icon

Ženatý muž a vydatá žena

lowely
30. okt 2016

Nepisem pod svojim skutocnym nickom pretoze chcem aby tento prispevok ostal anonymny. S manzelom sme spolu osem rokov a postupne som zistila ze jednoducho k nemu uz takmer nic necitim, a vela krat som sa vo vztahu citila sama. Ale toto nechcem analyzovat pretoze to mnohe z vas poznate. Stretavala som aj inych muzov, citila som, ze ma pritahuju, najma ich dusevne pochody, no nikdy som svojmu muzovi nebola neverna, az raz...Pisali sme si dlho, velmi intenzivne a ani neviem ako, zrazu to uplne prirodzene vyustilo do stretnutia. Bolo to velmi pekne a skoncilo bozkami. Stretavali sme sa dalej, chodil za mnou aj kvoli par bozkom, kvoli tomu, aby ma pohladil a bolo nam spolu skvele. Pravdaze, aj on bol zenaty a na dovazok pracujuci mimo krajinu. Raz sme sa pomilovali a potom este mnohokrat. Ked sme spolu neboli, pisal mi, volal... ked bol na Slovensku, chodieval za mnou, ked mohol. Obaja sme zacali citit, ze tu pomyselnu hranicu DOTYKY A MILOVANIE zaciname prekracovat. Boli tam city. Ziarlil na mojho muza, na mojich byvalych, pisal mi krasne slova a vyznania. Na zaciatku sme si povedali, ze sa musime ustrazit a nenechat sa prevalcovat... Raz som mu povedala, ze uz nastala ta kriticka situacia a ze jednoducho nanho myslim coraz viac a viac a to si uz proste nemozem dovolit - zamilovat sa a trapit sa. Chcela som to skoncit. Presvedcil ma, aby som to nerobila. Vsetko pokracovalo, nase stretnutia, milovanie, intenzivna komunikacia, krasne slova a pocity. Potom to dolahlo na neho, cez spravy zacal mi vycitat, ze kvoli mne zanedbava rodinu, ze chce byt so mnou casto a nejde mu to vsetko zladit a chcel koniec... nechala som to na neho, prisiel a myslela som, ze sa rozideme osobne, nestalo sa tak... ked som tu temu zacala, smutna z konca tentokrat z jeho iniciativy, mal slzy v ociach a namiesto toho ma len mlcky stiskal a bozkaval. Nevedel to ukoncit ani on. Po kratkom case nastala situacia, kedy sme sa trochu nepohodli (nic vazne, hoci mierne dramaticke) a ja som zo stretnutia odisla. Napisal mi spravu, ze to bolo nase posledne stretnutie a ze je koniec. Nevedela som to rozdychat, ale on mi telefon uz nedvihol. Jeho jesitnost nemala konca kraja. Kontakt sa prerusil. Bolo mi mizerne. O mesiac sa ozval, kratkou spravou k narodeninam.... Neskor sme si vymenili par opatrnych sprav na temu "ako sa mas", dokonca pisal ze, dufa ze som mu odpustila ak mi teda ublizil... ta sprava z mojej strany pravdaze ostala bez komentara. Nasledovalo este par sprav pocas par tyzdnov. A zrazu mi navrhuje stretnutie, caj, chce ma vidiet, vraj sme sa nerozisli dostojne, pride za mnou hocikam... neviem co robit, rada by som ho vidiet, moje srdce po nom velmi tuzi no moj rozum si ho zakazuje. Tu chemiu, ktoru som s nim zazila, tu som este nezazila....mala som s nim prvy orgazmus, citila som sa pri nom velmi zensky a mal moj obdiv. Je to muz, ktory mi velmi imponuje, velmi silny, s tazkou pracou s velkou zodpovednostou, velmi inteligentny i starostlivy no i muz s velkym egom a velkym deficitom lasky... Z tolkych slov, ktore sme si povedali, bolo vzdy citit, ako potrebuje neznost a lasku a zaujem viac ako milovanie. Neviem co s tym dievcata, tak rada by som ho opat videla a bola v jeho objati. Zaroven sme vsak s mojim manzelom zacali chodit do poradne, hoci som si nie velmi ista ci vobec stojim o to dat svoje manzelstvo dokopy. Poradte...

