Ženatý muž verzus slobodná kolegyňa

angelalone
7. feb 2013

Ahojte! Včera sme s mužom riešili jeden problém, preto by ma zaujímal názor iných žien. Môj manžel má čisto mužský kolektív, do ktorého odrazu prišla mladá, slobodná a veľmi atraktívna kolegyňa. Keďže v meste býva krátko, dokonca v podnájme, nemá tu ešte veľa priateľov. Môj manžel nevidí nič zlé v tom, aby jej pomohol vyplniť voľný čas a občas ju vzal na bicykel, lyžovať, posedieť si do baru a podobne (podotýkam, že sa bavíme iba o kombinácii môj muž a jeho kolegyňa, so mnou nepočíta, lebo som tehotná a tieto aktivity vykonávať nemôžem). Tvrdí mi, že v tom nemám hľadať nič sexuálne, jednoducho ju ľutuje, že je stále sama a aj keby chcela ísť medzi ľudí, nemá s kým. A ak mi nevadí, ak ide napríklad bicyklovať s kamošom, prečo by mi malo vadiť, ak pôjde sám s kolegyňou. Nie som stíhačka, ale toto sa mi jednoducho nepáči. Podľa mňa, akokoľvek nevinne by sa dvaja ľudia opačného pohlavia začali stretávať, ak spolu trávia veľa času, človek nikdy nevie, do čoho to môže prerásť. Ani sa mi nezdá vhodné, aby ženatý muž chodil niekam sám so slobodnou ženou (ani opačná situácia by sa mi nepáčila, teda, ak by sa vydatá žena pričasto stýkala so slobodným kolegom, akože kamarátsky). Nemôžem vedieť, čo tým táto slečna sleduje (aj keď jej možno krivdím) a aké "zbrane" môže použiť. Okrem toho, dotyčná dáma bez problémov zavolá aj inému ženatému kolegovi neskoro v noci, len aby sa opýtala, ako strávil večer. Ani jeho žene sa takéto "kamarátske" telefonáty nepáčia a chlapi v nej vidia stíhačku. Som naozaj paranoidná, ako tvrdí môj muž, alebo by ste namietali rovnako ako ja?

sisaha
7. feb 2013

@angelalone manzelovi odporuc, aby sa tym samaritanom stal nejaky jeho slobodny kolega bez zaväzkov...Toto smrdi flirtom a moznou neverou.
A hlavne sa ho spytaj, ci by sa jemu pacilo, keby si ty takto robila spolocnost nejakemu inemu chlapovi, ktory by ti bezne v noci volal a pytal sa ako si stravila den..
Zjavne slecna potrebuje niekoho "ulovit", aby sa na neho mohla zavesit ako pijavica...lebo chlapi sú sprostí...

dominika1988
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
materina_duska
7. feb 2013

@angelalone Keď ťa bude chcieť s ňou podviesť, urobí to, nech by si reagovala akokoľvek.. ale prečo mu to uľahčovať? 😀

edita84
7. feb 2013

ani mne by sa to nepáčilo, a nebola by som za aby s ňou kdekolvek išiel 😠 akože mladá pekná alečna nemá s kým ísť haha aj ked je v meste len krátko :/

maca_p
7. feb 2013

mojmu svagrovi takato cyklistka rozbila 12 rocny vztah. ale neviem, mozno jej krivdim 😀 , mozno by sa ich vztah skoncil tak ci tak... podotykam, potom s nou chodil 2 roky a skoncila aj tato romanca.

irriss
7. feb 2013

@sisaha ..do muzskeho kolektivu pridat atraktivni a svobodnou kolegyni.. 😅
to smrdi James Bondem 😀 😀 😀

vendullka
7. feb 2013

Souhlasím s @maca_p , u nás to nebyl švagr, ale přímo já... Po 7 letech si přítel našel ve městě kde pracoval, aby tam nebyl tak sám "kamrádku", pořád mě ujišťoval, že se nemám čeho bát.... Za dva měsíce už jsem byla sama....

adrioska
7. feb 2013

@angelalone Neuraz sa,ale cudne zmyslanie ma Tvoj muz...☹
Urcite sa tam najde nejaky slobodny kolega, nech ide s nim...Ty ked si tehotna, nech sa stara o Teba, aby si nebola sama, aby Ta rozptylil... s Tebou ma travit cas, nie s nejakou kolegynou...
Niektorych chlapov by som riadne nakopala. 😠
A ked aj tak pojde, tak mu povedz, ze aj Ty budes chodit na prechadzky s nejakym oteckom, co je na materskej... 😖 (viem je to detinske, ale niektori chlapi uz naozaj nevedia co od dobroty... 😠 )

kleopatris
7. feb 2013

@angelalone poznam to velmi dobre z vlastnej skusenosti 😉 ak si kolegyna tvojho mm "vybrala" tak si na neveru najdu cas aj pocas pracovnej doby ☹ ak budes mm zakazovat, mozno z trucu urobi nieco, co ani nechcel...mas to naozaj tazke a nezavidim ti 😒 Skus na neho to iste divadlo ako ona, ze si osamela a teraz v tehotenstve ho potrebujes mat pri sebe a preco by mal zabavat inu zenu, ked jeho zena caka doma s bruskom sama ..

