zena a nie zena v gatiach, ja netvrdim, ze je to dobre, ale ani neposudzujem, ze chlap chudak, no nie je chudak, niekde urobil zasadne chyby, tato zena mi nepripada, ako zalubana nastka, ale citovo uplne vycucana a ja ju chapem, to ako si to vyriesia je ich vec. A k tomu, ze ho ma oslovat pekne, chvalit, podporovat, tak to je fajn, ale aj on by sa mal k nej chovat ako k zene, lebo jemu sa jeho chovanie k nej uz vratilo....

kahh
31. okt 2016

@maciatkolulu ved ako ano nevera je vacsinou chyba oboch lebo keby bolo vsetko v poriadku tak by ani nepomysleli na neveru ale zasa riesit to neverou je uz ten posledny krok a ano ja ja som napisala ze trapit neverou a aj suhlasim ze je trochu chudak lebo za krizu mozu obaja ale da sa to aj inak a da sa to riesit dohovorom a skusat co sa d.a ak sa neda tak by som radsej odisla ale nevera je uz to posledne ponizenie

natalienka12
31. okt 2016

@lowely Ja ti rozumiem. Z tvojich riadkov cítim, že si veľmi inteligentná a vzdelaná žena. Sama píšeš, že rozum ti ho zakazuje, ale srdce hovorí opak. Nuž, stalo sa to, že si sa zaľúbila. To sa stáva v živote. Manželstvo v slepej uličke, ver však tomu, že tak ako napísala @katarinapekna, každý (naozaj každý) chlap ti zovšednie. Nikto nie je po rokoch manželstva taký ako v čase, keď ste boli zamilovaní. To sú však veci, ktoré veľmi dobre vieš. Čo sa týka stretnutia. Išla by som, ak si dokážeš v hlave urovnať myšlienky a stanoviť hranice, čo od toho stretnutia očakávaš. My toho muža nepoznáme, preto si polož otázku, je tento muž ochotný sa rozviesť a žiť s tebou? V prípade, že by bol ochotný sa rozviesť, rozviedla by si sa aj ty? Ak na obe otázky odpovieš áno a život s týmto mužom je to, čo ťa urobí šťastnou, tak choď. Ak však vieš, že on sa skutočne naozaj rozviesť nechce, zbytočne si budeš iba predlžovať svoje trápenie. Alebo chceš ďalej žiť dvojitý život a byť iba milenkou ženatého muža? Ak áno, tak potom v poriadku, súdiť ťa za to nebudem. Z tvojich slov cítim, že chceš niečo viac, ako byť len milenkou. Chcela by si niečo viac, musíš si však sama ujasniť, či tento muž to chce tiež, alebo chce len pokračovať v mileneckom vzťahu. Ak vieš, že on sa rozviesť nechce, nechoď a preruš kontakt s ním definitívne. Bude ti možno pár dní, možno nejaký ten týždeň pekne blbo, ale ver, že to prekonáš a za mesiac si budeš ťukať po čele, že čo som to robila. Milenecký vzťah je krátky, silný, intenzívny, plný vášne, vzrušenia...ale vždy končí rovnako, rozchodom a vždy to niekto musí uťať, inak si obaja koledujú o prúser. Nie je pravda, čo ti píšu niektoré ženy, že má plné gule a chce si zase zasúložiť a ty mu robíš len matrac. Keby to bolo len o sexe, určite by ti toľko nepísal, nevyznával city, neobjímal ťa. Chlap, ktorému ide o to, aby si "vytriasol pytel" nebude investovať energiu do citov, vyznaní...riešil by to inak. Takže osobne si myslím, že aj on sa zaľúbil, ale nemá dosť odvahy odisť s manželstva a preto aj on aj ty sedíte na dvoch stoličkách a to je slepá ulička. To nevedie nikam. Buď chcete obaja to isté alebo nie. Je to zložité, máš v hlave zmätok, ale musíš sa rozhodnúť. Držím palce.

maciatkolulu
31. okt 2016

@kahh je to tazke sudit, nemame na nohach jej topanky a niekedy sa to takto zamota, ale jej muz podla mna chudak urcite nie je, su tam dvaja nestastni chudaci a jedno dieta a o druhej strane - milencovej ani nehovorim, to je tak, ked su niektori ludia spolu, lebo sa to patri a co by ludia povedali, ja som za zachovanie rodiny, ale nie za kazdych okolnosti....Niekedy ten rozvod posunie prave nevera, samozrejme uplne nanic riesenie, u zien to mozno byva v takomto pripade lahsie, chlap malokedy bez vidiny noveho zivota dobrovolne poda navrh pretoze su nestastni...skor vydrzi v nefunkconom vztahu, predpokladam, kebyze ide o neveru z druhej strany v tomto pripade, tak uz doma nie je, najma keby ta nova laska mala svoj byt a dobry plat 😀 samozrejme len moje domienky

mtsl
31. okt 2016

@alaguema nepozabudla. ženu podvádza. aj ona podvádza muža takže oba vzťahy celé zle. možno z dvoch zlých bude jeden OK. a deti - ak trpia rodičia trpia aj deti.

