Ženatý muž a vydatá žena
Nepisem pod svojim skutocnym nickom pretoze chcem aby tento prispevok ostal anonymny. S manzelom sme spolu osem rokov a postupne som zistila ze jednoducho k nemu uz takmer nic necitim, a vela krat som sa vo vztahu citila sama. Ale toto nechcem analyzovat pretoze to mnohe z vas poznate. Stretavala som aj inych muzov, citila som, ze ma pritahuju, najma ich dusevne pochody, no nikdy som svojmu muzovi nebola neverna, az raz...Pisali sme si dlho, velmi intenzivne a ani neviem ako, zrazu to uplne prirodzene vyustilo do stretnutia. Bolo to velmi pekne a skoncilo bozkami. Stretavali sme sa dalej, chodil za mnou aj kvoli par bozkom, kvoli tomu, aby ma pohladil a bolo nam spolu skvele. Pravdaze, aj on bol zenaty a na dovazok pracujuci mimo krajinu. Raz sme sa pomilovali a potom este mnohokrat. Ked sme spolu neboli, pisal mi, volal... ked bol na Slovensku, chodieval za mnou, ked mohol. Obaja sme zacali citit, ze tu pomyselnu hranicu DOTYKY A MILOVANIE zaciname prekracovat. Boli tam city. Ziarlil na mojho muza, na mojich byvalych, pisal mi krasne slova a vyznania. Na zaciatku sme si povedali, ze sa musime ustrazit a nenechat sa prevalcovat... Raz som mu povedala, ze uz nastala ta kriticka situacia a ze jednoducho nanho myslim coraz viac a viac a to si uz proste nemozem dovolit - zamilovat sa a trapit sa. Chcela som to skoncit. Presvedcil ma, aby som to nerobila. Vsetko pokracovalo, nase stretnutia, milovanie, intenzivna komunikacia, krasne slova a pocity. Potom to dolahlo na neho, cez spravy zacal mi vycitat, ze kvoli mne zanedbava rodinu, ze chce byt so mnou casto a nejde mu to vsetko zladit a chcel koniec... nechala som to na neho, prisiel a myslela som, ze sa rozideme osobne, nestalo sa tak... ked som tu temu zacala, smutna z konca tentokrat z jeho iniciativy, mal slzy v ociach a namiesto toho ma len mlcky stiskal a bozkaval. Nevedel to ukoncit ani on. Po kratkom case nastala situacia, kedy sme sa trochu nepohodli (nic vazne, hoci mierne dramaticke) a ja som zo stretnutia odisla. Napisal mi spravu, ze to bolo nase posledne stretnutie a ze je koniec. Nevedela som to rozdychat, ale on mi telefon uz nedvihol. Jeho jesitnost nemala konca kraja. Kontakt sa prerusil. Bolo mi mizerne. O mesiac sa ozval, kratkou spravou k narodeninam.... Neskor sme si vymenili par opatrnych sprav na temu "ako sa mas", dokonca pisal ze, dufa ze som mu odpustila ak mi teda ublizil... ta sprava z mojej strany pravdaze ostala bez komentara. Nasledovalo este par sprav pocas par tyzdnov. A zrazu mi navrhuje stretnutie, caj, chce ma vidiet, vraj sme sa nerozisli dostojne, pride za mnou hocikam... neviem co robit, rada by som ho vidiet, moje srdce po nom velmi tuzi no moj rozum si ho zakazuje. Tu chemiu, ktoru som s nim zazila, tu som este nezazila....mala som s nim prvy orgazmus, citila som sa pri nom velmi zensky a mal moj obdiv. Je to muz, ktory mi velmi imponuje, velmi silny, s tazkou pracou s velkou zodpovednostou, velmi inteligentny i starostlivy no i muz s velkym egom a velkym deficitom lasky... Z tolkych slov, ktore sme si povedali, bolo vzdy citit, ako potrebuje neznost a lasku a zaujem viac ako milovanie. Neviem co s tym dievcata, tak rada by som ho opat videla a bola v jeho objati. Zaroven sme vsak s mojim manzelom zacali chodit do poradne, hoci som si nie velmi ista ci vobec stojim o to dat svoje manzelstvo dokopy. Poradte...