maminuska
7. feb 2013

@angelalone muži sú niekedy fakt švihlý 😀 . Chce jej pomôcť vyplniť volný čas.
😀 .Tento volný čas má patriť predovšetkým tebe, aby ťa zobral na večeru , do divadla , na prechádzku .
Toto býva len začiatok potm trápnych vysvetlovaní : " my sme to neplánovali ale sa t stalo, je to silnejšie ako my ...."
Ak by som bola v tejto stiuácii jasne by som dala najavo svoj nesúhlas.

ekinkala
7. feb 2013

keby mo nieco taketo povedal moj muz sa s nim na fleku rozvediem .........boze ved to neni moralne aby svojej zene tehotnej povedal jjej muz ze pojde von s jeho atraktivnou koleginou 😠 To sa mi vobec nezda normale .moj manzel sice roby vo firme v ktororej pracuje 70 percent zien a 30percent muzou ale keby mi nieco taketo navrhol koniec.....a ked je taka atraktivna nech si najde slobodneho chlapa krava jedno co si vobec dovoluje chciet nieco take po zadanom muzovi..... pekne mu to vysvetli ze sa ti to nepaci a ze si stoho smutna a uvidis ako bude reagovat ak ta bude silou mocou presviecat ze o nic nejde napriek tomu ze sa to tebe nepaci je to blbec prepac a uvidis ci mu zalezi na tom aby ona bola stastna ked ju niekam zobere a ty budes doma trpiet alebo pochopi ze tvoje stastie mu je prednejsie

anina32
7. feb 2013

@angelalone Tak to by se mi teda taky vůbec nelíbilo☹ Otázkou je jestli pomůže když to zatrhneš, když jemu to přijde jako normální. Jak radí holky chtělo by to svobodného kolegu.

adrioska
7. feb 2013

@maminuska " my sme to neplánovali ale sa t stalo, je to silnejšie ako my ...." 😀 😀 😀

sisaha
7. feb 2013

@adrioska nema cudne zmyslanie, ma presne zmyslanie chlapa, ktory si mysli, ze ma doma ISTÚ partnerku - s bruchom, zavislu od jeho prijmu...Preto ma pocit neohrozeneho samca, ktory si konecne moze povyrazit, lebo ved byt doma s ukricanym dietatom a nervoznou zenou nie je pre neho a on si potrebuje oddychnut...a toto bude vyhovorka..
Ja mam pocit, ze on sa do nej uz trosicku zamiloval a potrebuje nejake vzruso...

@angelalone ja na tvojom mieste, tak mu take teple chvile doma pripravim, ze na taketo myslienky velmi rychlo zabudne. Je pravda, ze ak ta bude chciet podviest tak to spravi hocikedy, ale urcite by som jej ho rovno do postele nestrkala a rovnako ako ty nesuhlasila..

rebeka25
7. feb 2013

@angelalone - nemusis byt stihacka na to aby to toto vadilo, .... Mlada atraktivna kolegyna si nebude urcite dlho hladat nejakeho ochotneho SLOBODNEHO sprievodcu , tak nech sa o nu tvoj muzik nestrachuje 😠 (a radsej nech sa stara o tvoje blaho a pohodu 😎

michaela.g
7. feb 2013

@angelalone presne ako pise @kleopatris ked on pojde von tak sa tvar aka si ty opustena popripade ak mas nejakeho znameho tak sa spytaj tvojho manzela ci mu nebude vadit ak pojdes von snim.., ze sa citis taka opustena. Ale nejake sceny/tazky natlak by som zatial nerobila 😉

billam
7. feb 2013

@angelalone no ja by som isla za nou a rázne jej povedala, že si neprajes, aby kontaktovala tvojho manzela, je to ženatý muz s rodinou a nepatrí sa to...nech si nájde iného kamarata...možno sa spojte manželky a dohovorte jej.

fuska
7. feb 2013

Zatrhnut. Ale lstou, nie na rovinu. Suhlasim s @michaela.g

wena
7. feb 2013

Mne by to vadilo, ale na druhej strane viem, že môjmu partnerovi by niečo také v živote nenapadlo.
Ak jej chce pomôcť nájsť priateľov, tak nech ju zoznámi s tebou, vašimi priateľmi alebo nech niekam idú spoločne ako viacerí kolegovia.