mawka
31. okt 2016

@stella2x co ak je to chlap, ktory radsej prekusne neveru opakovanu nez by sa mal vzdat svojho komfortu? aj taki existuju. radsej zavru oci a budu akoze nieco davat dokopy a budovat, len aby nestratili full servis, vies? kazda minca ma dve strany. moz byt super chlap a nemusi.

lubkavargova1
31. okt 2016

Fuuuuha....ako tak citam nasu Katku....tak ma prekonava. A to som myslela ze ja som ecgt-recht feministka

eeffka
31. okt 2016

@lowely nuz ....manzel o nom vie, vy dvaja ste sa rozisli a chodite do poradne.
Ci vasmu manzelstvu pomoze alebo nie je otazne, ale rozhodne mu neprida ak sa opatovne stretnes s milencom. Jeho manzelka o vas vie? tak nech jej to povie, alebo jej zavolaj ty a potom sa mozete vy dvaja stretnut aby ste si slusne vydiskutovali vas nepodareny rozchod. Garantujem ti ze uz ti nezavola a ani nepozrie tym smerom kde byvas. Toto su take kaleraby..... sa stretnut achkat ochkat, ako si rozumiete
nechcem byt svina ale aj ja si rozumiem minimalne s 3ludmi viac nez s vlastnym muzom 😀
o com sa chce bavit? na to co si potrebovala vediet sa vyjadril a hotovo. ste skoncili.
Skusa ci mu skocis na ..... lep 😀
ja som s muzom 22r a som unavena z neho aj z celeho co sa u nas momentalne deje, rozhodne neskacem meter 20 ked ho vidim, ale novy chlap by toto urcite nevyriesil.
a ani u teba, casom je chlap rovnaky, vsedny a to co ta teraz ocaruje ti casom vadi.

stella2x
31. okt 2016

@mawka a co je na tom zle, davat full servis? Ked zijete v manzelstve tak full servis neposkytujete? Vsetky tu perieme, zehlime, varime, venujeme sa detom viacej ako muzi, zaroven chodime do prace a preco to robime? Z lasky. Neviem si iny dovod predstavit aby sme tak zaslepene stihali vsetku tu drinu. Kazdy mame v tom vztahu nieco, co nas zerie, riesime to v nasich hlavach kazdy den, a bolo by velmi jednoduche a je to jednoduche zapnut si chat pri kazdej krize a pisat/stretavat muzov, ktory nas budu vychvalovat do nebies a budeme mat s nimi romanik a vzdy ked nieco doma buchne tak sa obratime na milencov...mat milenca je jednoduche, a pisete tu, ze radsej sa rozviest ako trpiet a budu trpiet aj deti a bla bla...zamyslate sa aj nad tym, aky odkaz svojim detom zanechavate? Zamyslate sa nad tym, ked raz bude vasa dcera riesit vztah v akej bude zit neistote? Ci ju jej muz nepodvadza? a ked podvadza ved to je asi normalne aj moj tato/mama podvadzala, takto sa asi riesia problemy vo vztahu...Neviem aky je jej muz, ci sa zmenil, ale podvadzany je tu on a to si nezasluzi ani povalac, nezasluzi si to zazit nikto. Ja som to sice este nezazila, ale mam z toho strach pretoze to je vsade okolo nas...minimalne dve moje byvale kamaratky chodia so zenatymi muzmi s detmi, mam informacie z prvej rady, ako k nim domov chodia opravovat ked sa im nieco pokazi, jedna z nich je dokonca jeho manzelky kamaratka a prezili spolu aj par dovoleniek...takze tak...nie sme kamaratky pretoze som to nemohla pocuvat...nazranitelnejsia je zena, ked ma dieta a prave vtedy byvaju muzi najcastejsie neverny...ked nezvladaju zmeny vo vztahu...lenze to zena zisti az sa do tej situacie dostane...len som chcela zanechat odkaz aby ste nepodvadzali, raz ste urobili rozhodnutie, ze si zoberiete prave tohto muza a chcete s nim byt do konca zivota a neexistuje ina volba a ak je dovod rozchodu iny, tak ho najprv zistite, pomenujte a ak nie je riesitelne rozvedte sa ale nie kvoli nevere.