zooeynka
30. okt 2016

@kristinka86 Hehe, urcite sa JEJ byt nestava spolocnym majetkom po svadbe.... To si kde videla? ;)

sissy27
30. okt 2016

@kristinka86 hmmm žena má za úlohu napĺňať potreby celej rodiny... a teda ona už nemá mať žiadne potreby, sny, túžby? ju má vlastne uspokojiť to, že naplnila potreby rodiny a hotovo... tak to ja som potom zlá žena, matka, lebo mám aj svoje vlastné potreby a chcem, aby boli naplnené... a tiež mám len jedno dieťa a jednu prácu a tiež si občas dovolím "padať na hubu" ... viem, že sú ženy, pre ktoré sa pôrodom ich vlastný život končí a viac už nepotrebujú nič, ja taká nie som... a nehanbím sa za to 😎
a nie, jej byt sa svadbou nestáva aj jeho bytom, stále je to jej byt, jej majetok... je to ich domov a aby ním zostal, tak o to sa musia postarať obaja...
inak v tomto prípade je to odpustenie nevery tak trošku diskutabilné - koľko žien zostáva v manželstve "kvôli deťom, nemám kam ísť" - možno tu je to v opačnom garde...

katariang
30. okt 2016

Na čo sa tu riešia takéto veci. Ona od nikoho nechce rozhrešenie však takéto veci sa dejú všade okolo nás. Načo tu niekto niekoho súdi.Každý nech sa stará o seba podľa mňa. Lowely urob ako ty sa budeš cíti lepšie.Nemusíš sa tu nikomu predsa spovedať, nie si už predsa dieťa, stalo sa neodstane sa a ty stým aj tak musíš nejako naložiť aj bez toho, aby ti tu niekto rozprával, ako si to mohla.
Mohla, a čo však ty sama vieš prečo. Poznám také typy, čo sa bijú do prs ako oni by nikdy nič a potom zrazu príde chlap, zažmurká trepne dva kaleráby a ani nevedia ako sa zrazu cítia milované a ležia pod ním.....toľko k tomu. Zďaleka nie si prvá ani posledná a tu na modrom koníku na 10000%

kristinka86
30. okt 2016

@lowely Hore si písala: "a nikdy by som si nedovolila to vobec riesit pokial by nebol vyslovene lenivy robit." Tak som túto vetu asi zle pochopila, ak si nepísala, že je lenivý.
Nejdem sa hádať, písala som, že nevidím do Vášho domu, čo všetko tam škrípe a čo všetko Ťa trápi. 😉
@liaka Aj môj muž prišiel do "môjho domu", no nikdy som to nenazývala mojím domom, ale naším. 😉 A fakt neviem, kvôli čomu sa zobrali, či tam bol z jeho strany nezištný dôvod, alebo nie.

lowely
autor
30. okt 2016

@katariang Ďakujem, ano, nepotrebujem aby ma niekto posudzoval ale prispel svojim nazorom k otazke, ist / neist , ustat to alebo mozno podlahnut.

katariang
30. okt 2016

@lowely však sama uvidíš, či o ustaneš alebo podľahneš....nerieš to a nechaj to plynúť, ono sa to vyvinie tak ako sa má.uvidíš.

bobo1111
30. okt 2016

@lowely nikto ťa odsúdiť nema právo!!! Či to ustojis alebo podlahnes musis vedieť len ty! Rozumné je ustáť to!!!! No ja by som to nezvládla ustáť a podľahla by som ☹

kristinka86
30. okt 2016

@zooeynka AK bol jej pred sobášom, tak nie je právne ich, stále ostáva jej, ale mali by ho brať ako spoločné bývanie už, či nie? 😕
@sissy27 Ja ju nejdem súdiť, vôbec nie. Písala som, že to je môj názor a ja by som manžela nepodviedla, atď. A plne chápem, čo píšeš. Tiež som chodila do mesta, hoc som mala deti. Manžela mám v tomto veľmi tolerantného. No zahýbanie je čosi iné - to nepovažujem práve za napĺňanie potrieb, ktoré neškodí vzťahu a je príkladné pre matku a manželku. 😝
Neviem ako to je v ich vzťahu - opakujem dookola to isté! Neviem, prečo jej odpustil neveru, neviem prečo bol ochotný chodiť do poradní - u mňa to ale znamená, že má snahu zachovať manželstvo. 😉 A tiež neviem všetky dôvody, prečo mu zahýbať začala.