adrioska
7. feb 2013

Ako baby, treba muzom nechat volnost,ale toto je uz fakt moc...Kebyze mi muz toto navrhne, tak sa najprv zacnem rehotat ako kon, lebo by som si myslela, ze vtipkuje... 😕 😅 V tomto pripade by som urcite bola stihacka, tu ma nik nepresvedci...sa drzim hesla, nerob inym to, co nechces, aby oni robili Tebe...mojmu muzovi by sa tiez nepacilo, kebyze vyplnam volny cas nejakemu chlapovi, ci uz slobodnemu alebo zenatemu...

ekinkala
7. feb 2013

@angelalone este veticka a nie ze namietala ja by som mu to riadne vytmavila ze ci je normaaaalny boze toto by si moj manzel ani nedovolil povedat to urcite neni normalne.........Tvoj manzel podla toho ako to opisujes ma ocividny zaujem taketo kolegine z kade tade su najhorsie ja by som to aj jej slusne vysvetlila ze si nezelas aby tvojho manzela kontaktovala alebo ho niekam volala on ma predsa svoju rodinu TEBA tAKZE PODLA MNA BY SA VO VOLNOM CASE MAL VENOVAT HLAVNE VAM A NE NEJAKEJ ................,!!!!!

monikahan77
7. feb 2013

@sisaha výborne, presne môj názor

zazvorka87
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
maznacik007
7. feb 2013

uprimne zazila som take v kolektive ...viac krat ako pozorovatel a skoncilo to vzdy rozvodom .... a vzdy to bola chudinka dievcinka, doma prisne katolicky vychovavana, z vychodu a co teda tie dokazali by jeden neveril ... ako si vedeli ist za svojim cielom a sup sup sa zabezpecit cim skor a bolo uplne jedno ci je tam dieta v tom inom vztahu a pod.

takze okamzite stopnut ... a ja by som sa s dotycnou aj otvorene porozpravala... a aj pred manzelom ...

nasta197
7. feb 2013

chujko mal by lutovať teba že s bruchom asi ťažko pojdes lyžovať a podobne a mal by si robiť program s tebou no nie??? mladá pekná si najde raz dva kamaratky ci kamaratou... ja by jej dala a jemu tiež 😠

kleopatris
7. feb 2013

mozno ide v muzskom kolektive aj o to, kto ju prvy "dostane"...chlapy nedomyslaju veci do konca, vacsinou robia veci teraz a tu 😒

viera27
7. feb 2013

ja som velmi benevolentna a absolutne neziarliva. Ale o samote a opakovane chodit s niekym na "tury" sa mi zda divne. To ze je to zena a atraktivna by mi nevadilo, ziarlivost je kontraproduktivna a fakt ta podvedie ked bude chciet, ci mu spravis sceny, alebo nie. Iba co si vrasky prirobis 😀. Vyhrazanie a pomsta mi pride tiez detske. Skor ma zaujima, ci ma tolko volneho casu, ked namiesto prechadzok a travenia casu s nastavajucou maminou svojho dietata travi cas celodennymi solo aktivitami typu lyzovanie a podobne. Sa chlapec trosku nudi?
Pravdu povediac mi tato tema pride vymyslena.

sisaha
7. feb 2013

Ja by som mozno bola schopna zajst este dalej.. 😀 Isla by som za jeho sefom a poziadala o jej vymenu za staru, tucnu a neatraktivnu pracovnicku, najlepsie v dôchodkovom veku. A ako dôvod by som uviedla, ze chlapci nepracuju, ale flirtuju a slecna rozbija manzelstva 😀

anjelicek26
7. feb 2013

@angelalone - kamaratsky sam s inou zenou lyzovat, do baru?? No to teda normalne nie je 😖 Nieco ine je ist s partiou a ine sami dvaja a tehotna zena sedi sama doma, ja jaaaaj, zatrhnut velice rychlo 😠

sisaha
7. feb 2013

@viera27 mne nie, pretoze presne takto chlapi zmýšlajú a nie raz som bola u nás v práci svedkom presne takýchto "vzťahov". Jeho žena doma na materskej, on sa bozkaval s kolegynou v aute. Spolocne odchody, spolocne prichody, spolocne obedy..a vrchol trapnosti, ked omylom na jej pracovny mail odpovedal vsetkym spolupracovnikom typom "chrustik, dnes vyzeras neodolatelne, rad by som ta ochutnal"... Cela firma sa na nich rehotala..Ju potom prepustili, lebo uz prekracovali vsetky hranice..