mawka
31. okt 2016

@stella2x sorry, ale pleties piate cez deviate. alebo too mam chapat tak, ze rozvedene zeny su nieco menej? detto muzi. ze nedokazu byt detom vzorom? mala som nechat detom vzor mna a muza, ked to cele bolo zle? velmi zle? to je akoze super priklad? ze je dusno, vrcime na seba, hadame sa, pripadne spolu nohovorime? hlavne ze sme spolu lebo rodina? mas trosku pomylene vnimanie.
mam aj muzov kamaratov a ex s tym nemal problem. nemala by som problem ani ja s jeho kamaratkami, keby s nimi aj nespaval a nepchal do nich peniaze. ci akoze ked sa vydam, uz sa na ineho nepozrem, kamos nemoze dojst na kavu alebo s nim ist na kavu ja? stavam sa majetkom muza? takto to nefunguje.
a ano, robila som full servis kurevnikovi, ktory polku vyplaty a casto a viac cpal inde a nie domov. viem, co to je tahat rodinu, viem, co to je, ked si taky hnidopich lezi na gauci s ovladacom a skrabe si vajcia. ak som chcela mat nadalej zdravy rozum a neskoncit v kartone pod mostom, musela som s tym nieco urobit a bola to ta najlepsia vec na svete. a aj to mi trvalo dlhsie, nebolo to hned. tiez som mala tendencie zachranovat a hrat sa na rodinku navonok statnu a vnutri zhnitu. a co sa stalo? moje deti su uplne v pohode, su spokoojne a pokojne. predtym neboli, to mi mozes verit. a nemalujem im svet na ruzovo, stavaju sa aj taketo veci. nebudem im balamutit hlavu, ze zili stastne az na veky, ked zivot prinasa rozne situacie a patri k nim aj rozvod. len sa im ukazalo, ze rozviest sa da aj slusne bez humbuku a ze sme neprestali byt rodicmi. a rozhodne sa mi lahsie dycha. aj financne aj po ostatnych strankach. pretoze preco? nemusim zivit zmrda, ktoremu som skakala okolo rite x rokov a hovno som z toho mala, leda tak problemy. dodnes sa sam nepostavil na vlastne nohy a opat vyuziva full servis inej zeny, ktorej preukazatelne uz drbe na karbid. z neho. presne take "zachvaty" ma ona pri nom, ake som mala ja. takyto chlap nestoji za ziadne zachranovanie. ale toto ty zrejme nepochopis.
mala som priatela, bolo to to iste v bledoruzovom, neschopny stat na vlastnych nohach , mamkin cecok, akonahle prisla nejaka situacia necakana, tak sa z toho rutil, vsetko vnimal jednosmerne, on nieco chcel, ale cakal, ze sa postaram sama. teraz mam kamarata, nezavisle. s vyhodami. a poviem ti, ze ano, uvarim, operem, ozehlim, ked je tu, ale vracia sa mi to mnohonasobne v inej forme a nehovorim o posteli. robi pre mna a pre deti take veci, ktore nikdy nikto pre mna neurobil. takze hej, ked sa mi nieco vracia a je to obojstranne, tak ten full servis rada urobim. ale pokial ja budem robit full servis a chlap sa vyskace iba a inak lezi pri telke a skrabe si gule, tak takemu ziadny full servis robit nebudem, taky nech taha do riti. a toto pochopi len zena, ktora si tym uz presla.

malabiba
31. okt 2016

@salfusco zijem v normalnom manzelstve, nemenila by som a mam aj synov...katarina ma vo vela veciach pravdu...s chlapmi je kopa starosti a problemov 😄...a hlavne ked sa ukludnia hormony

0silvia0
31. okt 2016

@malabiba myslím, že to isté tvrdia chlapi, že so ženami je kopa starostí a problémov 😎

malabiba
31. okt 2016

@0silvia0 jasne ze ano 😄...ale vies ako sa hovori - "zeny su z venuse a muzi mimo" 😄....len ta zalubena autorka si mysli, ze to bude s tym druhym ine

maciatkolulu
31. okt 2016

@malabiba lenze ono to ine moze byt....Sama som na to prisla, ze ono to ine je, ze manzelstvo vyzera uplne inak ako som zila 11rokov, tak teraz na "stare kolena"som pochopila, co to vlastne znamena. Myslim, ze autorka, co- to preskakala a vie, ze zalubenost je len docasny stav, ale potom to moze byt uplne ine, ako v prvom vztahu.

womankc
31. okt 2016

v prvom rade doriešiť vzťah s manželom, vidíš v tom perspektívu ešte ? Lebo ak nie, nie je fér manžela držať, nech už je medzi vami čokoľvek. Treba vyriešiť najprv manželstvo a potom sa hádzať do iných vzťahov. Stretnutie s milencom by som teraz odmietla. Sama veľmi dobre vieš, ako by to skončilo.
Teraz by si mala vydržať a venovať sa svojmu vzťahu, keďže si teraz tomu aj sama dala šancu , súhlasila si s terapiami, tak to treba dotiahnúť do konca.

Vzťah s milencom, sa nedá moc nejak posúdiť, na to tu je málo infošiek. skôr ste si vzájomne odovzdali , len to , čo vám asi chýbalo vo vašich vzťahoch a možno pri tom to aj ostane a nič viac by sa z toho aj tak nevyliahlo ...... Ak tento vzťah má budúcnosť, tak sa dáte do kopy, nateraz by som sa nestretávala .