zooeynka
30. okt 2016

@kristinka86 No ale urcite si ani ty svojho muza nepripisala do listu vlastnictva! ;) Nazyvajme veci pravymi menami...

jana_eyre
30. okt 2016

Prepacte ze tuto diskusiu vyuzijem na svoj výlev, ale:
Doprdele prečo ľudia nedokazu byt verní a uprimni navzajom? To je fakt nevera uz všade??

sissy27
30. okt 2016

@kristinka86 no, podľa mňa napísala, prečo začala s neverou - manžel nenapĺňal jej potreby, všetko bolo len na nej, mali krízu a mal na háku niečo riešiť, a zrazu prišiel niekto, pre koho bola dôležitá, kto o ňu dbal, atď. ... netvrdím, že je to dosť dobrý dôvod na neveru (na to asi neexistuje žiadny dosť dobrý dôvod), ale ako obyčajne - čo človek nedostane doma, nájde inde...

sissy27
30. okt 2016

@jana_eyre no podľa mňa nevera tu bola dávno pradávno, akurát sa o nej tak nehovorilo a dala sa lepšie utajiť ...

jana_eyre
30. okt 2016

@sissy27 ved ja nikde nevravim, ze to je novinka.. Len všade o nej citam až zacinam byt paranoidna.. Teda dufam ze len paranoidna..

sissy27
30. okt 2016

@jana_eyre no ja som v tomto smere dosť skeptická... alebo len realistická? 😅
no a asi treba zmeniť žáner čítanej literatúry alebo periodík...

alaguema
30. okt 2016

@lowely aha...takže ty chceš len odpoveď na otázku, či máš, alebo nemáš ísť na stretnutie...Nešla by som. A dôvod? Klame a podvádza jednu ženu, s ktorou má deti a klame a podvádza aj svoje deti, ktoré žijú v tom, že ocinko patrí k mame a k nim, zatiaľ čo on preťahuje teba. Jeho manželka pravdepodobne niečo tuší a jej pocity by si si asi nepriala prežívať. On, keďže sa nemá k rozvodu, si asi potrebuje iba vrznúť s väčšou dávkou vzrušenia, než má doma. A jeho potreba lásky a objatí je asi tiež len vyprahnuté ego, ktoré mu už manželka neleští tak, ako by si želal. Takže aký silný, aký úžasný? Silný muž je ten, ktorý dokáže svojim chúťkam odolať a svoju ješitnosť krotiť. Toto je len typický chlapík, ktorý zrejme trochu lepšie zarába, a tým pádom si myslí, že má nárok vyberať hrozienka z koláča. A ty si z neho celá paf, lebo v porovnaní s manželom pôsobí ako alfa samec. Banálny a otrepaný príbeh...Neviem koľko máš rokov, ale tipnem si, že on je o niečo (možno aj o dosť) starší?

jana_eyre
30. okt 2016

@sissy27 veru to si stále vravím 😂 a neplním to.. Ale to bol len taký výkrik.. 😁

lija22
30. okt 2016

srdce. ak svojho muza nemilujes, ukoncite to slusne.ci budes sama alebo milenkou zenateho muza ukaze cas, ale udes slobodna ,) podla mna super predstava
drzim palce

btw bolo by naivne si mysliet, ze lepsieho chlapa ako tvoj manzel uz nenajdes. podla mba zopar kusov este kde tu pobehuje

katarinapekna
30. okt 2016

@lowely toto tu nemá zmysel riešiť,je tu silná koncentrácia na materstvo a rodinu,obskakovanie muzicka a prevažne Život mimo reality na MD. Nie som zástanca manželstva ani tradičnej rodiny a je mi srdečne jedno kto koho v páre podvádza alebo nepodvádza,takže ti poviem jedno. rob,ako chceš ty. choď,uži si pár minút svojej slávy,zasuloz si keď ta to bavi,garantujem ti,že ta to vsetko prestane baviť do 2 rokov. Zlizes si smotanu ty,aj on a skončí to samo,ani sa nad tym nepozastavis. Jednoducho to, čo ti teraz dáva krídla,ti časom bude už len smiesnou nezmyselnou spomienkou pri ktorej si poklepes iba po čele. Proste je to blbost čo robíš,lebo tvoje šťastie a spokojnosť nezávisí od existencie akéhokoľvek muža,ale od teba samej.