@alaguema myslim, ze ju najviac stve, ze on zlizal smotanu a ona "utrela hubu" (ako sa hovorovo vravi).
Preto mala potrebu ist robit mravokarne poriadky.
Kamoska musela zas tisit hystericky zachvat odkopnutej milenky a varit jej kavu, ked jej s krizikom po funuse dosla zalovat na jej muza a nervovo sa zrutila, ze ju nechal a vybral si rodinu, ten sviniar. 🙂 osudy mileniek su obcas nevyspytatelne.
@moonlight1210 Nuz nejake tie roky z toho casu bol iba moj. Aj ked sme sa schadzali a rozchadzali. Tvrdil to. Bola som si ista, ze sa so mnou rozosiel tento x kvoli nej. Neviem ci je to pravda. Nikdy mi to nepotvrdil. Zenaty bol v tom case "iba" 4 mesiace. Dozvedela som sa to nahodou na fb. Myslela som si ze si ju zobral lebo bola tehotna. Ze ma stale miluje blabla. Uplne som poprela realitu. Pre mna bola ona ten votrelec, on bez trestu a ja sibnuta EX. Tak ma ukamenujte. Nie je to take jednoznacne ako sa zda. Takto spatne mojmu konaniu tiez nechapem. Ked mi to doslo tak som sa zosypala. Rok som chodila k psychologicke. Nuz nie vsetci sme dokonali.
@monn2t poznala som jednu tebe podobnú, až na to, že ona už bola rok ex, keď sme začali s mojim manželom spolu žiť. Napriek tomu sa cítila podvedená a robila mi zo života peklo. Myslím, že ma tiež vnímala ako votrelca. Veci, ktoré bola schopná vymyslieť a zorganizovať, sa úplne vymykali môjmu chápaniu. Skončilo to tak, že ju musel natvrdo odstrihnúť. Žiadny kontakt, telefón nebral, na sms neodpísal. Nie, nie sme nikto dokonalý, ale dospelá žena by mohla mať trocha vôle a súdnosti, pokiaľ teda nie je psychopatická osobnosť, ktorá si nevie uvedomiť následky svojich činov. Čo asi nie je tvoj prípad a nebol ani jej. Akonáhle zistila, že už jej nebude umožnené vydierať, stratila aj sama záujem a šla si hľadať inú obeť, ktorú by mohla vyciciavať. O to totiž v takých vzťahoch ide. Slabý sa nalepí na silnejšieho a je na ňom závislý. Pre oboch je to trápenie. Asi preto si ani nebola nikdy viac, než príležitostná milenka a vzal si niekoho úplne iného.
@moonlight1210 skoro som kávu vyplula ...
Mne to tu príde jak na dedine na jednom konci padne chlap oskre si nohu a na druhom konci ju už nemá viete co som tým myslela že tu podaktore autorkin článok úplne poprekrucate ani ho neprecitate kritizujete a domyslate 😨
ked neplanovanie otehotnieš s milencom budeš mať po srande potom príde téma som tehotná je ženatý nechce má čo mám robiť to že máš peniaze a svoj byt ti nevynahradi že ostaneš sama z dieťatom takých tém tu už bolo na mraky tak si váž čo máš a pre potešenie chvíle si narobiš zbytočne problémy čo by povedal ak by si mu povedala som tehotná on ti povie čo rozvediem sa zo ženou a budem s tebou to určite nie preto si váž čo máš toto je len lahodnejšie ovocie čo chuti ale len do času pokiaľ sa nestane pruser a to mi ver dieťa bude skôr ako nové topánky teraz nič nestihaš ak by si mala dve deti bola by si bez muža stihala by si všetko asi by bolo ešte horšie.

@sue pozor. Ja ju neodsudzujem za vzťah so ženatým. Ale nemám pochopenie pre tieto podivné skutky mileniek po rozchode. Akým právom ona informuje jeho ženu, posiela jej výťah z ich konverzácií, ide jej niečo dokazovať. A vždy ich ten zmysel pre pravdu a spravodlivosť úplne nečakane posadne až po rozchode so ženáčom 😎 Dovtedy morálku a pravdu neriešia...