mihula
30. okt 2016

@kristinka86 a čo ked chlapovi ani tak ta nevera nevadí,ako sa bojí zostat sam/kto sa o neho chudaka postara?

nela1916
30. okt 2016

@jana_eyre Asi tak. Sto lajkov! A keď to už nedokážu, nenastáva ani len boj vo vnútri, zahanbenie alebo čo, ale rovno verejná sebaobhajoba, ešte pocit krivdy. Ja sa už na tom celkom zabávam, aspon tu online.

nela1916
30. okt 2016

@katarinapekna Fuha a len tak pre zaujímavosť, čoho si zástancom? Naozaj len pre zaujímavosť, ako tak čítam tvoje príspevky, odhadla som ťa na väčšieho konzervatívca ako ja, no ale takto sa kopnúť? 🙂

katarinapekna
30. okt 2016

@nela1916 neviem o čom tocis

sue
30. okt 2016

Nešla by som.
Ženie ťa len chuť zakázaného ovocia.

Ľúbiš syna, staraj sa o jeho stabilitu. Tú mu sexom so ženatým nedáš. Ak nechceš vzťah s manželom, rozveď sa a hľadaj slobodného.... Y

nela1916
30. okt 2016

@katarinapekna O tebe. Píšeš, že nie si zástancom manželstva a tradičnej rodiny, tak reku, teda čoho? Obyčajná otázka bez podtextu. Ale tak som sa to nedozvedela, no že neva. 🙂

maciatkolulu
30. okt 2016

@kristinka86 tak ako nic v zlom, ale nepises celkom pravdu, manzelstvom sa urcite moj nadobudnuty majetok nestava partnerovym.... Ale ostava mojim, tak isto jeho majetok je jeho, to je snad jasne, a ja chapem, co tym chce autorka povedat, ze je uz unavena, ze je hlavou rodiny ona, ze vsetko riesi ako zena ona a muz sa spokojne vezie, celkom prijemne, inak aj vela chlapom rupnu nervy ked maju pri sebe zensku, co sa takto prezentuje a nie to este zene.... 😉 Ved to nie je celkom ok, ze chlap sedi na riti a caka, co a ako, chlap ma byt ten alfa samec, co sa postara, co vybavi, co je proste dominatne stvorenie a nie pasivny cucko, maloktorej zene toto imponuje, ale teda chlapovi sa to zjavne paci, chapem, ze si autorka nasla niekoho, kto je proste dominantny, uspesny, zarabajuci chlap a nie zelatina 😀 😀 @lowely - tak ja by som na to stretnutie isla a uvidela, co a ako

maciatkolulu
30. okt 2016

@alaguema tak ja neviem, ale je vela manzelstiev, ktore su po rozvodoch stastne, oni musia vediet ako to je a nie je, ci je to len o sexe a kto koho komu kradne.... jej sa absolutne necudujem a on, to vedia iba oni, fakt tazko sudit.

mtsl
30. okt 2016

@lowely ži. Je to tvoj život nie manželov. S frajerom a šťastná budeš možno lepšia matka ako s manželom a nešťastná.

papricka33
30. okt 2016

@katarinapekna ja neviem ako ty, ale ja som koncentrovaná na materstvo a rodinu aj mimo MD 🙂 Realita byva všelijaka. Sú také vzťahy aj onaké. Vernosť a láska sa ešte nosí... 😉

obsadenemeno
30. okt 2016

@lowely teda ale otazka je, co si od toho stretnutia slubujes? Lebo ak si donho stale paf, tak vieme, kde to skonci......ze? Co potrebujes pocut? To ze si prenho jedina? A ak ti to povie, co potom? Znova sa budete potajomky stretavat? A dufat.... v co?
Mna by este fakt zaujimalo, co on povedal o svojej zene. Z toho by sa tiez dalo veeeeeeela vycitat........

anatalia77
30. okt 2016

Toto zaváňa pruserom...